League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.440.940
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends
scarface797 kaže...

Nah stajaznam cyber mi je iz*ebao zivce,kao i haris sa dc-om pa sam otisao solo Q

ali ja te volin :( {#}

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

Nah stajaznam cyber mi je iz*ebao zivce,kao i haris sa dc-om pa sam otisao solo Q

ali ja te volin :( {#}

Fuck off fag {#}

LoL-scarface797(EU)
13 godina
neaktivan

Volin i ja tebe slatkiču    {#}

15 godina
League Of Legends

Najmocnije je sto scar nije mogao izdrzat lagani lane riven vs gp , a ja bez problema s malzom out csa i cak ubio galia koji je bio 2 lvl iznad mene jer  sam malo zakasnio {#}

Shazbot !
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Najmocnije je sto scar nije mogao izdrzat lagani lane riven vs gp , a ja bez problema s malzom out csa i cak ubio galia koji je bio 2 lvl iznad mene jer  sam malo zakasnio {#}

Ma ne lako je izdrzati gp koji dobije blue buff i kada on dobio 3 lvl,ja tek nakon 15 sec dobio 2lvl kako bi bilo to tesko izdrzati. {#}

LoL-scarface797(EU)
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav ekipi..aj ak ima ko za kakav game nek me doda da vas imam vise domacih(Lantomin)na west serveru sam trenutno,igram ovu igru od 5 mj. imam preko 1000 odigranih meceva (za sad) pa evo pratim vas malo i ucim od vas iskusnijih..  {#}

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

ma nedami se vise igrat lol.... Sami invalidi, vec 6. game zaredom gubim radit mutavog teama, svi kasne skoro 6-7k golda zamnom feedaju i trce uokolo ko kokosi bez glave. Hebes takvu igru di nisi sam dovoljan kad uvijek naletis na hrpu debila poljskih kojima je 99% rječnika Kurwa i slicne qweztzcy idiotarije, a niti engleski ne znaju....

CoD here I come.

LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

ma nedami se vise igrat lol.... Sami invalidi, vec 6. game zaredom gubim radit mutavog teama, svi kasne skoro 6-7k golda zamnom feedaju i trce uokolo ko kokosi bez glave. Hebes takvu igru di nisi sam dovoljan kad uvijek naletis na hrpu debila poljskih kojima je 99% rječnika Kurwa i slicne qweztzcy idiotarije, a niti engleski ne znaju....

CoD here I come.

dodjes na west ionako mi fale 2ca za ekipu

14 godina
neaktivan
League Of Legends

tko igra na west nek me adda pa da odigramo koju skupa,nick mi je assela

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ako kupim heart of gold i avarice blade hoću li imat 10 gold/ 5 sec više ili samo 5/5 sec više

JA SAM PADOBRANAC U TEMU.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
duNY0 kaže...

ako kupim heart of gold i avarice blade hoću li imat 10 gold/ 5 sec više ili samo 5/5 sec više

imat ćeš 10g/5 od svakog

a da imaš npr 2 hoga ona bi ima samo od jednog

13 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
KKristijan kaže...

CoD here I come.

dodjes na west ionako mi fale 2ca za ekipu

aj addaj meja sam na westu :)

15 godina
neaktivan
duNY0 kaže...

imat ces, ali kakva korist od toga neces imati velke statse koji su potrebni

Dirt 3 -> Dino Bzik
13 godina
neaktivan
Lantomin kaže...
agent47thehitman kaže...
KKristijan kaže...

aj addaj meja sam na westu :)

hvala sto si ostavio nick

edit:sorry nisam vidio gore ugl dodao sam te,ko oce mene addat ja sam na westu devildantes igram vecinom junglera udyra

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 19:47 (agent47thehitman).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako krasno sa 1380 na 1240 ma liva san 2 puta pri kraju pucaju mi živci više od retavog tima west isti k ko east al bar ode iman više ekipe...

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Kako krasno sa 1380 na 1240 ma liva san 2 puta pri kraju pucaju mi živci više od retavog tima west isti k ko east al bar ode iman više ekipe...

jonja mozda tebi,meni je ogromna razlika

17 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Stisneš zube i igraš dalje, ili nađeš tim i pokaš s njima. Ja sam sa 1464 na 960, u jednom duuugom loss spree. Nakon toga opet na 1390 da bi pao na 1034, opet sve za redom. Sad se ponovo po treći put penjem prema vrhu. :D

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja jedino nerazumin ZASTO POBOGU NESTAVI VISI LEVEL CAP? ŠTA JE TU TEŠKO BIJA BI SAD LIPO LVL 50 I IGRA SA LJUDIMA kOJI IMAJU WINOVA KO I JA, ALI NEEE RIOT MORA OSTAVIT 30 I IGRAN S DEBILIMA SA 100 WINOVA!!!!!!

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Ja jedino nerazumin ZASTO POBOGU NESTAVI VISI LEVEL CAP? ŠTA JE TU TEŠKO BIJA BI SAD LIPO LVL 50 I IGRA SA LJUDIMA kOJI IMAJU WINOVA KO I JA, ALI NEEE RIOT MORA OSTAVIT 30 I IGRAN S DEBILIMA SA 100 WINOVA!!!!!!

Stavlja te sa ljudima koji imaju slican ELO(da postoji i normal game ELO) ko i ti.

lvl nema veze s tim.

two camels in a tiny car
14 godina
Jonja kaže...

kake ti to veze ima, ja sam neki dan Hrvata nekog lvl 30 razguzao bar 8-9 puta s kassadinom, a ja lvl 23, bili smo u istom gameu na suprotnim stranama....

LoL NordicEU : Heineken01
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Pa to je najgore kada dodu u ranked, a tek su dosli do 30 levela, nemaju rune i mogu samo igrat Tryndu. -.-

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
17 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Osjeti se taj lvl gap :D inace imam lvl 30 acc na westu s oko 2000 gamova i kako sad lvlupam nordic acc dobijem protiv sebe juce lvl 30 lika s 200gameova (znaci vjerovatno je nedavno lvlo) ja sam inace 28 :D obadvoje igramo lee sina i on tako faila da je to uzasno :D imao sam 150cs on je imao 25 -_-" ajde igrao je sasvim ok s obzirom da je jakooo pazio da ne umire, ali jbg ja sam napravio frozen mallet, lanternu, i sunfire :D

anyway danas dobijem lvl 30 shyv a ja igrao trolldamarea i ownage :D mislio sam da ce on mene ownat :O al ono sucky teski :S samo u lane fazi sam imao 5/0/0 a onda je poceo fokus na mene , amumu, alistar i tako :D svaki je***i cc sam popusio -_-"

League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
13 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Jonja kaže...

Stavlja te sa ljudima koji imaju slican ELO(da postoji i normal game ELO) ko i ti.

lvl nema veze s tim.

cisto sumnjan da stavljaju ljude sa istin normal elo ka i ti,taj elo normal je prije postoja i moga si ga vidit sad su to pomakli sta zelin rec je moj je normal elo oko 2200 po elo calculatorima koje san isprovava,dok ja dobijen neke padobrance sa 200-ak winova koji nemogu nikako imat 200winova i 100 loseva koliko in triba cak i manje loseva da imaju takav normal elo jer svi znamo kad tek pocnes igrat neznas buildove,heroje tribati vrimena da se uzemis tako da iskreno neznan po cemu riot sakuplja ljude u match makingu

EU West:slimyyy
15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Lord Nofak kaže...
Jonja kaže...

lvl nema veze s tim.

cisto sumnjan da stavljaju ljude sa istin normal elo ka i ti,taj elo normal je prije postoja i moga si ga vidit sad su to pomakli sta zelin rec je moj je normal elo oko 2200 po elo calculatorima koje san isprovava,dok ja dobijen neke padobrance sa 200-ak winova koji nemogu nikako imat 200winova i 100 loseva koliko in triba cak i manje loseva da imaju takav normal elo jer svi znamo kad tek pocnes igrat neznas buildove,heroje tribati vrimena da se uzemis tako da iskreno neznan po cemu riot sakuplja ljude u match makingu

Ti calculatori nisu tocni...i stavlja te u game s kim moze.Oni koji su u queue-u i koji imaju ELO(normal) najblizi tvome oni su stavljeni u tvoji game.

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma tribaju stavit lvl cap beskonacno i tocka. Iskusni igraju sa iskusnima, lowowi sa lowowima početnici sa početnicima. I tako ja sa 1300 gameova dobijem nekoga sa 1300 gameova i svi sretni i zadovoljni.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Why do I even bother -.-

two camels in a tiny car

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

"Tko normalan uzme 3 pota i cizme za ap castera" -  Svatko s kim igram premade.. ocito nevide zasto se to uzima, najbolje kad mi kazu "uzmi si dorans " nakraju zavrismo game "i dalje ti nevrijede cizme early game hurr durr" -.- Imam osjecaj da cu ih zadavit

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Ma tribaju stavit lvl cap beskonacno i tocka. Iskusni igraju sa iskusnima, lowowi sa lowowima početnici sa početnicima. I tako ja sa 1300 gameova dobijem nekoga sa 1300 gameova i svi sretni i zadovoljni.

a opet realno ima i ljudi s 1300 i suckaju :D vidjeh takvih :D tako da nije to bas tolko realno :S

League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Anzulolz kaže...
Lord Nofak kaže...
Jonja kaže...

lvl nema veze s tim.

Ti calculatori nisu tocni...i stavlja te u game s kim moze.Oni koji su u queue-u i koji imaju ELO(normal) najblizi tvome oni su stavljeni u tvoji game.

Cool story bro, neko ko ima 100 winova nemoze nikako biti normal elo kao i ja.

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Cool story bro, neko ko ima 100 winova nemoze nikako biti normal elo kao i ja.

To ne znaci da ne moze imati priblizan RATING ko i ti.

Ali kolko vidim vi ne shvacate kako MATCH MAKING funkcionira...tako da se uopce necu trudit.

two camels in a tiny car
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice