Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 225.554
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: The War Z
pirat kaže...
g3arv8 kaže...

Dosada je svaki dan dosao patch , sinoc su izdali patch i hotfix za flashlight. Uglavnom moj osvrt, igra je zanimljiva,  dosta brzo popravljaju stvari , te je time i optimizacija igre bolja. Do sinoc nisam probao DAYZ , zanimalo me kakva je igra , posto sam uzeo WAR Z. Iskreno dayz , dok se loada na onaj server prodje te volja za igrom , u igri nema te optimizacije , na LOW / EXTRA isti fps , inventory je katastrofa i loot design , jedina stvar sto je + sto imaju vozila i helice , no kasnije ce i u warz doci helici . Warz je u ranoj alphi pa su otkljucali samo 30 % mape , iz prilozenog dobro su konstruirani gradovi, zanimljivo je za igrati , grafika je na solidnoj razini , svidja mi se opcija GLOBAL INVENTORY , u njega mozes spremiti pusku, pistolj , u slucaju da je nezelis izgubiti,  i ponovno uzeti kada hoces .  Moje misljenje , trenutno mi je bolji warz nego dayz,  mozda se promijeni kada izadje standalone, no do tada Gameplay 

Neznam kako vama al meni ovo djeluje poprilično loše.

Mislim da će DayZ(standalone) biti puno bolja i ljepša igra.

Slažem se, no u zadnjem intervju je rekao da najranije igra izlazi u 12 mjesecu. Sve ostaje otprilike isto, ne smije baš reći novitete kojih će naravno biti u stand alone verziji, jedino je rekao da ciljaju cjenu dosta jeftinu oko 15-20 dolara te trenutačno rade na novom inventoriju. No ovo je dobro za obje igre i igrače. Malo rivalstva nikome ne škodi.

U pravilu day z i war z čekaju još mjeseci rada na njima da budu u finalnom stadiju. Sumnjam za ijedan naslov da će biti spreman ove godine.

16 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

U pravilu day z i war z čekaju još mjeseci rada na njima da budu u finalnom stadiju. Sumnjam za ijedan naslov da će biti spreman ove godine.

Ne znam za WarZ ali DayZ zapravo nije još ni blizu finalnom stadiju. To je jedna od stvari koju je Rocket jasno rekao. Pa tko misli u 12 mjesecu od DayZ-a dobiti gotovu igru slobodno neka igra WarZ ili nešto drugo.

Do kraja godine izlazi verzija DayZa koja je stabilna, bolje optimizirana, nema velikih bugova i zaštićena je od hackanja. Bit će naravno i novih elementa i malo poboljšana mapa. Ali će se DayZ još uvijek smatrati alpha verzijom koja će se zbog toga prodavati prilično jeftino. I onda slijedi isti princip razvoja ko s Minecraftom.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 19:24 (ZC_Someone).
15 godina
moderator
The War Z

Na DayZ modu mi se jedino ne sviđa što su onak brzi zobmači.Trče ko u najboljim danima :)

Ovdje u WarZ je to bolje riješeno - sporiji su.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
pirat kaže...

Na DayZ modu mi se jedino ne sviđa što su onak brzi zobmači.Trče ko u najboljim danima :)

Ovdje u WarZ je to bolje riješeno - sporiji su.

Najveća razlika je u tome što su u war z lakši zombiji za izbjeći,odnosno manje opasni. Više je naglasak na pvp, barem po ovakvom trenutnom setupu.Malo sam skontao mapu, u vrlo kratkom vremenu se da pronaći neko oružje...Jedino je problem malo s municijom i hranom. Ovog ostalog ima dovoljno,ako ne i previše.

U day-z to nekako ide malo laganijim tempom, plus zombiji su brži i lakše te zapaze.

16 godina
neaktivan
The War Z

Meni se nikako ne sviđaju spori zombiji. Čim ih usporiš postaju dio pejzaža a ne realna prijetnja. Pogotovo na ovako velikim i otvorenim mapama na kojima je lagano pobjeći.

Dok bi zbilja opasni zombiji mogli potaknuti i nekakvu suradnju među igračima jer bi postojao nekakav zajednički neprijatelj.

Spore zombije vidim kao prijetnju samo u zatvorenim prostorima. Ili eventualno u ogromnim hordama. Samo takve horde ne će baš brzo zaživjeti jer takvu igru bi rijetko tko mogao pokrenuti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The War Z

Ja se s vama nebih složio, istina je da su zombiji sporiji, ali su u WarZ puno puno opasniji. U DayZ je nemoguće da te zombi udari osim ako ne lagas ili ako si ono teski noob. Nakon par sati igre u DayZ zombiji su nikakva prijetnja ali stvarno nikakva. Možda se nešto promjenilo jer nisam igrao sad ima mjesec mozda i dva, ali kada sam ja igrao to je bio teski smjeh ako bi te zombi ubio, osim ako ti nebi došao s leđa i slomio nogu, jedino onda. Dok u WarZ zombiji stvarno mogu bit veliki problem, ima jos par stvari za ispravit recimo kad skocite na zid, ili auto zombiji vam ne mogu nista. Ali kad se to sredi bit će stvarno velikih problema s njima, i mislim da im treba sluh popravit. Jbt ja zapucam na 50m od njih oni ne cuju...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The War Z

Ma ja nisam u ovom slučaju ni uspoređivao. Samo hoću reći da čim su zombiji opasniji, tim bolje. Rađe bi igrao nešto što potiče suradnju i PvE nego čisti PvP. A DayZ se praktički pretvorio u PvP baš zato jer kao što kažeš zombiji nisu skoro nikakva prijetnja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 1:25 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
The War Z

slazem se sa misljenjima ,ali koliko vidim mod za dayz je stao  u razvoju , iskreno navijam za standalone i war z , imaju potencijal ,publiku i temelj , sada je sve na njima koliko ce se potruditi ispravljati bugove, dodavati sadrzaje , biti kreativni.

g3AR

0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

Igra li netko?

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
The War Z

Ne znam jel nekoga zanima ali da malo prepričam doživljaje i viđenje igre u alfa fazi.

Da krenem otpočetka znači od servera. Zasad se lagano spojiti, nema čekanja i ima ih sasvim dovoljno u ovoj fazi igre. Kada igram u ranijim satima bez problema se nađe servera sa par igrača što ja osobno obožavam da ne moram strepiti od bandita na svakom kutu.

Spawn - je zasad problem i ne. Vjerovatno većina kuka i ima problema zbog malo manje mape no to će se s vremenom proširiti tako da će biti bolje, nadam se. Već sljedeći tjedan se povećava mapa 30-40%

Grafika i engine - meni je osobno igrivo na medium no vjerovatno će se još igra optimizirati no sumnjam u neke ogromne preinake engina (animacija i sličnih stvari) nego čista optimizacija te velika greška je kada igrate na low nemate travu. Što je ravno cheatu ili ogromnoj prednosti. To moraju srediti pod hitno.

Inventory i loot - sasvim solidno rješeno, po meni puno praktičniji sistem nego u day z (no i oni to mjenjaju za standalone dayz), loot je sasvim ok no nađe se dosta disbalansa oko nekih stvari ( previše snajpera,vode te premalo određene municije,hrane itd... )

Atmosfera i dizajn mape je odličan. Nemam zamjerki. Baš kakav sam očekivao. Opustošeno, a opet okružen sa ljepom prirodom. Te malo apokaliptično. Gdje ćeš bolje :)

Kretanje,animacija i osjećaj napucavanja je poprilično čudan, čovjek se navikne no nikako među boljim stvarima u igri. Tu imaju još puno posla, ali već je jedan patch došao prošli tjedan za animaciju kretanja tako da očekujem da će ih biti u budućnosti.

Bandit ili ne?  Jedna od glavnih muka će im biti što uraditi sa pvp djelom igre, odnosno banditima. Zasad stvarno zna naživcirati no kada se mapa poveća možda ojačaju zombiji itd... ovaj najveći problem u igri bude rješen. Jedna od većih frustracija je čekanje grupe bandita kod sigurnosnih zona. Takve bandite se treba kazniti ili obeshrabriti na ovaj ili onaj način.

Prvo od svega na listi što želim da se riješi je solucija za bandite ( ima ih bezbroj poput dodavanja moćnih zombija, bolja inteligencija, označavanje na određenom dometu na mapi itd...), također dodavanja prijatelja unutar igre i pridruživanje istima ( to bi već malo olakšalo prvi problem ), loot koji nekad zna biti u zraku i na takvim mjestima da je nedohvatljiv. Stvarno iritira kada vidite m 16 iznad auta 3 metra :) Povećanje mape te nadam se da neće biti velikih problema oko optimizacije. Zvuk koji je često nedefiniran i ne možete odrediti smjer i putanju zvuka, a ponekad i jačinu. To je češće izraženo u zgradama i kućama.

Eto to je moj dojam za početni dio alfe, nakon malo igranja mogu reći da igra ima dobar potencijal no sve zavisi u šta će se igra pretvoriti i u kojem smjeru će krenuti.

Moj PC  
3 0 hvala 5
12 godina
protjeran
The War Z
Jel zna netko gdje mogu ponudit accc jedne igre za acc War Z-a? Ovdje sam ppokušao pa sam popio karton.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Velika vjerojatnost da danas kupujem i skidam ako dobijem neke pare. Stvorio sam već i mali tim od 3 ljudi (buraz, cura i ja :D) tako da ću bar znati kome vjerovati :P

Prema onome što sam čitao slažem se sa freakom što se tiče bandita, a i vidio sam da se planiraju neka rješenja za to (označavanje na mapi i sl). 

Nekako mislim da se ne budem razočarao, no živi bili pa vidli. Jedino što me muči je da li uzeti verziju od 30 ili 40 dolara. Jest da sa ovom drugom dobijem access odmah, no nije problem ni pričekati 2 dana za access...

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
13 godina
The War Z

Da mi se dokopat ovoga bankrot žešći ....... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
The War Z

Jel moze netko poslat guest key ? Da vidim sta je to, dal da kupim ili ne...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Maloprije instalirao, probam danas {#} Nadam se da je ono što sam očekivao, a gdje me DayZ mod razočarao.

Dama_The_Crow (Kad srce kaže More, novčanik kaže nemore)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Soldier977 kaže...

Maloprije instalirao, probam danas {#} Nadam se da je ono što sam očekivao, a gdje me DayZ mod razočarao.

hihi, taman i ja uzeo danas. cekam da dodjem doma pa isprobam malo. cini mi se zanimljivo pa budemo vidjeli. btw koliko je velika igra?

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
smiglcro kaže...
Soldier977 kaže...

hihi, taman i ja uzeo danas. cekam da dodjem doma pa isprobam malo. cini mi se zanimljivo pa budemo vidjeli. btw koliko je velika igra?

1,45GB

Ušao sam ma server , probao i sviđa mi se koncept. Ono je što sam očekivao. Znači nije DayZ :D

Dama_The_Crow (Kad srce kaže More, novčanik kaže nemore)
14 godina
The War Z

ima kakva naša ekipa/klan/guilda koja igra uz voice? da ne igram sam :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
The War Z

GUest pass itko ? :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
The War Z

Ja sam podijeli jedan guest key jednom forumasu,ostala su mi mi jos dva ali to cuvam za frendove.Ako oni nebudu htjeli poslat cu nekome sa foruma :D

The king is back!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

Ja sam podijeli jedan guest key jednom forumasu,ostala su mi mi jos dva ali to cuvam za frendove.Ako oni nebudu htjeli poslat cu nekome sa foruma :D

Evo ja se javljam kao dragovoljac :)

12 godina
The War Z

Aj meni si obeco jos prije dva dana :D Daj mi ga posalji :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
The War Z

Dečki kako (ili gdje) mogu pogledati koji sam key upisao,mislim jel taj key za guest pass,beta ili full?

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
pirat kaže...

Dečki kako (ili gdje) mogu pogledati koji sam key upisao,mislim jel taj key za guest pass,beta ili full?

Mislim da još nisu sredili account sistem, ubacili su ga u launcher ali ne radi.

14 godina
neaktivan

kupih, skinuh, igrah. podijelio 2 guest keya burazu i curi. tako da imam svoju malu zajednicu :D
igra je ono...vau. ima minusa i bugova šta jes jes, no ako nastave patchirat i popravljat ovim tempom, mislim da će do otvorene bete vjerojatno sve ispolirati.

ogroman svijet, prostora za manevriranje ima dovoljno. jedva čekam aute i još neke dodatke koji bi mogli malo začinit gameplay :)

btw za ekipu koja bi možda htjela malo detaljniju mapu sa više informacija (i to ne smatraju "varanjem") evo jednog linka http://thewarzcartographer.com/#2/3.2/0.2 

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
13 godina
neaktivan
The War Z

Ima netko da bi igrali skupa. Kasniej će nam se i thechosenfreak pridružiti :)

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
14 godina
hrvoje_zg91 kaže...

Ima netko da bi igrali skupa. Kasniej će nam se i thechosenfreak pridružiti :)

nas 3 frenda igramo zajedno. ako zelite s nama dodajte me na skype. smiglpb

14 godina
neaktivan
The War Z

Pozdrav svima, trebao bi mi guest pass ili dva za frendove. Ako netko ima, bio bi jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako zahvalan.

0 0 hvala 0
13 godina

Ma daj, oces jos 10ak za podjeliti?

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal | RaceNET: VandaLzd
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice