Naručio sam ATI HD4870 sa 1Gb RAM-a. Baš me zanima kako će Igranje biti "jače" sa novom graf. karticom. Tko zna, možda doguram i do 45-50 FPS na High Details i 1680x1050 rezoluciji. Javim sve u svemu još!
Na NAJ SLABIJOJ
trenutno na nikojim postavkama. zapravo još nisam ni igrao crysis a već je izašla dvojka. ali zato sutra dobivam (valjda) jedinicu i jedva čekam da ga instaliram. ne nadam se previše performansama jer imam staru grafu GF 7600 GS 256 MB. valjda ću moći na 800x600 i sve very low. al zato uskoro kupujem Zotac GF 9600 GT AMP. mislim da će ta grafa biti dobra, a ovdje sam vidio da vrti crysis na rezi 1280x1024 s uključenim 2xAA i 8xAF na 41 FPS što ja mislim da je sasvim dovoljno. pozz
tek jučer sam dobio crysis i čim sam došao kući odmah sam ga instalirao.
igram na rezi 1024x768, svi detalji low, bez aa i af. ide na prosječno 30 FPS (od 15 do 60 ovisno o okruženju)
zasad sam zadovoljan. i više nego što sam očekivao, a jedva čekam da kupim novu grafu
ja igram na rezi 1680x1050 high detalji, dx10 i igra odlično ide
Vasa mislena sta mislite kako bi mi isao CRYSIS.Konfiguracija je dole i potpisanog...
Sve high, osim vode i sound effecta koji su na very high.
Radi se o 4 GB RAMa, E8400, Radeon HD 4850.
Na oko 30 FPS
Vasa mislena sta mislite kako bi mi isao CRYSIS.Konfiguracija je dole i potpisanog...

ja imam sapphire radeon 4870 512mb
i igram sve na very high AAx8 i rezolucija 1680x1050 (mislin crysis Warhead) bez zastajkivanja
dx10 sve veryhig 1920x1200 bez zastajkivanja sa 2xaa i 4870x2 (močna karta)
Umjesto što lažete ovdje i sami sebe, izvrtite crysis benchmark tool pa dajte ss da vidimo fremerate i postavke.
tu si u pravu.
previše napuhanaca ovdje
Evo vam BENCH za warhead pa benchajte i pokažite stvarno koliko fps imate
Evo mog rezultata
sry. bia san malo pospan pa nisan gleda sta pisen. grafa je NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB). a igra bi na xp-u samo da znas. i usput na kojim bi postavkama moga ga igrat na visti jer cu je sad valjda brzo stavit i stavia bi usput jos 1BG rama
tu si u pravu.
previše napuhanaca ovdje
Evo vam BENCH za warhead pa benchajte i pokažite stvarno koliko fps imate
Evo mog rezultata
Probaj postavit iste postavke ko i ja da vidimo razliku
Evo mog rezultata.Sorry Luxx probao sam al nemogu stavit na tvoju rezu.
Uff i još k tome na xp-u.
Zašto nece na moju rezu?
Nemaš ti 22 incni monitor? to bi mi bilo jedino objašnjenje
17˝ nazalost:(.Zasad sam jos na XP-i.Imao sam i Vistu u dual bootu al sam je obrisao jer je zafalilo mjesta.
17˝ nazalost:(.Zasad sam jos na XP-i.Imao sam i Vistu u dual bootu al sam je obrisao jer je zafalilo mjesta.
Razmisljam iza nove god prodat ovu i uzet HD4870 i neki monitor 20-22 incha.Sve u svemu ja sam zadovoljan.Zahvali Kompotku koji mi je pomogao u odabiru:)
vrtim je na 800*600, very low.grafička geforce 7300GT 256MB.
Evo i mog testa:
Pogledajte temu: Crysis mjenjanje postavka. Za one koji imaju računala između lošeg i dobrog.
Pogledajte temu: Crysis mjenjanje postavka. Za one koji imaju računala između lošeg i dobrog.
uff..evo sad instaliro 8.12 drivere i crysis leti na 30+ FPS-a