Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 267.555
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
The War Z

nadam se da ce ih napravit kak spada i ako ce bit po mogucnosti free.... ili bu i to zeznuli{#},  sve me strah {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The War Z

Novi term koji sam osmislio u vrijeme napetog kempanja u pošti na serveru od 100 ljudi...

HOPOFOBIJA - Strah od hopera

Life is Simulation
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
The War Z

Server hoperi jednako uništavaju igru kao cheateri. Neki dan stajo iznad grada i gledao oko 5 minuta Rocky Ford. U tim 5 minuta sam vidio 3 hopera kako se spaja i odspaja.

Najgore je kaj ti ideš okolo bez hopanja, trudiš se obići što više mjesta da nešto dobro nmađeš i onda ti se takav spoji negdje iza leđa i ubije te. Kao kolegi gore u tornju na airfieldu, lik mu se spojio iza leđa i maznuo ga.

Drahic dobro, dobro. Ali kažem nije svaki smrt od cheatera jer u ovoj igri se stvarno sumnjivo umire. Ponekad treba 5 metaka da ubiješ nekoga, a ponekad jedan. Na svakom serveru barem 5 ljudi napiše cheater kad krepa bez obzira bio on ili ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The War Z

Poz svima! :)
Čitam ovu temu cesto, i pratim sta pisete, i vidim da niste bas zadovoljni sa The War Z. Osobno sam i na drugim forumima vidio da ljudi s*ru po ovoj igri, s tim hakerima, nezavršeni proizvod i tako to, pa me zanima o cemu se tu zapravo radi, dali je to toliko loše kao što se priča ili samo fanboys opet rade gluposti i žele uništiti novu igru? 

Sniping is my job.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The War Z

Ja nikad nisam igrao Dayz. Prvi put igrao Warz. I sve sta sam naveo,je moje osobno misljenje i cinjenica.

Tako da,sam odluci. Ja na tvom mjestu nebi kupovao,barem dok ne srede neke stvari(anti cheat) ili privat servere. Jer ovdje,svaki treci ima ili wallhack ili aimbot.

Moj PC  
7 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
The War Z

Hehe, hvala na brzom odgovoru.

Ma i sad sam još tražio po internetu dali se isplati ili ne, i puno njih kaže isto kao i ti, poslusat cu, vidit cu na ljeto, tad cu imati najvise vremena za igranje, a i mozda nesto poprave. :)

Sniping is my job.

1 4 hvala 0
15 godina
Re: The War Z
drahic kaže...

Ja nikad nisam igrao Dayz. Prvi put igrao Warz. I sve sta sam naveo,je moje osobno misljenje i cinjenica.

Tako da,sam odluci. Ja na tvom mjestu nebi kupovao,barem dok ne srede neke stvari(anti cheat) ili privat servere. Jer ovdje,svaki treci ima ili wallhack ili aimbot.

potpisujem ovo..

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
The War Z

evo i dosta kvalitetan review... za sadašnji stadij igre

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Bas i nije review. Lik melje i melje bez da rece bilo kaj pametno.
Sve u svemu je igra smeh onak totalni. Kak se likovi krecu, pokreti udova, skakutanje i tako to je na razini igri od prije dvadeset godina.
Iskreno ne kuzim zakaj neko igra WarZ ako postoji DayZ i bolji je po svemu. Ono bas sve je bolje u DayZ i jos k tome postoje vozila svake vrste. Ono mozes vozit bicikl, motor, auto, traktor, kamion, autobus, helikopter....
Mozda i WarZ jednog dana ne bude smece ali do tog dana ne bude doslo jos valjda par godina. Cital sam da je ekipa iz WarZ prije imala ili ima War inc. u kojem su obecavali vozila i rekli korisnicima posto je War inc. smece da budu dobili badava ili popust na WarZ. Uglavnom nist nisu dobili osim ignore. Ekipa je imala fail fps te su skuzili da ako ubace zombije mogu zaradit jer je DayZ skupil ogromnu bazu korisnika.
Svasta.
16 godina
The War Z

Kad već pitaš. DayZ ne igram jer ga još nema. Mod je tu ali za njega ti trebaju dvije igre. Kad izađe onda ću ga kupiti i igrati, do onda ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The War Z

možda smo mazohisti? možda nam se igra sviđa i zabavna nam je? možda mi se ne igra i kupuje igra koja će za mjesec/dva dana, ako SA ikada izađe, biti mrtva a koja isto tako pati od hrpe nedostataka.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Zvonzi kaže...

možda smo mazohisti? možda nam se igra sviđa i zabavna nam je? možda mi se ne igra i kupuje igra koja će za mjesec/dva dana, ako SA ikada izađe, biti mrtva a koja isto tako pati od hrpe nedostataka.

