League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.512.608
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
RE: League Of Legends
Fake_Alert kaže...

Nova rotacija

Nidalee

Ashe

Vlado

Soraka

Sion

Kassadin

Veigar

Zliane(kak vec)

Blitz

Miss Fortune (koja ima OP passive -.- )

PS Predlazem vam kada je ova rotacija da neigrate,svi dobri champovi i svi debili igraju tako da samo feed i leave ce te imat i zivcirat ce te se bezveze kao ja sada..

vlada i bliza moram probati pa ide kassadin pa veigar pa tek onda miss fortune pa ostale osim ashe i zilean shit su bar meni

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Fake_Alert kaže...

Nova rotacija

Nidalee

Ashe

Vlado

Soraka

Sion

Kassadin

Veigar

Zliane(kak vec)

Blitz

PS Predlazem vam kada je ova rotacija da neigrate,svi dobri champovi i svi debili igraju tako da samo feed i leave ce te imat i zivcirat ce te se bezveze kao ja sada..

vlada i bliza moram probati pa ide kassadin pa veigar pa tek onda miss fortune pa ostale osim ashe i zilean shit su bar meni

Nemoj govoriti da je Ashe shit,to što je kao najlakša u igri za igrati ne znači da je shit!

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
15 godina
Fake_Alert kaže...

Nova rotacija

Nidalee

Ashe

Vlado

Soraka

Sion

Kassadin

Veigar

Zliane(kak vec)

Blitz

na 30 om dosta se smanji

17 godina
League Of Legends

Da, ova rotacija je upitna.... jer sam sad izgubio rundu od tipova koji su isprobavali u protivničkom timu, ali je moj xin feedao i onda otišao afk. Seljačina...

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Nemoj govoriti da je Ashe shit,to što je kao najlakša u igri za igrati ne znači da je shit!

Ashee je zakon ... ko je rekao da je shit pobogu :D neda mi se skrolat gore :/ al ahse roxa... ocigledno taj koji je rekao ne zna igrat s njom :/ i nije bas lako igrat s njom jer ima malo HPa :/

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
16 godina
protjeran
Keiichi kaže...
Blizek kaže...

Ashee je zakon ... ko je rekao da je shit pobogu :D neda mi se skrolat gore :/ al ahse roxa... ocigledno taj koji je rekao ne zna igrat s njom :/ i nije bas lako igrat s njom jer ima malo HPa :/

it was i... igrao sam puno s njom i prije mi je bila zakon, a sad ne, sad je LAME

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
17 godina
killer4987 kaže...
Keiichi kaže...
Blizek kaže...

it was i... igrao sam puno s njom i prije mi je bila zakon, a sad ne, sad je LAME

Ja je nisam igrao prije dok je bila awesome, ali sam je nedavno probao i čini se ok. Nakon Infinity-a puno više nego ok... veliki dmg, crit i slow..... pravi pain in the ass, a banshee's veil riješava njene probleme oko fokusa na nju, squshy statusa i tome slično.

BUG je IT biblija!
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo runda od maloprije sto volim kad mi dode Ashe na mid odmah se na pocetku nafidam i na kraju rokacina .. :)

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Hahhah o boze :D igrao sad s ovom gusaricom :/ nerfat ce ju sto posto XD pa bijach je prejaka :D prvi put igram s njom i skor 23/7/?? nes tako :D blitz me mucio s onom svojom kukom jer kad ispucam ulty in pukne prema meni i prestanem ga chainat :/ a i imao sam par noob poteza pa sam zamro :D inace ajme kako roka :D

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Keiichi kaže...

Hahhah o boze :D igrao sad s ovom gusaricom :/ nerfat ce ju sto posto XD pa bijach je prejaka :D prvi put igram s njom i skor 23/7/?? nes tako :D blitz me mucio s onom svojom kukom jer kad ispucam ulty in pukne prema meni i prestanem ga chainat :/ a i imao sam par noob poteza pa sam zamro :D inace ajme kako roka :D

I ja sam je probao maloprije ali je završio practice loše zbog leavera, feedera morgane i utra feedera sa ashe na ap (a frajer ima 740 pobjeda) = fail. Ali što se tiče Miss Fortune, čeka je nerf.... ulti joj ima preveliki range i radi i do 1000 dmg-a a teško ga je izbjeći. 

Pola šest ujutro, a ja vam donosim nove patch notes koji donose dosta novih stvari i zanimljivih izmjena. http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=256759 
Sviđa mi se što su pojačali Sheen i Trinity force, napokon su nerfali Zileana, ali su nerfali i Ghost što i nije baš pametno....

Evo i linka na novi champion spotlight 

Sve u svemu čini se kao moćan support, ali extra squishy te zbog toga smatram da ne bih trebala biti skuplja od 1350 IP-a kao i Janna. Novi item plus prerada Innervating Locketa su po mom mišljenju napravljeni za nju, ali odlično će ići i na neke druge heroje poput Janne i Alistara.

BUG je IT biblija!
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.9.2010 5:32 (Unimatrix 007).
16 godina
League Of Legends

Ovo je ocaj,neigram dok ne dode sljedeca rotacija jer ovo sam debili uzimaju ovu miss i ako neko uzme prije onda leaveaju.

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hahaha faaail xD

Ja eo vec par dana igram samo arrange i ide ok sve :D
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Keiichi kaže...

I ja sam je probao maloprije ali je završio practice loše zbog leavera, feedera morgane i utra feedera sa ashe na ap (a frajer ima 740 pobjeda) = fail. Ali što se tiče Miss Fortune, čeka je nerf.... ulti joj ima preveliki range i radi i do 1000 dmg-a a teško ga je izbjeći. 

Pola šest ujutro, a ja vam donosim nove patch notes koji donose dosta novih stvari i zanimljivih izmjena. http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=256759 
Sviđa mi se što su pojačali Sheen i Trinity force, napokon su nerfali Zileana, ali su nerfali i Ghost što i nije baš pametno....

Evo i linka na novi champion spotlight 

Sve u svemu čini se kao moćan support, ali extra squishy te zbog toga smatram da ne bih trebala biti skuplja od 1350 IP-a kao i Janna. Novi item plus prerada Innervating Locketa su po mom mišljenju napravljeni za nju, ali odlično će ići i na neke druge heroje poput Janne i Alistara.

Garen

• Courage damage reduction reduced to 30% from 35%

Sta bi to trebalo znacit Mršti se

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
17 godina
neaktivan
Cobanac kaže...

Garen

Kako misliš što bi to trebalo značit? Savršeno jasno piše. 

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
16 godina
Cobanac kaže...

Garen

da je nerfan

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
17 godina
neaktivan
Cudo nisi vladu dirali :O
15 godina
Keiichi kaže...

uf dobro :D

17 godina
Keiichi kaže...

Niti ne trebaju, heroj je full na mjestu, igram s njim i moćan je, ali isto znam i da ga se može lako srušit, kao što sam i ja rušio druge Vladimire. A uostalom on sad ima mali range na prvi skill, isto kao i auto-attack što iznosi 450 range, dok npr. Annie ima auto-attack sa rangeom 625, a moći su joj isto tu negdje..... tako da Vlad nije više prejak zahvaljujući malom range-u. 

BUG je IT biblija!
15 godina
League Of Legends

frend mi rekao da uzmem xina pa sam ga uzeo i OP je do daske jos vise od morgane i drugih jednostavno killam likove cetiri lvla iznad mene

a jos ga nisam na lvl 18 isprobao tada bi bio pure pwn

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Keiichi kaže...

Niti ne trebaju, heroj je full na mjestu, igram s njim i moćan je, ali isto znam i da ga se može lako srušit, kao što sam i ja rušio druge Vladimire. A uostalom on sad ima mali range na prvi skill, isto kao i auto-attack što iznosi 450 range, dok npr. Annie ima auto-attack sa rangeom 625, a moći su joj isto tu negdje..... tako da Vlad nije više prejak zahvaljujući malom range-u. 

a sta ja znam :S meni je vlad prelagan za igrat :D a posto je banat uvijek u ranked mislio sam da ce ga nerfat :D

16 godina
League Of Legends

Sona <3<3 odlican support barem meni dok sam igrao s twitchem.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fake_Alert kaže...

isto bio sa jednom nije los al soraka je bar meni bolja

16 godina
hari85 kaže...
Fake_Alert kaže...

isto bio sa jednom nije los al soraka je bar meni bolja

Ma sta ti je,ova stuna,radi neki DMG i jos me heala,kud cu bolje.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
17 godina
League Of Legends

Iako pokusavam naucit igrat Olafa ide dosta sporo i nije mi nesto, ali zato kad uzmem Pantheona. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Iako pokusavam naucit igrat Olafa ide dosta sporo i nije mi nesto, ali zato kad uzmem Pantheona. . .

Ja ne vjerujem da se ovi nisu predali raije :/

17 godina
Keiichi kaže...
D3ViL kaže...

Ja ne vjerujem da se ovi nisu predali raije :/

A on je level 18, tu je lako scorat tak nešto jer se neki još ni ne znaju predat, niti ne odustaju.... samo feedaju.....

BUG je IT biblija!
17 godina
neaktivan

Probao sam sonu na US i nije nes :/ doduse nisao igrao u normalnom timu jer sam low level i prvo je mid feedao, pa bot lane i ono razlika u kilovima 7 za nas i 30 za njih :/

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 12:00 (Keiichi).
17 godina
neaktivan

Sonu* sry zadupli post al ko kriv bugovcima kad nemaju edit na mobile sranju :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 12:00 (Keiichi).
17 godina
Keiichi kaže...
Monu* sry zadupli post al ko kriv bugovcima kad nemaju edit na mobile sranju :)

Valjda Sonu, lol....

BUG je IT biblija!
17 godina
neaktivan
League Of Legends

A lol Sonu :D nisam ni gledao kak se zove pa sam se uvjerio da se zove mona xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice