K.O.T.O.R. 3 će biti MMO

poruka: 24
|
čitano: 1.846
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
K.O.T.O.R. 3 će biti MMO

Izlazi kroz 12-18 mjeseci. :) Na njemu rade Lucas Arts i Bioware (!).

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
K.O.T.O.R. 3 će biti MMO

daj neki konkretan link sa press releasom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: K.O.T.O.R. 3 će biti MMO

to je stvarno glupo sto rade mmo od kotora, pretpostavljam da ce ispast isto ko star wars galaxies uglavnom sra*nje, bolje da naprave single player rpg ko prvi i drugi dio sa predobrom pricom

17 godina
neaktivan
K.O.T.O.R. 3 će biti MMO

I HATE THEM!!!Viče

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

1.) Bioware nikad nije napravio igru koja je bila losija/gora od SW: Galaxies.

2.) S obzirom na kraj price KOTOR 2, ne vidim kako su uopce mogli nastaviti pricu smisleno.

Cisto sumnjam da moze gore od Galaxies. Barem Sony nece tjerati politiku u ekskluzivnosti Jedia.

KOTOR se ionako zbiva u vrijeme stare Republike. Kad su Jedi i Sith bili mnogobrojni.

Moglo bi bit kul.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2008 18:47 (Yuri).
17 godina
neaktivan

nisam ni reko da je bioware napravio goru igru od galaxies, ali ovaj put je i EA games u igri, a oni su zasrali vise neg jedan put.

17 godina
neaktivan
HarryPlopper kaže...

nisam ni reko da je bioware napravio goru igru od galaxies, ali ovaj put je i EA games u igri, a oni su zasrali vise neg jedan put.

Galaxies je bila vrhunska igra, o čemu pričate? LOL

I kakav EA? EA nema veze s ovim.
If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
HarryPlopper kaže...

Galaxies je bila vrhunska igra, o čemu pričate? LOL

I kakav EA? EA nema veze s ovim.
 Ako sam dobro pročitao vijest prije nekog vremena, EA je novi vlasnik Biowarea.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2008 20:59 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan

Da, ali nisu mijenjali razvojni tim.. tako da direktnog dodira nemaju osim što će Bioware imati više love... (ok, barem se nadam)

17 godina
K.O.T.O.R. 3 će biti MMO

Di ti je dokaz? Tak i ja mogu vikat budalastine i svi bi mi trebali povjerovati.

Daj neki link ono covjece...

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
K.O.T.O.R. 3 će biti MMO

shit

may the force be with you!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Da, ali nisu mijenjali razvojni tim.. tako da direktnog dodira nemaju osim što će Bioware imati više love... (ok, barem se nadam)

Nema veze što nisu mjenjali razvojni tim, EA će 300% forsirat da što prije izađe da zgrnu što više para. Jebeš ideju i priču ako realizirana bude puna bugova i neispolirana. Između ostalog, EA ih je preuzeo dok su debelo napravili Mass Efect a opet je službeni forum pritužbi za nametnutu zaštitu koja ne radi, pad frameratea i zamuljane teksture. Iako sigurno nije EA za sve krivac, jihovo požurivanje, štancanje naslova, a neispoliranost, idiotske priče i nikakve novine u nastavcima je uništilo dosta franšiza i obećavajućih naslova i odličnih developerskih kuća.
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Di ti je dokaz? Tak i ja mogu vikat budalastine i svi bi mi trebali povjerovati.

Daj neki link ono covjece...

Ja ne pričam na osnovi neprovjerenih informacija. :) 
Paolo2612 kaže...
naxeem kaže...

Nema veze što nisu mjenjali razvojni tim, EA će 300% forsirat da što prije izađe da zgrnu što više para. Jebeš ideju i priču ako realizirana bude puna bugova i neispolirana. Između ostalog, EA ih je preuzeo dok su debelo napravili Mass Efect a opet je službeni forum pritužbi za nametnutu zaštitu koja ne radi, pad frameratea i zamuljane teksture. Iako sigurno nije EA za sve krivac, jihovo požurivanje, štancanje naslova, a neispoliranost, idiotske priče i nikakve novine u nastavcima je uništilo dosta franšiza i obećavajućih naslova i odličnih developerskih kuća.
 Da, tu si, nažalost, u pravu.
17 godina
neaktivan
K.O.T.O.R. 3 će biti MMO

Što volim kad krenu polemike oko stvari kad još nema niti screen-ova niti konkretnih informacija o gameplayu ni ništa. Strpljenja još par mjeseci pa će se već nešto saznati konkretnije. Tada se možemo upuštati u kojekakve rasprave hoće li ili ne biti dobra igra, ovako je to totalno pucanje u prazno Neodlučan

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
K.O.T.O.R. 3 će biti MMO

KOTOR 1 i 2 su super RPGovi. Upravo taj Old Republic dio Star Warsa je ogroman, i postoje brojni crtani romani koji se bave bas time. Ali opet, ne vidim sta unikatno moze biti sa jos jednom SW  MMO. Mozda ako uspiju kombinirati Force Unleashed fazone u PVP, tek onda cu razmisliti da igram, inache, nista specijalno, samo sto sony neche biti umijesan ( i fala bogu za to).

1337
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zeleni kaže...

KOTOR 1 i 2 su super RPGovi. Upravo taj Old Republic dio Star Warsa je ogroman, i postoje brojni crtani romani koji se bave bas time. Ali opet, ne vidim sta unikatno moze biti sa jos jednom SW  MMO. Mozda ako uspiju kombinirati Force Unleashed fazone u PVP, tek onda cu razmisliti da igram, inache, nista specijalno, samo sto sony neche biti umijesan ( i fala bogu za to).

Sony nece bit umjesan, ali Lucas Arts hoce, a kolko ja znam Lucas Arts je bio glavni krivac za propast SWGa a ne Sony.

Ja jos uvijek mislim da KOTOR3 nece biti MMO, ionako nema bas puno dokaza koje bi potvrdili da ce KOTOR bit MMO.
Sve sta se ustvari zna je da Lucas i Bioware rade na MMO projektu  i da je to najvjerojatnije Star Wars.
Nigdje nitko nije rekao da ce to biti KOTOR (fala bogu). U nadi je spas!
17 godina
K.O.T.O.R. 3 će biti MMO

http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=26213172

Evo dokaza da novi Biowareov MMO nece biti KOTOR, vec da se KOTOR radi odvojeno od tog najavljenog MMOa. :)

"

Riccitiello's presentation also appeared to reveal a new game from Pandemic's former corporate twin, BioWare Inc. The same slide as the LOTR revelation had the Canadian studio's development lineup listed as "Mass Effect, Dragon Age, KOTOR, [and a] New MMO."

Many took the mention of "KOTOR" to mean that the studio's recently revealed collaboration with LucasArts is indeed a third installment in the Star Wars: Knights of the Old Republic series. And since BioWare is now strictly a developer, the listing also implies that the studio has retaken the series' reins after outsourcing 2005's KOTOR II to indie shop Obsidian Entertainment, currently at work on Sega's Aliens role-playing game.

Furthermore, the listing of Bioware's "new MMO" as a separate project from KOTOR gives the impression that the two are different games, and that Bioware Austin's massively multiplayer project might not be a KOTOR MMOG after all."

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
K.O.T.O.R. 3 će biti MMO

Bez obzira sta bude, ja hocu Force Unleashed cake u svim buducim SW igrama ;)

Isto tako se nadam kakvom novom simulatoru aka x-wing alliance. Mogli su nesto smjestiti u doba clone wars ili new jedi era :)

1337
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
K.O.T.O.R. 3 će biti MMO

Novi kotor će biti FPS, ma zezam se naravno. Ja sam cuo da će biti napravljen u unreal enginu 3 i da će ga poćet radit nakon što zakrpaju Mass Efect i da neće biti MMO.

Man Utd forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa baš i ne:

"A source close to BioWare confirmed to us today that the studio's upcoming untitled massively-multiplayer online RPG will be centered around the Star Wars universe, specifically that of Knights of the Old Republic, which the developer released in 2003,"

17 godina
neaktivan
K.O.T.O.R. 3 će biti MMO

Sve 5 ali i dalje ne pise da ce to biti K.O.T.O.R 3 vec samo da se odrzava u tom settingu odnosno canonu...

a obzirom da imas provjerene informacije...podijeli ih sa nama Namigiva  odnosno kako kazu na 4chan-u "tits of gtfo"  Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
K.O.T.O.R. 3 će biti MMO

Napravio ja film u settingu Jurskog parka i nazvao ga Dino II, to je opet Jurski park.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
K.O.T.O.R. 3 će biti MMO

Koja svrha da bude mmo...pa necu ga sigurno igrat.

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
K.O.T.O.R. 3 će biti MMO

E moj moderatoru... c c c c... ova tema već postoji...

http://forum.bug.hr/forum/topic/pc-igre/kotor-3-mmo/4696.aspx?sort=asc&view=flat

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice