SS or it didn't happen ^^
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
SS or it didn't happen ^^
Pa za jedan dc pa pise ti u chatu da sam se reconnecta + reconnect bug jer alkseru pise null magic mantle mjesto sorc shoes :P
btw evo sta e bot lane + support ad carry farmanje :D
U svom drugom gameu s njom? Tj. prvom pravom jer me server izbacio na testu u co op xD
Evo ti prvi gejm s njom xD
BTW FAIL BUILD BIA SAM SUMMONER LVL 14 :P
joj xD tada su svi bili jadni nekakvi ;) sad se je malo teze nafeedat jer likovi stilaju ... ima jedan lik koji igra jaxa i nezna napravit kill sam, nego svaki put ide samnom i kada ja oslabim protivnika on samo skoci na njega i njegov kill....
Jel oni izbacuju ovog novog champa tek sljedeci tjedan?
moze objasnjenje ?
zasto trinity na xina, to je prvi put da vidim taj build
vidim da GBob to stavlja pa ono...
Ja sam taj build stavio na svoj guide odavno i ne mislim ga micati jer izgleda da ga high ELO igrači koriste. A i ako nisu vidjeli taj build i ako su ga sami izmislili, onda bar znam da sam ga prije svih njih izmislio
Pozdrav ekipi!
Evo ja sam poceo igrati LoL nazad par dana lvl9 summoner, znaci noob.
Imam omjer poraza i pobjeda podjednak mislim, dosta puta netko u timu feeda protivnika ili je afk ili tako nesto pa je zajeb, ali dogodi se i drugoj strani pa valjda dode na isto, valjda je to tako normalo na ovim noobovskim lvlima.
Inace igra je zakon, neznam kako nisam prije poceo, valjda me wow i slicno previse okupirao da vidim ista drugo...
Za sada najise igram sa Master Yi, i Annie kad ne isprobavam besplatne Championse pa ako imate neki savjet bilo bi super da nesto napisete...
Pozdrav ekipi!
Evo ja sam poceo igrati LoL nazad par dana lvl9 summoner, znaci noob.
Imam omjer poraza i pobjeda podjednak mislim, dosta puta netko u timu feeda protivnika ili je afk ili tako nesto pa je zajeb, ali dogodi se i drugoj strani pa valjda dode na isto, valjda je to tako normalo na ovim noobovskim lvlima.
Inace igra je zakon, neznam kako nisam prije poceo, valjda me wow i slicno previse okupirao da vidim ista drugo...
Za sada najise igram sa Master Yi, i Annie kad ne isprobavam besplatne Championse pa ako imate neki savjet bilo bi super da nesto napisete...
Dobrodošao na forum!
Normalno je da na tako niskim levelima stalno ima noobova i navikni se, događati će ti se i na levelu 30. Preporučujem ti da naučiš Ashe s obzirom da je jeftina i jako je dobra. Alistar je isto vrlo jak tenk, i njega ti preporučujem za početak.
čim sam vidio mordekaisera, to je bila ljubav na prvi pogled, 95% partija odigranih s njim, trenutno sam lv 20, uskoro 21 x)
edit: al neznam igrat s nijednim drugim champom
čim sam vidio mordekaisera, to je bila ljubav na prvi pogled, 95% partija odigranih s njim, trenutno sam lv 20, uskoro 21 x)
I sad ces ti doc na ranked, morde ce bit bannan i onda ces fidat s nekim drugim champom...
Nema bezveze tolko champova, treba znat od svake vrste bar jednog...
I sad ces ti doc na ranked, morde ce bit bannan i onda ces fidat s nekim drugim champom...
QFT ( Najgori su mi likovi kad dodu i kazu npr ja igram karthusa a oni bannaju karthusa pa lik ragea i insta locka soraku s revive i rally ) .
QFT ( Najgori su mi likovi kad dodu i kazu npr ja igram karthusa a oni bannaju karthusa pa lik ragea i insta locka soraku s revive i rally ) .
Sta ste skocili odmah covjeku za vrat nije jos ni lvl 30. . ., vec ce nac sljedeceg favorita pustite ga malo hehe
Sta ste skocili odmah covjeku za vrat nije jos ni lvl 30. . ., vec ce nac sljedeceg favorita pustite ga malo hehe
tocno to... gdje mu je jos ranked ;) ali istinu kazu nesmijes samo jednog champa dobro igrat moras najmanje 10 jer na ranked se stalno bana.. pa ti znaju banat tvog naj lika ali sta tako je kako je
Maloprije sam odigrao partiju sa >Ireliom i cini mi se super champ, pratio sam neki guide za iteme, uglavno trinity force i jos mnogi helth regen i defence itemi, 2 protivnika su bila u mom laneu i nisu mi mogli nista, a ja farmam exp i golde ko manijak sa Bladesurge, kakvi su vasi dojmovi o Ireliji?
U postu malo prije netko je spomenuo Alistara, mislim da cu njega veceras probat, igro sam warriora i DK tanka u wowu, pa volim da likovi mogu primit batina, samo me zanima dali mogu i dati =)
hextech na olafu prebrutalno sa drugim spellom ukljucenim manijakalno se heala,nemoguce ga je ubit branio sam tower 1v5 kada su moji pocrkali jer su isli u fight bez mene,ubio sam 2 ostali se razbjezali,jedino sto me u pocetku fiddle je...o u mozak s fear-heal-fear-heal sistemom dok nisam dobio 6 lvl olafov ulti ftw :D
hextech na olafu prebrutalno sa drugim spellom ukljucenim manijakalno se heala,nemoguce ga je ubit branio sam tower 1v5 kada su moji pocrkali jer su isli u fight bez mene,ubio sam 2 ostali se razbjezali,jedino sto me u pocetku fiddle je...o u mozak s fear-heal-fear-heal sistemom dok nisam dobio 6 lvl olafov ulti ftw :D
... hextech .... olaf .....
zasto si u paintu briso iteme?
uzimam si renektona uskoro, a budem krenio igrat s njim uskoro, pa dok dođem do lv 30 znat ću par champova... a u ostalom niti ne igrate samnom =)
Maloprije sam odigrao partiju sa >Ireliom i cini mi se super champ, pratio sam neki guide za iteme, uglavno trinity force i jos mnogi helth regen i defence itemi, 2 protivnika su bila u mom laneu i nisu mi mogli nista, a ja farmam exp i golde ko manijak sa Bladesurge, kakvi su vasi dojmovi o Ireliji?
U postu malo prije netko je spomenuo Alistara, mislim da cu njega veceras probat, igro sam warriora i DK tanka u wowu, pa volim da likovi mogu primit batina, samo me zanima dali mogu i dati =)
Odlična je, ja ju igram zadnjih 3-4 tjedna i strašan je heroj, velik dmg, velik survivability, brza je i za dmg ti treba samo Trinity Force, ostalo mogu bit tank itemi, tako je najjača. Naravno, slobodno si ti staviš još koji dmg item ako ti ne treba defenzivne iteme.
nisam neznam sta je bilo valjda sam prerano stisno print screen dok jos nije ucitalo sve,ugl imo sam šuze za as,frozen mallet,hexttech gunblade,sark's fervor i impalera
mercury
trinity
wits end
guardian
banshee
i jos neki tank item. my irelia
Eo krenio i ja igrat LoL malo da se odmorim od Dote :)
Dali se tu mogu dodavati prijatelji? Ako mogu dodajte me: EnforcerManiac
mercury
trinity
wits end
guardian
banshee
i jos neki tank item. my irelia
Evo moje Irelie, mijenjam build po potrebi, ali ovo mi je glavni. Ono što je super s ovim buildom, ima jake iteme, a nisu skupi, govorim o prva 3: Sheen, Wit's End, Spirit Visage. Dakle za male pare, dobije puno i prejaka je, ona će s ovim razvalit Ashe il nekog drugog carryja koji ima IE i zeal (otprilike ista cijena itema).
napokon kupio akali...ajmo neki dobar build
I neki dobar guide kako da je koristim
napokon kupio akali...ajmo neki dobar build
I neki dobar guide kako da je koristim
Harise kak da buildam Akali? S cim da pocnem, koji skil prvi? xD
Bez runa neces nigdje s njom
http://www.solomid.net/guides.php?g=8
...:)
Samo trea pogleda str dve prije neg pitas...
ajde tko je za da bacimo koju partiju
jel ima ovdje netko da je u elo hell se zabarikadirao, trebao bih nekog partnera da izadem vanka -.-
jel ima ovdje netko da je u elo hell se zabarikadirao, trebao bih nekog partnera da izadem vanka -.-
<-- Bio sam na eloima od cak 900 do 1400 jednostavno nie normalno .Jedan match dobies normalan tim , a drugi svi fidaju na timu . Jedini nacin kako doci do higher elo je koristit OP noob champove dok ih ne nerfaju ili imati srece s timovima .