Hitman serijali

poruka: 70
|
čitano: 14.353
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Hitman serijali

Ova igra mi je odlična. Zanimljiva mi je,... Najdraži mi je Hitman: Blood Money. Što vi mislite o igri i koji vam je najdraži Hitman.

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...

0 0 hvala 0
17 godina
Hitman serijali

Nisam baš neki strastveni igrač, ali odigrao sam Hitmana 2 i igra mi je super. Koliko sam vidio i daljnji nastavci su dobili dosta dobre ocjene. Možda odigram još kojeg.

Kad vidiš nekoga da se odmara, pomozi mu!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hitman serijali
Neverminder kaže...

Nisam baš neki strastveni igrač, ali odigrao sam Hitmana 2 i igra mi je super. Koliko sam vidio i daljnji nastavci su dobili dosta dobre ocjene. Možda odigram još kojeg.

Preporučam Blood Money ili Contracts.

17 godina
neaktivan

igrao sam 1, 2 i 3... 2 i 3 sam presao, 1 nisam.. i onda sam odlucio da i nju da predem da zaokruzim cjeliju..i tako sam uzeo mada mi je grafika sad bila ono..a prije sam govorio joj grafike..ali nisam presao nemam ga vise na compu ne znam kako..a sto se tice 4 dijela nesto mi nije mogao..to znaci sredinu sam presao..a krajeve nisam...a inace dobra mi je igrica u kojoj nije sama pucacina nego moras i misliti..najdraze mi je kad nekog zadavim tijelo bacim u kanal i prerusim se u njega :D

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
neaktivan
Hitman serijali

Igro sam sve dijelove i prešo sam ih, svi dijelovi su odlični a najbolji je Blood Money.

Nadam se da će bit nastavak!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Solidan serijal. Najbolji mi je BM isto.

Baš me zanima kakve će bolesnoće smisliti za nastavak.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
Hitman serijali

Igrao sam sve nastavke od prvog do zadnjeg. Najbolji mi je Blood money zbog zanimljivih smaknuća protivnika, premda nisam fan ovakvog tipa gameplaya preporučam svima koji ga nisu igrali

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hitman serijali

Prešao sam sve nastavke, a posebno mi se svidio prvi dio jer nečeg takvog tada nije bilo na tržištu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prošao sam 2, 3 i 4. Dvojka mi je bila predobra, trojka nedorečena, previše sjećanja i onda samo jedna misija, pa kraj igre. Blood Money mi je uz sam bok dvojki, možda i malo naprijed jer sam biram koja oružja unaprijeđujem. Legendarna mi je zadnja misija kad se dignem iz lijesa i potamanim gamad.

E6750 2,66 GHz | MB Gigabyte P35C-DS3R | 2 GB RAM | ECS GeForce 8500 256 MB | Seagate 500 GB + 250 GB
17 godina
neaktivan
mars2057 kaže...

Prošao sam 2, 3 i 4. Dvojka mi je bila predobra, trojka nedorečena, previše sjećanja i onda samo jedna misija, pa kraj igre. Blood Money mi je uz sam bok dvojki, možda i malo naprijed jer sam biram koja oružja unaprijeđujem. Legendarna mi je zadnja misija kad se dignem iz lijesa i potamanim gamad.

Aha, to je bilo ludo, scena kako si mrtav sa dva pištolja i onda se "digneš iz mrtvih" i sve na tvom pogrebu ih poubijaš.

17 godina
neaktivan
The_Chosen_One kaže...
mars2057 kaže...

Aha, to je bilo ludo, scena kako si mrtav sa dva pištolja i onda se "digneš iz mrtvih" i sve na tvom pogrebu ih poubijaš.

wtf? meni nije doslo do toga... Samo sam tamo lezao i bio mrtav i to je to...
17 godina
neaktivan

Dobra je i dosadna kad je odigraš 7 puta...

17 godina
neaktivan
pc-haker kaže...

Dobra je i dosadna kad je odigraš 7 puta...

A eto, ja sam je odigrao samo 3 puta.

17 godina
neaktivan
Hitman serijali

ah da,odlicna igra,u zadnjem dijelu serijala, Blood money najdraza mi je ona misija u kojoj moram u kazalistu onog opernog pjevaca sredit, inace rijetko bi kad u kojoj misiji sredio vise od 5-6 ljudi, zato i volim tu igru, zbog tog "stealth" nacina

jesus loves me!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moraš stiskati kratanje lijevo desno,onda ti se Hitman probudi uzme pištolje i potamani svu gamad, koja su ga izdala.

BTW.: prošao sam Hitmana 4 na Pro težini bez problema

17 godina
neaktivan
znaci na kraju 4.nastavka zapravo ispada da Hitman i nije mrtav i da je moguce da nastavak serijala slijedi? Odlicno :-) Jako dobro TPS igra! Najbolja cak!
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...
The_Chosen_One kaže...
mars2057 kaže...

Ako si igrao na PC-u onda to ne možeš napraviti, možeš na PS2.

17 godina
neaktivan
The_Chosen_One kaže...
macgyver kaže...
The_Chosen_One kaže...
mars2057 kaže...

To možeš i na PC-u napraviti. Samo moraš stiskati wwwwwwwwwww!

(.) (.)
17 godina
neaktivan
Hitman serijali

Odlican serijal,a Hitman Blood Money je ubjedljivo najbolji dio.Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dolazi i 5 nastavak sam cuo
17 godina
neaktivan

Igra san sve nastavke mogu rec jedna od mojih favorit igara

17 godina

Nego, malo offtopic - jel neko pogledao film Hitman i kakvi su dojmovi?Po meni ga je lik odlicno skinuo (hod, ponasanje, scena kad drzi snajper), ali malo previse prica.

17 godina
neaktivan
Hitman serijali

Najbolja igra serijala mi je Blood Money. Film sam gledao, ali ne sviđa mi se. Po meni Hitman nije dobro odglumljen, trebali su uzeti nekog hladnokrvnijeg glumca.

W3 H4v3 N07h1n6 7o F34r Bu7 Fe4r It'5 S3lf!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The_Chosen_One kaže...
macgyver kaže...
The_Chosen_One kaže...
mars2057 kaže...

Prošao sam 2, 3 i 4. Dvojka mi je bila predobra, trojka nedorečena, previše sjećanja i onda samo jedna misija, pa  kraj igre. Blood Money mi je uz sam bok dvojki, možda i malo naprijed jer sam biram koja oružja unaprijeđujem. Legendarna mi je zadnja misija kad se dignem iz lijesa i potamanim gamad.

Kako nemoreš napravit na pc-u. Kako sam ja napravija. Lupaš po tipkovnici ili mišu nisam siguran, čuješ srce kako se ubrzava. 47 se diže i imaš čitavu misiju u krematoriju i okolo gdje moreš naplatiti sve slomljene živce koje si popušija prelazeći igru  kao  silent  assasin.
Inače  ovo  je  jedna  od  genijalnih  igara  što  se  tiče  izbora  na  koji  način  utamaniti  neprijatelje.  Moreš  napravit  masakr  na  čitavoj  mapi,  ili  likvidirat  samo  metu  da  te  nitko  ne  čuje  i  ne  vidi. 
Preša  sam  je  desetak  puta  i  opet  je  kadkad  palim.  I  film  je  smeće  kakvog  nema,  sramota  imena,  ko  glumi  legendu,  jadan  dan  kad  sam  ga  pogleda. 
17 godina
neaktivan
HiNd kaže...
The_Chosen_One kaže...
macgyver kaže...
The_Chosen_One kaže...
mars2057 kaže...

Prošao sam 2, 3 i 4. Dvojka mi je bila predobra, trojka nedorečena, previše sjećanja i onda samo jedna misija, pa  kraj igre. Blood Money mi je uz sam bok dvojki, možda i malo naprijed jer sam biram koja oružja unaprijeđujem. Legendarna mi je zadnja misija kad se dignem iz lijesa i potamanim gamad.

Kako nemoreš napravit na pc-u. Kako sam ja napravija. Lupaš po tipkovnici ili mišu nisam siguran, čuješ srce kako se ubrzava. 47 se diže i imaš čitavu misiju u krematoriju i okolo gdje moreš naplatiti sve slomljene živce koje si popušija prelazeći igru  kao  silent  assasin.
Inače  ovo  je  jedna  od  genijalnih  igara  što  se  tiče  izbora  na  koji  način  utamaniti  neprijatelje.  Moreš  napravit  masakr  na  čitavoj  mapi,  ili  likvidirat  samo  metu  da  te  nitko  ne  čuje  i  ne  vidi. 
Preša  sam  je  desetak  puta  i  opet  je  kadkad  palim.  I  film  je  smeće  kakvog  nema,  sramota  imena,  ko  glumi  legendu,  jadan  dan  kad  sam  ga  pogleda. 
 Ja nisam uspio, klikao sam sve i povremeno sam cuo srce kako mi kuca, ali sam na kraju samo potonuo
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...
HiNd kaže...
The_Chosen_One kaže...
macgyver kaže...
The_Chosen_One kaže...
mars2057 kaže...

Ja nisam uspio, klikao sam sve i povremeno sam cuo srce kako mi kuca, ali sam na kraju samo potonuo

Duže klikćiCool

(.) (.)
17 godina
neaktivan
Hitman serijali

malo sam igral igru i mislim da je genijalna

odvaja se od drugih igra i nije onaj princip di ti je cilj zaklati zakolje se kaj se miče neg ljepo smireno ipametno UBIJ!!!!!!

H-MAN RULES!!!11
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hitman serijali

Igrao Himan Blood Money i prešo 4 puta, igra je zakon!!CoolOsmijeh

The death is begining of life...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hitman serijali

Stvarno jedna od najnapetijih "pucačina" ak se smije tak nazvati..

Nije  baš  tipa  di  trebaš  mnogo  koristiti  mozak..  Jedinica  mi  je  najhebenija,  nisam  uspio  proć  već  neku  od  prvih  misija..

Drugi  dio  sam  prošao  3-4  puta..  Za Bloodmoney  i  Contracts  nisam  imao (i još nemam) konfu.. Plač

Al valjda vrijedi potrošiti dragocjeno vrijeme na zadnja dva serijala jer vidim da su dosta hvaljena? Namigiva

Area-51 ALX CFX:

Quad Core QX9650 clockani na 4GHz, 2 x 1 GB DDR3 (Patriot Extreme 1333MHz), 2 x Ati Radeon HD3870X2 (Crossfire način rada), 2TB HDD - bih želio imati : D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hitman serijali

Završio :  hitman contracts,  Blood money igram, (kad sam raspoložen za hitmana) negdje sam 6, 7 misija riješio, dvojka mi se nije baš svidjela, prvenstveno radi grafike, jedinicu nisam igrao,Namigiva sve u svemu super serijal, jer je originalan i odličan.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice