mislio sam malo ubiti dosadu Hearthstoneom, pa me zanima imate li neku preporuku za nekakav begginers guide ili nešto slično?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Perkovic#2205
tražim nekoga s kim bih mogao isprobavati deckove prije ranked modea ili jednostavno iz za*ebancije bacit koju nekad :)
Jeste riješili Lich Kinga?
Meni još osto Rogue, Paladin i Warlock. Paladin i Rogue mi se zajebani čine!
ja sam zasad samo sa pirate roguem rijesio ,cak mi nije trebao ni doomsayer ... easy...
ja sam samo sa priestom riješio.. neki pre-FT dragon deck sam koristio.
u gl. sam probavao sa deckovima koje imam složene i brzo sam odustao
Meni ostali Paladin, Mage, Warrior i Hunter. Sa većinom heroja sam igrao murloc deckove. Al sa ova 4 ne ide ni tako...
S hunterom radis mulligan dok ne dobiješ 2 molten gianta, znaci restart dok se ne potrefi.
A s warriorom čekaš Kelthuzada i neki taunt za 2 mane i odugovlacis, gotov sam bio iz 2.pokusaja.
Ovaj zadnji boss je tolko dosadan.
Znači ultimate reset fest dok ne dobiješ pravi hand s kojim imaš neke šanse.
Rjesio licha sa jade druid. Dosta pokusaja pa nemam volje sa drugim klasama za sada. Nego mislim se bi li uzeo leage of explorer avanturu, imam sve ostale a ovde bi mi par karata dobro doslo za gamad poput licha.
Pa realno gledano ako vam se neda samima izmišljat deckove, skineš ih s neta i gotov si sa LK za sat, sat i pol ( ako ne i manje) sa svim klasama. Pogotovo sad kad su deckovi profilirani
Šipak sat vremena, opet treba imat more sreće da ti izvućeš dobre karte, a on loše.
evo ja riješio sve, ali nema šanse da se odradi u sat-dva
znači prvo sam riješio sa dragon priestom, jade druidom i quest murloc shamanom.. to su bili moji deckovi, a nakon toga sam išao gledati kako ostale riješiti.
rogue ide dosta lako aggro sa piratima prije turna 7, isto kao i warlock sa murloc-ima.
za warriora ima onaj exploit sa kel thuzadom, ali meni je trebalo dosta pokušaja jer nisam želio craftati scaled nightmare-a, pa sam odigrao kombinaciju sa 2x cobalt scalebane, 2x shade of naxx + 1x faceless manipulator.
najgori su pal, mage i hunter po meni.. za njih treba puno vrtiti za savršeni mulligan.
paladin se riješi buffanjem young dragonhawka.
sa hunterom moleten giant.
a mage-a sam uspio riješiti tek kad sam dobio savršeni mulligan, kabal lackey + mana bind za turn 1 da mu se ukrade spell koji mu spusti hp na 1 + molten giant i flamewalker.. može se u biti i bez gianta, jer meni ni jednom nije preživio, uvijek je imao spell da ga ubije, ali njime si skine 8 armora, tako da je to zgodno
meni je hunter zasada bio najlaksi, iz prve sam ga dobio , i nisam koristio molten giante nego brdo malih beastova + hijene, na 6 turnu mi je hijena vec imala preko 20 atacka ...
edit: ps hvala na info o warioru i scaled nightmareu ...easy win
najgori su pal, mage i hunter po meni.. za njih treba puno vrtiti za savršeni mulligan.
paladin se riješi buffanjem young dragonhawka.
Paladina sad pokušavam upravo s tim buffanjem. Al nema šanse...Jedno sat vremena sam pokušavao i ne ide nikako. Svaki put ga ubije prije turna 4 tako da ga nikako ne mogu napumpati sa Blessing of Kings...
Ja sam njega riješio sa Murloc verzijom. Bude mrtav do turn 7. Ali trebaš skroz resetirat dok ne dobiješ 1/2 (+1 atk kad summonaš murloca) i 2/3 add 1+1 to murloc. Onda tek moš razmišljat o pobjedi, ak ovaj nema neke removale jake.
Može se bez problema riješiti u sat i pol jer je meni toliko trebalo jučer. A deckova ima punu s kojima se može poraziti LK. I ne, ne pretjerujem jer ako znaš što ti treba kad kopiraš deck nije neki problem ubiti LK-a. Idite na hearthpown i kopirajte deckove, ali ne odmah one koji imaju najviše glasova, nego pogledajte malo druge deckove i vidjet ćete da ide to brzo.
I da, zaboravio sam napomenuti LK ima puno glicheva koji se mogu iskoristiti
edit: ps hvala na info o warioru i scaled nightmareu ...easy win
heh meni nije bio tako easy jer nemam scaled-a, pa je bila utrka fatigue vs dmg.. jedno 2-3 puta nisam uspio skupiti dmg pa sam ubacio faceless manipulatora da popuni rupu
EDIT: FFS kako si toliko napumpao dmg
Paladina sad pokušavam upravo s tim buffanjem. Al nema šanse...Jedno sat vremena sam pokušavao i ne ide nikako. Svaki put ga ubije prije turna 4 tako da ga nikako ne mogu napumpati sa Blessing of Kings...
ja sam izbacio onog 0/4 taunta i ubacio onaj 1/2 buff za 1 manu.. nakon što sam to napravio mi je uspjelo. blessing of kings mi nije ni trebao tu partiju
Može se bez problema riješiti u sat i pol jer je meni toliko trebalo jučer.
heh ako ne računaš vrijeme istraživanja i slaganja deckova i uz to imaš popriličnu sreću možda se i može ..
9/9
Zapeo sam sa druidom, on mi je bio najgori što je ironično jer većina kaže da im je upravo on bio najlaksi.
Ja sam rjesavao sve prvi dan dok jos nije bilo dobrih deckova po netu, sa Paladinom sam skoro poludio nekoliko sati, Murlock deck a nemam Finju. Ostalo je islo relativno lako, jedino Rogue je problem Pirate deck, treba win prije turna 7.
Skin je jako lijepo napravljen tako da se isplatilo potruditi.
Najbolji arena run do sada. 0 pobjeda, 3 poraza i dobijem ovakav pack.
Druid KoFT starter pack
Najbolji arena run do sada. 0 pobjeda, 3 poraza i dobijem ovakav pack.
Smilovali su ti se
I mene su neki puta nagradili na 0:3
Planira sam craftat ove 2 karte, 2000 dusta cu utuc za nesto drugo. Prije neki dan dobio vancleefa i jos par korisnih clasica u packu od brawla, bas me pos*alo ovih dana.
Zna netko u kojoj je fazi natjecanje? Mislim na choose champion za kolovoz, ovo sa reprezentacijama?
sry na double post