Dosada je svaki dan dosao patch , sinoc su izdali patch i hotfix za flashlight. Uglavnom moj osvrt, igra je zanimljiva, dosta brzo popravljaju stvari , te je time i optimizacija igre bolja. Do sinoc nisam probao DAYZ , zanimalo me kakva je igra , posto sam uzeo WAR Z. Iskreno dayz , dok se loada na onaj server prodje te volja za igrom , u igri nema te optimizacije , na LOW / EXTRA isti fps , inventory je katastrofa i loot design , jedina stvar sto je + sto imaju vozila i helice , no kasnije ce i u warz doci helici . Warz je u ranoj alphi pa su otkljucali samo 30 % mape , iz prilozenog dobro su konstruirani gradovi, zanimljivo je za igrati , grafika je na solidnoj razini , svidja mi se opcija GLOBAL INVENTORY , u njega mozes spremiti pusku, pistolj , u slucaju da je nezelis izgubiti, i ponovno uzeti kada hoces . Moje misljenje , trenutno mi je bolji warz nego dayz, mozda se promijeni kada izadje standalone, no do tada Gameplay
Neznam kako vama al meni ovo djeluje poprilično loše.
Mislim da će DayZ(standalone) biti puno bolja i ljepša igra.
Slažem se, no u zadnjem intervju je rekao da najranije igra izlazi u 12 mjesecu. Sve ostaje otprilike isto, ne smije baš reći novitete kojih će naravno biti u stand alone verziji, jedino je rekao da ciljaju cjenu dosta jeftinu oko 15-20 dolara te trenutačno rade na novom inventoriju. No ovo je dobro za obje igre i igrače. Malo rivalstva nikome ne škodi.
U pravilu day z i war z čekaju još mjeseci rada na njima da budu u finalnom stadiju. Sumnjam za ijedan naslov da će biti spreman ove godine.