Ja na PBE-u igram Pulsefire eza dok se vi mucite oko logina :D
ja sad bio na PBE i nema ga lol?!
jel se na pbe mora levelat i to sve?
Odi pod themes i kupi ga za 1 rp:P
jel se na pbe mora levelat i to sve?
automatski si 30lvl i dobivas tjedno 4000rp i 10k ipa a na startu imas 20k ipa i 8k rpa
Je triba posebno client skidati za taj PBE, nisan to još proba igrati...
ovi riot je retardiran napokon uspijen uc i pocnen igrat ranked izbacime iz igre i opet nemogu uc
A hvala Bogu danas mi je dan odličan 5rankeda za redom sve win :D
Ovaj PBE je za nista nemos se logirat sa normalnim accom a nemos regat novi(stisne kao register i pise loading i vrati se opet na register) neznanan sta bi tria napravit da proradi...
Ovaj PBE je za nista nemos se logirat sa normalnim accom a nemos regat novi(stisne kao register i pise loading i vrati se opet na register) neznanan sta bi tria napravit da proradi...
PA fala Bogu da su maknuli reganje, kolko je ljudi ovdje koji imaju PBE napisalo reportova, komentara ili prijavilo bugova?
PA fala Bogu da su maknuli reganje, kolko je ljudi ovdje koji imaju PBE napisalo reportova, komentara ili prijavilo bugova?
Pa i vjerujem ja da nije nitko skoro al ima ljudi koji bi...
Riot Nasus dobio otkaz jer je leakao par stvarcica ;(
[6/12/2012 02:01:15 AM] RiotNasus: Remember, none of you girls can show this to anyone... I trust you.
Dreadful Visage
Haunting Guise + Blasting Wand
+70 Ability Power
+250 Health
+20 Magic Penetration
UNIQUE PASSIVE: Damage from your abilities reduce your target's Magic Resist by 5 for 5 seconds (effect stacks up to 3 times).
Eleisa’s Miracle
Now builds out of Philosopher Stone and Meki Pendant (instead of just Philosopher Stone)
Upgrade cost reduced to 410 from 500 (total cost 1600 from 1300)
Now can place wards like Wriggle’s Lantern
Wards now have 5 health, from 3
Oracle's Elixir now lasts 2 minutes, costs 150 gold, and can only be used once per 7 minutes per team.
Riot Nasus dobio otkaz jer je leakao par stvarcica ;(
[6/12/2012 02:01:15 AM] RiotNasus: Remember, none of you girls can show this to anyone... I trust you.
Dreadful Visage
Haunting Guise + Blasting Wand
+70 Ability Power
+250 Health
+20 Magic Penetration
UNIQUE PASSIVE: Damage from your abilities reduce your target's Magic Resist by 5 for 5 seconds (effect stacks up to 3 times).
Eleisa’s Miracle
Now builds out of Philosopher Stone and Meki Pendant (instead of just Philosopher Stone)
Upgrade cost reduced to 410 from 500 (total cost 1600 from 1300)
Now can place wards like Wriggle’s Lantern
Wards now have 5 health, from 3
Oracle's Elixir now lasts 2 minutes, costs 150 gold, and can only be used once per 7 minutes per team.
Koje nemoraju, ali i mogu biti točne. Riot šuti ko zaliven. Ovo će dosta promijeniti metu ako dospije na snagu i bit će indirektni buff za eve i twitcha(vezano za wardove i oracle)
Napokon! Nakon toliko igranja rankeda i 995 elo-a na kraju season 1 ovo je za mene odlicno. Znam da nije puno ali ja sam sretan!!!
Btw od svih tih rundi samo ih je desetak duo q i to prije jedno 2-3 mjeseca, sve sam sam igrao.
Evo mjesec dana kasnije i kakav je sada elo :D. Zakljucio sam da je moguce izaci iz elo hella ali jako tesko.
Zanima me da li ima zainteresiranih za ranked team eu n&e 1300 elo, nije bitno koju poziciju igrate bitno je da na toj poziciji igrate dobro. Moze dogovor preko pp.
evo jedna i od mene, dosta mi se svidja ovaj novi Draven, ima dosta dobar damage ako se uspije manipulirati padanje sjekire. Tek sam sad skonto da imam 7 victorya zaredom...
evo jedna i od mene, dosta mi se svidja ovaj novi Draven, ima dosta dobar damage ako se uspije manipulirati padanje sjekire. Tek sam sad skonto da imam 7 victorya zaredom...
zacrvenija si svoj summoner name gore desno, a livo ti piše sa još većin slovima
zacrvenija si svoj summoner name gore desno, a livo ti piše sa još većin slovima
eo sredio... fala...
eo sredio... fala...
np btw. dobar match history :)
The BIG ELO RISE week
Danas sam kreno s rankedom sad me zanima šta je najbitnije kod njega, ne u vezi heroja neko ratinga?
Dragi Vratax, najbitinije ti je igrat sto vise, naucit igrat neki role/lane koji ces najbolje znati i tako pokusat carryat team
Danas sam kreno s rankedom sad me zanima šta je najbitnije kod njega, ne u vezi heroja neko ratinga?
Totalno se potrudio sakrit nick.... ali nije uspio...
jbg zaboravih nema veze
Neznam čemu sakrivanje imena nickova, pa neće vas ostali forumaši pojesti...
ima ko da bi zaigrao ranked? :)
Kupujem lvl 30 acount, bilo koji server..... Poželjno više 6300 IP heroja. PP!!!
Kupujem lvl 30 acount, bilo koji server..... Poželjno više 6300 IP heroja. PP!!!
imas na njuskalo brdo acc-ova
imas na njuskalo brdo acc-ova
Mislim da malo previše traže. Pa pogledaj ti te cifre.
ma uz malo srece lako se nađe i besplatno neki acc