League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.444.834
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...

Evo sad sam odigrao jedan ranked sa akali, loss je i to zahvaljujući meni :/, mali mistake kada sam u mid/late šetao do barona da wardam pa su nas tu i ace-ali. Uz dosta priče sam uspio da promijenim stav tima, bilo je rage stanje na početku, kasnije su postali friendly, i otkako su postali friendly i igrali timski, sve je išlo lakše, dok eto, je*iga, ja nisam zaje*ao. Dokaz da rage-anje uzrokuje više grešaka te sami 100% loss.

jbg, svako napravi mistake, ali onda ljudi pocnu samo po chatu sra*i, umjesto da igraju... svo vrijeme koje troše na pisanje su mogli iskoristiti na farmanje ili nest korisnije, zato je chat jedan od velikih faktora zast se gubi.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...
peterstern9 kaže...
Jucer sam igrao prvi puta, skuzio sam vec dosta osnovnih stvari, zasada mi je najdrazi champion mi je wukong, ali nisam jos ni probao puno njih, samo mordekaisera i kassadina.

1. Nemoj odustati kad vidiš kakvih sve likova ima.

2. Što manje igraj protiv botova, što više protiv drugih igrača, imaš veće šanse za pobjedu ( u odnosu na intermediate botove ) i bolje ćeš naučiti neke stvari.

1. Nažalost sam već igrao jednu rundu gdje sam uzeo Kassadina pa se jedan iz mojeg tima razljutio jer je on htio Kassadina pa je sabotirao cijelu rundu, nije nikoga napadao i samo bezveze trcao po mapi i pisao gluposti.
2. Odigrao sam samo jednu rundu do pola protiv botova samo da isprobam magije na Wukongu i da vidim kako funkcioniraju oni obrambeni tornjevi kod protivnika.

Ima jedan champion, ne znam točno koji, ima neki zeleni mač, i uglavnom jučer sam igrao sa Wukongom i išao zajedno sa tim likom sa zelenim mačem po sredini mape i taj lik je prejak, samo još moram saznat koji je to.

15 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

1. Nažalost sam već igrao jednu rundu gdje sam uzeo Kassadina pa se jedan iz mojeg tima razljutio jer je on htio Kassadina pa je sabotirao cijelu rundu, nije nikoga napadao i samo bezveze trcao po mapi i pisao gluposti.
2. Odigrao sam samo jednu rundu do pola protiv botova samo da isprobam magije na Wukongu i da vidim kako funkcioniraju oni obrambeni tornjevi kod protivnika.

Ima jedan champion, ne znam točno koji, ima neki zeleni mač, i uglavnom jučer sam igrao sa Wukongom i išao zajedno sa tim likom sa zelenim mačem po sredini mape i taj lik je prejak, samo još moram saznat koji je to.

Tako nevino     {#}  , brzo će tebe iskvariti lol

Edit: baš mi fale ti dani :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 12:02 (vgetik).
16 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Zeleni mač? Jedino što mi pada na pamet je ili master yi ili riven, pa ti pogledaj koji {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
null kaže...

Evo sad sam odigrao jedan ranked sa akali, loss je i to zahvaljujući meni :/, mali mistake kada sam u mid/late šetao do barona da wardam pa su nas tu i ace-ali. Uz dosta priče sam uspio da promijenim stav tima, bilo je rage stanje na početku, kasnije su postali friendly, i otkako su postali friendly i igrali timski, sve je išlo lakše, dok eto, je*iga, ja nisam zaje*ao. Dokaz da rage-anje uzrokuje više grešaka te sami 100% loss.

jbg, svako napravi mistake, ali onda ljudi pocnu samo po chatu sra*i, umjesto da igraju... svo vrijeme koje troše na pisanje su mogli iskoristiti na farmanje ili nest korisnije, zato je chat jedan od velikih faktora zast se gubi.

Ja još ne razumijem kako sam ja onaj uber rage over 9000 uspio spustiti na 1

15 godina
League Of Legends

Ok je igra...ali nema tu do dote, meni osobno. Dota je početak i vrh takvih arena igara i nemrem ovo ni smislit. Tko igra svaka čast vidim da imaju i turniri i to....ali sada dota 2...nema tu šta lol radit.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 12 hvala 0
17 godina

Ne znam da li ste primjetili ali Evein passive je sada beskoristan. Stelthan sam i stojim u grmu i neprijatelji dođu u onak krug i vide me, a da nemam stelth ne vide me dok ne uđu u bush i oni sami... to je sada prejadno

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ok je igra...ali nema tu do dote, meni osobno. Dota je početak i vrh takvih arena igara i nemrem ovo ni smislit. Tko igra svaka čast vidim da imaju i turniri i to....ali sada dota 2...nema tu šta lol radit.

O ukusima se ne raspravlja, trenutno je LoL prešišao cifru WoW igrača za skoro duplo, te samim time postao najigranija igra na svijetu, ako ne igraš LoL i namjeravaš da pljuješ po njemu, zaobiđi temu.

17 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Ne znam da li ste primjetili ali Evein passive je sada beskoristan. Stelthan sam i stojim u grmu i neprijatelji dođu u onak krug i vide me, a da nemam stelth ne vide me dok ne uđu u bush i oni sami... to je sada prejadno

Točno passive je beskoristan do bola, a stealthat sa njom više i ne možeš, a champ je i dalje beskoristan i ne može iscarryat ništa.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
15 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

to je valjda bug neki ili nesto pa ono wtf zas bi to napravili ne kuzim....

League of Legends EU West: Allrad
17 godina
League Of Legends

Igra tko Go4LOL danas?

NE EU server

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 13:06 (Zero Chance).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dmanz kaže...
ParaNO1d kaže...

ili mozda ima ward

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
15 godina
null kaže...

ili mozda ima ward

Ne, bug je, meni se isto to desavalo..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
fila2208 kaže...

O ukusima se ne raspravlja, trenutno je LoL prešišao cifru WoW igrača za skoro duplo, te samim time postao najigranija igra na svijetu, ako ne igraš LoL i namjeravaš da pljuješ po njemu, zaobiđi temu.

Sve je to nastalo od dote 1 zar ne? Koliko sam imao prilike probati to je sad kao neki cod dota. Prepuno klinaca koje kad ubiješ ti yebu mamu. Iz mog iskustva velim jako loše, ali i sam si rekao da se ukusima ne raspravlja. Zaš ja ne bi smio reći svoje mišljenje u temi od igre? Po kojem sistemu mi ti to možeš zabraniti?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
13 godina
Don Strongtoni kaže...
null kaže...

ili mozda ima ward

Ne, bug je, meni se isto to desavalo..

15 godina
fila2208 kaže...
fila2208 kaže...

Sve je to nastalo od dote 1 zar ne? Koliko sam imao prilike probati to je sad kao neki cod dota. Prepuno klinaca koje kad ubiješ ti yebu mamu. Iz mog iskustva velim jako loše, ali i sam si rekao da se ukusima ne raspravlja. Zaš ja ne bi smio reći svoje mišljenje u temi od igre? Po kojem sistemu mi ti to možeš zabraniti?

sve je pocelo od Starcraft 1 ako se već oceš praviti pametan. Ovo je LoL tema, nije MOBA tema pa da se o svim tim igrama govori. Imaš mute! i svugdje je sjeb*ni community

17 godina
null kaže...
dmanz kaže...
ParaNO1d kaže...

ili mozda ima ward

Nope nema warda, ili je bug ili su tako htjeli, po meni je to prejadno, i sam taj krug za stelth po meni je prevelik i passiv ima samo koristi kada bježiš i uključiš W za mov speed. Btw nije Eve toliko loša, ja ju igram samo AD sada, Mobility, Blackclever, TRIForce, BT, IE, i Guardan ili nešto defanzivno ovisi o potrebi meča. Nakon svakog auto attacka klik na neprijatelja i spam s Q, 1 na jedan mogu skoro svakog dobit... što se tiče tamfighta isto je ok ako su suigrači pametni i krenu prvi, onda ulti, E na carrya, i AA te spam s Q

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Par matcheva u lolu ti ne daje za pravo da ocjenjuješ igru, igranje do 30-og levela i igranje ranked igara, i kad imaš preko 500 igara, tek onda možeš reći kakva je igra tačno. Jer, sve ti pada u vodu ako nemaš iskustva u njoj, nije tako lagana kako se čini vama dota igračima. Od dote 1 je sve nastalo? Pa, hajmo reći taj žanr igara je tako nastao, ali, tim koji je napravio dotu je sastavni dio tima Riot Games, Inc. Tako da, LoL je tehnički od kreatora dote.

15 godina
fila2208 kaže...

Par matcheva u lolu ti ne daje za pravo da ocjenjuješ igru, igranje do 30-og levela i igranje ranked igara, i kad imaš preko 500 igara, tek onda možeš reći kakva je igra tačno. Jer, sve ti pada u vodu ako nemaš iskustva u njoj, nije tako lagana kako se čini vama dota igračima. Od dote 1 je sve nastalo? Pa, hajmo reći taj žanr igara je tako nastao, ali, tim koji je napravio dotu je sastavni dio tima Riot Games, Inc. Tako da, LoL je tehnički od kreatora dote.

Ok ok, ma znam, probao sam i nije mi se svidjelo, jer me uvijek zanimalo kad te netko na doti oće uvrijedit kaže ti go to lol you are lol player. Pa mi je bilo zanimljivo probati. DA bi ocijenio igru moram 1000 sat igrati ili smijem reć svoj dojam i mišljenje nakon par sati?

A ono velim ko voli nek izvoli, ali dota je bog i tu nema rasprave za mene.

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
fila2208 kaže...

Igrao sam dotu 2 dosta(imam oko ~200h na steamu) i moram reći da je dota community pakao naspram lola. U doti ako ti neko j*be mamu dobro si prošao, da ne kažem da je pola igrača afk jer farma item dropove

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
16 godina
fila2208 kaže...

Ok ok, ma znam, probao sam i nije mi se svidjelo, jer me uvijek zanimalo kad te netko na doti oće uvrijedit kaže ti go to lol you are lol player. Pa mi je bilo zanimljivo probati. DA bi ocijenio igru moram 1000 sat igrati ili smijem reć svoj dojam i mišljenje nakon par sati?

A ono velim ko voli nek izvoli, ali dota je bog i tu nema rasprave za mene.

zašto se onda raspravljaš? samo otiđi sa teme i rješena stvar

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi što mislite o cassiopii jungle?

Ja sam probo iz zezancije na normalu i ćinimi se pre jako.

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zOjA26 kaže...

Ljudi što mislite o cassiopii jungle?

Ja sam probo iz zezancije na normalu i ćinimi se pre jako.

Moj drug igra cass jungle i dobar je ... Samo sto on igra skoro sve jungle ... Cak i branda ... AD kassu ... Ryze ... i dobar je ... Ja sam ga psovao kad je krenuo ryze jungle ali na kraju je sve ispalo super ... 

[ Ako nekome treba lvl 2 acc na westu za zezanje javite se ... Ja sam batalio LoL ... pa o5 krenuo ali mnogo psuju .. 

14 godina

Mislim da cu smanjiti količinu igranja lola na minimum,previse je to zivciranja ni za sto, takvih debila to svijet nije vidio.Imam elo 1070 i bas ne mogu vjerovat kak svi padaju na taj sistem vrednovanja,ja vjerujem da je kasnije poslije određenne granice moguće prosuditi ko je zaista dobar i ko pridonosi pobjedi vise a tko manje no u pocetku,tek sam odigro malo vise od 10 ranked partija,to je nemoguce, a uzasno mi je zao kad likovi koje ubijem u lane,outfarmam,unistim turret na kraju slave pobjedu i njihov elo raste.

http://i.imgur.com/cbGm4.jpg

Kao sto se na slici vidi,njihov mid leblanc sa claritiyem i healom,tu sam vec znao da je moj lane dobiven,ubijem ju 3 puta u laneu,dodje teamfight ja dobijem double kill i shaco pocne rageat i kasnije pocne namjerno feedat zbog mog kakti kill stealanja,da momčad zbog mene pati, ja jedini dobivam killove, pa ja maslim da se upravo carryiyima trebaju pustat killovi,pa necu nekom u teamfightu pustat killove.Jos jedna partija primjera radi,imamo teema mid koji zavrsi partiju 1/14, ima rijetkih partija kada dobijem super tim,svi su ok,trude se ne fidaju ispričavaju,nekad i previse i ja te partije dobivam, no zasad se osjecam ko da svaku partiju igram sa majmunima a na drugoj strani je m5.

Igro sam i protiv likova sa preko 1500 elo na normalu jednom sa mordeom kad me countero sa cassiopeiom i opet dobijem svoj lane tako da ja ne znam stvarno kolko sam dobar ili los ali ni taj sustav rangiranja ne pokazuje.Treba jednostavno nac svo tim,par puta je bilo takvih da je uzivancija igrat i zao ti je kad partija zavrsi,igrat bez zivciranja i onda kad izgubis kazes jbg bolji su,a ne omfg noob l2p report for ks....

Dajte ak ima neko invite za tu dotu 2 da krenem u potragu za izgubljenom nadom...

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 15:43 (Hazar).
13 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Zeleni mač? Jedino što mi pada na pamet je ili master yi ili riven, pa ti pogledaj koji {#}

Master Yi, pogledao sam.

Samo ne znam zašto ga skoro nikad ni ne mogu izabrati, a htio bi igrati s njim. 

14 godina
peterstern9 kaže...
peterstern9 kaže...

Master Yi, pogledao sam.

Samo ne znam zašto ga skoro nikad ni ne mogu izabrati, a htio bi igrati s njim. 

Ako nije free2play moras ga kupit, kosta ti 450IPa, isto tako moras ga odabrat prije drugih jer moze bit samo 1 isti champion u timu.

15 godina
Hazar kaže...
 no zasad se osjecam ko da svaku partiju igram sa majmunima a na drugoj strani je m5.

Prigodna

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
17 godina
fila2208 kaže...

Naravno da ti nitko ne moze zabranit, ali tvoje misljenje nakon nekoliko odigranih partija mozes objesit macku o rep koliko je relevantno i objektivno. To kao da neki klinac blati RPG/MMO kako je "glup, los, dosadan" a nije odigrao par levela. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
neaktivan
dmanz kaže...
ParaNO1d kaže...

Meni se iz onog Phreakovog spotlighta učinilo da te vide kad im priđeš blizu, tj. passive se sam isključi... ili sam ja nešto krivo skužio...{#}

17 godina
League Of Legends

Odlučio potrošit malo IPa i uzeo Ireliu... Zabavan champ i djeluje mi moćan...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice