lol je otiso u ku*ac.. danas na rankedu 4 leavera..igrao sam 1v5( corki 5-5)...igrajte lol dok ne dodje GW2.. na lolu cete izgubit zdravlje..eh da u teamu mi je bio sivir mid.. strasno..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lol je otiso u ku*ac.. danas na rankedu 4 leavera..igrao sam 1v5( corki 5-5)...igrajte lol dok ne dodje GW2.. na lolu cete izgubit zdravlje..eh da u teamu mi je bio sivir mid.. strasno..
900 elo stories?
Kolika vam je najbrža partija? Ja sam upravo završio za 19:37 minuta :)
Pobili ih.
~14 min, normal game
Kako vam stoji ranked ovih dana?
upravo da izgubim game i protivnicki team troll surrendera i oni svi stisnu Yes :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nemogu vjerovati
SS or it didn't happen'
Uploading ze replay brb 5 min
Edit : http://www.filefactory.com/file/5pdck154sztt/n/LoL_lrf
Btw ignorirajte onaj kasniji flame :d ( alcohol op )
udria te jedan radler
ontopic: nautilus moj najbolji drugar
upravo da izgubim game i protivnicki team troll surrendera i oni svi stisnu Yes :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nemogu vjerovati
SS or it didn't happen'
udria te jedan radler
Ma scarovo najdraze piće :d
Btw ovo su navodno skillovi od Jaycea
Passive: Jayce gains 40 bonus Movespeed and ignores unit collision for 1.25 seconds after each shift.
Hammer Form:
Q – Thunderstrike: Deals magic damage based on % of target’s max HP and knocks target away.
W – Thunderleap: Jayce jumps to target location, dealing physical damage and applying a slow to all enemies hit.
E – Shift Cannon: Shifts into cannon form, gaining increased range and new abilities.
Cannon Form:
Q – Gate of Speed: Jayce summons an electrical gate boosting the Movespeed of teammates passing through. If Jayce’s ranged attacks pass through this gate, the projectiles gain damage/range/speed.
W- Energy Charge: Jayce charges himself with electricity, gaining attack speed for a few attacks.
E- Shift Hammer: Shifts into hammer form, gaining passive armor and magic resist and new abilities.
R- Lighting Field (Both forms): Passive: Jayce gains Mana on Auto attack. Active: Create a Lighting field dealing AoE damage over time. (Think Kennen ultimate)
btw new main huehuehue
SS or it didn't happen'
udria te jedan radler
Ma scarovo najdraze piće :d
Btw ovo su navodno skillovi od Jaycea
(mogao si zvati na po jednu,ali oprastam ti)
Jayce prehebeno izgleda ^^
imate neki prijedlog za support rune page :)
gledo sam na netu ali me zanimaju vasa misljenja
imate neki prijedlog za support rune page :)
gledo sam na netu ali me zanimaju vasa misljenja
markovi armor , sealovi armor , glyphovi mr , quints gold per second tako je najbolje ic , uzimanje gold per second na sealovima te radi previse squishy , mozda izgleda da markovi i sealovi su previse armora al nakraju ispadne oko 40-ak stae taman jer basic armora na supportovima je oko 10-ak
Kako je loše ovih dana ranked, niko ne želi helpati ide se u team fight 3 idu 2 po svojem nešto rade i onda samo viču noob itd
dali ima neke određeno vrijeme da se to ne dešava ja ne mogu solo sve :S
tak sam i ja stalno pronalazil neko vrjeme.. nekad je dobro vjutro a nekad navece... kak te zapadne team...
Skupio sam 1350 pa sad ne znam koga da uzmem, dvoumim se između Tryndamerea, Jaxa i Twisted Fatea. Oni su mi nekako zapali za oči. Pošto sam početnik, jel mi možete vi predložit nekog?
Skupio sam 1350 pa sad ne znam koga da uzmem, dvoumim se između Tryndamerea, Jaxa i Twisted Fatea. Oni su mi nekako zapali za oči. Pošto sam početnik, jel mi možete vi predložit nekog?
Trynd - OP je
Jax - neznam odkad su sa runama nes radili
TF- ne.
Trynd - lame, lagano snowballa na low lvlima, kasnije ga se lagano countera...
Jax - solidan solo top, lagano ga se countera, ak se nafeeda slična priča ko i trynda.
TF - dosta jak AP carry, odličan poke, odličan gank poslje lvl-a 6
there, I fixed it for u :D
Kako vam stoji ranked ovih dana?
prošli tjedan oko 15/1, a ovaj tjedan 2/12 :(
tužno je to da ovaj tjedan failam svaki game, treba malo odmora :D
Jax je op, nauci ga igrat i imas win skoro osiguran cim ga imas u timu
Trynda je meh
TF je trenutno jedan od najjacih ap mid champova zbog svojeg ultijai mogucnosti gankova, isto preporucujem da ga naucis igrat
Jedan mali pool...
Koliko tko od vas ima otprilke champova:
1 | 1-4 |
---|---|
7 | 5-19 |
30 | 20-59 |
13 | 60-98 |
5 | 99 + gomila mu se ip |
onaj osjecaj kad pobjedis ranked :D
Ja taj osjećaj neznam...
Ja taj osjećaj neznam...
Kladim se da zadnjih dana niko od nas nezna taj osiječaj...
Huehue, let Veigar farm all day np np
U vezi s championa i skupljanja IP-a, frendov acc
Me wanna see playlist pm please if possible
Huehue, let Veigar farm all day np np
U vezi s championa i skupljanja IP-a, frendov acc
Me wanna see playlist pm please if possible
Me too