League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.497.243
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: League Of Legends
scarface797 kaže...
Baldurion kaže...

Evo instalirao sam igricu i ušao i idem u moj summoner profil i nemogu izabrati master yi-a, mogu izabrati:

Vayne,   Garen, Kassadin, Fiddlestick, Malphite, Koq'maw, Morgana, Nidalee, Riven i Shen.

Koga da uzmem kao prvog championa pošto sam početnik i nikad nisam igrao ovu igricu ili neku sličnu njoj?

ps.htio bi igrat meele damage klasu, htio sam master yi-a, al eto neda mi     {#}

Nemozes ga izabrati zato sto nije free.Svaki tjedan imas 10 championa koji su free, da bi pocetnici mogi igrati.I kada budes skupio dovoljno IP tek onda mozes otklljucati Master Yi-a i onda ga mozes uvijek igrati.

hvala ti, sjebo sam se bio, tek kasnije skužio, morao sam baš u store ići i tamo unlock championa ;)

btw ja već čekam 1h queue na west eu

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav!Jucer su mi banali acc.Opomenuli su me jedanput,i onda vise nisam napustao igru.Napustao sam zato sto nisam tada toliko razumio igriu.Pa molim nekoga da mi poklonio acc,a da je ima Ryzea.Nemora biti visok lvl,samo da imam ryza.Napravio sam si novi acc,a kako nemam bas puno vremena za igranje,neda mi se sve iz pocetka.

Hvala

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Igram protiv Doxy-a u rankedu :D

Izgubio: Udyr, Morgana, Cait su tako nafidali da im nista nismo mogli. Jungle nijednom nije isao gank top- takve najvise volim.

LoL Nick (EU): hRay
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 21:36 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Upravo odigro jedan od najzabavnijih matcheva ikad. {#}

Imali smo nekog retarda Nasusa koji je igrao kao da je lvl1, a ne 30 što je uvjet za ranked. Očito je posudio od nekog account pa odma na ranked išo... Feedo je konstantno, stalno solira, a i kad je s nekim niškoristi.

Uglavnom uspjeli smo okrenut sve jer sam jungleo sa Gangplankom, a stalno su me fokusirali njihovi nafeedani Xin i Nocturne pa sam kupio Thornmail puno prije nego što bih inače. Nisu mi ništa mogli pa je došo ostatak tima i onda čisti pwnage. Baš je bio gušt 4v5 ranked razvalit nakon početnog golemog zaostatka. {#}

LoL EU: Ferinus
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

vec pola godine riot nezna ispravit je***i bug?

jucer sam opet naisao na kog'maw + shaco bug (shaco ubije koga i napravi double kill, dobije gold za double kill i prikazano je u scoreu..) -.-'

iMaestrozz (moj EU LoL acc)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dolu kaže...

Pozdrav!Jucer su mi banali acc.Opomenuli su me jedanput,i onda vise nisam napustao igru.Napustao sam zato sto nisam tada toliko razumio igriu.Pa molim nekoga da mi poklonio acc,a da je ima Ryzea.Nemora biti visok lvl,samo da imam ryza.Napravio sam si novi acc,a kako nemam bas puno vremena za igranje,neda mi se sve iz pocetka.

Hvala

Ryzea možeš kupiti igrajući oko 5-6 partija a da su sve winovi...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

koliko casha dize skidanje LOL-a jer nemam flet paket?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

http://i.imgur.com/N5wvM.jpg

i da, bili ste u pravu, AD katina ulta se ipak razbija, latencija mi je bila kriva za to što sam je vidio da se i dalje spinna i da radi dmg, sad kad mi internet radi normalno više nema tog efekta :|

0 0 hvala 0
15 godina
ormar kaže...

http://i.imgur.com/N5wvM.jpg

i da, bili ste u pravu, AD katina ulta se ipak razbija, latencija mi je bila kriva za to što sam je vidio da se i dalje spinna i da radi dmg, sad kad mi internet radi normalno više nema tog efekta :|

Pa zar si sumnjo u nas?

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jer ste imali one glupe laggove kad nemrete se micat i niko se ne mice i lagga sve zivo..?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mobitel kaže...

Jer ste imali one glupe laggove kad nemrete se micat i niko se ne mice i lagga sve zivo..?

da, u zadnja dva do tri dana se toga dosta dešavalo :/

15 godina
neaktivan
League Of Legends

4v5 epic win!!! Lik leava 30 minuta prije kraja , mi dovrsimo posao !! overfed yorick = GG

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Ima ko još neki prijedlog kojeg championa da izaberem? želim igrati samo sa jednim da ga naučim igrat kako treba ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 21:24 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Polake gubim zivce opet u solo queue :D 

Svaki put neke njubare, najteze ke sam primijetil im je iti sa nekim hp itemima, protivnicki team ima ono min 2.5k hp a nasi svi ispod 2k, i svaki team fight iztankaju, al ne moji ne slusaju kad govorim da kupe neke hp iteme i onda ja budala tenkam team fightove i krepam stalno

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 0:58 (tommy2103).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

Ima ko još neki prijedlog kojeg championa da izaberem? želim igrati samo sa jednim da ga naučim igrat kako treba ;)

Probaj one jeftine recommended

Annie, Sivir, Ryze, Warwick, Master Yi, Soraka itd..

16 godina
neaktivan
snupix kaže...

koliko casha dize skidanje LOL-a jer nemam flet paket?

Lol, igra je sveukupno oko cca 2 GB

14 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

Takav sam i ja bio. Jednostavno ne možeš naučiti jednog heroja igrati, moraš biti sposoban barem 2 rolea igrati, i 2 champa za svaki role za koji se odlučiš ( tank/offtank/ap carry/ad carry/support, s tim da bi bilo poželjno da znaš junglati s recimo tankom ili tanky DPSom ).

17 godina
neaktivan

Nekako mi je generičan Champ... Malo pretjeruju sa Dash-om i Cone dmg spellovima, prviše sličnih champova u zadnje vrijeme. {#}

LoL EU: Ferinus
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Mene cijelo vrijeme podsijeca na cait.

Kurwe, alkohol i torcida!

0 0 hvala 0
15 godina
BannedOnThisForum kaže...
Dolu kaže...

Hvala

Ryzea možeš kupiti igrajući oko 5-6 partija a da su sve winovi...

Ryze je 450 ip sad , odigraj tutorial i mozes ga kupit .

btw wtf 30 mb patch ???a da xerath skinovi xD

@Graves  Preview :D ja spominao Duji prije 4 dana da ga zamisljam ka   Tanky carry assassina  :D.Edit : AHAHAHHAAHHHA 

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&amp
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 14:39 (hari85).
14 godina
League Of Legends

Juj sta volim kad mi ulete u bush, a u bushu imam 4 ili 3 Jack In The Box-a. {#}

AP Shaco.. AP Shaco..
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 15:18 (Toxic1337).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Odigrao zadnju i  zvanicno Quitam zbog raznih razloga , vec sam posla request za account deaktivaciju da opet nemogu igrati ako me uhvati opet zelja . Vidimo se <3

haris771EuW LOL account free cookies &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt; http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&amp
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
hari85 kaže...

Odigrao zadnju i  zvanicno Quitam zbog raznih razloga , vec sam posla request za account deaktivaciju da opet nemogu igrati ako me uhvati opet zelja . Vidimo se <3

i završilo je trolololololololo foruma :)

ja sam msilio da je na Westu idila, kad samo se tamo igra i odlazi

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 15:24 (null).
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Pa bolje daj nekom acc i natjeraj ga da promijeni pass :D

LoL EU : pr1mus
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Nakon kolko partija?

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
15 godina
makaweli kaže...
hari85 kaže...

Pa bolje daj nekom acc i natjeraj ga da promijeni pass :D

http://support.leagueoflegends.com/entries/461131-disabling-your-account

I onda da natjeram tog da  mi da pass ?? :D no , ty .

haris771EuW LOL account free cookies &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt; http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&amp
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 15:33 (hari85).
15 godina
League Of Legends

nekuzim zasto to radis ako ga vise nemres aktivirati, i jos k tome ako si u njega ulozio neke novce.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

daj meni acc, taman fino igram onda heroje koje nemam na svom accu prije nego se odlucim za shopping :D

LoL EU - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice