League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.454.048
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...
bullyq14 kaže...

Zaboravio sam reć, najbolji match u zadnjih mjesec dana mi je bio neki dan s 4 poljaka u ekipi, just sayin.

Lucky bastard. Kud baš dobi jedinu četvoricu koji znaju igrati?

haha, neznam zast svi poljake, osobno najgora stvar u lolu nije dok lik feeda, mozda ima los game, los dan, nego dok pise ćirilicom ili na nekom desetom jeziku.

LOL EU Nordic and East: InvisoO
14 godina
guls kaže...

Situacija je toliko užasna da su mi jedini dobri gejmovi oni gdje smo full team premade. Ovo ostalo je zbilja izgubilo smisao. Bezvezno trošenje vremena u životu, slušanje tamo nekakvih dječjih izd*kavanja, dopuštanje da nekakvi tamo nedohebani balavci rageaju po tebi, leavanje, non stop porazi zbog idiota (doslovce)... ili team ili ništa. Nema više solo/duo, no way, a-a. 

E da, neki dan upadnem u tim gdje svi igraju patuljke (teemo, kennen, lulu, poppy), ja reko uzet ću junglera tipa noc ili mundo, ne da mi se trollati, želim win. Prvo mi kennen uzme blue (?!), ja pitam wtf, a oni svi (valjda premade) na all chat "Pls report for no team play" i SVI ODU AFK. SVI. Sad čekam ban :)

Slažem se, jedino dobro vrijeme za igru je eventualno 2 sata iza ponoci pa dalje. Preko dana je čisto smeće i svi na svakog bjesne, a ti nedoje*ani klinci su posebna priča.

Layla, you've got me on my knees.
16 godina
hari85 kaže...

KK , ali ajde igraj ranked makar jednom dnevno nube jedan :D, zao mi vas na vasem jadnom elu {#}

ma igran, pogledaj mi match history, doslovno niti jednu partiju nisan loše odigra, uvik se nafidan al jeebate koliko ljudi mogu bit glupi i neinteligentni to san tek svatija kad san počea LoL igrat... al ide to malo po malo {#}

13 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

Ni sa jednim champom ne možeš razvalit sam protivničku ekipu ako si na to mislio. Koštao 450 ili 6300 sam nikad niš nećeš uspjet, koliko god imao dobar build. Svi ovi novi champovi tipa Diana, Darius koji su noviji koštaju 6300, a postoje i ovi od 450 kako bi si ih novi igrači mogli kupiti, iako mislim da bi svi champovi trebali koštati isto, uzme se neka srednja cijena i deri, al nije ni ovako loše.

Evo recimo sinoć smo igrali meč, ja sa Ashe imao 15-5-9, a ostatak ekipe nije imao ispod 12 killeva, i ipak smo spušili jerbo smo samo ja i Kata stiskali mid kad bi napravili Ace, a ovi su se drugi razbježali, 2 idu na barona i naravno naje*u, 3. ide na dragona koji ga skoro ubije... Ak imaš ekipu spremnu na teamplay i donekle su dobri meč ćete u 95% razvaliti.

ma lol, naravno da mozes, pa jucer sam sa katarinom imao 28 - 2, prakticki sam ih sve sam poubijao, a sad maloprije, znaci prije 3min sam zavrsio partiju sa twisted fate s kojim sam na lvl11 imao upola manje golda/itema/killova/miniona nego recimo sa katarinom na lvl7-8... sam kazem, nekak mi, ne znam... mozda sam naviko na DOTU, ali ovo i izgleda totalno neizbalansirano, ovo sa katarinom i TF je samo primjer....

onaj koji jesam
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Kakav je Rumble za igranje? Razmišljam o njegovoj kupovini.... A još su u konkurenciji Cassiopeia i Urgot....... Neznam...

Ove iamam...

Uzmi Rumbla i ownaj šta drugo reći... Pali ih  sve xD :D

vorpen
17 godina
League Of Legends

Uzeo sam ga.... {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

AP teemo <3 xD

malo fun 

League of Legends EU West: Dmanz
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 15:50 (dmanz).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

HAHAHHAHHA

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
15 godina
League Of Legends

Zanima me ako neko zna kako ovi streameri(ocelote npr.), kada igra ima od muzike koja svira music bar, pa onda on nekak to pomiće di god  oće po ekranu, zanima me kako to funkcionira?

A.K.A. DuraCell_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
skipe1994 kaže...

Zanima me ako neko zna kako ovi streameri(ocelote npr.), kada igra ima od muzike koja svira music bar, pa onda on nekak to pomiće di god  oće po ekranu, zanima me kako to funkcionira?

2 monitora

EU West: slimyyy
17 godina
neaktivan
skipe1994 kaže...

Zanima me ako neko zna kako ovi streameri(ocelote npr.), kada igra ima od muzike koja svira music bar, pa onda on nekak to pomiće di god   oće po ekranu, zanima me kako to funkcionira?

Ocelote koristi Grooveshark koliko se sjećam.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

da koristi grooveshark, a pomice pomocu xsplita... i da ima vise monitora vjerojatno 2

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
shimeface kaže...

ma lol, naravno da mozes, pa jucer sam sa katarinom imao 28 - 2, prakticki sam ih sve sam poubijao, a sad maloprije, znaci prije 3min sam zavrsio partiju sa twisted fate s kojim sam na lvl11 imao upola manje golda/itema/killova/miniona nego recimo sa katarinom na lvl7-8... sam kazem, nekak mi, ne znam... mozda sam naviko na DOTU, ali ovo i izgleda totalno neizbalansirano, ovo sa katarinom i TF je samo primjer....

Ma to je drugo, ja kažem kad je 1vs5, ti sam bez pomoći drugih {#}

Meni je isto više odgovarala dota... jbg, bit će bolje :D

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo sam igrao sa frendovog accounta čisto da vidim kako je na malim levelima nostalgija me uhvatila {#}

Nije bitan moj score bitan je team score, razbili smo ih naveliko!

0 7 hvala 0
15 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Ne znam kaj je zalosnije, to kaj si umro, to kaj se havlis 3v5 pobjedom il to kaj se hvalis pobjedom nad lvl2 igracima..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
17 godina
League Of Legends

Zadnja dva dana je opaki napad idiotske djece ili čega već. Ja jednostavno nemogu vjerovat da ima tako maloumne isfrustrirane dječurlije. Jebbu vam mater i oca jer ste napravili vražiji "ks", sva tri lanea bi u isto vrijeme da konstantno gankam, (na svakom lane imam po tri uspješna ganka i onda pobiju bot lane jer pusha i onda mi jebbu mater i one famozne uzrečice "noob jungler"), vodimo 43/20 u killovima, uništen inhibitor i djete od fizza se naljuti  zbog tih vražijih ks-a i uništi nam igru... Ma strašno... U dva dana sa 1180 na 980 ELO.... Nevjerovatno!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 17:53 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Mijenjam acc na euw za acc na eune.ako ima zainteresiranih neka mi se jave {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pa ne hvalim se nego samo kažem da smo pobili boga iz njih. I Kennen je ošo 4 minute prije kraja a Volibear je jedva ušo na mapu. Jesam ih ja natjero da odu? Nisam. I ja sam bio level 2 igrač pa čuj.
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Naš adc, Ashe, ga builda na AP, u 10min umre 9 puta, i kakve veze ima što sam ja "godlike" na midu kad ispušim elo zbog ovakvih kretena.

Ok, vidim Ez je ufidan, odem na bot, uspješan gank napravimo, ubijemo ih.

Onda se top disconnecta i nema šanse više vratiti se u game...

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 18:52 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FlyBoy kaže...

Naš adc, Ashe, ga builda na AP, u 10min umre 9 puta, i kakve veze ima što sam ja "godlike" na midu kad ispušim elo zbog ovakvih kretena.

Ok, vidim Ez je ufidan, odem na bot, uspješan gank napravimo, ubijemo ih.

Onda se top disconnecta i nema šanse više vratiti se u game...

Ma stvarno ima užasa. Ali tko mi kriv kada igram solo/duo..... Ali kvragu. Možda da se igra plaća nebi bio ovakav krš i lom... Ili bi.. bo... A jbga...

ššššš - možda su u šumi
14 godina
League Of Legends

Evo upravo dobio ban, popodne igrao je*eni normal game, čak ni ranked, igrao soraku, sa volijem i dariusom smo doslovce razvalili mid i svaki teamfight, ali ova ostala dva idiota su reportala nas troje, jerbo klinčadija napala barona sami i naravno dobili po kičmi, odjednom ljuti, vrijeđali, bili afk zadnjih 10 min iako smo meč jedva dobili. I šta sad ja 3 dana ne mogu igrat zbog 2 balavca? Kakav je to šugavi sistem bana, bljak i fuj

0 0 hvala 0
15 godina

Imo si ti puno vise reporta ako si dobio ban..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
17 godina
League Of Legends

Dali se može HUD namjestit da konstantno bude ovako. Kada god krećem iznova to se vrati na default pozicije. A ovako je preglednije jer mi netreba toliki HUD....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

Evo upravo dobio ban, popodne igrao je*eni normal game, čak ni ranked, igrao soraku, sa volijem i dariusom smo doslovce razvalili mid i svaki teamfight, ali ova ostala dva idiota su reportala nas troje, jerbo klinčadija napala barona sami i naravno dobili po kičmi, odjednom ljuti, vrijeđali, bili afk zadnjih 10 min iako smo meč jedva dobili. I šta sad ja 3 dana ne mogu igrat zbog 2 balavca? Kakav je to šugavi sistem bana, bljak i fuj

obicno te ne banaju na temelju jednog gejma, dok se skupi dosta reporta onda ti slijedi ban

@doktor kak si slozio ovo dole hud da ima prazno izmedju ovoga u sredini i u kutovima pa se vidi mapa... meni je to sve puno (sivo)

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 21:31 (dmanz).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

evo jedan game s trynom, pokusavo sam timu ostavljat killove al nije islo...

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Evo idiotizma... Već sam po nickovima ova dva zanja vidio da su neki specijalci i odmah su počeli, "we premade", "we bottom" i naravno uzmu Teema i Corkia

I evo šta se je dogodilo; kakav score ima Siviri, a kakav ta dva pančofara! Nula wardova, sami šaplaste po mapi i je*** mater svima.....

A evo i match sa Renektonom sa normalnim timom...

_

U zadnjih 20 partija imam možda četiri, pet pobjeda na ranked....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Kako je cool ovaj ARAM. Ponovno onaj osjećaj kao kad sam počeo igrati lol, onaj osjećaj kad te briga za score, uživaš, ne živciraš se... Nisam mislio da feedam i da se ne trudim nego da sam totalno opušten igrajući ARAM.  

No more solo/duoq, samo ARAM i s ekipom.

steam:hcplankton

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Koliko se vi samo zalite pa to je za nepovjerovati,ne razumijem kako do sada niste shvatili da community od LoL je shit koji se nece popraviti,nikada vise nece biti dobro i zabavno igrati kao nekada kada sam ja imao izmedu 150-600 winova,i to odmah mozete zaboraviti,uzrok tomu je prevelika popularnost igre,dode ti klinac od 12 godina koji igra igru samo zato sto je cuo za i nju i koga boli kur*c ocete li izgubiti i pobjediti i jedino sto zna raditi je posovati i nista ne raditi.

Ja sam sebi nasao rijesenje.

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Koliko se vi samo zalite pa to je za nepovjerovati,ne razumijem kako do sada niste shvatili da community od LoL je shit koji se nece popraviti,nikada vise nece biti dobro i zabavno igrati kao nekada kada sam ja imao izmedu 150-600 winova,i to odmah mozete zaboraviti,uzrok tomu je prevelika popularnost igre,dode ti klinac od 12 godina koji igra igru samo zato sto je cuo za i nju i koga boli kur*c ocete li izgubiti i pobjediti i jedino sto zna raditi je posovati i nista ne raditi.

Ja sam sebi nasao rijesenje.

pakemons are fail {#}

17 godina
dmanz kaže...

@doktor kak si slozio ovo dole hud da ima prazno izmedju ovoga u sredini i u kutovima pa se vidi mapa... meni je to sve puno (sivo)

Pod More Options -> Hide Center HUD Wall

Prva quadra u karijeri - sa Zyrom....

ššššš - možda su u šumi
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice