?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije dead nego se raspravilo sve o čemu se dalo.Čeka se nove informacije ,skrinsi i traileri i E3 :)
?
Kako kolega kaže, čekamo nove stvari, vidjet ćemo našto liči onaj sniper challenge kad izađe.
O.K
Trenutacno prelazim Contracts i dajem Silent assassinu još jednu šansu
Nikako nisam mogao preci misiju sa nekim bajkerima, pa sam ih na kraju sve pobio
Whineajte koliko vas je volja, ovaj spin-off ( i to je previše za nazvati ga ), ima bolje snipanje od Sniper Elitea V2.
Grafički je identična Blood Money-u ali malo bolja.Mislim da igra uopće neće biti zahtjevna a šta se tiče gameplay-a.Nemam rijeći.Čeka se kraj godine :)
IGra koristi novu, napredniju verziju enginea iz blood moneya ( Glacier 2 ), grafika me ne brine, bit' će ok, engine je brz i fluidan, to mi je bitno.
IGra koristi novu, napredniju verziju enginea iz blood moneya ( Glacier 2 ), grafika me ne brine, bit' će ok, engine je brz i fluidan, to mi je bitno.
Znam vidio sam.Sasvim dobro zgleda.Samo da se postigne atmosfera kakva je bila u Blood Money-u i sve 5 :)
arkham city check
diablo 3 check
sad čekam hitmana, company of heroes 2 i bioshock: infinite

Igra izgleda odlicno ali iskreno se nadam da ce na vecim tezinama biti ugasen ovaj "predator vision" gledam onaj video sa snajperom i lik kroz zid prati metu. Kad se sjetim kako je bilo zabavno igrat Blood Money nema save, nema ovakvih gluposti za predvidjanje putanje/obiljezavanje protivnika, ucis na svojim greskama i prelazis 20tak puta istu misiju do savrsenstva. . . Jedva cekam
Igra izgleda odlicno ali iskreno se nadam da ce na vecim tezinama biti ugasen ovaj "predator vision" gledam onaj video sa snajperom i lik kroz zid prati metu. Kad se sjetim kako je bilo zabavno igrat Blood Money nema save, nema ovakvih gluposti za predvidjanje putanje/obiljezavanje protivnika, ucis na svojim greskama i prelazis 20tak puta istu misiju do savrsenstva. . . Jedva cekam
Ja kad sam prvi put vidio gameplay nazvao sam to"spider sense"
Spider Sense je manje razvijen.
Ako se dobro sjećam, bili su na reakciju fanovi odgovorili da će postojati neka vrsta "hc" moda u kojem će to biti onemogućeno..
Ako se dobro sjećam, bili su na reakciju fanovi odgovorili da će postojati neka vrsta "hc" moda u kojem će to biti onemogućeno..
Hoće, potvrđeno je, ali samo saznanje da je taj mod u igri ukazuje na smjer kojim je Hitman otišao, to je problem.
Sutra Trailer :D
http://images.vg247.com/current//2012/05/3774May30TH_TEASE.jpg
We've heard people chatting about this. Today's trailer is NOT related to multiplayer in any way. That's a NO to multiplayer.
Časne sestre s bazukama, dap, potvrdili su onu da se nisu puno "makli" od prijašnjih nastavaka.
Savršeno.Nemam rijeći
Zanimljiv članaka o novom traielru, malo poduži ali isplati se pročitati.
Ne znam što to točno čovjeku smeta, vjerojatno jednostavno ne gledam na taj trailer kao on. A od Hitmana očekujem da neke stvari budu "over the top". Zgodne časne koje su zapravo plaćene ubojice, bring it on. Samo mi nemoj Hitmana pretvoriti u linerani TPS.
Ajd slažem se s ovim:
"On top of all of that, it’s not remotely relevant to the game – Hitman is about a silent assassin, about plotting kills and assassinations and disappearing without a trace, not hand-to-hand fights and explosions. Even if, for some reason, none of this imagery bothers you, there’s no denying that it’s not representative of the game. It’s a grab for attention that misrepresents its source material. (Hitman Absolution looks great, by the way, and not remotely like anything in this trailer.)"
Zbilja se nadam da je ovo zadnje istina.
"On top of all of that, it’s not remotely relevant to the game – Hitman is about a silent assassin, about plotting kills and assassinations and disappearing without a trace, not hand-to-hand fights and explosions. Even if, for some reason, none of this imagery bothers you, there’s no denying that it’s not representative of the game. It’s a grab for attention that misrepresents its source material. (Hitman Absolution looks great, by the way, and not remotely like anything in this trailer.)"
Zbilja se nadam da je ovo zadnje istina.
Na to sam i ciljao, seksizam mi ne smeta toliko ( da ne kažem uopće ), netko je rekao da je ova trailer tu samo da privuće ljude koji još nisu "čuli" za Hitmana, izgleda da je bio u pravu.
Vjerojatno baš zbog toga, da privuku "cod ekipu"
Opet ne znam koliko im je to pametno. Ja bi sebe prvi prozvao Hitman fanboeyem koji na taj serijal ne može baš objektivno gledati. Ali upravo zbog ovakvih trailera su ostali bez mog perordera. Možda jesam fanboy ali 50€ ipak nedam za mogućeg mačka u vreći.
Izgleda obećavajuće.
Al nisu gadovi na kraju dali da čujemo i hitmanov glas. Znaju da bi bio masivni rejđ. Također ono bacanje noža mi je izgleda nekako čudno.
Preprepredobro.,Jedva čekam.
Što se ovog novog klipa tiče, svakako mi se prikazano svidjelo više nego na prošlim. Kako sam i kazao, onaj je trailer sa Isusovim poslanicama bio samo neki kliše-wannabe-video da privuče masu kojoj se sviđaju takve perverzije (i koji nisu baš upućeni u Hitman serijal i u ono što on zapravo jest).