Kako igrati Wow na privatnim serverima

poruka: 4
|
čitano: 1.667
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Znam ima dosta topica o prviatnim  serverima ali nema mnogo odgovora. Da počenom iz početka.

Imam cd Wow koji mi je dao frend( samo Wow nikakve ekspanzije) i želi ga igrati na privatnim serverima.

znam onu stranicu gdje su najbolji privatni serveri ali neznam podesiti to. Uostalom jel uopce mogu podesiti jer neam flat rate.

Kužim ono s nekim kopiranjem ali ne s updateom koliko je težak kako da ga skinem, možete neki tut u par koraka.

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kako igrati Wow na privatnim serverima

e sad zavisi al recimo da hoces igrat lich kinga na patchu 3.3.5

onda sam instaliras znaci lichk kinga update do patcha 3.3.5 i sad kad odaberes server odes na njihovu stranicu,većina njih ima upute sta treba,pise uglavom how to connect,i tamo trazi realmlist pise ti set realmlist i onda adresa neka mogu biti brojevi ili ime servera.

Recimo od servera kojeg sam ja igro ide set realmlist logon.alphawow.net.

Drugi korak to kopiraj znaci taj realmlist i kopiraj ga Wow -> Data -> enGB(US)->realmlist(realmlist otvoris s notepad)u realmlist ce ti pisat adresa blizzardovog servera to sam pobrisi i stavi realmlist servera na kojem si se odlucio igrat i to je to.

15 godina
neaktivan

jel se baš mora imati wrath of the linch king i KOLIKO TEŽI UPDATE DO 3.3.5 jer neam flat to tražim i jel trebam imati WTOLK

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako igrati Wow na privatnim serverima
Bera kaže...

jel se baš mora imati wrath of the linch king i KOLIKO TEŽI UPDATE DO 3.3.5 jer neam flat to tražim i jel trebam imati WTOLK

Osim ako ne nadješ neki server koji još uvijek vrti vanilla wow moraš imati WOTLK.

koliko teži, neznam, 5-6 giga u patchevima sigurno jer moraš i TBC pokupiti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice