Najbolji serial na ovoj planeti! :)
Naravno, mislim na 1-3... 4 i 5 su lose bar za mene.
Najbolji serial na ovoj planeti! :)
Naravno, mislim na 1-3... 4 i 5 su lose bar za mene.
Heroes 3 mi je jedna od najboljih igara. 1 i 2 su mi uvijek drage, a ovo novije me nije bas privuklo
Jos iman brdo mapa za 3-cu, e je se igralo dugo u noc :)
Je li netko vidio u dućanima ovu novu kutijetinu sa svim HOMM naslovima koji su do sad izašli? Jedno od najljepših Collector's izdanja koje sam vidio.
Šta još ima u toj kutiji ? Kakvih goodieja... :)
Mogli su ubacit igru Titan... :)
Da vidimo...
Od vrha prema dnu kutije:
Enciklopedija / Art book u tvrdom uvezu
Poster
Tarot karte (?)
bijela majica sa crvenim demonom nacrtanim u Penny Arcade stilu (veličina L)
HOMM 1,2,3,4,5 + pripadajuće ekspanzije
Soundtrackovi za HOMM 5 i njezine ekspanzije
bonus DVD
knjižica sa prikazima svih stvorenja iz petice i njihovih statistika
knjižica sa uputama
kod za upad u betu HOMM: Kingdoms
Nego, hocemo vise dogovorit sto da bacimo Tribes of the East preko Hamachia?
Izbacit ce sesticu dok mi dogovorimo koju partiju
Obožavam serijal HOMM. Igrao sam III, IV, V. I i II nisam nikad igrao ni vidio uživo ali volio bih i to vidjeti. Trenutno na računalu imam instaliranu III Complete. I igra mi je predobra. Četvorka mi nikako nije legla, a petica je OK, sve lijepo izgleda, ali mi je nekako spora. Tako da se držim trojke. Btw da li netko zna gdje se kod nas može kupiti HOMM III Complete? Stvarno bih to volio imati.
THX
Imas u crovortexu III complete + IV complete za 60kn
Znači to su obje igre sa svime ekspanzijama i patchevima?
Znači to su obje igre sa svime ekspanzijama i patchevima?
da, trojka i cetvorka sa svim expanzijama, jedino nisam siguran da li dolazi sa zadnjim patchevima ali to je i najmanji problem.
skines patcheve sa gamershell-a ako ce biti potrebno
Heros 3 sam igrao ali ne sa svim nadodacima a peticu sa svim nadodacima mi se svidila više nego trojka.
Još su bili najavljivali dolazak šestice još od 2008 meni se čini.
Ti bokca, predobra igra. Najbolji je treci serijal. Recite jel ima jos koja ekspanzija osim: Restoration of Erathia, Shadow of Death i Armagedons blade ?
Što se mene tiče trojka ima i najbolju grafiku. Ono što sam vidio u petici previše me podsjeća na nekakav Warcraft engine.
joj, kako obožavam serijale HOMM, 3 mi je ostavila najbolja sjećanja, a ni 4 nije loša, 5 mi nekak izostaje iz toga....
Ti bokca, predobra igra. Najbolji je treci serijal. Recite jel ima jos koja ekspanzija osim: Restoration of Erathia, Shadow of Death i Armagedons blade ?
Imas jednu "ekspanziju" koju su fanovi napravili; In The Wake Of Gods - pun k*rac novih i jakih itema, neke nove jedinice (najjace jedinice mozes 2 upgradeat) itd.
@ Batista- osim gore navednih imaš još službenih dodataka, iako su manje poznati. Meni su se osobno svidjeli, ali mogu se sakriti u usporedbi sa Shadow of Death i A. Blade.
Heroes III WOG se igra i dan danas... Predobra igra
malo off topic pitanje,da sad ne otvaram novu temu,zanima me dali se sprema 6 izaci,vidio sam nest na netu da se sprema navodno ovo ljeto,al nista puno,pa me zanima dali neko od vas mozda zna?
Trica je najbolja imam je 10 godina i jos danas je igram Cetvorka nevalja, petica je podnosljiva ALI 3 rastura !!!!!!!!!!!!!
I imam probelm sa heroes 3 multy kad udem gamespy imam servere ono lobbye i kad udem meni na menu freez i nakon 1 minute da nemoze se spojit i tako tza klijenta kad ulazi u moju igru hel p plizzz
http://mightandmagic.de.ubi.com/heroes6/ Can't w8 :D
Šta,ja sam ovdje jedini kojem je II najdraža?
Bez pitanja,igrao sam sve i 2 mi je najdraža.
nisi jedini. obozavam homm serijal .. nego odg mi na pitanje u temi heroji 3 u hd rezoluciji
i kada izlazi taj 6 nastavak?
nisi jedini. obozavam homm serijal .. nego odg mi na pitanje u temi heroji 3 u hd rezoluciji
i kada izlazi taj 6 nastavak?
Koliko ja znam Heroes VI izlazi u 3 mjesecu.
Meni je Heroes V najbolji do sad,i imam osjecaj
da ce ova sestica sve to nadmasit
Da malo oživim temu. Igrao sam III, IV i V. III je definitivno klaski. Malo sam se zasitio pa želim bolju grafiku. Dakle V, VI ili VII?
Da malo oživim temu. Igrao sam III, IV i V. III je definitivno klaski. Malo sam se zasitio pa želim bolju grafiku. Dakle V, VI ili VII?
mislim da je petica najbolja , i graficki i bilo kako ...
V je definitivno najbolji izbor, grafički nije zastario, a mehanika igre bi se usudio reć i u dijelovima i bolja nego u III.
VI je također ok ali nije mi sjeo, a V mi je imao puno bolje razvijanje lika (mogućnosti kombinacija skill treea).
VII sa kratko igrao samo na početku dok je igra bila puna bugova i odustao (tada se činio sličan VI pa ako je sad ispoliran od bugova je bolji izbor od VI).