ma ima nas na eastu al sve nas je manje :D,otkad nema cro4lola nit nema nekog pretjeranog smisla biti više ne eastu s obzirom da su svi turniri na westu,al eto zasad ostajemo tu :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
O "slajmi" trolčino i feederu, razlog gubitka 300 ELOa u početku sezonu.
HVALA TI ZA TO.
Trebao sam te ranije ignore, al je bilo prekasno.
Nabijem onaj 2p solo premade s tobom.
Šta se ti javljaš leaveru.
3 boga isusa te nisu mogla cariat.
Ti slinavom po skillu ne možeš ni prismrditi. Čak ni harisu, nemoj se sa njima porediti.
Pa dobro ako i dođe padobranac(a ne kazem da je doxy padobranac)...zar ga se stvarno nemoze ignorirat i izbjeci uskob?
Neka lik fura i vrti šta god želi...zar itko od nas ima pravo dokazivat njemu da nije u pravu?
Naravno to iskljucuje osobne napade...samoobrana je instinktivna(makar,smatram da se i to da izbjeći).
ma daleko od toga, zato i kažen da se nije tribalo toliko raspravljat sa njin nego mu jednostavno reč da to neide tako, a dalje kako on oće, nisan sad čita cilu raspravu pa neznan šta je točno bilo ali vidin da sad i mene napada jer je malo ljut :D btw. doxy kako si ti uspija na početku sezone izgubit 300 ela zbog mene kad san ja na početku ove sezone diga 300 i nešto?
bolje da mu ne može ni prismrdit
da može, bia bi teški nolifer
pogledaj tog harisa, svaki dan posta nekakve lol poveznice ima elo 1900 i zna sve napamet?
lol nije život
pogledaj tog harisa, svaki dan posta nekakve lol poveznice ima elo 1900 i zna sve napamet?
lol nije život
ima nas vise njemu slicnih ^^ i gle to kaj ona ima 1900 elo-a ne znaci da nema lifa lol... ugl.. ta rjece no lifer se previse koristi a ljudi neznaju ni kaj to znaci :P no lifer vam je covjek koji npr opadne 4 puta isti razred jer od cjele skolske godine dodje 2 puta u skolu samo zbog kompa.. itd itd..
lol nije život
Ti si neki Doxyjev prijatelj, a?
Ajde pusti njega nek on vodi svoje bitke
lol nije život
ima nas vise njemu slicnih ^^ i gle to kaj ona ima 1900 elo-a ne znaci da nema lifa lol... ugl.. ta rjece no lifer se previse koristi a ljudi neznaju ni kaj to znaci :P no lifer vam je covjek koji npr opadne 4 puta isti razred jer od cjele skolske godine dodje 2 puta u skolu samo zbog kompa.. itd itd..
ne
nolifer je onaj kome je pc život, nema prijatelja, neizlazi iz kuće i smisao dana mu je dobije quatra kill ili penta
ali izlazim iz rasprava, s djecom se neisplati svađati ;)
lol nije život
a ti inače znaš mene i harisa osobno? znači ako je neko dobar u nečemu odma je nolifer, svi bi tribali bit loši da bi to bilo društveno prihvatljivo tebi i sličnima jel tako? :)
haris nije no lifer, haris je noob. i pogledao sam mu elo, pao je ispod 1.6k haha :_D
Ja sam jedan od rijetkih sa ovog foruma koji je ostao na EUNE .
I ja imam EUNE Acc :P
lol nije život
Slinavi je online oko 4 sata na dan, kao i ja, ne znam da sam ga vidio duže u igri, a harisa malo više, opet, nemaš nikakve dokaze da su no liferi, ne dipr.
A Luka ne vidim razlog zasto se prepires s padobrancem koji se pojavi samo kad se treba "vrijedat"..

lol nije život
a ti inače znaš mene i harisa osobno? znači ako je neko dobar u nečemu odma je nolifer, svi bi tribali bit loši da bi to bilo društveno prihvatljivo tebi i sličnima jel tako? :)
pricaj sam za sebe , ja san teski nolifer odigran 4 dominion game priko jednog dana , i slusaj sad ovo tryhardan pogotovo kad san u jungli ili na midu jer uziman smite i na midu clarity tako da ja se necu uvridit ako mi neko kaze da san nolifer jer znan da jesan
@Doxy ja nikad nisan igra sa tebon mozda par normala , ja i brat dizemo elo od pocetka season 2 tako da si nas zaminia sa nekin drugin
ima ko kakav lvl 30 acc a da mu ne treba?!
kakve veze uopce ima da li je netko "nolifer" s lol-om? Koliko ja razumim ovdje bi se trebalo govoriti o igri a ne o nečijem životu bez obzira igra on pola sata dnevno ili 1 sati.
Samo uz "proviziju" :P
Samo uz "proviziju" :P
uvijek se nest dogovorimo... bio sam rejđao i prodao svoj primarni acc, i sad je bila pauza od mjesec dana i opet sam dobio želju, a neda mi se ispočetka, katastrofa
igram sad jednu ranked i cait kaže da ona ima taktiku, ja support kalye ne smijem nikog dirat samo stojim i healam ju, na kraju imala 0/6/2 score
http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/pantheon-phalanx-hoplite-51430
samo ti nađi za tog svog championa i tu ti sve piše... :D provjereno je najbolje.... :)
ili ako neznaš tako... onda samo napiši build for... i onda ime tog champion i to je to :D
Draven je muški Sivir... ali čini se zabavan
Sivonja? no he aint,drukciji je skroz skoro
Netko za ranked team, mid, jungle, carry. Server Nordic & East 1300 elo. Moze preko pp
izbavljam jedan acc s elo hella (1000), kakvih bolesnih ljudi ima, srba i hrvata , bosanaca koji se 30 min samo svađaju, vrijeđaju itd. na ALL chat.
Sivonja? no he aint,drukciji je skroz skoro
Ma bumeranki i takve fore to je Sivirka
Harisovi postovi su ionako 90 posto sa reddita. Nije da on gleda cijelo vrijeme forume i traži sve moguće artove i novosti.
Harisovi postovi su ionako 90 posto sa reddita. Nije da on gleda cijelo vrijeme forume i traži sve moguće artove i novosti.
true story xD