Igra za preporucit

poruka: 7
|
čitano: 981
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Igra za preporucit

Dolazi nova kanta, ima'l sta za preporucit novijega al ono da je predobro. Primarno me zanimaju RPG, anything Fallout, Baldurs gate style, FF serijala i slicno, obozavam zanr. Ne toliko Oblivion, jer koliko god se prica o "beskonacnoj slobodi igranja" toliko mi je igra jednolicna i dosadna da budem iskren

Moze nesto RTS i FPS al ono da ima pricu i atmosferu, ne bezglavo klanje jer me to ne zanima, RTS nesto u stilu Starcrafta, FPS nesto u stilu Max Payne, ima pricu predobru, vise vuce na RPG neko FPS, nesto u tom stilu

Vec sam nabavio Assassin's Creed, jedva cekam, odprije ima The Witcher i Two worlds, ali mi rade napola, tj steka na min/mid pa mi se nije dalo, cekat cu novi komp, i dugo ucitava i td.  Takodjer znam da dolaze Fallout 3, iako ce vjerojatno biti Oblivion like, ovaj bi actually trebao imati dublju pricu od idi i zatvori 5 vrata sa extremno jednolikom igrom na putu, takodjer cekam Diablo 3, WoW WotLK i Starcraft 2 -> what can i say, I'm Blizz fan

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2008 19:18 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Igra za preporucit

Ovako, preporučio bih ti četiri strašna RPGa, pomalo su slični izvedbom, ali priča mi je predobra u svima njima, izvedba odlična, i svaki od njih sam prešao barem 3 puta, osim zadnjeg, kojeg upravo igram: Star wars - Knights of the old Republic 1 i 2, Jade Empire Special Edition i Mass Effect.

Nisam igrao previše RPGova jer mi idu na jetra gej vilenjačići i heroji koji skakuću (Oblivion) koji su u 98% RPGova koji postoje. Nakon FFVII, koji je bio prvi RPG kojeg sam igrao, i top igra svih vremena po kojoj bi trebali snimiti seriju, igrao sam Fallout i Fallout 2, i nakon toga jedna velika suša. Mač i magija mi nikad nisu bili pretjerano interesantni u igrama - pravo oružje, lightsaber i forcepowers uvijek mogu proći. LVL 70 mag, eat your heart out Cool

Ove četiri igre bih preporučio bilo kome tko voli malo inteligentnije igre i tko nema ADD Namigiva

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igra za preporucit

Porbaj igre Loki,Devil Mac Cry i ak zelis malo straji rpg koj je fenomenalan Dinksmallwood mislim da se tak zove..Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Igra za preporucit

Ja obožavam RPG-e i prepotučujem ti 8 RPG-a a ti izaberi:

1.Diablo 2 LoD ( Igram ju 4 godine i još dan danas mi se sviđa)

2.Titan Quest (Moja najbolja igra poslje Diabla 2 LoD priča i grafika zver )

3.Dungeon Siege 2 ( Zanimljiva igra )

4.Dungeon Siege 2 Brocken World ( Malo težija verzija DS 2 ali ima svoj nastavak )

5.Sacred ( Zanimljiva stara igra malar kopija Diabla 2 )

6.Witcher (Nova igra i ima puno zanimljivih radnji )

7.Oblivion (................ )

8.Hellgate London ( RPG sa puno akcije pogledaj na youtubu )

A novije igre koje možeš očekivati su :

1.Diablo 3 ( U praznoj glavi vrag ima mjesto za ples )

2.Maythos (Jedva čekam ga igra izađe )

3.CoD 5 (Švabe )

FPS:

1.CoD 2

2.CoD 4

3.Far Cry

4.Doom 3 ( Ne igraj to po noči )

5.El Matador (Nova verzija Max Payna )

6.Halo .......

ps.Instaliral si Xfira tamo imaš jako puno igri od RPG,FPS i RTS-a kolko te volja ;)

17 godina
Igra za preporucit

Command & Conquer 3: Tiberium Wars  (RTS)

S.T.A.L.K.E.R. Shadows Of Chernobil (FPS sa odličnom atmosferom)

Bioshock (FPS sa odličnom pričom)

Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS 320/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/Chieftec AF-1225S,120/Chieftec AF-0925S/Chieftek TK92/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Igra za preporucit
World in Conflict
17 godina
neaktivan
Igra za preporucit

niko nije reko jednu odlicnu igru...SPORESmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2008 0:45 (UBIZEC cORPORATION).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice