League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.315.354
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Napisali ovi na LeagueCraftu - A hint of Wards slot in the upcoming patch

Btw kaze Guinisoo na Twitteru da ce ovo biti najduzi Patch Notes do sada. :)

LoL (EU): Aerendyl
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nekužim zašto prodaješ jeftine likove? rađe si ostavi ako bude trebalo za one od 6k. I da meni su jučer vratili. Tnx devil

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
slimyyy kaže...
Blizek kaže...

Pa kad je katastrofa champion. Po čemu je bolji od Jarvana, Xina, Warwicka?

upravo suportno, lee sin je odličan heroj, razlika između njega i ovih koje si ti navea je to da je njega bar 10x teže igrat od ta 3, sa njin baš triba znat i onda si nezaustavljiv

Lee Sina zna igrati možda 50 ljudi kako treba i zato je on katastrofa heroj, puno više skilla za njega treba nego za Aniviu, koja je ionako prilično teška. Ja Lee Sina vidim ko mazohistički teške logičke igre ( koje sam nekada prelazio ). Jednostavno treba i više od 50 partija da se s njime dobije nekakav osjećaj ( a još puno više partija da ga se dosta dobro igra ).

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
Blizek kaže...

Lee Sina zna igrati možda 50 ljudi kako treba i zato je on katastrofa heroj, puno više skilla za njega treba nego za Aniviu, koja je ionako prilično teška. Ja Lee Sina vidim ko mazohistički teške logičke igre ( koje sam nekada prelazio ). Jednostavno treba i više od 50 partija da se s njime dobije nekakav osjećaj ( a još puno više partija da ga se dosta dobro igra ).

istina al zato kad ga naučiš sa njin dobivaš više od bilo kojeg tanky dps-a i zato je dobar i to meni odgovara, lako je ownat sa xinon, ww-on, olafon kad ti triba 2 partije da naučiš igrat sa njima

btw. šta se tiče ward slotova neznan kako oni to misle izvest ali ako to bude poseban slot onda će to uništit late game, baš je bila neka rasprava u vezi toga na forumu, zamisli neko dovrši (ili skoro dovrši) build i počme kupovat wardove, cila mapa bi bila vidljiva u 2 min, bilo bi dosta loše ako to misle napravit

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 9:48 (slimyyy).
16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Blizek kaže...

istina al zato kad ga naučiš sa njin dobivaš više od bilo kojeg tanky dps-a i zato je dobar i to meni odgovara, lako je ownat sa xinon, ww-on, olafon kad ti triba 2 partije da naučiš igrat sa njima

btw. šta se tiče ward slotova neznan kako oni to misle izvest ali ako to bude poseban slot onda će to uništit late game, baš je bila neka rasprava u vezi toga na forumu, zamisli neko dovrši (ili skoro dovrši) build i počme kupovat wardove, cila mapa bi bila vidljiva u 2 min, bilo bi dosta loše ako to misle napravit

Oracle FTW!

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
neaktivan
League Of Legends
Ajmo,za koga vise izglasate tog uzimam :D
25 Vladimir
5 Evelynn
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Ward slot je čisto podilaženje novim igračima. (ili starim-lošim igračima)

Riot sigurno želi da ljudi češće koriste wardove pa će to i postići posebnim slotom, ali time uništavaju vještinu planiranja za kupnju itema.

Sad će ljudi koji znaju uravnotežiti i gold za iteme i pravovremeno kupovanje wardova dobiti šamar i njihov skill će postati bezvrijedan. :(

LoL EU: Ferinus
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 12:20 (zv'jer2).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
League Of Legends

Vidim nesto se prepirete oko nekakvih ward slotova i refunda.. Moze li mi itko reci u cemu je rijec da i ja znam?

Nudim hvala! :)

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Blizek kaže...

Oracle FTW!

opet nevalja, znači taj sa oracle-on bi triba šetat po mapi i "klat" wardova i usput naletit na koji dobročudni gank, nebi reka

17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Blizek kaže...

Oracle FTW!

opet nevalja, znači taj sa oracle-on bi triba šetat po mapi i "klat" wardova i usput naletit na koji dobročudni gank, nebi reka

Oh a wild side game appears :D " Ward Hunt" :D

ma u biti ako netko kupi oracle cijeli tim za njim u ward hunt barem po tvojoj sumi i cekat neki gank da oni doju postavit ward il tako nes :S

Edit:

I ahhaha ajme je Lulz juce sj**ao Riot :D vidim da aAa MoMa bitcha WetDreamu kako su mi maznuli acc :D

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 16:40 (Keiichi).
15 godina
League Of Legends

Harise kak da buildam Akali? S cim da pocnem, koji skil prvi? xD

LoL nick: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Harise kak da buildam Akali? S cim da pocnem, koji skil prvi? xD

Bez runa neces nigdje s njom 

http://www.solomid.net/guides.php?g=8

Jojjjj kako se  ce se ove subote "glave kotrljat "  

http://www.dreamhack.se/DHS11/programme/league-of-legends/

Ravno livestream cijeli dan matchevi :)

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 19:00 (hari85).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Dali mogu staviti Rabadon Deathcap na Morda. Inace koristim ovaj build Will of the Ancients, Rylai, Abyssal, Sorceres. Koja zadnja dva itema bi mi vi preporučili da uzmeme, Rabadon se cini dosta jak ali neznam dali je dobar za Morda.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Hoce biti sniman taj stream da ga kasnije pogledam?

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.
17 godina
League Of Legends

Ljudi, dajte molim vas mi recite, vidim svi spominju povratak IP na 3 stvari koje hocete, kam tocno to treba poslati, na koju adresu ili nekaj drugo? 

Jer sad citam na LoL EU :

PVP.net Store Refund Policy:

At this time we do not refund items purchased from the PvP.net such as champions, skins, runes and summoner name changes. Any exceptions to this are handled on a case by case basis and are at Riot’s sole discretion. This includes purchasing a bundle that includes champions you already own.

Players who wish to purchase a rune page bundle but cannot because they would exceed the cap should also contact support for assistance.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 21:14 (tommy2103).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kaiserus kaže...
hari85 kaže...

Hoce biti sniman taj stream da ga kasnije pogledam?

Bit ce group faza pa ce ti biti cijeli dan matchevi .

15 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Ljudi, dajte molim vas mi recite, vidim svi spominju povratak IP na 3 stvari koje hocete, kam tocno to treba poslati, na koju adresu ili nekaj drugo? 

Jer sad citam na LoL EU :

PVP.net Store Refund Policy:

At this time we do not refund items purchased from the PvP.net such as champions, skins, runes and summoner name changes. Any exceptions to this are handled on a case by case basis and are at Riot’s sole discretion. This includes purchasing a bundle that includes champions you already own.

Players who wish to purchase a rune page bundle but cannot because they would exceed the cap should also contact support for assistance.

i mene zanima.

LoL acc THCJoshi
15 godina
League Of Legends

1. idete tu: http://support.leagueoflegends.com/home

2. ak imate acc, logiras se, ak nemas napraviš. i onda ides SUBMIT A REQUEST. naslov napises "refund 3 champions" ili nesto takvog tipa.

3. Napises poruku ovakvog tipa (pogledaj sliku- DOLJI POST)

4. POGLEDAJ SLIKU- dobijes odgovor ovakvog tipa, PRVI (gornji) post.

Nadam se da sam pomogao. OVO MOZETE SAMO JEDANPUT ISKORISTITI.

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sad na Gbobovom strimu vidia mislite li da je lik nas ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
scarface797 kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...
Ner0 kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...

zast prodajes likove, jel mogu i ja poslat mail nekom da prodam svoje heroje koje ne igram? i zasto prodajes uopce ?? ako nije problem obrazlozit nisam skuzio bas ^^

Prodajem zato sto ne volim da igram sa njima,a samo mi stoje tu,i treba mi IP-a da kupim Akali i Vladimira :)

jel mogu i ja poslat mail nekom da prodam svoje heroje koje ne igram?

Ovaj deo te nisam razumeo ;p

Hahahah stari moj oces Vladimira sada uzeti a opet ce ga nerfati u sljedcemo patchu po ko zna koji put, ja sam njega prodo :D

I opet će biti jak ak znaš igrat s njime.   Ja od kad ga igram nikada nisam failo. Koliko god ga nerfali opet je jak.Bitno je samo znati igrat s njime. Nije neka teška logika, ali opet treba znat.

LoL eu : zibix
15 godina
neaktivan
null kaže...

1. idete tu: http://support.leagueoflegends.com/home

2. ak imate acc, logiras se, ak nemas napraviš. i onda ides SUBMIT A REQUEST. naslov napises "refund 3 champions" ili nesto takvog tipa.

3. Napises poruku ovakvog tipa (pogledaj sliku- DOLJI POST)

4. POGLEDAJ SLIKU- dobijes odgovor ovakvog tipa, PRVI (gornji) post.

Nadam se da sam pomogao. OVO MOZETE SAMO JEDANPUT ISKORISTITI.

cini se da vise ne davaju...

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Ward slot je čisto podilaženje novim igračima. (ili starim-lošim igračima)

Riot sigurno želi da ljudi češće koriste wardove pa će to i postići posebnim slotom, ali time uništavaju vještinu planiranja za kupnju itema.

Sad će ljudi koji znaju uravnotežiti i gold za iteme i pravovremeno kupovanje wardova dobiti šamar i njihov skill će postati bezvrijedan. :(

ajoj ja dok igram ja postavim u jedno 15 bushova wardove ;)

LoL acc TkaŁŁe(pro gamer imam 4kh na xf-u ali od svih igrica koje sam igro)
16 godina
League Of Legends

moze objasnjenje ?

zasto trinity na xina, to je prvi put da vidim taj build

vidim da GBob to stavlja pa ono...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KingNothing kaže...

moze objasnjenje ?

zasto trinity na xina, to je prvi put da vidim taj build

vidim da GBob to stavlja pa ono...

Ustvari mislim da se isplati jer Xin ima male cd-ove, samo spamma abilitije, a i Trinity ima sve kaj mu treba, crit, speed, slow, malo survivabilitija...

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
15 godina
League Of Legends

Gledajte scor i vrijeme, poslje toga sam imo 1 kill, 1 assist i 9 deathova jer moj team ne defa bazu nego svako na svoju stranu i ostave mene samog vs 5 O.o

Edit: Slika

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2011 1:24 (Don Strongtoni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Gledajte scor i vrijeme, poslje toga sam imo 1 kill, 1 assist i 9 deathova jer moj team ne defa bazu nego svako na svoju stranu i ostave mene samog vs 5 O.o

Edit: Slika

ja sam znao s akal imat u  30 minuti i po 20 killova  :P nie to nis xD

15 godina

U svom drugom gameu s njom? Tj. prvom pravom jer me server izbacio na testu u co op xD

15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

U svom drugom gameu s njom? Tj. prvom pravom jer me server izbacio na testu u co op xD

Evo ti prvi gejm s njom xD

BTW FAIL BUILD BIA SAM SUMMONER LVL  14 :P 

15 godina

Al nije ranked i nije 30min xD

15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Al nije ranked i nije 30min xD

Da i ti nisi dobia 3 dca u tom gameu :P

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice