Ajd neko brzo challenge a friend, free 80 golda Pomijac#2840
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nerfalo se sve sto ne treba. Concede odmah kad vidim time warp mage. Iritantno i jadno.
Dosao do 15 rank-a. Fora je igram hunter-a. Bez ijednog kupljenog deck-a. Mislim doci do 10 rank-a.
https://s26.postimg.org/8lx7gfnlj/Screenshot_2017-09-20-14-17-05.png
Lagani legend sa Tempo Secret Mage.
Winrate iznad 70%, iskoristite ga dok se meta ne prilagodi.
http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/eloises-bittertide-secret-tempo-mage-40-legend-september-2017/
Jedino Hunter moze biti problem sa DK hero, ali nema ih bas puno zasad. Veliki problem za ovaj deck mogao bi biti Warlock Zoo ali vidio sam samo jednog.
https://s26.postimg.org/8lx7gfnlj/Screenshot_2017-09-20-14-17-05.png
Lagani legend sa Tempo Secret Mage.
Winrate iznad 70%, iskoristite ga dok se meta ne prilagodi.
http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/eloises-bittertide-secret-tempo-mage-40-legend-september-2017/
Jedino Hunter moze biti problem sa DK hero, ali nema ih bas puno zasad. Veliki problem za ovaj deck mogao bi biti Warlock Zoo ali vidio sam samo jednog.
I ja isto jučer bio sa ranka 8 na rank 5 došao sa ovim deckom dosta brzo, a i midrange hunter isto može dosta dobar biti
Dosao do 15 rank-a. Fora je igram hunter-a. Bez ijednog kupljenog deck-a. Mislim doci do 10 rank-a.
takodjer, poceo igrat prije neka 3 tjedna.
isto igram free 2play huntera, bez i jednog kupljenog decka i evo me na ranku 11 trenutno. Idu gameovi bez problema osim ako ne budem unlucky sa drawom pa nemam cim dobro otvorit, onda vec bude malo tezi game :D
netko friendly challenge za 80 golda, starzje#2697
edit: odigrano
takodjer, poceo igrat prije neka 3 tjedna.
isto igram free 2play huntera, bez i jednog kupljenog decka i evo me na ranku 11 trenutno. Idu gameovi bez problema osim ako ne budem unlucky sa drawom pa nemam cim dobro otvorit, onda vec bude malo tezi game :D
Evo me rank 12 win strike. Istina no na kraju se i da pobijediti,samo protiv priest-a najvise izgubljenih imam. -.-
Covjek fino sve objasnio,pametnom dosta
http://www.hearthpwn.com/blue-tracker/topic/15957-blizzard-doesnt-want-you-to-know-hearthstone-rng-is-linked-to-your-win-rate
Ne bi me cudilo da je istina, jer i u ovo moje casualno igranje su mi se dogadale slicne stvari, kad pocnem sumnjati u namjestanje nekih stvari.
http://www.hearthpwn.com/blue-tracker/topic/15957-blizzard-doesnt-want-you-to-know-hearthstone-rng-is-linked-to-your-win-rate
Ne bi me cudilo da je istina, jer i u ovo moje casualno igranje su mi se dogadale slicne stvari, kad pocnem sumnjati u namjestanje nekih stvari.
Otkako sam ovo procitao nisam pobijedio ni jednu.. sa 12 pao na 15.
Otkako sam ovo procitao nisam pobijedio ni jednu.. sa 12 pao na 15.
znaci nekuzim, toast sa ranka 3 dodje do legendary bez poraza sa istim rogue deckom a ja sa istim deckom trenutno nemogu otici ispod 16 ranka da ga jebes , svi me siluju tko god stigne , pogotovo priestovi koji su ujedno i najzastupljeniji ...
edit: dobio golden rogue :p
znaci nekuzim, toast sa ranka 3 dodje do legendary bez poraza sa istim rogue deckom a ja sa istim deckom trenutno nemogu otici ispod 16 ranka da ga jebes , svi me siluju tko god stigne , pogotovo priestovi koji su ujedno i najzastupljeniji ...
deckovi koji pale na jako niskim rankovima vrlo često na pale na visokim..
20-15 je često teži nego 15-10 npr. jer je na tim rankovima meta dosta nepredvidiva i ima puno homebrew deckova. po meni je najlakše te rankove proći sa agresivnim deckovima.
deckovi koji pale na jako niskim rankovima vrlo često na pale na visokim..
20-15 je često teži nego 15-10 npr. jer je na tim rankovima meta dosta nepredvidiva i ima puno homebrew deckova. po meni je najlakše te rankove proći sa agresivnim deckovima.
... ili je toast bolji igrac od Vekyja
Salu na stranu, nine mudro zbori.
edit: dobio golden rogue :p
GZ za zlatni portret!
Ja imam 48 winova sa rogue-om, uopće ga ne igram :-)
GZ za zlatni portret!
Ja imam 48 winova sa rogue-om, uopće ga ne igram :-)
Tako noešto i ja, uvijek mi falile top karte za njega (preparation, edwin, SI agent...) i većina deckova je praktički bila neigriva bez njih, tek sam nedavno sve ih skupio (izvukao edwina iz welcome bundle-a) al sada mi fali jedan vilespine slayer mislim, a i ovi pince 2 deckovi mi se ne sviđaju baš nešto...
tko hoće samnom "challenge a friend" quest riješit za 80 golda neka me doda
Shakinho#2831
Stalno me baci kao protivnika svecenika (Priest)... Svi igraju Priesta? umowa kupna sprzedaży samochodu
Stalno me baci kao protivnika svecenika (Priest)... Svi igraju Priesta?
od zadnje exp. da, inače je od izlaska igre bio underpowered 
tko hoće samnom "challenge a friend" quest riješit za 80 golda neka me doda
Shakinho#2831
Imaš li još quest?
Nezz sto se ljudi imaju toliko mislit. Prvi turn misli 2 min, nema karata u ruci ima izgubit ali on misli. Ne razmisljaju to je sigurno.. 
Nezz sto se ljudi imaju toliko mislit. Prvi turn misli 2 min, nema karata u ruci ima izgubit ali on misli. Ne razmisljaju to je sigurno.. 
Ne misle svi, prije bih rekao afk.
To je po meni nepostivanje protivnika! Sta uopce igraju kad moraju srat ili radit nesto slicno. 
To je po meni nepostivanje protivnika! Sta uopce igraju kad moraju srat ili radit nesto slicno. 
A gle, ne radi to vecina namjerno. I samome mi se dogada. Ne kad idem srat, tada niti ne zapocinjem partiju.
Ali dogodi se da pokrenem partiju, kliknem muligan, i bas tad klinci nesto trebaju hitno. Pa dok njih podvorim, vec krene uze na turnu 1.
To mi se moze dogoditi u bilo kojoj rundi.
Nemoj suditi ostale po sebi.
mene to isto ne dira pretjerano.. alt-tab, čitaš nekaj na netu dok čekaš 
evo 2 SS-a koja mi već dugo trunu na desktopu 
danas nakon jedno 6-7 puta kaj nisam uspio dobiti zadnji fight za rank 10, igram po tko zna koji put protiv priesta sa mageom.
imam jarraxusa, na stolu ragnarosa, elise i još 2 demona od jarraxus hero powera, u ruci reno, on na 6 hp-a sa DK i praznim fieldom, već odigrao Raza the unchained (0 cost hero power), naravno ja sam mislio da je sve gotovo, da nema šanse da se izvuče, dođe njegov turn, odigra unstable portal koji je meni ukrao nekom kartom, dobije coldarra drake-a i dok mu špaga nije otišla pobije mi čitav field i stigao mi je sav hp skinuti da se aktivira ice block..
i naravno da nisam povukao nikakav spell da ga dokrajčim
ako danas nisam tipkovnicu pojeo, neću nikada
lažljiva igra..
Jel bio ko na fireside gatheringu? Ja nemam ni jedan event u okolici pa razmisljam napravit for the memes nesto...
Misliš kao pravi event napravit ili samo želiš novi warlock skin?