Zvonzi nemas li ponekad u ovoj temi osjecaj da razgovaras s zidom?

Mislim sve je vise manje jasno koje su prednosti i mane ove igre, ali h8eri jednostavno ne zele prihvatit da je nama i sada (zasad) zabavna.

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
13 godina
protjeran
NEW_MAN kaže...
Sve u svemu je igra smeh onak totalni. Kak se likovi krecu, pokreti udova, skakutanje i tako to je na razini igri od prije dvadeset godina.
Iskreno ne kuzim zakaj neko igra WarZ ako postoji DayZ i bolji je po svemu. Ono bas sve je bolje u DayZ i jos k tome postoje vozila svake vrste. Ono mozes vozit bicikl, motor, auto, traktor, kamion, autobus, helikopter....
Mozda i WarZ jednog dana ne bude smece ali do tog dana ne bude doslo jos valjda par godina. Cital sam da je ekipa iz WarZ prije imala ili ima War inc. u kojem su obecavali vozila i rekli korisnicima posto je War inc. smece da budu dobili badava ili popust na WarZ. Uglavnom nist nisu dobili osim ignore. Ekipa je imala fail fps te su skuzili da ako ubace zombije mogu zaradit jer je DayZ skupil ogromnu bazu korisnika.
Svasta.

{#}

Ti si igrao dayz? Ako da sigurno si zamjetio kretanje zombija, animacije itd.

DayZ je jedino bolji zbog vozila i samog arminog engina koj mu daje sve te mogučnosti. 

WarZ je izašao "nedavno" te su vozila planirana za početak seljedeče (2013) godine. 

Tako da nebi škodilo da se malo obrazujete o igri prije nego što počnete pisat gluposti.

I, War inc. battlezone je besplatna igra bila od početka.

I igra se razvija na sistemu Minecrafta, dali su alphu da se ljudi zabavljaju a oni polagano 

rade na igri, ne vidim u čemu je problem.

13 godina
bornasepic kaže...
NEW_MAN kaže...
Svasta.

{#}

DayZ je jedino bolji zbog vozila i samog arminog engina koj mu daje sve te mogučnosti. 

WarZ je izašao "nedavno" te su vozila planirana za početak seljedeče (2013) godine. 

Tako da nebi škodilo da se malo obrazujete o igri prije nego što počnete pisat gluposti.

I igra se razvija na sistemu Minecrafta, dali su alphu da se ljudi zabavljaju a oni polagano 

Reko sam da se necu vise ovdje javit, ali moram cim citam ove gluposti. 

Ako nisi znao Armin engine generira svaku kost u tijelu i na taj nacin se dogadaju ozljede i ranjavanja u DayZ.u. Isto tako ubijas i Zombia. DayZ i kao mod je miljama ispred ovog naljepka na War Inc. WarZ je po njima krenuo u razvijanje prije 2god. Ali to je obican ne kvalitetan mod za War Inc sta svi pricaju, ali jedino vi pricate drugacije ( ocito vas pece sta ste da li novce ). U WarZ nece uci vozila jos sljedecih dvije godine kako su krenuli. Pa daj pogledaj fiziku samih zombia i likova. A kamoli tekstura u igri koje su ocajne. Leteci loot i takve gluposti. Ne pisi gluposti ako nisi igrao DayZ. WarZ je obicna arkadna PvP pucacina puna hakera i smeca. DayZ melje ovu igru. A dok izade standalone ovo se jedino moze odrzat na takvima ko vi. 

17 godina
The War Z

baš to što sime govori, ajde sjeti se borna kad smo igrali u ljeto, koliko više stvari je bilo u Dayzu... igra i engine su brutalno kompleksniji i nude mnogo više sadržaja

A kakvu reputaciju ima ova kompanija, od bivših igra, do copy paste imagea od The Walking Dead, pa od lola su kopirali one use agreements, lažna obečanja i opisi... pogledaj što je ta kompanija do sada postigla... mislite da je sposobna napraviti kvalitetan proizvod?

1 0 hvala 0
15 godina

Reko sam da se necu vise ovdje javit, ali moram cim citam ove gluposti. 

Ako nisi znao Armin engine generira svaku kost u tijelu i na taj nacin se dogadaju ozljede i ranjavanja u DayZ.u. Isto tako ubijas i Zombia. DayZ i kao mod je miljama ispred ovog naljepka na War Inc. WarZ je po njima krenuo u razvijanje prije 2god. Ali to je obican ne kvalitetan mod za War Inc sta svi pricaju, ali jedino vi pricate drugacije ( ocito vas pece sta ste da li novce ). U WarZ nece uci vozila jos sljedecih dvije godine kako su krenuli. Pa daj pogledaj fiziku samih zombia i likova. A kamoli tekstura u igri koje su ocajne. Leteci loot i takve gluposti. Ne pisi gluposti ako nisi igrao DayZ. WarZ je obicna arkadna PvP pucacina puna hakera i smeca. DayZ melje ovu igru. A dok izade standalone ovo se jedino moze odrzat na takvima ko vi. 

Mene ne pece nista. Ja bas gustam uz ovu igru i da bolja mi je od dayZ.

14 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
 ( ocito vas pece sta ste da li novce ).

Jel ti shvacas da si TI koji whinas, cendras, places, cvilis, *enjas zadnjih desetak stranica zbog par dolara kojima si platio WarZ ili je to previse intelektualna aktivnost za tebe ???

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
13 godina
The War Z

Ja ne znam cemu vrijedas. Cemu spominjes intelekturalnu aktivnost ? Jesam ja vrijedo koga ? Ja ne whajnam zbog ovakve gluposti. Igre sam se rijesio. Hvala bogu. Nego branite ocito. Reko sam da se necu vise ovdje javit. Ali ocito ne znas drugacije nego vrijedat. Idi se lijeci.

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
moderator
SimeKZ kaže...

Ako nisi znao Armin engine generira svaku kost u tijelu i na taj nacin se dogadaju ozljede i ranjavanja u DayZ.u. Isto tako ubijas i Zombia.

Sad u DayZ (standalone) kad izađe će maknuti te gluposti,jer kako su rekli to dayz-ju netreba.

U WarZ od nove godine dolazi još jedan(ako kažu iskusniji) tim koji će s njima raditi na igri,pa će vrlo vjerojatno biti nešto s toga.

Gle ja isto mislim da će dayz biti bolja igra kad izađe,al warz mi je i dalje zabavan.

SimeKZ kaže...
WarZ je obicna PvP pucacina puna hakera

Trenutno je i to DayZ (mod),a i bit će kad izađe standalone,samo se nadam s manje čitera.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 15:35 (pirat).
13 godina
protjeran
The War Z

Izgleda da me krivo ljudi shvačaju. DayZ i WarZ su slični jedino to zombijima i skupljanju opreme.

WarZ, je fps sa zombijima i elementom skupljanja (kupovanja) geara.

Dok je Dayz skupljanje geara, preživljavanje, lutanje sa ponekad akcijom koja (meni barem) nije 

baš nešto zbog tog "ukočenog" arminog engina. Zato se veselim samostalnom dayz-u. 

Količina akcije koju dobijem zahvaljujuči Warz-u u nekoliko sati teško da ču dobiti u dayz.

Npr. kao što acca kaže, igrali smo svakodnevno po par sati dayz preko ljeta (eh to su bili dani{#}) i možda je jednom tjedno bilo baš prave akcije da smo ubili nekoga ili da smo bili ubijeni. 

Ispada kao da sam neki fanboy warz-a. Samo sam govorio da WarZ uopče nije tako loša igra kao što neki tvrde, nego da je to igra u razvoju te da joj se za tip 15-20 dolara može dati prilika.

Edit: 

I kao što pirat kaže, dolaza iskusniji i bolji tim koji bi (nadajmo se) mogao nešto dobro izvuči iz igre.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 17:13 (bornasepic).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
bornasepic kaže...
NEW_MAN kaže...

{#}

Igral sam DayZ i zombiji se krecu stupidno cik cak jer je to mod za igru koja je superkompleksna i AI je takav da zombiji "izbjegavaju" da ih se ubije kaj je stupidno. Animacijama u DayZ nist ne fali, itd? Koji itd? Daj napisi koji to itd. mislis.

DayZ je bolji zbog samo svega. Ima vozila, ima engine koji je dva desetljeca ispred ovog, ima mape koje su stvarno velike, ima vodu gdi se moze plivat :)

WarZ je izasal nedavno i samo je mod za War Inc. koji je na trzistu nekih godinu i pola. Igru su napravili jer su vidli da mogu izmust masu love od ljudi koji vole zombie apocalypse tematiku.

War inc. je free to play gdi se dodatno prodaju sitnice i to je tipicni model koji svi furaju. Znaci nije bas besplatan jer nemres imat igru i team koji radi na igri za badava, svi se moraju i svi se na neki nacin financiraju te u konacnici naplacuju nesto.

Igra se razvija na principu, gle kak je DayZ podigel prodaju ARMAe idemo ih iskopirat na brzaka a onda budemo neki put sredili igru da ne bude ubersmece.

Prodali su igru da se ljudi zabavljaju gdi je valjda 90% ljudi zatrazilo refund. Taj studio bude propal i nikad ne budete dozivjeli nist vise od ovoga kaj je sad jer je War inc. jedna te ista igra i u godinu i pola nisu nist napravili.

16 godina
The War Z

Sime jesu to te predivne texture u dayZu o kojima govoriš?

Mislim, meni grafika niti teksture uopče nisu bitne ni u jednoj igri, više mi je bitna atmosfera, gameplay i faktor zabave, grafika mi je samo dodatak. Ako si toliko napaljen na grafiku onda igraj BF3, FC3 ili Crysis.

WarZ istina ima dosta zamrljanih tekstura ali nije ni DayZ baš svetac po tom pitanju.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 18:00 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
The War Z

dobro sad si izvukao neke sa low grafikom.

Moj komp to malo bolje gura {#}

(al dobro, sto je je grafika im je vec stara)

EDIT:

vec vidim da sam trebao staviti:
DISCLAIMER: Gameplay screenshoots 

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 18:59 (VandaL.pr!).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Igra se razvija na principu, gle kak je DayZ podigel prodaju ARMAe idemo ih iskopirat na brzaka a onda budemo neki put sredili igru da ne bude ubersmece.

Prodali su igru da se ljudi zabavljaju gdi je valjda 90% ljudi zatrazilo refund. Taj studio bude propal i nikad ne budete dozivjeli nist vise od ovoga kaj je sad jer je War inc. jedna te ista igra i u godinu i pola nisu nist napravili.

Opet ti sa svojim (bez uvrede) glupim komentarima bez potopre. Ako odete sada na warz (dobro možda ne sada jer su blagdana itd.)

Ali na svakom od valjda 300-400 servera ima prosječno oko 10-20 igrača. To znači da oko 8000 ljudi igra tu igru u tom trenutku. Refund je 

zatržilo možda oko stotinjak ljudi jer su imali prevelika očekivanja od igre. 

O grafici neču niti raspravljat. Što se tiče efekata WarZ je "daleko" bolji. Teksture nisu sjajne (ali u kojoj igri za 15 dolara jesu), efekti magle, zvukovi vjetra itd su odlični.

Mape su možda veče za jedno 10%. Kad smo več kod mapa. Na Chernarus (dayz original mapa) ima jedno par zgrada u koje se ide kada se luta neki grad.

Dok u WarZ ideš u svaku zgradu jer uvijek ima luta za nač i po cesti i u zgradama.

Edit: 

Vandal- sada sam vidio tvoj post. Ako se ne varam to nisu slike iz igre nego modeli koji su napravljena na temelju ovih koji su u igri.

Jer neznam kakav komp imaš ali teško da bi to uspio vrtit (zbog arminog engina), screenshotat te uploadat na bug i da tako ispadne{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 18:45 (bornasepic).
16 godina
VandaL.pr! kaže...

dobro sad si izvukao neke sa low grafikom.

Moj komp to malo bolje gura {#}

(al dobro, sto je je grafika im je vec stara)

Nisu to s mog kompa slike i nije low.

A jesi sigruan da su ovo tvoje slike? Vidim neki znak desno u kutu jer ako nisu tvoje, mogle bi biti malo photoshopirane kao i one neke prve od warz.{#}

On topic. Evo kako ovo može biti ružno{#} :

14 godina
The War Z

Nisu nisu moje, sa official dayz foruma su, sad vidim da su obrađene u lightroomu al nisu PS ( http://i.imgur.com/xiOsI.jpg )

E jbga ovu si stavio koja je slikana izdalje pa se ne prizna! ;)

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Glupost je gledati kako neka igra grafički izgleda prema slikama, pogotovo ovdje gdje se pri uploadu dosta unište slike...

Evo za dayz stavi na 1080p i vidi kako izgleda...

Ubi bene, ibi patria.

1 0 hvala 1
13 godina
bornasepic kaže...

Opet ti sa svojim (bez uvrede) glupim komentarima bez potopre. Ako odete sada na warz (dobro možda ne sada jer su blagdana itd.)

Ali na svakom od valjda 300-400 servera ima prosječno oko 10-20 igrača. To znači da oko 8000 ljudi igra tu igru u tom trenutku. Refund je 

O grafici neču niti raspravljat. Što se tiče efekata WarZ je "daleko" bolji. Teksture nisu sjajne (ali u kojoj igri za 15 dolara jesu), efekti magle, zvukovi vjetra itd su odlični.

Mape su možda veče za jedno 10%. Kad smo več kod mapa. Na Chernarus (dayz original mapa) ima jedno par zgrada u koje se ide kada se luta neki grad.

Dok u WarZ ideš u svaku zgradu jer uvijek ima luta za nač i po cesti i u zgradama.

Edit: 

Vandal- sada sam vidio tvoj post. Ako se ne varam to nisu slike iz igre nego modeli koji su napravljena na temelju ovih koji su u igri.

Jer neznam kakav komp imaš ali teško da bi to uspio vrtit (zbog arminog engina), screenshotat te uploadat na bug i da tako ispadne{#}

Daj ne se*ri sa par zgrada. Kojih par zgrada... pA 80% zgrada je lootable... oces iz vana ili iz nutra. Ove gore slike sta je kolega stavio si mozes o rep okacit, jer su slikane u manjoj kvaliteti i rezoluciji nego obicno, kod mene nije tako. 8000 ljudi igra, nek igra. Racunaj koliko onda igra DayZ ako meni na DayZ commanderu nade 4200 server... Daj prestanite vise branite ovo smece, koje je izbaceno da ubere i pobere lovu. Ovo nikad nece bit prava igra, jer nece imat igrace. Mapa veca za 10% pazi stvari za usporedbu. Sta sa tim dobijes kad te WH lik ubije odmah. A ovih 15$ mi nemoj uopce spominjat jer zvonzi to spominje stalno. efekti magle su amaterski a zvukovi vjetra daleko iza DayZ ( pogotovo u sumi ). 

Ne brani nesto sta ne valja, izgubit ces uvijek. 

Jos nisam naiso na nekog da brani ovu igru osim na Bug forumu. Fascinantno.

15 godina
SimeKZ kaže...
bornasepic kaže...

Edit: 

Daj ne se*ri sa par zgrada. Kojih par zgrada... pA 80% zgrada je lootable... oces iz vana ili iz nutra. Ove gore slike sta je kolega stavio si mozes o rep okacit, jer su slikane u manjoj kvaliteti i rezoluciji nego obicno, kod mene nije tako. 8000 ljudi igra, nek igra. Racunaj koliko onda igra DayZ ako meni na DayZ commanderu nade 4200 server... Daj prestanite vise branite ovo smece, koje je izbaceno da ubere i pobere lovu. Ovo nikad nece bit prava igra, jer nece imat igrace. Mapa veca za 10% pazi stvari za usporedbu. Sta sa tim dobijes kad te WH lik ubije odmah. A ovih 15$ mi nemoj uopce spominjat jer zvonzi to spominje stalno. efekti magle su amaterski a zvukovi vjetra daleko iza DayZ ( pogotovo u sumi ). 

Ne brani nesto sta ne valja, izgubit ces uvijek. 

Jos nisam naiso na nekog da brani ovu igru osim na Bug forumu. Fascinantno.

Tebi je stvarno dosadno u zivotu...Daj nadi neki drugi hobi. Ti si jedini koji konstantno pljuje po WarZ-u na ovom forumu.

13 godina
The War Z

Ma zaboli me iskreno. Samo ne pisite gluposti. f

Moj PC  
0 3 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice