Ja sam imao org cod2 cd key...regan je na Cb i Esl al sad kad sam formatiro windows cod2 org key mi se obrisao, a nemam ga nigdje zapisanog...mogu li ja kako doznat taj moj org key preko cb-a?(imam guide)...hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da al taj key finder je naso sad ovaj crackan key koji imam ne onaj izgubljeni :(... moze li se preko pb guida dobit key?
pa gdje si kupio key,sigruno mozes zatrazit da ti ponovo posalju key(isti taj tvoj) preko cega si ga primio email ?
hehe....pusti ti cod4 dvojka je bolja al zajebo sam s ovim keyem :(
E tu je frka nisam ga kupio nego sam ga dobio od frenda
E tu je frka nisam ga kupio nego sam ga dobio od frenda
onda nemos nista !
Jedino možeš probati vratiti registry (u njemu piše key) sa ovim programom, iako su vrlo male šanse da ćeš uspjeti.
Ja sam imao org cod2 cd key...regan je na Cb i Esl al sad kad sam formatiro windows cod2 org key mi se obrisao, a nemam ga nigdje zapisanog...mogu li ja kako doznat taj moj org key preko cb-a?(imam guide)...hvala unaprijed
Šanse su onda 1 naprema tisucu.
sta te uopce brine kad nisi kupio, hebes to tako prakticki nisi nista izgubio (osim orga) xD
Kljuc ti košta nekih 80 kuna to ti nije puno akko si vec ljubitelj!Pa si naruci ako toliko voliš!
Pronaso sam taj file di je zapisan org... stavim recovery i nezeli mi otvorit...a ovako u programu umjestno normalnih slova nesto kao kinesko :S pls help
sta te uopce brine kad nisi kupio, hebes to tako prakticki nisi nista izgubio (osim orga) xD
To se i meni dogodilo, samo sa codom 4, pa sam si mislio, hebes key, nije moj, več ću ja sebi kupiti svoj
Pronaso sam taj file di je zapisan org... stavim recovery i nezeli mi otvorit...a ovako u programu umjestno normalnih slova nesto kao kinesko :S pls help
pa skuzi da nemos nis.NEMA VISE KEYA
ti imas 12god ?
u jednom danu otvorio si 4 teme od tih su 3 vezane za cod2 pa nisi to sve mogao u jednoj temi napisat?