Izgubljen cod2 org cd key zaključana tema

poruka: 18
|
čitano: 4.187
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Izgubljen cod2 org cd key

Ja sam imao org cod2 cd key...regan je na Cb i Esl al sad kad sam formatiro windows cod2 org key mi se obrisao, a nemam ga nigdje zapisanog...mogu li ja kako doznat taj moj org key preko cb-a?(imam guide)...hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
A da pokušaš s Magical jelly beam key finder? Besplatan je.
Welcome to Liberty City
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da al taj key finder je naso sad ovaj crackan key koji imam ne onaj izgubljeni :(... moze li se preko pb guida dobit key?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Izgubljen cod2 org cd key
dakle oces mp? Joj. Sad imaš problem. Neznam šta da napraviš. Možda da kupis cod4 :-) ?
Welcome to Liberty City
15 godina
protjeran

pa gdje si kupio key,sigruno mozes zatrazit da ti ponovo posalju key(isti taj tvoj) preko cega si ga primio email ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hehe....pusti ti cod4 dvojka je bolja al zajebo sam s ovim keyem :(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

E tu je frka nisam ga kupio nego sam ga dobio od frenda

15 godina
neaktivan
ja sam imo isti problem s harry potter 4 igrom ciji sam original dobio od frenda koji mi nije dao papiric s serialom, pa nisam mogo igrat dok mi nije donio papiric (nijedan piratski mi nije radio).
Welcome to Liberty City
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Chaos98 kaže...

E tu je frka nisam ga kupio nego sam ga dobio od frenda

onda nemos nista !

15 godina

Jedino možeš probati vratiti registry (u njemu piše key) sa ovim programom, iako su vrlo male šanse da ćeš uspjeti.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
odjavljen
Chaos98 kaže...

Ja sam imao org cod2 cd key...regan je na Cb i Esl al sad kad sam formatiro windows cod2 org key mi se obrisao, a nemam ga nigdje zapisanog...mogu li ja kako doznat taj moj org key preko cb-a?(imam guide)...hvala unaprijed

Šanse su onda 1 naprema tisucu.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
15 godina
adio orig. igri, btw crackanih servera ima miljardu pa igraj
"I didn't cry when Bambi's mother was shot... but I cried when HAL was turned off."
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sta te uopce brine kad nisi kupio, hebes to tako prakticki nisi nista izgubio (osim orga) xD

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kljuc ti košta nekih 80 kuna to ti nije puno akko si vec ljubitelj!Pa si naruci ako toliko voliš!

14 godina
neaktivan

Pronaso sam taj file di je zapisan org... stavim recovery i nezeli mi otvorit...a ovako u programu umjestno normalnih slova nesto kao kinesko :S pls help

15 godina
neaktivan
dmanz kaže...

sta te uopce brine kad nisi kupio, hebes to tako prakticki nisi nista izgubio (osim orga) xD

To se i meni dogodilo, samo sa codom 4, pa sam si mislio, hebes key, nije moj, več ću ja sebi kupiti svojCool

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
15 godina
protjeran
Chaos98 kaže...

Pronaso sam taj file di je zapisan org... stavim recovery i nezeli mi otvorit...a ovako u programu umjestno normalnih slova nesto kao kinesko :S pls help

pa skuzi da nemos nis.NEMA VISE KEYA

ti imas 12god ?

15 godina
neaktivan

u jednom danu otvorio si 4 teme od tih su 3 vezane za cod2 pa nisi to sve mogao u jednoj temi napisat?

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice