Kotor 2

poruka: 20
|
čitano: 3.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Kotor 2

Poceo sam igrati Star Wars Knights of the Old Republic 2 i jos sam na onom brodu na pocetku ubil sam onog robota koji me stalno naziva "Master" i otad zujim po cijelom brodu neznam kam trebam ic. Ako netko zna molim da mi kaze.

Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Kotor 2

Pogledaj kod prijatelja .Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kotor 2

Naso sam na youtubeu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Kotor 2

jel to mmo ili RPG?

kaj ce nam sve nase znanje o informatici, racunalima, tehnici i programirannju kad je ovaj narod preljen da ga iskoristi...
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 19:32 (1337Code_breaker).
17 godina
Kotor 2

RPG - jedan od najboljih svih vremena!

1 0 hvala 0
17 godina
Sint1 kaže...

RPG - jedan od najboljih svih vremena!

Prvi dio također.

Prvi je radio nama dobro poznati BIOWARE, a drugog neznam,ali i drugi je jedan od boljih.

KOTOR 1 spada među prvih 10 najboljih PC igara na metacriticsu.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
neaktivan
kakve su graficke strane igara, i koja je u tom pogledu bolja?
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
17 godina
Kotor 2

To su prilično stare igre, grafiku na njima ne možeš uspoređivati sa modernim igrama.

Meni je grafika prilično dobra (pogotovo ako ju usporedim sa DeusEx, kojeg sada igram) :)

Bit te igre ionako nije grafika, nego radnja i priča.

Probaj. Neće te bit na forumu jedno dva tjedna :)))

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
znaci ici ce na max na mom laptopu jedno 40-50 fps?
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
15 godina
protjeran

ici ako lap nema integriranu grfaciku...inace grafika je sasvim pristojna

17 godina
1337Code_breaker kaže...

Neće ići na max ni u ludilu, negdje low-medium.

Recimo ja meni je na HD5850 štekalo negdje sa 8xaa i 16xaf, pa i sa 2xaa i 8xaf pa sam to morao dokraja isključit. To je zbog toga jer igra koristi samo jednu jezgru i mislim da baš i nije nešto pretjerano optimizirana.

Najgore je na dantooine-u tamo svi imaju problema sa štekanjem, mora se isključit grass i shadows da bi normalno radilo.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
1337Code_breaker kaže...

Neće ići na max ni u ludilu, negdje low-medium.

Recimo ja meni je na HD5850 štekalo negdje sa 8xaa i 16xaf, pa i sa 2xaa i 8xaf pa sam to morao dokraja isključit. To je zbog toga jer igra koristi samo jednu jezgru i mislim da baš i nije nešto pretjerano optimizirana.

Najgore je na dantooine-u tamo svi imaju problema sa štekanjem, mora se isključit grass i shadows da bi normalno radilo.

Ja sam morao grass i shadows isključiti na prvom planetu na lower levelima prije nego uđem u sewers. Inače svaki puta mi je crashao.

Music is my life :)
17 godina
Kotor 2

A hebiga stvarno zna sra* kvake ta igra, nisu je nikad odbugirali do kraja ni prvi dio niti drugi.

U drugom dijelu sam imao bug na nar shada streets (tak nekak se zove), uglavnom kada uđem na brod trebao sam dobiti poruku od nekog lika i tako se radnja nastavlja dalje međutim ja nisam dobio poruku i tako sam lunjao cijelim svemirom 2-3h dok to nisam skužio, loadao sam igru ranije i onda kada sam došao do tog dijela dobio sam tu poruku.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ne bih znao, jer ju nisam igrao na integriranoj intelovoj kartici. Provjeri na netu minimum system requirements.
I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
15 godina
neaktivan
PREZAKON JE DVOJKA
jedinica mi se nece pokrenut crasha mi se na onoj ulaznoj slici sa brodom :( :( :(
HELP PLEASE
15 godina
neaktivan
Kotor 2

I meni je bila došla živaca kad sam je hteo pokrenut na novom kompu... na starom kompu koji trenutno bi imao nekih 8 godina i neku usranu nVidijinu graf išlo je bez problema hahahah a sad na novom imam HD4650 i šteka ko ludo :S mislim stvarno WTF

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kotor 2

Podesite Processor affinity da koristi samo jednu jezgru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
evo meni se upravo opet instalira prvi dio
dvojka mi je na pocetku stekala, onda sam ju fino minimaliziro, dao joj u task menageru visoki prioritet i igra sad leti, malo mi steka jedino kad je u okolici para ili otrovi izaze iz tla...
igrao sam s jednim likom, prosao postaju (dosadnoooo...) dosao na planet, pa na drugi planet gdije je poceo malakarov pohod i tu zapeo, da popravim komp pi treba 3 computer spikea a ja imam samo 1, sve sam pretrazio i nasao samo tog jednog, znate li mozda neki cheet samo da ga za to uptrijebim???
i btw napravio pandan ovome prvom (prvi je light side) a drugi totalni mracnjak, cak mi se i izgled promijenio, faca mi je siva, a oci sve vise zute, i kad me onaj lik s pocetka pitao kakav mi je bio mac, ja kazem crveni, a on " maybe after this is all over you and the sith can have a little party together " :)
15 godina
neaktivan
Kotor 2

Ja sam igrao i jedinicu i dvojku i ono,predobro je.Ima puno dijaloga,triba znati što reći,sva mista su baš nekako cool,posli napraviš sam svoj lightsaber,pa možeš birati očeš nekoga ubiti ili ne,pa možeš biti na dark side ili light side  tako da imaju drugačije završetke.I također ćeš dobivat moći i napredovati i tako.I na kraju uvik bute Epic Battle sa šefom.Nekad ćeš zaštekati i nečeš znati što treba ali isplati se potruditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kotor 2

kotor 2 mi pada kada napravim svog lika...jel netko mozda zna kako bi se to moglo rijesiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice