League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.517.329
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
G4NG4$TA300 kaže...

ima ko kakav savjet za vayne,  sve neke slabasne skorove imam, ponekad i feedam. 

Mislim da već znaš da bi trebao ići u bot lane i da te netko supporta ( sry ako nisi level 30 i ako neznaš neke stvari, toliko je novih likova na ovom forumu da sam se pogubio odavno {#}, al opet to je i pozitivno jer je sve više LoLera u Hrvatskoj ). Potrudi se što bolje farmati ( last hit ), na početku dok ti neide s njom uzmi Doran's blade da lakše farmaš i igraj više defanzivno.

http://solomid.net/guides.php?g=9735 Evo ovo ti je solidan početak da sada ne pišem sve.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
BannedOnThisForum kaže...
cro)kiselo_mlijeko kaže...
ja po iskustvu zapqžam ovo: na eastu, u normal su takvi debili da je to doslovno za plakat, dok na ranked nsm naišo ni na jednog debila u našem ni u protivničkom timu, na westu je milina igrat normal, al ranked je za pop*zdit, ko da su u timu sami pijani rusi i poljaci, btw, jedini nacin za dizat ELO je igrat poslje 2 ujutro, kad igram tad onda imam winning spree, preko dana samo plačem :)

Baš me fino nasmija. 1700 elo na east ti je kao 1500 elo na west. Sve ti dokazuje.

DA DA DA west je bolji,ti si bolji od svih nas...moramo biti sretni što si na west-u jer da si na east-u cro4lol bi bio besmislen....ti bi sam pobijedio sve.

A da se prestanemo svađati oko Easta i Westa? To ne pridonosi ničemu. Ovdje bi trebali razgovarati o LoLu općenito, o novostima, o buildovima, pomagati novim igračima, ponekad se pohvaliti sa nekim dobrim skorovima, a ne svađati se oko ovakvih gluposti. Svaki server je dobar onoliko koliko mu ti dozvoliš da bude dobar.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Pitanje u vezi rp. Jel to iko kad kupovao i kako to ide jel mi moze to iko objasnit vidio sam da ima i preko mobilhnih uređaja al pise da nema za nasu zemlju pa mi ostane samo paypal i preko kartica.... Pa ako bi mi mogao ko objasnit kako to ide !?

PredatoR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Koliko (ne)vrijedi jedan LoL acc 10lvl ?

ivek

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IVOX kaže...

Zavisi kolko ima skinova a pretpostavljam nijedan i kolko likova cca:50 kn! Mozda i previse 50 kn! :()

PredatoR
17 godina
neaktivan
0.50kn al ni tolko ne bih dao :D
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Koliko vrijedi acc:

30 lv

62 champa

38 skinova

9 rune pageova/setova

9 k RP-a

bez ratinga

???

LoL username: prokletbio (EU)
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 13:09 (cut-paste-waste).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
G4NG4$TA300 kaže...

ima ko kakav savjet za vayne,  sve neke slabasne skorove imam, ponekad i feedam. 

o.O

evo ja sma ju prošlu noć kupil i odmah odigral jednu rundu :D

LoL nick: armenx3m
14 godina
neaktivan
Predator0515 kaže...
IVOX kaže...

Zavisi kolko ima skinova a pretpostavljam nijedan i kolko likova cca:50 kn! Mozda i previse 50 kn! :()

Ok,otkljuco sam 15 likova sa onim pointsima(IP), ne onim sta se placaju.

Koji je najveci level?

ivek
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 13:13 (IVOX).
15 godina
armenx3m kaže...
G4NG4$TA300 kaže...

o.O

evo ja sma ju prošlu noć kupil i odmah odigral jednu rundu :D

ja bi ti preporučio da umjesto QSS uzmeš GA(guardian angel-a) i da uzmeš flash i Cleanse

League of Legends Nick (WEST): hRay
13 godina
neaktivan
cut-paste-waste kaže...

Koliko vrijedi acc:

30 lv

62 champa

38 skinova

9 rune pageova/setova

9 k RP-a

bez ratinga

??

Puno Xd...Ak se ne varam oko 250-350 kn (mozda i vise) bar mislim ja jer 38 skinova (da je svaki kostao 520,a sigurno ima i onih od 975 i 1800) pa racunaj.. Puno je tu para ulozeno osim ako nije bilo "citanja RP"!! ;)

PredatoR
13 godina
neaktivan
IVOX kaže...
Predator0515 kaže...
IVOX kaže...

Ok,otkljuco sam 15 likova sa onim pointsima(IP), ne onim sta se placaju.

Koji je najveci level?

30 ti je najveci lv!... Kolko si imao ip ?

PredatoR
15 godina
neaktivan
Frende debelo si fulao.
Prema mom izračunu 350 kn. je SAMO trenutno na tom acc-u u obliku RP-a.
38 skinova i 9 rune pageova, a zasigurno i nekoliko champova kupljenih sa RP-om nemože biti manje od 100 €
Koliko vrijedi sam acc, teško je za znat.
Ali meni se čini da je u njega utopljeno oko 200 €
13 godina
neaktivan
cut-paste-waste kaže...
Frende debelo si fulao.
Prema mom izračunu 350 kn. je SAMO trenutno na tom acc-u u obliku RP-a.
38 skinova i 9 rune pageova, a zasigurno i nekoliko champova kupljenih sa RP-om nemože biti manje od 100 €
Koliko vrijedi sam acc, teško je za znat.
Ali meni se čini da je u njega utopljeno oko 200 €

Dobro kuzim ja to al imam jednog frend koji igra lol vec 2 godine i dalo se je prije citati i preko cita je nabio 10000 rp ,a cini mi se da je ovo ista prica tak da nebi davao tolke pare .. ;)

PredatoR
15 godina
neaktivan
ako je ilegalno stečeno (cheat, bug), u tom će slučaju prije ili kasnije račun biti ukinut (BAN).
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
BannedOnThisForum kaže...
ja po iskustvu zapqžam ovo: na eastu, u normal su takvi debili da je to doslovno za plakat, dok na ranked nsm naišo ni na jednog debila u našem ni u protivničkom timu, na westu je milina igrat normal, al ranked je za pop*zdit, ko da su u timu sami pijani rusi i poljaci, btw, jedini nacin za dizat ELO je igrat poslje 2 ujutro, kad igram tad onda imam winning spree, preko dana samo plačem :)

Baš me fino nasmija. 1700 elo na east ti je kao 1500 elo na west. Sve ti dokazuje.

DA DA DA west je bolji,ti si bolji od svih nas...moramo biti sretni što si na west-u jer da si na east-u cro4lol bi bio besmislen....ti bi sam pobijedio sve.

Upravo tako {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

malo zivciranaj opet:

Slika 1: dokaz da 1 lik nemoze nikako carriat cijeli team, iako smo na pocetku vodili 12:0 izgubili smo jer focusaju tanka, btw solo top irelia 80 cs

Slika 2: mali bug :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 14:35 (cro)kiselo_mlijeko).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...
G4NG4$TA300 kaže...

Mislim da već znaš da bi trebao ići u bot lane i da te netko supporta ( sry ako nisi level 30 i ako neznaš neke stvari, toliko je novih likova na ovom forumu da sam se pogubio odavno {#}, al opet to je i pozitivno jer je sve više LoLera u Hrvatskoj ). Potrudi se što bolje farmati ( last hit ), na početku dok ti neide s njom uzmi Doran's blade da lakše farmaš i igraj više defanzivno.

http://solomid.net/guides.php?g=9735 Evo ovo ti je solidan početak da sada ne pišem sve.

eto sad sam bio igro protiv ryza na mid posto nije bilo vise ranged champa u timu i sa njegovim snareom mu nisam mogo nista.

stalno su me gankali posto skoro svaki tim koj dobijem nezna staje ss.

p.s. dali je bolje da uzmem glyph of warding ili focus? 

15 godina
neaktivan

malo zivciranaj opet:

Slika 1: dokaz da 1 lik nemoze nikako carriat cijeli team, iako smo na pocetku vodili 12:0 izgubili smo jer focusaju tanka, btw solo top irelia 80 cs

Noc ti je debelo counteran od njihovog tima (Rammus), u ostalom bolje da si igrao nekog AP-junglera (Maokai) kad već imate Catlyn i Ireliu.

A i inače za low elo su bolji champovi sa AOE-om nego single target dmg dealeri ko Noc ili Vayne.

Nagađam da su vas razbili Majmun & Kata sa AOE ultijima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 15:04 (cut-paste-waste).
15 godina
neaktivan
cut-paste-waste kaže...

malo zivciranaj opet:

Noc ti je debelo counteran od njihovog tima (Rammus), u ostalom bolje da si igrao nekog AP-junglera (Maokai) kad već imate Catlyn i Ireliu.

A i inače za low elo su bolji champovi sa AOE-om nego single target dmg dealeri ko Noc ili Vayne.

Nagađam da su vas razbili Majmun & Kata sa AOE ultijima.

kata niije nijedan fight, jer sam se uvijek sletio na nju, i insta kill nakon 3 sec, ugl early game smo winnali, al gore su oni nesto jos failali dok sam ja bio na red-u, i majmun je dvaput 3ple kill napravio tak,pa se nafeedo, al mogli smo winnat savki fight, SVI al bas SVI su rammusa focusali

13 godina
neaktivan
Predator0515 kaže...

Pitanje u vezi rp. Jel to iko kad kupovao i kako to ide jel mi moze to iko objasnit vidio sam da ima i preko mobilhnih uređaja al pise da nema za nasu zemlju pa mi ostane samo paypal i preko kartica.... Pa ako bi mi mogao ko objasnit kako to ide !?

Jel mi moze neko odgovorit na ovo pitanje???

PredatoR
13 godina
neaktivan
cut-paste-waste kaže...
ako je ilegalno stečeno (cheat, bug), u tom će slučaju prije ili kasnije račun biti ukinut (BAN).

Pa mislil da ako je to tako lik je vec trebo biti banan 100 puta jer je to napravio prije 2 godine!! hmmm?!

PredatoR
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
cooga kaže...

Nema boljeg servera samo popularniji.

Mora da me hebes,neznam da li si igrao za obadva servera ali ja jesam.Na eastu sam znao u 2 dana dobiti 5 leavera,dok na westu toliko nisam dobio otkada sam se prebacio na west(oko 1 mjesec poslije podjele).Na west ljudi puno vise pricaju engleski,puno bolje igraju i opcenito je bolje za igrati.Ljudi poslije gamea u all chatu raspravljaju sta su pogrijesili,sta je odlucilo game,sta su bolje mogli uraditi i sl.I ovdje sam puno vise imao onih gameova kada pobjedim/izgubim zato sto je protivnciki/moj team jednostavno bolji ili bude toliko gusto da se svaka sitnica broji,a ne da pobjedis/izgubis zboj jednoga ili vise pojednicana u odredenom teamu.S tim da i ovam zna biti retarda/feedera/flamera itd,ali ajmo reci 90% manje.I slobodno mogu reci da je west u mom slucaju puno bolji.

To su ti zbilja argumenti zasto je west bolji.
Znaci na west serveru su ljudi pametniji, skolovaniji, jaci, brzi i da onda mozemo ovima s easta spamat da je nas ElO jaci mada imamo isti ali nas je za 200 bolji jer su ljudi na westu super za  90% razlike bolji od easta .
Nista morat cemo svi na west pa da budemo bolji i pametniji od ovih kretena na eastu.
I btw igrao sam na sva 3 servera, i nema razlike.
Pa igricu igra 5 mil ljudi dnevno, naravno da ce biti likova koji ce tu unistiti gejm, ili u najgorem slucaju biti ti taj koji ce failat ko i u svaki online igri , samo je pitanje srece dali ces ti nagaziti na njih, tvoj susjed ili ko god vec..

Sta mislis da ovi ToP igraci nisu igrali i gubili s tim trolovima, jesu. A gle ovo oni su ih kerijali zato ih i imas na svim ratingima od 1200 pa do 1700, znaci kad prodes tu liniju onda mozes govorit da su ispod tebe 90% noobovi, feederi, flameri ili kako god ih vec zoves, a ne kriviti server.
Ocitno ti neide i nisi bas dobar igrac ako se stalno zalis na te trolove koji te nisu mogli kerijat umjesto da si ti njih.
Sad prestanite vise srati po serverima (poput tebe koji je igrao 1 mjesec na eastu) na kojima opce ne igrate svaki nek se drzi svojega bez glupih izgovora da na ovaj ili onaj ima vise trollova, da je west tezi za igrat...

15 godina
neaktivan
League Of Legends

netko na westu za duo ranked? ovo je za poludit 29. minuta je, nas graves ima 79 cs i ja s alistarom moram carriat jer i ostali failaju -.-"

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Redovito kupujem preko devizne kartice.
PayPal je isto ko i kartica -,- *
Kod nas se ne može mobitelom.
Moguće je plaćanje u GBP EURO i PLN,
od čega preporučam PLN jer je najpovoljnije za kupovinu zboz cijene i tečaja.
13 godina
neaktivan
cooga kaže...
scarface797 kaže...
cooga kaže...

Nema boljeg servera samo popularniji.

Mora da me hebes,neznam da li si igrao za obadva servera ali ja jesam.Na eastu sam znao u 2 dana dobiti 5 leavera,dok na westu toliko nisam dobio otkada sam se prebacio na west(oko 1 mjesec poslije podjele).Na west ljudi puno vise pricaju engleski,puno bolje igraju i opcenito je bolje za igrati.Ljudi poslije gamea u all chatu raspravljaju sta su pogrijesili,sta je odlucilo game,sta su bolje mogli uraditi i sl.I ovdje sam puno vise imao onih gameova kada pobjedim/izgubim zato sto je protivnciki/moj team jednostavno bolji ili bude toliko gusto da se svaka sitnica broji,a ne da pobjedis/izgubis zboj jednoga ili vise pojednicana u odredenom teamu.S tim da i ovam zna biti retarda/feedera/flamera itd,ali ajmo reci 90% manje.I slobodno mogu reci da je west u mom slucaju puno bolji.

To su ti zbilja argumenti zasto je west bolji.
Znaci na west serveru su ljudi pametniji, skolovaniji, jaci, brzi i da onda mozemo ovima s easta spamat da je nas ElO jaci mada imamo isti ali nas je za 200 bolji jer su ljudi na westu super za  90% razlike bolji od easta .
Nista morat cemo svi na west pa da budemo bolji i pametniji od ovih kretena na eastu.
I btw igrao sam na sva 3 servera, i nema razlike.
Pa igricu igra 5 mil ljudi dnevno, naravno da ce biti likova koji ce tu unistiti gejm, ili u najgorem slucaju biti ti taj koji ce failat ko i u svaki online igri , samo je pitanje srece dali ces ti nagaziti na njih, tvoj susjed ili ko god vec..

Sta mislis da ovi ToP igraci nisu igrali i gubili s tim trolovima, jesu. A gle ovo oni su ih kerijali zato ih i imas na svim ratingima od 1200 pa do 1700, znaci kad prodes tu liniju onda mozes govorit da su ispod tebe 90% noobovi, feederi, flameri ili kako god ih vec zoves, a ne kriviti server.
Ocitno ti neide i nisi bas dobar igrac ako se stalno zalis na te trolove koji te nisu mogli kerijat umjesto da si ti njih.
Sad prestanite vise srati po serverima (poput tebe koji je igrao 1 mjesec na eastu) na kojima opce ne igrate svaki nek se drzi svojega bez glupih izgovora da na ovaj ili onaj ima vise trollova, da je west tezi za igrat...

YO! :D

om nom nom nom nom nom
15 godina
neaktivan
League Of Legends

SK vs Guru sad igraju, ocelote streama

shizoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

SK bi sad trebal igrati protiv Guru-a (za one koji neznaju Guru je hrvatski team :D )

http://www.own3d.tv/live/2721/OceloteWorld

LoL nick: armenx3m

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
armenx3m kaže...

SK bi sad trebal igrati protiv Guru-a (za one koji neznaju Guru je hrvatski team :D )

http://www.own3d.tv/live/2721/OceloteWorld

Too slow bro :D

shizoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel se to recorda, trebo bi sad u 5 odradit neku kavu pa neću moć pogledat, ako ne nek netko recorda pls :D
Btw ne stavljajte spoilere, ne zelim znat tko je pobjedio :D

LoL EU : pr1mus
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 16:55 (makaweli).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice