Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 253.631
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
The War Z

A ko pljuje, zato jer nabrajam nedostatke ? Aj se nemoj vezat za igru :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: The War Z

čekaj malo.. sad si maloprije rekao da planiraš uzeti i ovo. ajde ti miki fino kupi igru, odigraj 5-10 sati, pa onda sudi o njoj i "nabrajaj nedostatke".

ovako melješ gluposti bezveze.. kada to napraviš, mislim da će se i tvoje mišljenje moći uvažiti. do tad mi se sve nešto čini kako si još jedan križar u svetoj (nepostojećoj) bitci dayz vs. warz aka fanboy ;)

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
13 godina
The War Z

Uopce nisam na nicijoj strani. DayZ mi se svida, a za ovo ne mislim davat novce. Mozda da mi netko udijeli beta key da vidim, ali na blef ne dajem 150kn. Usporedujem sa DayZ jer je jedina takva igra koja je slicna ovoj. Pa moram sa necim usporedivat. Gledo sam youtube isjecke od ljudi sta igraju i citam po forumima. 

Normalno diskutiram i pisem sta mi nije jasno, pa da ljudi koji igraju napisu nesto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The War Z

Ovdje se dijele beta guest keyevi, dovolno je napisati komentar na video da zelite key. Pa tko hoce iskusati srecu ;)

Battlelog: D-Ki11a
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Uopce nisam na nicijoj strani. DayZ mi se svida, a za ovo ne mislim davat novce. Mozda da mi netko udijeli beta key da vidim, ali na blef ne dajem 150kn. Usporedujem sa DayZ jer je jedina takva igra koja je slicna ovoj. Pa moram sa necim usporedivat. Gledo sam youtube isjecke od ljudi sta igraju i citam po forumima. 

Normalno diskutiram i pisem sta mi nije jasno, pa da ljudi koji igraju napisu nesto.

e tako je već bolje.. u suprotnom bi te uputio ovdje 

gdje je lik počeo pljuckat po igri i nazivat je vaporware-om prije nego što je uopće izašla alpha :D

gle, prema onome što sam ja do sad saznao i jedan i drugi imaju svoje boljke ali i pluseve.

dayz ima arma engine s kojim se warz ne može tek tako mjerit, a kada sam tek pogledao šta arma 3 donosi (na kojoj bu standalone) upišo sam se koliko je to dobro izgledalo..tako da je moguće kako kupujem standalone kada izađe.

no navodno su neke stvari prelagane u dayzu (kažem navodno jer sam kao i ti saznao te informacije od drugih ljudi) tipa.. prelako je naći osnovne stvari za preživljavanje tipa hranu, vodu i neka jednostavna oružja.

ostalo neam blage..

na stranu stvari tipa "možeš pokupiti 10 mossberga i 15 četrspetica", možda si primjetio u scrshotu kako postoji i kilaža koju možeš ponijeti. e sad, pošto je igra u alphi i imaju preča posla..vjerojatno neće to implementirati tako skoro..

no pretpostavljam kako u finalnoj verziji budeš bio ograničen ipak tom dopuštenom kilažom.

nadalje... hrana i voda su krajnje nepotrebni trenutno.. zašto? zato što jako slabo crpe health, nema vidljivih posljedica i zavoji/antibiotici/painkilleri koji taj hp dižu su toliko česti za pronaći, da ti se uopće ne isplati tražit hranu il vodu.

netko je spomenuo skokove i to je isto tako jedan od minusa. možeš skočit sa pola metra, metar i izgubit pola ili više HP-a (u osnovnoj sam uredno u wcu skakao sa zida visokog 3 metra pa mi ništa nije bilo). 

collisioni su isto u banani.. može se popeti na zgrade koje nisu predviđene za to putem nekih glitchy skokova preko onih vatrogasnih stepenica, a isto tako se zna desit da propadneš, zaglaviš u nekoj stijeni.

za travu bi isto trebali uzeti neki bolji model i bolje je nakeljiti na pod..ovako negdje visi u zraku što zna otežati skrivanje, a isto tako ima nekih objekata koji vise u zraku (avion na aerodromu).

toga se trenutno mogu sjetit. moja preporuka... pričekaj barem betu pa onda donesi odluku.

jer ocjenjivati igru u alphi je ko da gledaš od čeg se rade salame/hrenovke/paštete pa na temelju toga procjeniš da li ćeš jest ili ne (ja znam da bi dobro promislio prije nego idući put uzmem jetrenu paštetu) :D

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pričaju ti gluposti. Kolega se registrirao i dan kasnije dobio War of Roses.

Ne pričaju mi gluposti jer sam ja stalno bio tamo i znam tko je dobio tko nije, nez ako si bio samo tamo su ti moderatori svako malo sa vama na TSu i svi su jako jako društvene osobe pa nema ustvari nikakvih tajni tko je dobio tko nije i kako se dobije, ne znaju samo oni koji se regaju radi keya i jednom dodu na TS.
Ja pričam za WarZ ne za War of the Roses jer on je na GPu tek nekoliko dana tako da vjerujem da je tvoj kolega negdje pri pocetku giveawaya se regao i odmah imao prednost. A WarZ  vjerujem 0% da ćete dobit jer taj giveaway je ondje od 10.10 ako se ne varam 2 dana gore dolje i keyeve ce dobit oni koji pokusavaju od onda, jer se biljezi tko se koliko puta applyo jer morate zahjtev poslat svaki dan i vidjet ako ste taj dan ''izvučeni'', ako ne šaljete novi

To je moje iskustvo sa GPom i znam da se tako radilo, ako je netko nešto promjenio u ovih 10 dana šta me nije bilo hajde možda i je ali sumnjam.

Još uvijek sam siguran da vam je za WarZ prekasno da dobijete key jer drugi imaju prednost od 20 dana nad vama znači imaju puno više bodova koji su potrebni. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 6:26 (Tox2401).
17 godina
neaktivan
wh15tler kaže...

...a kada sam tek pogledao šta arma 3 donosi (na kojoj bu standalone) upišo sam se koliko je to dobro izgledalo..tako da je moguće kako kupujem standalone kada izađe.

Standalone ne će biti na toj verziji enginea. Temelj je verzija enginea iz Take on Helicopters, ali jako prilagođena potrebama DayZa. Jer je jedna od želja da standalone mogu igrati i ljudi na prosiječnim konfiguracijama. Što s A3 verzijom enginea sigurno ne bi bilo moguće.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 19:43 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
The War Z

Ako je nekome dojadio WarZ i hoce ga trejdati za Armu 2:OA key (DayZ radi) nek se javi ;)

0 0 hvala 0
16 godina
Tox2401 kaže...

Ne pričaju mi gluposti jer sam ja stalno bio tamo i znam tko je dobio tko nije, nez ako si bio samo tamo su ti moderatori svako malo sa vama na TSu i svi su jako jako društvene osobe pa nema ustvari nikakvih tajni tko je dobio tko nije i kako se dobije, ne znaju samo oni koji se regaju radi keya i jednom dodu na TS.
Ja pričam za WarZ ne za War of the Roses jer on je na GPu tek nekoliko dana tako da vjerujem da je tvoj kolega negdje pri pocetku giveawaya se regao i odmah imao prednost. A WarZ  vjerujem 0% da ćete dobit jer taj giveaway je ondje od 10.10 ako se ne varam 2 dana gore dolje i keyeve ce dobit oni koji pokusavaju od onda, jer se biljezi tko se koliko puta applyo jer morate zahjtev poslat svaki dan i vidjet ako ste taj dan ''izvučeni'', ako ne šaljete novi

To je moje iskustvo sa GPom i znam da se tako radilo, ako je netko nešto promjenio u ovih 10 dana šta me nije bilo hajde možda i je ali sumnjam.

Još uvijek sam siguran da vam je za WarZ prekasno da dobijete key jer drugi imaju prednost od 20 dana nad vama znači imaju puno više bodova koji su potrebni. 

Neznam zašto slušaš druge ako se vidi da ljudi koji imaju tek po oko 100 bodova dobivaju keyeve. Nije moj frend jedini koji je dobio nakon par dana od registracije ima ih više. I ne samo war of roses nego i war z.

Da samo moderatori i najpoznatija ekipa među sobom dijeli ključeve više se nitko nebi registrirao niti pokušavao dobiti nešto. Eto blackstena, moderator na njihovim forumu ti je naš igra BF3 s nama, pa si ga pitaj i reći će ti da biraju random.

Ovi što su to pričali očito žele da drugi odustanu od uključivanja u giveaway kako bi oni imali veće šanse.

13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Tox2401 kaže...

Neznam zašto slušaš druge ako se vidi da ljudi koji imaju tek po oko 100 bodova dobivaju keyeve. Nije moj frend jedini koji je dobio nakon par dana od registracije ima ih više. I ne samo war of roses nego i war z.

Da samo moderatori i najpoznatija ekipa među sobom dijeli ključeve više se nitko nebi registrirao niti pokušavao dobiti nešto. Eto blackstena, moderator na njihovim forumu ti je naš igra BF3 s nama, pa si ga pitaj i reći će ti da biraju random.

Ovi što su to pričali očito žele da drugi odustanu od uključivanja u giveaway kako bi oni imali veće šanse.

Koga slušam? Nikoga ja ne slušam ja sam tamo prisutan bio na tim davanjima keyeva, ja govorim iz prve ruke kako je bilo tih prvih tjedan dana. Opet kažem možda sad stvarno daju po 2 keya na dan random, ali kažem onda se davalo onima koji su imali najviše bodova, znači nije bilo random odabira.

I nije nikakva najpoznatija ekipa kad je 99% te ekipe došlo kada je započeo WarZ giveaway skupa smo čekali iste dane smo došli, možda ako TS negdje bilježi kao skype npr. logove chata ja ću ti pokazat citate admina koji potvrđuju da su keyeve prvih dana dobivali oni sa najviše bodova drugim riječima tada su to bili spammeri ili oni koji su napravili jednog-2 multija da si nabiju bodove. Kažem to je moje iskustvo. Nitko tamo nije bio old-school. Keyeve su dobili ti koji bi napravili 2-3 multija za ref. ili oni koji bi bili na TSu i kad bi spavali pa bi ostali connected sa mutanim micom.

I da vidio sam da ima dosta Hrvata, čak nekoliko i naših BF3 platoona pa lijepa ekipica se tamo skupila, ako se dobro sjećam mislim da je baš blackstena jedan od ovih s kojima sam imao priliku pričat nešto sitno.

Ništa ja neću više pričat ništa na ovu temu vezanu za giveaway, to je moje iskustvo od pred pola mjeseca tako da postoji mogućnost da sam u krivu i da više nije tako. Ispričavam se ako sam na nekom dijelu možda se malo zapalio pa da je ispalo da vrijeđam nekoga ili mu spuštam ali to mi nikako nije namjera nego jednostavno u žaru borbe se zagrijem pa možda tako zvuči... 

13 godina
protjeran
The War Z

Evo ljudi mozete jeftinije dobiti WarZ samo sto se jbga ne dobije guest pass ali je osjetno jeftinije nego sa njihovih stranica :/

http://cdkeyhunt.com/warZ

The king is back!

0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Ja sam uzeo od jednog lika guest pass za 3$ pa mi je ponudio da ima pioneer za 20$ i legend za 30-35$... Sad neznam koliko je sigorno to uzimati, ali meni je guest key radio normalno...

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

Vandal, jel' misliš uzimati full verziju?

Baš gledam sada cijene, možda čak i uzmem kod ovoga lika. Po onome što sam pročitao na netu, čini se sigurnim. :)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Zvonzi kaže...

Vandal, jel' misliš uzimati full verziju?

Baš gledam sada cijene, možda čak i uzmem kod ovoga lika. Po onome što sam pročitao na netu, čini se sigurnim. :)

Ja sam frendu maloprije uzeo i radi mu sve,vec igra samnom xD

The king is back!
14 godina
The War Z

Hmm odlično. Samo ne znam hoće li mi opcije plaćanja odgovarati. Ako ništa, uzmem preko original stranice. Nego, master, jebote nikako da se više sretnemo na serveru! :)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Zvonzi kaže...

Hmm odlično. Samo ne znam hoće li mi opcije plaćanja odgovarati. Ako ništa, uzmem preko original stranice. Nego, master, jebote nikako da se više sretnemo na serveru! :)

Haha jbmu imas xfire ili tako nes?

BTW oni ti iamju trenutno samo paypal ali lik je hrvat pa mu mozes i na racun uplatit samo mu posalji email!

The king is back!
16 godina
Masterpiece kaže...

Evo ljudi mozete jeftinije dobiti WarZ samo sto se jbga ne dobije guest pass ali je osjetno jeftinije nego sa njihovih stranica :/

ajde ako netko misli kupovati preko ove stranice, ja bi isto uzeo a jbna zaba... pa mogu uplatiti na tekući npr. a vi mi uzmete

edit: hrvat wooot? podaci :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 18:45 (acca).
14 godina

Imam, ali nemam instalirano. Niti se sjećam podataka hehe.

Što se tiče plaćanja, razmislit ću. ;)
Nego, kad inače igraš? Imaš Skype možda?

13 godina
protjeran
acca kaže...
Masterpiece kaže...

ajde ako netko misli kupovati preko ove stranice, ja bi isto uzeo a jbna zaba... pa mogu uplatiti na tekući npr. a vi mi uzmete

edit: hrvat wooot? podaci :D

Posalji mu email na support@cdkeyhunt.com i reci da nemas paypal i htio bi preko tekuceg uplatit ;)

The king is back!
14 godina
neaktivan
The War Z

Jel zanima nekog razmjena Arma AO za ovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Zvonzi kaže...

Imam, ali nemam instalirano. Niti se sjećam podataka hehe.

Što se tiče plaćanja, razmislit ću. ;)
Nego, kad inače igraš? Imaš Skype možda?

sad sam na serveru 112 zovem se MR BEANZ i blizu sam ClearViewa

The king is back!
14 godina
The War Z

Ma oke, sad trenutno ne igram. Mislim inače? Jel' te ima poslije 23h? :D

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Zvonzi kaže...

Ma oke, sad trenutno ne igram. Mislim inače? Jel' te ima poslije 23h? :D

Ma i ne igram bas kasnije prek tjedna,ako igram to bude hon :)

The king is back!
13 godina

@Zvonzi:

Za sad necu jer ovaj poluproizvod nije vrijedan mojih 100 kn, ako se nesto promjeni do bete onda obavezno uzimam ;)

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal | RaceNET: VandaLzd
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 20:47 (VandaL.pr!).
15 godina
The War Z

sinoc nas 3 je posteno dotukao jedan hacker, stvorio se kraj nas i zasuto nas cekicem s jednim udarcem. automatski smo sva troica lupili alt + f4. i to bas nakon anti-cheat update.a nista ne palimo igru dok malo ne srede stvari.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The War Z

Ako neko oces neka mi se javi pa mozemo zajendo igrat.

0 0 hvala 0
14 godina
smiglcro kaže...

sinoc nas 3 je posteno dotukao jedan hacker, stvorio se kraj nas i zasuto nas cekicem s jednim udarcem. automatski smo sva troica lupili alt + f4. i to bas nakon anti-cheat update.a nista ne palimo igru dok malo ne srede stvari.

ja, srećom, nisam još niti na jednog naletio. barem ne toliko očitog. nadam se da se neću zacoprati sada :)

a ništa, prijavite ga ako već niste, pa neka popuši bananu. :D

strah me na što će igra ličiti kada izađe napokon u betu/full release, ali vidim da ju patchaju stalno, a u ovih par dana što sam igrao s guest keyem, ALPHA verziju, pružila mi je toliko zabave da sam ju odlučio kupiti.

16 godina
The War Z

aaaaaaaaaaaaaaaaa, znaći i ovu igru su već totalno sjbali hackeri... odustajem već. Ajde da će bar standalone DayZ imati nešto da se riješi hackera

0 0 hvala 0
14 godina
daleko od toga da je igra savrsena, ali kazati da su je VEC sjebali, a jos nije iz alphe izasla, mi je malo nategnuto. izdali su neki AC patch pa cemo vidjet kakva ce situacija s hakerima biti.
16 godina
The War Z

Pa uveli su sad anticheat sistem jučer su baš pisali na FBu.

Ali suditi igri sad kad je još u alphi je glupo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice