Izlazi kroz 12-18 mjeseci. :) Na njemu rade Lucas Arts i Bioware (!).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
daj neki konkretan link sa press releasom...
to je stvarno glupo sto rade mmo od kotora, pretpostavljam da ce ispast isto ko star wars galaxies uglavnom sra*nje, bolje da naprave single player rpg ko prvi i drugi dio sa predobrom pricom
I HATE THEM!!!
1.) Bioware nikad nije napravio igru koja je bila losija/gora od SW: Galaxies.
2.) S obzirom na kraj price KOTOR 2, ne vidim kako su uopce mogli nastaviti pricu smisleno.
Cisto sumnjam da moze gore od Galaxies. Barem Sony nece tjerati politiku u ekskluzivnosti Jedia.
KOTOR se ionako zbiva u vrijeme stare Republike. Kad su Jedi i Sith bili mnogobrojni.
Moglo bi bit kul.
nisam ni reko da je bioware napravio goru igru od galaxies, ali ovaj put je i EA games u igri, a oni su zasrali vise neg jedan put.
nisam ni reko da je bioware napravio goru igru od galaxies, ali ovaj put je i EA games u igri, a oni su zasrali vise neg jedan put.
Da, ali nisu mijenjali razvojni tim.. tako da direktnog dodira nemaju osim što će Bioware imati više love... (ok, barem se nadam)
Di ti je dokaz? Tak i ja mogu vikat budalastine i svi bi mi trebali povjerovati.
Daj neki link ono covjece...
shit
Da, ali nisu mijenjali razvojni tim.. tako da direktnog dodira nemaju osim što će Bioware imati više love... (ok, barem se nadam)
Di ti je dokaz? Tak i ja mogu vikat budalastine i svi bi mi trebali povjerovati.
Daj neki link ono covjece...
Što volim kad krenu polemike oko stvari kad još nema niti screen-ova niti konkretnih informacija o gameplayu ni ništa. Strpljenja još par mjeseci pa će se već nešto saznati konkretnije. Tada se možemo upuštati u kojekakve rasprave hoće li ili ne biti dobra igra, ovako je to totalno pucanje u prazno
KOTOR 1 i 2 su super RPGovi. Upravo taj Old Republic dio Star Warsa je ogroman, i postoje brojni crtani romani koji se bave bas time. Ali opet, ne vidim sta unikatno moze biti sa jos jednom SW MMO. Mozda ako uspiju kombinirati Force Unleashed fazone u PVP, tek onda cu razmisliti da igram, inache, nista specijalno, samo sto sony neche biti umijesan ( i fala bogu za to).
KOTOR 1 i 2 su super RPGovi. Upravo taj Old Republic dio Star Warsa je ogroman, i postoje brojni crtani romani koji se bave bas time. Ali opet, ne vidim sta unikatno moze biti sa jos jednom SW MMO. Mozda ako uspiju kombinirati Force Unleashed fazone u PVP, tek onda cu razmisliti da igram, inache, nista specijalno, samo sto sony neche biti umijesan ( i fala bogu za to).
http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=26213172
Evo dokaza da novi Biowareov MMO nece biti KOTOR, vec da se KOTOR radi odvojeno od tog najavljenog MMOa. :)
"
Riccitiello's presentation also appeared to reveal a new game from Pandemic's former corporate twin, BioWare Inc. The same slide as the LOTR revelation had the Canadian studio's development lineup listed as "Mass Effect, Dragon Age, KOTOR, [and a] New MMO."
Many took the mention of "KOTOR" to mean that the studio's recently revealed collaboration with LucasArts is indeed a third installment in the Star Wars: Knights of the Old Republic series. And since BioWare is now strictly a developer, the listing also implies that the studio has retaken the series' reins after outsourcing 2005's KOTOR II to indie shop Obsidian Entertainment, currently at work on Sega's Aliens role-playing game.
Furthermore, the listing of Bioware's "new MMO" as a separate project from KOTOR gives the impression that the two are different games, and that Bioware Austin's massively multiplayer project might not be a KOTOR MMOG after all."
Bez obzira sta bude, ja hocu Force Unleashed cake u svim buducim SW igrama ;)
Isto tako se nadam kakvom novom simulatoru aka x-wing alliance. Mogli su nesto smjestiti u doba clone wars ili new jedi era :)
Novi kotor će biti FPS, ma zezam se naravno. Ja sam cuo da će biti napravljen u unreal enginu 3 i da će ga poćet radit nakon što zakrpaju Mass Efect i da neće biti MMO.
Pa baš i ne:
"A source close to BioWare confirmed to us today that the studio's upcoming untitled massively-multiplayer online RPG will be centered around the Star Wars universe, specifically that of Knights of the Old Republic, which the developer released in 2003,"
Sve 5 ali i dalje ne pise da ce to biti K.O.T.O.R 3 vec samo da se odrzava u tom settingu odnosno canonu...
a obzirom da imas provjerene informacije...podijeli ih sa nama odnosno kako kazu na 4chan-u "tits of gtfo"
Napravio ja film u settingu Jurskog parka i nazvao ga Dino II, to je opet Jurski park.
Koja svrha da bude mmo...pa necu ga sigurno igrat.
E moj moderatoru... c c c c... ova tema već postoji...
http://forum.bug.hr/forum/topic/pc-igre/kotor-3-mmo/4696.aspx?sort=asc&view=flat