Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 669.237
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Bubabug kaže...

GVG ARENA je online !!!!!!! {#}      Da ne spoilam previše, skinite patch i ceka vas free arena run :)

Al zato je tu Madder Bomber, skoro ko flamestrike kad ima protivnik puno miniona {#}

EDIT: E da, prva karta koja sam dobio od Piloted Shreddera je bila Millihouse Manastorm :D

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 2:03 (Blizek).
15 godina

Još malo pa 6000 golda, taman do 9.12 skupim. Za sad mi se GvG čini odličan, jedva čekam constracted: DemonLocka i  Mech/Murloc deckove. 

6k 6k
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Blizek kaže...
Bubabug kaže...

GVG ARENA je online !!!!!!! {#}      Da ne spoilam previše, skinite patch i ceka vas free arena run :)

Al zato je tu Madder Bomber, skoro ko flamestrike kad ima protivnik puno miniona {#}

EDIT: E da, prva karta koja sam dobio od Piloted Shreddera je bila Millihouse Manastorm :D

hahah,(uz ovakav RNG teško) znaci ovako, lik ima 5 miniona na boardu, ja ništa i bacim madder bombera i pogodi me 5x face i 1x njega,  sva sreca da nije imao direct dmg u ruci, a ja  sam imo pyroblast sljedeci potez i dobio na mišice:D    7-3 završio arena run, uz dosta greški s moje strane ali i bad RNG

zila, svaka cast na goldu ja nemam tolko strpljenja da štedim 6k, perverzija. 

15 godina
zila kaže...

Još malo pa 6000 golda, taman do 9.12 skupim. Za sad mi se GvG čini odličan, jedva čekam constracted: DemonLocka i  Mech/Murloc deckove. 

Ja skupim max 300 golda i otvorim boostere :D
Strašno, najveći podhvat skupljanja golda mi je bio za Naxx

17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
zila kaže...

Ja skupim max 300 golda i otvorim boostere :D
Strašno, najveći podhvat skupljanja golda mi je bio za Naxx

Bas tako. Dok sam skupljao za Naxx nisam igrao Arenu.

Jer sam truba i njub.

Jucer sam bio zapoceo Arenu prije patcha i nastavio nakon njega.

Priest, dobar draft, nijedna nova karta, jer sam zapoceo prije GvG.

Dogurao do 7-8 pobjeda (personal best). Definitivno ima dobrih karata koje ce u potpunosti zamijeniti neke stare.

Najvise mi je u sjecanju ostao mec protiv Shamana. Satrao me u 5 rundi.

Moj pocetak je bio katastrofa. Inace u decku nisam imao niti jedan removal.

Izvukao je onog novog low cost Windfury miniona. Boostao ga je i samo u 2 turna mi je s njim nanio skoro 20dmga.

Nakon toga sam odigra "free Arena run".

Uzeo isto Priesta. Kako sam i mislio sada ce biti jos teze sloziti dobar deck u areni je ima vise karti.

Uspio dogurati za mene standardnih 2-3 wina.

Pokrenuo prije spavanja jos jednu Druid Arenu.

Prva pobjeda za dlaku. Vidjet cemo danas.

Madder Bomber rula. Bacis ga i grizes nokte (duplo dulje) koga ce pogoditi {#}

Ja sam mislio da nemam srece u otvaranju boostera, a znaci da tek drugi tjedan ce se dobivati GvG karte {#}

Pretvorio sam u Dust Auctionera (koji vjerojatno vise nece biti igran) i 2 Flarea (vjerujem da je jos ok), ali sam htio dobiti full dust.

Sad mi je nekako zao uopce igrati Arenu, dok ne krenu nove karte u Boosterima {#}

-----------

@Bubabug

Tokom GvG launch eventa dobivat ce se 3 GvG pack-a i free arena run, + 1 pack za igranje na android tabletu.

---------------------

Kako dobijes 3 GvG packa?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 9:48 (Chaky).
16 godina

Pa lijepo ti piše kad izađe GvG. Znači tamo sljedeći tjedan.

15 godina

Kako vam tako slabo ide te arene?

Ja odkako sam otvorio zadnji wing naxxa krećem se na 900-1200 golda stalno. S tim da svaki dan odigram jednu arenu. Samo to i igram. Ne znam kad sam zadnji put išao ispod 7 pobjeda u areni a to je odmah free booster i novih cca 170-180 golda. Uvijek odaberem one heroje s kojima imam i daily quest tako da odmah i to rješavam. Nikad ne bih trošio gold na boostere..

Evo jučer upalim HS i vidim da imam free arenu sa GvG no kako sam imao već startanu arenu od prije sa mage-om na kojoj sam imao 5-0 išao sam nju završiti. Prve dvije sam odmah spušio jer nisam imao GvG karata al uspio sam na kraju još 2 pobjede izvuči tako da sam završio na 7:3. I u boosteru dobijem Malygosa i Avenging wrath. :)

BF Nick: Xtream_Switch
13 godina
Switch kaže...

Ja odkako sam otvorio zadnji wing naxxa krećem se na 900-1200 golda stalno. S tim da svaki dan odigram jednu arenu. Samo to i igram. Ne znam kad sam zadnji put išao ispod 7 pobjeda u areni a to je odmah free booster i novih cca 170-180 golda. Uvijek odaberem one heroje s kojima imam i daily quest tako da odmah i to rješavam. Nikad ne bih trošio gold na boostere..

Evo jučer upalim HS i vidim da imam free arenu sa GvG no kako sam imao već startanu arenu od prije sa mage-om na kojoj sam imao 5-0 išao sam nju završiti. Prve dvije sam odmah spušio jer nisam imao GvG karata al uspio sam na kraju još 2 pobjede izvuči tako da sam završio na 7:3. I u boosteru dobijem Malygosa i Avenging wrath. :)

Ja samo arene igram,zadnje 4 su sve zavrsile na 9 pobjeda,jedna je na 8.

što je super,dobiš pack i jos golda za startat jos jednu arenu,a ostane i jos malo extra golda

Neznam zas ljudi kupuju packove za 100 kad mos potrosit 150 al ti se vrati tih 150 nazad i jos dobis pack...

16 godina

Moj MVC tokom prve arene su bila 2x Ogre Brute.

3 mana za 4/4 s efektom 50% da promaši pravu metu.

Coin na turn 2 i radi čuda karta. 

Nisam još niti jedan epic dobio niti legendary. Al zato moji protivnici jesu. 

Arena još traje. Na 4-1 sam s druidom

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 12:36 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Odradia gratis ovu arenu, karte su dosta dobre. Igrao sam Warlocka i na kraju imao 2-2, najgluplje noob greške sam svaki put napravio za poraz. Sram me i dok ovo pišem, al dobio 45 golda i paket jako ugodno iznenađenje! :D Ni Epic ni Legendu nisam imao do sada tako da veliki bonus!
Trenutno sam btw na 3945 dusta a golda 120 :P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Switch kaže...

Pa ocito nisam dobar kao ti.

AmonZero kaže...

Pa lijepo ti piše kad izađe GvG. Znači tamo sljedeći tjedan.

Moj previd, nisam pratio datum.

Mislio sam da je krenulo od jucer, posto sam dobio Free Run i GvG karte su u Areni.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 13:19 (Chaky).
13 godina

Arena je najbolja za naucit dobro igrat HS :)

Preconstructed su šablone,npr ovi hunteri i zoo warloci igraju kao da nema protivnika. Samo puni stol minionima i ide u face. Isto je protiv koga god igrao,samo bacas sve gore i to je to.

U areni moras razmisljat em šta ćeš pickat jer je na random,pazit na mana curve (nekad je neki iako lošiji izbor ocigledno bolji jer ako ti fali 1 i 2 mana dropova bolje uzet nego imat 7 5-6 mana miniona)...itd itd

Da ne pričam kako je board control sve.

16 godina

Prva stvar koju sam napravio kad sam pokrenio novu arenu iz GvG je bilo otkrit što sve mogu uništit na novoj mapi. Trebalo mi je malo vremena da skužim što laser treba pogodit {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni se vise isplati kupit boostove nego igrati arenu , dosada sam se ispraksao  samo sa mageom i priestom , a kod arene dobijam na izbor sve osim ta dva-.-, pa tesko da mogu sakupit 2pobjede ( iako ni sa njima nebih bio pretjeran puno bolji ), pa dok ne naucim igrati sve klase kako bog zapovjeda ( ili barem pola klasa ) nema mi nekog smisla igrati arenu kad cu biti u minusu ...

0 0 hvala 0
16 godina

Arena je najbolja stvar za skupljanje golda. Nikad nećeš ni naučit igrat s drugim klasama i zarađivat gold u areni ako ne probaš.

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina

Bit ćeš bolji sa mageom i priestom kada pocnes igrat i druge klase.

Čim znaš više perspektiva lakše ti je igrat...Znat ćeš otprilike što očekuješ na kojem turnu itd itd.

Može se to i ovako naučit ,kad samo igras protiv toga ali puno više vremena ćeš potrošit.

15 godina
AmonZero kaže...

Prva stvar koju sam napravio kad sam pokrenio novu arenu iz GvG je bilo otkrit što sve mogu uništit na novoj mapi. Trebalo mi je malo vremena da skužim što laser treba pogodit {#}

Daj odaj mi tajnu 1 partiju sam izgubio zbog tog lasera jer sam endao rundu, poludio sam!!!!!

16 godina

Pozicioniraš laser tako da pogodi onaj toranj na kojem se nalazi 2 satelita i nakon toga će doći do polijetanja rakete

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
AmonZero kaže...

Pozicioniraš laser tako da pogodi onaj toranj na kojem se nalazi 2 satelita i nakon toga će doći do polijetanja rakete

A samo ću ti reć da sam to pokušavao jedno 10 puta naciljat hahaha očito sam smotan previše. Hvala na odgovoru ;)
Inače koje karte je najbolje uprašit? :D

13 godina
neaktivan

Prvi arena run (besplatni) sam dobio iznadprosječan deck ( 3 flamestrike-a, blizzard, 3 fireballa sa slabijim early game-om), ali nažalost samo 3 wina. Drugi arena run je već bolji, trenutno 6-0, ispod sam stavio slike decka.... dat curve tho.

dat curve dat curve
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je osobno Arena zabavnija od Constructed (jer nemam bas previse karata za nesto posteno sloziti).

Ali igram i Constructed zbog daily questova.

Draft mi je najzabavniji dio.

Iscekivanje sto ce ti ponuditi, pa vaganje karti, pa usporedba s vec izvucenim kartama {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jbt spectaco sad frajera na frend listi koji je legendary rank 4 i igra sad ranked i protivnik mu sa webspinnerom dobi druidovog legendarya....

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
15 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...
Switch kaže...

Ja samo arene igram,zadnje 4 su sve zavrsile na 9 pobjeda,jedna je na 8.

što je super,dobiš pack i jos golda za startat jos jednu arenu,a ostane i jos malo extra golda

Neznam zas ljudi kupuju packove za 100 kad mos potrosit 150 al ti se vrati tih 150 nazad i jos dobis pack...

Vidis ja sam isto prije mislio kao ti, a danas samo kupujem pakove. Sve je stvar s koje strane gledas, meni se naprimjer neda igrati arenu pogotovo kad znam da cu u 70% slucaja ic preko 5-6 winova i cesto mi se dogodi da mi se ne da niti nastaviti pa samo forfietam arenu da dobijem paketic :) (naravno na nekih 5 winova kad znam da nisam na gubitku)

LoL acc THCJoshi
16 godina
R4zOR229 kaže...

Jbt spectaco sad frajera na frend listi koji je legendary rank 4 i igra sad ranked i protivnik mu sa webspinnerom dobi druidovog legendarya....

Vec kad smo kod webspinnera :D

A iz dugog sam dobio Savannah highmane A iz dugog sam dobio Savannah highmane
17 godina

Da al ovaj je dobio od druge klase miniona, ono reakcije wtf. I neznam koga boga u dodali to u webspinnera vec, znaci mozes u rankedu igrat nove karte ako igras huntera, super jbt ko da nije vec OP + jos ima sve dobre druidove karte u webspinneru.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
16 godina

Igrao sam sad shamana u areni.

Drafto onog 2 mana mecha (windfury) i onog ogra 4 mana (5/4 windfury). Koje broken karte. Imao sam bloodlust u decku također i s te dvije karte sam pobijedio 80% gameova u areni. Završio 10-3. Da sam imao malo više boadclear spellova bilo bi bez problema 12.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja igrao sa mage-om 9-3 sam bio, nisam imao nista posebne nove karte, al animacije novih karata su me odusevile ;D

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja šparam free arena run za kad izadje gvg

16 godina
neaktivan

Evo odigro sam i ja prvu GvG arenu ( produžila se dva dana jer nisam baš imao vremena igrat ), odmah 12 pobjeda ( 4. put dosad i prvi put s druidom ). 27 miniona te Innervate i 2 Starfirea ( koji su mi jedini draw ) je bilo dovoljno. Isplati se sad igrati arena jer dosta ljudi koji neznaju igrati arenu igraju samo zbog novih karata.

Isto tako, Antique Healbot je prejaka karta, sama je dobila zadnje dvi partije kad su me protivnici išli rushati, a još je bolja ako je možeš vratiti s pandom natrag u ruku ili s spare partom. Isto tako, Tinkertown Technician je isto jako dobar, skoro uvijek je 4/4 za 3 i dobiješ free spare part u ruku.

deck deck
rewards rewards
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 15:07 (Blizek).

3 0 hvala 0
14 godina
Blizek kaže...

Evo odigro sam i ja prvu GvG arenu ( produžila se dva dana jer nisam baš imao vremena igrat ), odmah 12 pobjeda ( 4. put dosad i prvi put s druidom ). 27 miniona te Innervate i 2 Starfirea ( koji su mi jedini draw ) je bilo dovoljno. Isplati se sad igrati arena jer dosta ljudi koji neznaju igrati arenu igraju samo zbog novih karata.

Isto tako, Antique Healbot je prejaka karta, sama je dobila zadnje dvi partije kad su me protivnici išli rushati, a još je bolja ako je možeš vratiti s pandom natrag u ruku ili s spare partom. Isto tako, Tinkertown Technician je isto jako dobar, skoro uvijek je 4/4 za 3 i dobiješ free spare part u ruku.

Jučer također, moj prvi 12:2 run, sa Paladinom... draft mi nije bio baš nešto, mislio sam da ću biti sretan ako dodjem do 4-5 pobjeda, ali na kraju dođoh do kraja. Valjda sada igra puno ljudi koji nikad ne igraju Arenu (free arena), te nove karte koji zbunjuju ekipu... 

Btw. Ogre Brute mi je donio bar 3-4 pobjede, predobar minion, pogotovo za arenu {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice