Igre za igranje kroz praznike

poruka: 14
|
čitano: 2.551
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

evo  dosadno mie na praznicima  i sad bih htel neke dobre igre  igrati ...preferiram sve ...  molim vas preporucite neke ...i bitno je da c eto moja konfa bar tjerati ...

(i da modovi ako je naslov u banani premenite ga).. hvala vam..

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Probaj ako može far cry 2,call of juarez 2, just cause ,call of duty 5.... uglavnom ja osobno volim po zimi igrati neke igre koje su smještene u ljeto

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Igre za igranje kroz praznike
308gtsfan kaže...

Probaj ako može far cry 2,call of juarez 2, just cause ,call of duty 5.... uglavnom ja osobno volim po zimi igrati neke igre koje su smještene u ljeto

.... f.c 2 igrao coj2 igral zkn igra  ..just cause cu sada probati  ..a cod 5 igro ... fala na savjetu...

18 godina
neaktivan
When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

evo meni je dobar rise of argonauts, assassins creed, prince of persia... ovisi kakav žanr očeš

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
achtung kaže...

evo  dosadno mie na praznicima  i sad bih htel neke dobre igre  igrati ...preferiram sve ...  molim vas preporucite neke ...i bitno je da c eto moja konfa bar tjerati ...

(i da modovi ako je naslov u banani premenite ga).. hvala vam..

ako volis avanture odigraj "Machinarium".odlicna igra.steta kaj je kratka!imas recenziju u bug-u od prosinca!

jura
16 godina
neaktivan

Batman Arkham Asylum

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 17:50 (mitchell).
17 godina
neaktivan
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prototype ce te dobro zadrzati uz pc.

Braiiiiinss! Hitler je bio zombi također.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 10:18 (Living.Dead).

1 0 hvala 1
17 godina

Jel zna netko možda koja je prva "blockbuster" igra koja će izaći nakon ovog blagdanskog zatišja? Upravo sam prešao Arkham Asylum pa me zanima što da sljedeće očekujem.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 23:25 (Igor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Igor kaže...

Jel zna netko možda koja je prva "blockbuster" igra koja će izaći nakon ovog blagdanskog zatišja? Upravo sam prešao Arkham Asylum pa me zanima što da sljedeće očekujem.

Vjerojatno Assassin za PC.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
Igor kaže...

Mass Effect 2 i Dark void, Assassin's Creed 2 za PC izlazi tek u 3. mjesecu.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
protjeran

SA-MP (San Andreas Multiplayer, nikako Singleplayer, bljak bljak Cool)

Counter Strike 1.6

Call of Duty 4 Multiplayer

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

rise of the argonauts, assassins creed 2 i 1, modrn warfare 2, prototype, call of juarez bound in blood itd....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice