Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 658.122
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
fanaticni gejmer kaže...

Zna netko u kojoj je fazi natjecanje? Mislim na choose champion za kolovoz, ovo sa reprezentacijama?

sry na double post 

Završilo,

Grand Finals    August 26

1. Czech Republic    4
  2. Ukraine    2
Senior IT Consultant
13 godina
neaktivan

Ovo nema smisla igrat dok god je druid ovako OP. bezveze totalno

2 0 hvala 0
17 godina
udarnik60 kaže...

Ovo nema smisla igrat dok god je druid ovako OP. bezveze totalno

Izgleda da ce ovaj tjedan najaviti Nerf Druida.

1. 30% deckova na ladderu je Druid.

2. je Priest s 14%.

Infestation skoro sigurno, a mozda i jos sta s njim.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Infestation skoro sigurno, a mozda i jos sta s njim.

po meni je i spreading plague malko OP..

ja igram wild, std. mi je nekako baš katastrofa od ekspanzije..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina

Samo jedna karta je problem a to je Ultimate Infestion. Jer pretvara lose igrani mec, izgubljeni mec ili ravnopravni u laganu pobjedu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

UI je problem, prejaka je karta, po meni je to legendary spell, a ne epic.

No, sad kad nerfaju UI ili što su već planirali, stiže priest na velika vrata pa opet wajnanje po svim forumima kolko je OP/jak...

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

meni je ovo smiješno. kvazi nerf na innervate i jedna mana više na spreading plague su jako slabi nerfovi imho. da, ramp će biti teži i hrpa tauntova ce doci jedan turn kasnije pa cemo vidjeti hoce li to biti dovoljno. mislim da nece. u meti gdje se svi žale na druida puno teže nerfove su dobili warrior, šaman i paladin kroz warleadera.

mislim da je ovo klasični blizzardov promašaj.

4 0 hvala 0
17 godina

Potpuni promašaj... jade druja će i dalje ostati tier 1 a deckove koji su ga mogli pobijediti su nerfali (pirate warrior ili murloc shaman). Fiery war axe koja je bila warriorska ključna karta (budući da nema dobre 1, 2 i 3 mana minione, barem je imao solidan removal) i sad će postat potpuno neigriva. 

Hex nikome nije bio problem, Fiery War Axe nije bio problem, warleader nije bio problem... a ono što je iritantno i OP kod druida - e, to je ostalo! Nevjerojatna nesposobnost...

Jade je iritantan u standardu a jednom kada pređe u wild - nastavit će i tamo bit iritantan. Danas sam odigrao 4 partije, sva 4x sam igrao protiv jade druida. Izgleda da ću i dalje, vidjet ćemo :rolleyes:

Tko je pratio ovaj zadnji turnir, sigurno je uočio da su svi natjecatelji imali druida i da su baš svi bannali druida. To bi trebalo nešto govoriti (svima osim Blizzardu).

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.9.2017 20:26 (Tanelorn).

4 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Innervate kartu uopće nije trebalo nerfati. Ili bar ne ovako. Drugim riječima kopirali su Counterfeit Coin od rugue-a i to je kao nerf. Meni recimo uopće nisu smetale te karte, a ovi nerfovi izgledaju kao da su nešto nabrzinu iskombinirali i pustili u patch, a da uopće nisu razmišljali o tome

1 0 hvala 0
17 godina

Innervate nije trebalo dirati jer karta samo po sebi nije problem i ona je dio osobnosti Druida, potpuni promašaj.

Fiery War Axe također potpuni promašaj, karta koja simbolizira Warriora sad je postala smeće.

Hex je dobar nerf, jer sad je isto kao i Polymorph od Mage-a, nikad mi nije bilo jasno zašto Mage ima skuplju kartu za lošiji efekt.

Murloc Warleader još jedan promašaj, karta je igriva samo u jednoj klasi i jednom decku i nije OP.

Spreading Plague, solidan nerf.

Sve u svemu, veliki promašaj jer jedina karta koja je bila problem Ultimate Infestion nije ni spomenuta a kamoli nerfana.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina

Slažem se sa svime što ste već napisali, ovo za warrior weapon mi je presmiješno. Jest da je najbolji weapon u igri, ali zapravo je "potpis" klase i stil igre jer warrior se oslanja upravo na oružja za dmg u ranoj fazi igre i removal.

Jade idol i Ultimate infestation nisu ni spomenuli  

Jedino što se da naslutiti da krajem godine tj dok bude sljedeća rotacija karti u Standardu, Ice block ide u "Hall of fame" sa Ragnarosom i Sylvanas.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Slazem se s svim napisanim.

