Cilj ti je da ti CS bude u 15 minuti iznad 100...tak da je to odlično.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja odigro tutorijal....
Danas imam na Racedepartmentu dvije kup utrke tako da ću sutra vjerovatno probat kako to funkcionira sa ljudima...
5 Premade, full skins :D
kako bi volio vidjeti full comando skin ekipu ali mala je vjerovatnoca da se to ikada desi
kako bi volio vidjeti full comando skin ekipu ali mala je vjerovatnoca da se to ikada desi
Vjerovatno nikada, da :D
Iako bi volio vidjeti peti penta kill skin, za sada cetvoricu imamo :)
Smijesno je sto svi imaju iste spellove (flash, ignite) :D
:P
Ja odigro tutorijal....
Danas imam na Racedepartmentu dvije kup utrke tako da ću sutra vjerovatno probat kako to funkcionira sa ljudima...
Welocme to the club, hope you stay for a while!
Izgleda da je bila "velika migracija gamera" serveri opet pucaju po savovima, 20000 ljudi u linij ceka se 15 minuta za ulazak a chat neradi.
Kog da uzmem (molio bih i da napisete zasto):
19 | Kennen |
---|---|
4 | Malzahar |
2 | Xerath |
Gledam hotshotov stream i umirem. Najmocniji kommentar "Hotshot outplayed by sofa "
NEPRAVDAA!
Hahaha, ja samo cekam kad ce se to pojavit...
Nego kojim redom da buildam spellove na Vayne?
Kog da uzmem (molio bih i da napisete zasto):
Kennen je dobar ali ga jana, alistar i slični championi counteraju lagano tako da ulti bude bezvrijedan. Ja sam ga kupio davno i nisam se baš nešto naigro s njime.
Ali npr. probao sam danas ovog xeratha i mogu reći wow, kakav burst ima taj champ. Low cd na Q, stun, range, a tek ulti koji može 3 puta radit aoe dmg,a ap ratio su mu isto odlični. Ukoliko u timu ima još neki hard cc champ (galio, amumu, sona) koji može zadržat 2 ili više igrača na mjestu, xerath lako može riješti game. Probaj ga sada dok je free pa sam prosudi.
ja maxam W pa onda Q, sa malo attack speeda je vrlo dobro
uff loše loše, maxaj prvo E pa Q pa tek onda W
To ti ovisi o laneu...ako mislis biti agresivan onda uzmi prvo E pa Q,ako moraš igrat defenzivno uzmi Q pa E...tako da bi ti W trebal uvijek biti na lvl 3.
A nakon lvl 3 bi trebal prvo maxati W pa Q.
uff loše loše, maxaj prvo E pa Q pa tek onda W
zasto E?
zasto E?
radi dmg-a, jer E radi ogroman dmg kad ga maxaš i plus ako uspiješ protivnika zabit u zid, uglavnon ti se maxa tako ili ka šta ti je Nofak reka, ako želiš malo defenzivnije maxaj prvo Q pa E
zasto E?
radi dmg-a, jer E radi ogroman dmg kad ga maxaš i plus ako uspiješ protivnika zabit u zid, uglavnon ti se maxa tako ili ka šta ti je Nofak reka, ako želiš malo defenzivnije maxaj prvo Q pa E
Ja opet preferiram W, jel ako zabijem nekoga u zid na 3-4 levelu nema veze sto maxam taj je mrtav (naravno uz pomoc partnera na laneu)
Ja opet preferiram W, jel ako zabijem nekoga u zid na 3-4 levelu nema veze sto maxam taj je mrtav (naravno uz pomoc partnera na laneu)
ali W ti nema apsolutno nikakvog smisla maxat prvi jer ti nemoš toliko attack speed-a da profitiraš od toga, maxaj E pa Q vidit ćeš da je bolje
ali W ti nema apsolutno nikakvog smisla maxat prvi jer ti nemoš toliko attack speed-a da profitiraš od toga, maxaj E pa Q vidit ćeš da je bolje
Kako ne u 1v1 na laneu bez problema procas W.
ad carry nikad nebi triba bit 1v1 na lane-u nego farmat i harrasat, a zato su najbolji Q i E jer ako ideš harrasat sa W onda se izlažeš dmg-u jer moraš duže stat u range-u, a ovako ispucaš sve u sekundu, burst dmg ustvari
ad carry nikad nebi triba bit 1v1 na lane-u nego farmat i harrasat, a zato su najbolji Q i E jer ako ideš harrasat sa W onda se izlažeš dmg-u jer moraš duže stat u range-u, a ovako ispucaš sve u sekundu, burst dmg ustvari
probaj maxat W i harrasat sa dva auto attacka i Q, minimalno 30% hp-a