Poceo sam igrati Star Wars Knights of the Old Republic 2 i jos sam na onom brodu na pocetku ubil sam onog robota koji me stalno naziva "Master" i otad zujim po cijelom brodu neznam kam trebam ic. Ako netko zna molim da mi kaze.
Unaprijed hvala
Poceo sam igrati Star Wars Knights of the Old Republic 2 i jos sam na onom brodu na pocetku ubil sam onog robota koji me stalno naziva "Master" i otad zujim po cijelom brodu neznam kam trebam ic. Ako netko zna molim da mi kaze.
Unaprijed hvala
Pogledaj kod prijatelja .
Naso sam na youtubeu.
jel to mmo ili RPG?
RPG - jedan od najboljih svih vremena!
RPG - jedan od najboljih svih vremena!
Prvi dio također.
Prvi je radio nama dobro poznati BIOWARE, a drugog neznam,ali i drugi je jedan od boljih.
KOTOR 1 spada među prvih 10 najboljih PC igara na metacriticsu.
To su prilično stare igre, grafiku na njima ne možeš uspoređivati sa modernim igrama.
Meni je grafika prilično dobra (pogotovo ako ju usporedim sa DeusEx, kojeg sada igram) :)
Bit te igre ionako nije grafika, nego radnja i priča.
Probaj. Neće te bit na forumu jedno dva tjedna :)))
ici ako lap nema integriranu grfaciku...inace grafika je sasvim pristojna
Neće ići na max ni u ludilu, negdje low-medium.
Recimo ja meni je na HD5850 štekalo negdje sa 8xaa i 16xaf, pa i sa 2xaa i 8xaf pa sam to morao dokraja isključit. To je zbog toga jer igra koristi samo jednu jezgru i mislim da baš i nije nešto pretjerano optimizirana.
Najgore je na dantooine-u tamo svi imaju problema sa štekanjem, mora se isključit grass i shadows da bi normalno radilo.
Neće ići na max ni u ludilu, negdje low-medium.
Recimo ja meni je na HD5850 štekalo negdje sa 8xaa i 16xaf, pa i sa 2xaa i 8xaf pa sam to morao dokraja isključit. To je zbog toga jer igra koristi samo jednu jezgru i mislim da baš i nije nešto pretjerano optimizirana.
Najgore je na dantooine-u tamo svi imaju problema sa štekanjem, mora se isključit grass i shadows da bi normalno radilo.
Ja sam morao grass i shadows isključiti na prvom planetu na lower levelima prije nego uđem u sewers. Inače svaki puta mi je crashao.
A hebiga stvarno zna sra* kvake ta igra, nisu je nikad odbugirali do kraja ni prvi dio niti drugi.
U drugom dijelu sam imao bug na nar shada streets (tak nekak se zove), uglavnom kada uđem na brod trebao sam dobiti poruku od nekog lika i tako se radnja nastavlja dalje međutim ja nisam dobio poruku i tako sam lunjao cijelim svemirom 2-3h dok to nisam skužio, loadao sam igru ranije i onda kada sam došao do tog dijela dobio sam tu poruku.
I meni je bila došla živaca kad sam je hteo pokrenut na novom kompu... na starom kompu koji trenutno bi imao nekih 8 godina i neku usranu nVidijinu graf išlo je bez problema hahahah a sad na novom imam HD4650 i šteka ko ludo :S mislim stvarno WTF
Podesite Processor affinity da koristi samo jednu jezgru.
Ja sam igrao i jedinicu i dvojku i ono,predobro je.Ima puno dijaloga,triba znati što reći,sva mista su baš nekako cool,posli napraviš sam svoj lightsaber,pa možeš birati očeš nekoga ubiti ili ne,pa možeš biti na dark side ili light side tako da imaju drugačije završetke.I također ćeš dobivat moći i napredovati i tako.I na kraju uvik bute Epic Battle sa šefom.Nekad ćeš zaštekati i nečeš znati što treba ali isplati se potruditi.
kotor 2 mi pada kada napravim svog lika...jel netko mozda zna kako bi se to moglo rijesiti?