u neka davnija vremena postavljalo se pitanje koje bi knjige ponijeli na pusti otok. da malo moderniziramo pitanje, kojih 5 igara bi ponijeli sa sobom na pusti otok?
1. company of heroes
2. pes 2009
3. doom 3
4. total war
5. fallout 3
u neka davnija vremena postavljalo se pitanje koje bi knjige ponijeli na pusti otok. da malo moderniziramo pitanje, kojih 5 igara bi ponijeli sa sobom na pusti otok?
1. company of heroes
2. pes 2009
3. doom 3
4. total war
5. fallout 3
1. company of heroes
2. pes 2009
3. doom 3
4. total war
5. fallout 3
a već kad si na pustom otoku, di ti je struja, net i drugo
ja bi ponia samo balun
Šta će nam igra kad je nemamo na čemu igrati, a ne možemo je pojesti...
ja bi ponia samo balun
ja bi ponia samo balun
Ako bi zanemarili sve te detalje, ponio bi samo Civilizaciju... Bilo bi i vise nego dovoljno, treba i zivjeti :D
1. Sudoku
2. Šah
3. Rizik
4. Monopol
5. Čovječe ne ljuti se
:-)
Ja bih jednu zgodnu ženu poveo na pusti otok pa bih se sa njom igrao,a ne igrice. Tema vam je za 5
a lol kako ste neozbiljni, ja bih ponio:
1.dobru curu
2.agregat
3.masinu s netom
4.2TG glazbe
5.cod2
Zaboravia san još nagalsit da bi ponia šačicu kineza pa bi nas bilo 200-tinjak na otoku i više ne bi bia sam :-)
a da prvo ponesete prirućnik o prezivljavanju ipak je rjeć o pustom otoku pa onda razmislite koje igre ponit jako bolesna tema
Zašto bi uopće išao na pusti otok na toliko dugo da moram birat što ću ponet?? Jbt pa poneo bi stvari da ih ne mogu napisat ovdje.
npr. dobijes posao svjetionicara
npr. dobijes posao svjetionicara
kad bi bio na pustom otoku uzeo bi lap top solarnu ploču za struju akumulator i USB tele 2 ili nešto tako i poslao mail nekome da me nađe i instalirao bi google earth 5 da nađem gdje se nalazim
kad bi bio na pustom otoku uzeo bi lap top solarnu ploču za struju akumulator i USB tele 2 ili nešto tako i poslao mail nekome da me nađe i instalirao bi google earth 5 da nađem gdje se nalazim
Ja bi ponio onaj voki-toki kojeg je James T. Kirk imao i javio bi scottiju : "beam me up" LOL.
far cry prvi dio
silent hill bilo koji
brothers in arms 1
max payne 2
medievil 2.
kad bi ja boi na pusto otoku, igra bih crysis i TW serial
kad bi ja boi na pusto otoku, igra bih crysis i TW serial
Monkey Island
1. Sudoku
2. Šah
3. Rizik
4. Monopol
5. Čovječe ne ljuti se
:-)
A s kim bi vi to igrali te drustvene igre da mi je znat? :D
A s kim bi vi to igrali te drustvene igre da mi je znat? :D
probušia bi balun i nabija mu travu kao kosu
pa zar niste gledali tom hanksa kakav mu je prijatelj
moj bi bia još bolji
Noz i Pusku s poprilicno streljiva, pa bi se igrali igri bez granica!!!