Sad bar znam da cu sigurno craftati ostale Jade karte koje mi nedostaju 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
walentkane kaže...

1) Fiery War Axe također potpuni promašaj, karta koja simbolizira Warriora sad je postala smeće.

2) Hex je dobar nerf, jer sad je isto kao i Polymorph od Mage-a, nikad mi nije bilo jasno zašto Mage ima skuplju kartu za lošiji efekt.

3) Murloc Warleader još jedan promašaj, karta je igriva samo u jednoj klasi i jednom decku i nije OP.

1) vjerojatno još jedan pokušaj da se pirate deckovi dodatno oslabe.. i dalje je nezaustavljiv ako mu se karte poslože. ali opet smatram da je ovo nepotrebno..

2) slažem se dobar nerf, ali naravno da hex ima i mali downside (taunt), tako da se ne slažem da je poly nužno lošiji efekt.

3) definitivno op karta, više od nerfa (koji neće imati velik impact) me zapravo čudi timing..

1samek kaže...

Jade idol i Ultimate infestation nisu ni spomenuli  

ja čak mislim da je jade idol veći problem od UI-a po pitanju trenutnog druida.. naravno da kada se UI usporedi sa drugim spellovima, ništa mu ne prilazi ni blizu po razini value-a, ali control deckovi su i ovak i onak pušili od njega ako je došlo do late game-a.

jadea se do sada dobivalo na način da ga se zabije prije nego se razmaše sa idolima, a nove taunt karte su mu zapravo drastično olakšale da dođe do 10 mani, cycle-a karte i krene spammati idole. dali će cycle odraditi pomoću auctionera ili UI-a je u principu tako svejedno. ja koristim jedan UI i jednog auctionera u trenutnom jade decku.

1samek kaže...

Jedino što se da naslutiti da krajem godine tj dok bude sljedeća rotacija karti u Standardu, Ice block ide u "Hall of fame" sa Ragnarosom i Sylvanas.

confirmed ili pretpostavka? moram priznati da mi je to jedna od iritantnijih karti.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2017 9:45 (nine).
14 godina

Evo vidi:

https://us.battle.net/hearthstone/en/blog/21029448/upcoming-balance-changes-update-91-9-5-2017

"Ice Block

We’ve seen discussions about moving Ice Block to the Hall of Fame. As previously mentioned, moving cards to the Hall of Fame occurs at the start of the Hearthstone Year, which will occur with the first expansion release in 2018. Our general stance regarding Hall of Fame is that we want to avoid moving cards mid-year."

Moja je pretpostavka, piše da stavljaju karte u "Hall of fame" u početku HS godine, a ovo je solidan dokaz da će maknuti tu kartu, meni iskreno ide na jetra... nisam jednom igrao meč u kojoj mage ima 3 ili 4 Ice blocka... popizdim skroz na skroz na takve nebuloze.

S ovim nerfovima Jade idol će se malo sporije razvijati, manje "ramp-a" s Innervateom i to je to, mislim da će glavni problem postati aggro druid koji je uz bok Jade druidu, njemu Innervate nerf ne smeta toliko kad može brzo buffati minione.

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina

Nisam za to da se karta makne u HOF, jer time Mage takoder gubi svoj indetitet. Od 9 klasa samo on ima tu mogucnost da prezivi lethal turn i svatko moze to ocekivati. 

Ako krenu tim smjerom da od svake klase micu one karte koje simboliziraju klasu, na kraju cemo imati 9 istih klasa. Lose za igru.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1samek kaže...

nisam jednom igrao meč u kojoj mage ima 3 ili 4 Ice blocka... popizdim skroz na skroz na takve nebuloze.

upravo to.. kada mi netko zareda 3-4 ice blocka dođe mi da si kosu čupam 

15 godina
neaktivan
nine kaže...
1samek kaže...

nisam jednom igrao meč u kojoj mage ima 3 ili 4 Ice blocka... popizdim skroz na skroz na takve nebuloze.

ja uglavnom uvijek drzim jednog secret eatera u decku , i sto se mene tice moze on imati 100 ice blockova ja cu popapat jednog i pobijedit ... 

14 godina
walentkane kaže...

Nisam za to da se karta makne u HOF, jer time Mage takoder gubi svoj indetitet. Od 9 klasa samo on ima tu mogucnost da prezivi lethal turn i svatko moze to ocekivati. 

Ako krenu tim smjerom da od svake klase micu one karte koje simboliziraju klasu, na kraju cemo imati 9 istih klasa. Lose za igru.

Arcanologist je super karta za secret magea... ali mi se ogadila zbog Icebloka u 8 mana pyro deku...

Iskreno nisam igrao od izlaska ekspanzije jer je igra oglupila...i ne fali mi..

Što se tiče druida, Vicious Fledglinga i Innervejta bolje da ne pričam..

Igre nema jer je ''trejd on board nestao'', meni 2 i pol godine dosta. GG

17 godina
TheVeky kaže...
nine kaže...
1samek kaže...

ja uglavnom uvijek drzim jednog secret eatera u decku , i sto se mene tice moze on imati 100 ice blockova ja cu popapat jednog i pobijedit ... 

Bas to. Isto se nadam da nece ici u HoF Ice Block.

Eatera u deck, i cekas da imas leathal  

Nije da bas ima toliko puno magova na ladderu.

14 godina

Trenutno ih nema puno jer ih aggro deckovi pojedu za doručak :)

Slažem se da je Ice block potpis klase, kao Fiery win axe za warriora, ali očito razmatraju opciju da ju maknu iz Standarda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Magic the Gathering Arena

Nova stara majka kartaških igara uskoro izlazi u F2P verziji. U prethodnim je sučelje uvijek bilo dosta nezgrapno, al vidit ćemo što će sad napravit.

Gameplay Twitch premiere: 

Gameplay IGN: 

IGN preview: http://www.ign.com/articles/2017/09/07/magic-the-gathering-arena-hands-on-recreating-the-tabletop-experience

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.9.2017 9:32 (AmonZero).
Moj PC  
1 2 hvala 2
14 godina

Ajd neko brzo challenge a friend, free 80 golda Pomijac#2840

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nerfalo se sve sto ne treba. Concede odmah kad vidim time warp mage. Iritantno i jadno.

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Dosao do 15 rank-a. Fora je igram hunter-a. Bez ijednog kupljenog deck-a. Mislim doci do 10 rank-a. 

2 0 hvala 0
17 godina

https://s26.postimg.org/8lx7gfnlj/Screenshot_2017-09-20-14-17-05.png

Lagani legend sa Tempo Secret Mage.

Winrate iznad 70%, iskoristite ga dok se meta ne prilagodi.

http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/eloises-bittertide-secret-tempo-mage-40-legend-september-2017/

Jedino Hunter moze biti problem sa DK hero, ali nema ih bas puno zasad. Veliki problem za ovaj deck mogao bi biti Warlock Zoo ali vidio sam samo jednog.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.9.2017 15:04 (walentkane).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
walentkane kaže...

https://s26.postimg.org/8lx7gfnlj/Screenshot_2017-09-20-14-17-05.png

Lagani legend sa Tempo Secret Mage.

Winrate iznad 70%, iskoristite ga dok se meta ne prilagodi.

http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/eloises-bittertide-secret-tempo-mage-40-legend-september-2017/

Jedino Hunter moze biti problem sa DK hero, ali nema ih bas puno zasad. Veliki problem za ovaj deck mogao bi biti Warlock Zoo ali vidio sam samo jednog.

I ja isto jučer bio sa ranka 8 na rank 5 došao sa ovim deckom dosta brzo, a i midrange hunter isto može dosta dobar biti

Stoja
12 godina
neaktivan
Kolacic kaže...

Dosao do 15 rank-a. Fora je igram hunter-a. Bez ijednog kupljenog deck-a. Mislim doci do 10 rank-a. 

takodjer, poceo igrat prije neka 3 tjedna.

isto igram free 2play huntera, bez i jednog kupljenog decka i evo me na ranku 11 trenutno. Idu gameovi bez problema osim ako ne budem unlucky sa drawom pa nemam cim dobro otvorit, onda vec bude malo tezi game :D

12 godina
neaktivan

netko friendly challenge za 80 golda, starzje#2697

edit: odigrano

Your tears don't fall They crash around me
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2017 14:04 (NinjEEEk).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gyp0p kaže...
Kolacic kaže...

takodjer, poceo igrat prije neka 3 tjedna.

isto igram free 2play huntera, bez i jednog kupljenog decka i evo me na ranku 11 trenutno. Idu gameovi bez problema osim ako ne budem unlucky sa drawom pa nemam cim dobro otvorit, onda vec bude malo tezi game :D

Evo me rank 12 win strike. Istina no na kraju se i da pobijediti,samo protiv priest-a najvise izgubljenih imam. -.- 

17 godina
neaktivan
Moj PC  
2 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice