- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ko bi reko, i EUNE ima probleme,a ne samo EUW... Odigro jednu sa slimijem u nemogućim uvjetima, dobili samo zato što su se protivnici predali poslije nas
best build za gravesa?
dorans blade 5 x
nisi smijesan, ja sam bio ozbiljan imam neki build ali nisam siguran dali valjda pa zelim cuti ove iskusnije sto duze igraju da napisu ali ocito su puni sebe i ne zele se spustati na moj nivo i napisati tih 6 rijeci
botrk, ie, lw, pd, ga, ber.boots
jel itko od vas koristi ovaj program lol plus?jel se moze pobrat bann zbog toga?
nisi smijesan, ja sam bio ozbiljan imam neki build ali nisam siguran dali valjda pa zelim cuti ove iskusnije sto duze igraju da napisu ali ocito su puni sebe i ne zele se spustati na moj nivo i napisati tih 6 rijeci
Napiso si prije 1h pitanje, ne stignu svi odma odgovorit. Botrk nema nikakvog smisla na njemu. Core item na njemu ti je BT, onda je najbolje zeal pa LW (il odma LW), nakon toga PD pa IE.
Napiso si prije 1h pitanje, ne stignu svi odma odgovorit. Botrk nema nikakvog smisla na njemu. Core item na njemu ti je BT, onda je najbolje zeal pa LW (il odma LW), nakon toga PD pa IE.
Tocno to....
Bas mu htio napisat al me preduhitri o.O
Ugl On ti je vise burst dmg, nije ko vayne i slicni adc-i
Mjenjanje accounta se odrzava samo tjekom vecih blagdana.
nisam ni ocekivao da dobijem odgovor u roku sad, ali td su govorili svoje(vec sam to gore spomenuo) a i onaj ispod je provocirao pa sam morao ponovno napisat post
Pozdrav, evo i ja sam se vratio, nisam igrao par mjeseci, ali kako je faks pri kraju počeo sam igrati i samo ranked derem, tu i tamo bacim aram, ali to je rijetkost. Na početku sezone sam bio bronze 3 iako nisam točno siguran,moguće da se radi i o 4, a evo sada sam silver 1, tako da, moguće je izać iz bronce i svih ovih "neizlazećih" divizija. Planiram kupit syndru, ali čitam da je dosta zahtjevna i teška za igrat, čak teža i od orianne, no čini mi se dosta zanimljiva pa bih vas pitao isplati li se kupiti, je li zabavna, korisna, koliko dugo igranja vam je trebalo da ju shvatite dovoljno da bi se usudili s njom ranked igrat?
Pozdrav, evo i ja sam se vratio, nisam igrao par mjeseci, ali kako je faks pri kraju počeo sam igrati i samo ranked derem, tu i tamo bacim aram, ali to je rijetkost. Na početku sezone sam bio bronze 3 iako nisam točno siguran,moguće da se radi i o 4, a evo sada sam silver 1, tako da, moguće je izać iz bronce i svih ovih "neizlazećih" divizija. Planiram kupit syndru, ali čitam da je dosta zahtjevna i teška za igrat, čak teža i od orianne, no čini mi se dosta zanimljiva pa bih vas pitao isplati li se kupiti, je li zabavna, korisna, koliko dugo igranja vam je trebalo da ju shvatite dovoljno da bi se usudili s njom ranked igrat?
Nije toliko teška koliko se čini. Spamanje Q i pozicioniranje za E, to je sva politika Syndre. U fajtovima je jedan od onih DPS champova kao Cassiopeia, dakle nije combo pa bježi već non stop trčkaraš i spamaš spellove. Da, teža je malo od Orianne, prvenstveno jer je Orianna faceroll. Bila mi je fav champ dugi period, imao sam oko 100 igara s njom, nakon 5 dana sam uhvatio grip i igrao par ranked igara, ne više
Ne znam da li je već bio link
http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=39311276#39311276
Da li ću ja biti baksuz za idući win?
Bit ces baksuz za sljedeca tri
Koliko ja moram imat srece da od 10 placement matcheva na smurfu u 4 matcha imam jednog afka,a u jednom matchu totalno nesposoban team koji nije moguce carryat sa vayne 20+ killeva i farmom vecom nego njihov nafeedani top i mid zajedno...
Izgleda da u ovome triba imat vise srice nego pameti tako da svima koji nemaju duo partnera sa jednakim ili vecim skillom toplo preporucam da se ostave ovoga kao i ja prije 20 minuta..
Koliko ja moram imat srece da od 10 placement matcheva na smurfu u 4 matcha imam jednog afka,a u jednom matchu totalno nesposoban team koji nije moguce carryat sa vayne 20+ killeva i farmom vecom nego njihov nafeedani top i mid zajedno...
Izgleda da u ovome triba imat vise srice nego pameti tako da svima koji nemaju duo partnera sa jednakim ili vecim skillom toplo preporucam da se ostave ovoga kao i ja prije 20 minuta..
sad napravi novi smurf i nemoj napraviti ovakve greške :)
Kak vam se da raditi novi acc i dizati sve ispočetka, nema niš novoga zanimljivog, sve viđeno, a trebaš kolko, barem 100 gameova da dođeš do lvl 30, a kamoli onda skupljanje runa :D
Ja sam probao sa smurfom na EUNE, izgubio volju čim sam morao prolaziti glupe tutoriale
Al dobro to sam ja, igram 1,2 gamea dnevno, nekad niti jedan :P
sad napravi novi smurf i nemoj napraviti ovakve greške :)
Greske koje su me na mainu dovele u d4(i nisam dalje sposoban solo ici i svjestan sam toga ... )?Problem je sta sam radi tih 5 gameova zavrsio u bronci 1 umjesto u silveru 1... nije problem carryat broncu nego mi je žao vremena... od bronce1 do silvera1 ima cca 20 gameova , a mogao sam ih zaobici sa 2-3 dodatna wina u placement matchevima...(ja naravno ne gubim nadu kad imam leavera u teamu, ali izgubi je ostatak teama tako da jednostavno nije bilo moguce..)
Kada sam main dizao igrao sam poprilicno losije, ali sam imao SRECE prvih 20ak matcheva pa sam dosao do 1700-1800elo ako se ne varam bez problema...
____
Upravo sam poklonio oba acc-a i ne vjerujem da cu se vracat u ovu temu, ali nadam se da ce barem oni koji se namjeravaju malo vise posvetiti rankedu poslusat savjet..
nisam ni ocekivao da dobijem odgovor u roku sad, ali td su govorili svoje(vec sam to gore spomenuo) a i onaj ispod je provocirao pa sam morao ponovno napisat post
slusaj , ti pitaš glupa pitanja , odes na neki poznati guide, i sve ti fino objasni kako i zasto rushati taj item protivi kojih protivnika ...
definitivno bi kupio blood umjesto botrka na gravesu jer ima dobre ad scalinge na spellovima
moj build bi isao nesto tipa
blood,zeal/pd,(nekad je bolje odma nakon zeala ici na lw ako imaju tonu armora) lw,ie,ga/qss
Ima li neko da mu je support main, al da je malo iskusniji igrač, iman par pitanja pa ako van nije problem javite se. Hvala!
Ko je glasao ne da mu kupim skin?
Ja . Čestitke!
cestitke, i ja sam glaso ne :D
I ja sam glasao NE :D Good luck
OP will surely deliver! :D
Nisam ni sumnjao u tebe...
Of course OP ain't gonna deliver, kada omoguće da se vidi ko je šta glasao onda
Sad idemo dalje
Igram na eastu i idem odradit 1st win i odem odigrat protiv botova samo da IP dobijem.
3 premade lika quitaju i ja ostanem s lv10 account master yi koji prvi put igra lol u životu. Nakon 6 strana ispisanog teksta s uputama, pametne taktike uspio pobijedit botove 2v5.