Igra o Domovinskom ratu zaključana tema

poruka: 32
|
čitano: 15.090
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Igra o Domovinskom ratu

Što mislite o tome? Neki FPS u stilu Call of Duty. Možda da se CroTeam uhvati posla uz potporu vlade:-)

A misije: Bitka za Vukovar, Bljesak, Oluja, Granatiranje Dubrovnika...

Što se tiče soundtracka ima i tu materijala - Thompson, Zlatni Dukati, Tomislav Ivičić, Škoro....

Kad bi se i išlo tako nešto radit sigurno bi bilo sranja u medijima. U 10 do 8 bi Mirjana H. pričala o toj "igirci":-P

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox (Frank Jaeger)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igra o Domovinskom ratu

Vjerojatno je već svima ta ideja pala na pamet, ali bi bilo jaako puno posla da se igra s našeg područja dovede na razinu CoD 4. Croteam bi definitivno to najbolje napravio.

Ako CoD 4, koji prikazuje islam u svijetlu organizacije koja samo terorizira planet, a govori nam kako je SAD pravedan, nije izazvao burne reakcije islama, onda nema razloga da se neko pobuni na igru o Domovinskom ratu, igru koja bi prikazala povijest.

Kao što već rekoh, ideja je izvrsna, ali teško ostvariva (mislim da ćemo se još jedno desetljeće načekati dok igra ne izađe, ako ne i više)

A soundtraci... Mislim da se Škoro i Thompson ne bi uklapali u igru jer FPS obično ima samo one samplove, a ne soundtracke.

Rambo is watching you!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2008 12:49 (i_rambo_plache).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Igra o Domovinskom ratu
Puhi kaže...

Što mislite o tome? Neki FPS u stilu Call of Duty. Možda da se CroTeam uhvati posla uz potporu vlade:-)

A misije: Bitka za Vukovar, Bljesak, Oluja, Granatiranje Dubrovnika...

Što se tiče soundtracka ima i tu materijala - Thompson, Zlatni Dukati, Tomislav Ivičić, Škoro....

Kad bi se i išlo tako nešto radit sigurno bi bilo sranja u medijima. U 10 do 8 bi Mirjana H. pričala o toj "igirci":-P

Super super tema!
Jedna od boljih u zadnje vrijeme.
Naravno da treba napraviti takvu igru.
Ja ću prvi dati neku kunu Croteamu kao pomoć.

Inače sve to mislim najozbiljnije.
Treba pokazati svijetu preko najboljeg medija što se je ovdje događalo.
Popraćeno vrhunskom izvedbom, bez cenzure i sa čvrsto pokrivenim povješću dokazanim događajima, svijetu dati priliku da vidi taj pakao koji samo proživjeli.
Pogledajte samo Amerikance. Svaka malo veća bitka postala je igra u više verzija.
Ovo kod nas bio je pokolj i genocid.
Treba uzvratiti, ako nikako drugačije, onda barem preko igre.

obrisano by mod

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2008 13:16 (Drago).
17 godina
neaktivan

Možda nebi bila loša ideja, napraviti neprofitnu udrugu koja bi okupila ljude koji se donekle kuže u dizajn igre i onda se skompati s croteam-om da se dobije engine povoljno (čitaj: besplatno) i onda mukotrpno raditi i napraviti mrak igru.

17 godina
neaktivan
Igra o Domovinskom ratu

500 kuna isti tren

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igra o Domovinskom ratu

losa ideja Belji se

0 0 hvala 0
17 godina
Igra o Domovinskom ratu

Netreba im novi engine kad imaju sad ovaj novi sta s njim rade na Serius Sam trojci.

Mislim da je ovo jedna od najboljih ideja koje sam cuo u zadnjih godinu dana.

Ja bih dao pare za ovu igru bez razmisljanja.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 Mb OC 2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igra o Domovinskom ratu

inicijativa za tako nesto je vec postojala!islo se na shemu volontiranja programera,dizajnera i sl ako se nevaram...mislim da se zvala "radna verzija" croarmy!sada nez nam vise u kakvom je stadiju!

0 0 hvala 0
17 godina
Igra o Domovinskom ratu

Igra kao cod4 zas onda ne uzet cod4 i napravit mod na temu domovinskog rata.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Vjerojatno je već svima ta ideja pala na pamet, ali bi bilo jaako puno posla da se igra s našeg područja dovede na razinu CoD 4. Croteam bi definitivno to najbolje napravio.

Ako CoD 4, koji prikazuje islam u svijetlu organizacije koja samo terorizira planet, a govori nam kako je SAD pravedan, nije izazvao burne reakcije islama, onda nema razloga da se neko pobuni na igru o Domovinskom ratu, igru koja bi prikazala povijest.

Kao što već rekoh, ideja je izvrsna, ali teško ostvariva (mislim da ćemo se još jedno desetljeće načekati dok igra ne izađe, ako ne i više)

A soundtraci... Mislim da se Škoro i Thompson ne bi uklapali u igru jer FPS obično ima samo one samplove, a ne soundtracke.

Rado bih odigrao takvu igru ako bi izašla. Uvjeren sam da bi izazvala burne reakcije. Iskreno sumnjam da bi se bilo koji programerski tim uhvatio tog projekta (uključujući CROteam) jer očito smatraju da takva igra nebi bila za šire tržište jer da vide nekakvu zaradu u tome već bi odavno izašla.
COD4 ne prikazuje islam u svjetlu organizacije koja terorizira planet. Terorističke organizacije to same rade pod geslom "sveti rat" itd...Ljudi odmah generalziraju premda nemaju pojma (kao i ti) o Islamu.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
Igra o Domovinskom ratu

Ne mislim da stalno sviraju nego ono u neki trenutcima. Npr. mission brifing a u pozadini čuješ "Prijatelji često mislim na vas...":-)

Mislim ako ima masa igara o WWII, Vietnamu... zašto ne bi i o ovome!?

Mogla bi vlada stvarno pomoć s nekim parama CROTEAM-uOsmijeh Ionako oni već imaju iskustva s FPS-om, a i iz HR su. Nedo Bog kad bi dali Amerima da prave:-P

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox (Frank Jaeger)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igra o Domovinskom ratu

Da super ideja,samo da grafika ne bude šugava kao u UEFA Euro 2008!Smijeh

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom!

0 0 hvala 0
17 godina

Narode, pišite o igri, ali se suzdržavajte političkih komentara ili će tema biti zaključana. Mi volimo ostati apolitični i takvim održati i ovaj forum. Ako se nekome piše o politici, ima dovoljno mjesta na Internetu gdje može gnojiti do mile volje.

Vaš Moderator

This space for rent!
17 godina
Dobra ideja mogao bi to naš CROteam napraviti a ne neki glupi serius sam.Iako skidam pirate ovu bi igru kupio original.Bilo bi super da stave misiju oluja i grom (koja se nije dogodila) pa možda ćak i medački džep (lol).
nije sramota pasti,sramota je ne dići se.
17 godina
neaktivan
Igra o Domovinskom ratu

croteam radi na nekom tajnom projektu,mislim da su u pc playu objaviil neke slike...nadajmo seNamigiva

0 0 hvala 0
17 godina
Drago kaže...

Narode, pišite o igri, ali se suzdržavajte političkih komentara ili će tema biti zaključana. Mi volimo ostati apolitični i takvim održati i ovaj forum. Ako se nekome piše o politici, ima dovoljno mjesta na Internetu gdje može gnojiti do mile volje.

Vaš Moderator

Obriso moj post! Pa nije nista bilo uvrijedljivo prema nikome i dao sam uvod u pricu, koji ti je k?
Uostalom tema je domovinski rat, pa bogte onda obrisi cjeli temu, ma i forum cijeli obrisi ipak smo mi politicki pravna drzava i sve sta kazemo ima politicku vrijednost.

I daj molim te mi reci za ime jovana zast moj post? lol

Ok da ponovim svoj prijasnji post iso je nekak ovak:
Bilo bi dobro da tema bude kao vi ste obican vojnik u ratu, zrtva zlih vodja bivse jugoslavije i primorani ste boriti se protiv do nedavno svojih drugova i ljudima s kojima ste se prije tih zlih vodja opijali i bili ko braca. Ako ste poslusali pjesmu od Jure Stublica "E moj druze beogradski" znat cete o cemu pricam.
Znaci ovdje nebi bili sami Srbi krivi nego samo njihov politicki vrh. Mozda da i ubacimo vanzemaljce bilo bi prekul! xD

Ovo fakat mi nemoj zbrisat please lol, ja mislim da je dobra ideja.
17 godina
neaktivan
Igra o Domovinskom ratu

Dajem x k kn za navedenu igru!

****- www.Imagesforme.com • Hrvatski servis za besplatan upload slika i fotografija -****

0 0 hvala 0
17 godina
Drago kaže...

Vaš Moderator

Heheh, i to kaže čovjek s ovakvim avatarom? Osmijeh
Osobno baš i nisam tip koji pati od nacionalnih naboja, ali kad je već tema ovdje... Vidim da dosta ljudi spominje akcije Bljesak, Oluja i sl. Meni to onda više navlači na neku strategiju, bilo to nešto jednostavnije kao neki RTS ili ozbiljnija igra koja bi oponašala uvjete vremena u kojima su se događaji odvijali (manjak resursa i naoružanja s HR strane u odnosu na JNA i sl.; odnos BiH-HR-YU), pretpostavljam neka taktička varijanta (ala Close Combat?). Ako bi to bio FPS, ionako je igrač tada samo dio puno veće cjeline, pa vjerujem da bi se mogla smisliti i interesantnija priča od Domovinskog rata.
Mislim da nije sada korisno (po mene) ulaziti dublje u analizu mogućeg smjera razvoja strategija, jer bi to zahtijevalo i dublji ulazak u konkretne prilike i odnose vremena u kojem bi se radnja odvijala, a što bi zatim povlačilo i karton. Također, Škoru, Thompsona & CO ne želim komentirati, radi vrlo vjerojatnog flejmanja koje bi uslijedilo. Bilježim se sa štovanjem...
Pazi, gledam te!
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Drago kaže...

Vaš Moderator

Obriso moj post! Pa nije nista bilo uvrijedljivo prema nikome i dao sam uvod u pricu, koji ti je k?
Uostalom tema je domovinski rat, pa bogte onda obrisi cjeli temu, ma i forum cijeli obrisi ipak smo mi politicki pravna drzava i sve sta kazemo ima politicku vrijednost.

I daj molim te mi reci za ime jovana zast moj post? lol

Ok da ponovim svoj prijasnji post iso je nekak ovak:
Bilo bi dobro da tema bude kao vi ste obican vojnik u ratu, zrtva zlih vodja bivse jugoslavije i primorani ste boriti se protiv do nedavno svojih drugova i ljudima s kojima ste se prije tih zlih vodja opijali i bili ko braca. Ako ste poslusali pjesmu od Jure Stublica "E moj druze beogradski" znat cete o cemu pricam.
Znaci ovdje nebi bili sami Srbi krivi nego samo njihov politicki vrh. Mozda da i ubacimo vanzemaljce bilo bi prekul! xD

Ovo fakat mi nemoj zbrisat please lol, ja mislim da je dobra ideja.
 I meni nestala 2 posta.
2 posta istine bez vrijeđanja.
Valjda imaju u vrhu foruma nekaj protiv Hrvata.
Gledajte ovu poruku brzo jer sigurno će biti izbrisana.
MRZIM CENZURU!!!!
17 godina
neaktivan
Igra o Domovinskom ratu

Ti si ovdje tek 3 dana i vec se igraš forumskog policajca,porotnika i sudca.

Bravo.

Puno prijatelja neceš steci osim uobicajnih trolova i flamera koji nemaju drugog posla.

Zašto ne ostaviš takve teme jednostavno na miru?

Cemu dolijevat benzin na vatru?

Mogao bi se opeci

Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 4x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LUXX kaže...

Bravo.

Puno prijatelja neceš steci osim uobicajnih trolova i flamera koji nemaju drugog posla.

Mogao bi se opeci

Ma dobro necemo sad o tome, ajmo radje se nabrijavat na novu Hrvatsku igru, hehe.

Mogli bi neku online peticiju CroTeamu da naprave nesto takvo hehe, da pokazemo da ima interesa za to.
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Bravo.

Mogao bi se opeci

Ja sam ovdje malo duže.
HRVAT sam i oduvijek TU živim.
Poštujem sve što je Hrvatsko, a i druge nacije.
Nisam rasist i ne mrzim nikoga.
Neke stvari ne zaboravljam niti neću nikad!
U moja 2 obrisana posta govoril sam čistu istinu-koja je očito uvrijedila NAŠEG moderatora/e.
Ili bi možda bilo u redu da se bojimo u SVOJOJ državi.
Ne, ne bi nikako.
Pokraj takvih kao što su...., Hrvatska bi brzo pala!
Srce trga i kamen ako hoće!!!
Zapamti to LUXX!!!! SRCE

MRZIM CENZURU!!!!
17 godina
neaktivan
Igra o Domovinskom ratu

Ode ovo u krivom smjeru...:-( Stvarno mi to nije bila narmjera kad sam otvaro topic.

Ajmo se vratit na igru. Ni RTS ne bi bio loš vidiš...

Možda neki MMO? A dobro sad stvarno pretjerujemSmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jako dobar prijedlog jedan od najboljih ikad.

Daj zabrijte:

Loading Mission "Oluja"                         (u pozadini Jasenovac i Gradiska stara od thompsona)

Inace bilo bi super da je u soundtracku Thompson i Zlatni dukati itd...

L25 1337 N008
17 godina
Zeus kaže...

Daj zabrijte:

Loading Mission "Oluja"                                                (u pozadini Jasenovac i Gradiska stara od thompsona)

Zašt engleski (loading mission)? Pa imamo naš jezik
17 godina
Puhi kaže...

Ode ovo u krivom smjeru...:-( Stvarno mi to nije bila narmjera kad sam otvaro topic.

Ajmo se vratit na igru. Ni RTS ne bi bio loš vidiš...

Možda neki MMO? A dobro sad stvarno pretjerujemSmijeh

Da, ode sve u krivi smjer, hehe.

Neznam RTSovi su dosadni dosta, barem oni klasicni, a uostalom CroTeam veci ma iskustva s FPSom pa bi im to bilo lakse napravit. Mislim da i prica moze bit puno bolja iz FPS/RPG perspektive.
MMOFPS jedino kao MMO, mozda bi se cak i dobro prodo jer kolko ja znam nema ozbiljnog MMOFPSa na trzistu, al to je prekomplicirano za mali team kao sto je Cro Team.
Mozda bi cak I HVO mogo financirati Cro Team da napravi ovu igru. Nek Thompson napravi jos jedan koncert i nek donira pare Cro Teamu za izradu igre, hehe.

Mislim da Thompson nebi trebao bit kao Soundtrack u igri, jer bi to bilo malo pretjerano i automatski bi zatvorilo igru za siru publiku.
Zlatni dukati nikako nisu za ratnu igru...
17 godina
Zeus kaže...

Daj zabrijte:

Loading Mission "Oluja"                         (u pozadini Jasenovac i Gradiska stara od thompsona)

Molim vas da se pridrzavate pravila, Ustaski i Fasisticki ispadi nisu dio"prave" hrvatske povjesti i ako ista toga bi se trebali sramiti.
Dajte ozbiljno govorite o igri a ne sad da sve se svede na tompsone i jasenovce...
17 godina
neaktivan
Igra o Domovinskom ratu

Ja bi rađe RTS, a Thompsonove pjesme ne bi nikako pasale.

Eventualno neke koračnice i klasike ( ili pak nešto žešće tipa pjesama u Red Alertu :)

Možda ni FPS/RPG ne bi bio loš, nešto tipa Stalker...

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
niki kaže...

Možda ni FPS/RPG ne bi bio loš, nešto tipa Stalker...

I smjetit ga u Krško pa udri po mutiranim slovencimaSmijeh

Ja bi rađe jedan FPS, i stavit domoljubne pjesme.
Mislim da se ovakva igra neće napravit zbog limitiranog tržišta (čitaj: male zarade i interesa) i ponekih kontroverzi. Ali trebali bi se malo dogovorit pa napravit možda kao mod za neku igru.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2008 19:26 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Igra o Domovinskom ratu

Ja bih volio da takva igra izade ali kad bi izasla mislim da bi bila toliko kritizirana od strane medija jer da stavite u igru pjesmu od Thompsona to je odmah po njima simbol za ustastvo....CroTeam usreci nasCool

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice