Ova igra mi je odlična. Zanimljiva mi je,... Najdraži mi je Hitman: Blood Money. Što vi mislite o igri i koji vam je najdraži Hitman.
Nisam baš neki strastveni igrač, ali odigrao sam Hitmana 2 i igra mi je super. Koliko sam vidio i daljnji nastavci su dobili dosta dobre ocjene. Možda odigram još kojeg.
Nisam baš neki strastveni igrač, ali odigrao sam Hitmana 2 i igra mi je super. Koliko sam vidio i daljnji nastavci su dobili dosta dobre ocjene. Možda odigram još kojeg.
igrao sam 1, 2 i 3... 2 i 3 sam presao, 1 nisam.. i onda sam odlucio da i nju da predem da zaokruzim cjeliju..i tako sam uzeo mada mi je grafika sad bila ono..a prije sam govorio joj grafike..ali nisam presao nemam ga vise na compu ne znam kako..a sto se tice 4 dijela nesto mi nije mogao..to znaci sredinu sam presao..a krajeve nisam...a inace dobra mi je igrica u kojoj nije sama pucacina nego moras i misliti..najdraze mi je kad nekog zadavim tijelo bacim u kanal i prerusim se u njega :D
Igro sam sve dijelove i prešo sam ih, svi dijelovi su odlični a najbolji je Blood Money.
Nadam se da će bit nastavak!!!!
Solidan serijal. Najbolji mi je BM isto.
Baš me zanima kakve će bolesnoće smisliti za nastavak.
Igrao sam sve nastavke od prvog do zadnjeg. Najbolji mi je Blood money zbog zanimljivih smaknuća protivnika, premda nisam fan ovakvog tipa gameplaya preporučam svima koji ga nisu igrali
Prešao sam sve nastavke, a posebno mi se svidio prvi dio jer nečeg takvog tada nije bilo na tržištu.
Prošao sam 2, 3 i 4. Dvojka mi je bila predobra, trojka nedorečena, previše sjećanja i onda samo jedna misija, pa kraj igre. Blood Money mi je uz sam bok dvojki, možda i malo naprijed jer sam biram koja oružja unaprijeđujem. Legendarna mi je zadnja misija kad se dignem iz lijesa i potamanim gamad.
Prošao sam 2, 3 i 4. Dvojka mi je bila predobra, trojka nedorečena, previše sjećanja i onda samo jedna misija, pa kraj igre. Blood Money mi je uz sam bok dvojki, možda i malo naprijed jer sam biram koja oružja unaprijeđujem. Legendarna mi je zadnja misija kad se dignem iz lijesa i potamanim gamad.
Dobra je i dosadna kad je odigraš 7 puta...
Dobra je i dosadna kad je odigraš 7 puta...
ah da,odlicna igra,u zadnjem dijelu serijala, Blood money najdraza mi je ona misija u kojoj moram u kazalistu onog opernog pjevaca sredit, inace rijetko bi kad u kojoj misiji sredio vise od 5-6 ljudi, zato i volim tu igru, zbog tog "stealth" nacina
Moraš stiskati kratanje lijevo desno,onda ti se Hitman probudi uzme pištolje i potamani svu gamad, koja su ga izdala.
BTW.: prošao sam Hitmana 4 na Pro težini bez problema
Odlican serijal,a Hitman Blood Money je ubjedljivo najbolji dio.
Igra san sve nastavke mogu rec jedna od mojih favorit igara
Nego, malo offtopic - jel neko pogledao film Hitman i kakvi su dojmovi?Po meni ga je lik odlicno skinuo (hod, ponasanje, scena kad drzi snajper), ali malo previse prica.
Najbolja igra serijala mi je Blood Money. Film sam gledao, ali ne sviđa mi se. Po meni Hitman nije dobro odglumljen, trebali su uzeti nekog hladnokrvnijeg glumca.

malo sam igral igru i mislim da je genijalna
odvaja se od drugih igra i nije onaj princip di ti je cilj zaklati zakolje se kaj se miče neg ljepo smireno ipametno UBIJ!!!!!!
Igrao Himan Blood Money i prešo 4 puta, igra je zakon!!
Stvarno jedna od najnapetijih "pucačina" ak se smije tak nazvati..
Nije baš tipa di trebaš mnogo koristiti mozak.. Jedinica mi je najhebenija, nisam uspio proć već neku od prvih misija..
Drugi dio sam prošao 3-4 puta.. Za Bloodmoney i Contracts nisam imao (i još nemam) konfu..
Al valjda vrijedi potrošiti dragocjeno vrijeme na zadnja dva serijala jer vidim da su dosta hvaljena?
Quad Core QX9650 clockani na 4GHz, 2 x 1 GB DDR3 (Patriot Extreme 1333MHz), 2 x Ati Radeon HD3870X2 (Crossfire način rada), 2TB HDD - bih želio imati : D
Završio : hitman contracts, Blood money igram, (kad sam raspoložen za hitmana) negdje sam 6, 7 misija riješio, dvojka mi se nije baš svidjela, prvenstveno radi grafike, jedinicu nisam igrao, sve u svemu super serijal, jer je originalan i odličan.