Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 669.240
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Legendary od Druida, Priesta a pogotovo Warriora su strašni

EDIT:

Evo raspored svih karata u tablici 

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2014 22:45 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Previse je skup druidov, a warrior je brutalan ali je jako RNG tak da se tesko pouzdat na to.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
16 godina

Čuj 7 mana za takve statse i odličan deathrattle su po meni odlični.

Warrior 6 mana, a tek Priestov 5 mana minion. Warrior je dobio možda i najbolje karte u ovoj ekspanziji. 

Znači dolaze nam beast druid, murlock shaman i demon warlock. 

Što se tiće paladina. Control paladin će se moći malo poboljšati s kombinacijom novog epic weapona +Watcher/Egg.

Doći će novi padain deck koji će biti orjentiran na buffanje Silverhand miniona pomoću ovog novog epic miniona (znaći novi 3 mana spell će biti glavna karta u decku) i možda će ljudi koristit i Bolvara u tom decku (veliko možda). Novi 2 mana minion 2/2 +Divine shield je u najgorem slučaju 2/3 minion. bilo bi bolje možda da su mu dali još 1 HP. Ali treba isprobat prvo. Novi healing spell je po meni bolji od starog (2 mana 6HP naspram 2 mana 4 HP +2atk). Možda će se u tom novom decku koristiti i Divine shield minioni zajedno s Blood Knightom i Blessingof Kings da se mogu buffati minioni sa Divine shieldom.

Jako se radujem ovoj ekspanziji. Mislim da ću si uz Paladina i novi warrior deck napravit jer izgleda full zabavan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

warrior je vec sad zakon.

kako trolam ekipu po ladderu nisu istine

17 godina

Ma dosadan je ko vrag, jedino je fora bacit 10tak legendarya u partiji.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
16 godina

Ekspanzija dolazi 8.12 u US i 9.13 kod nas. Prognoze su bile tocne :)))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Prekrasno, mogli su bar pricekat da rjesim sve kolokvije bar...

16 godina

Mage dobio  katastrofa karte (kao main mage player ja sam trenutno isfrustriran, zgroznut i užasnut ((ponajprije mislim na class legendary)) {#}). Bez obzira na to, sad kad dođe do promjene mete, nadam se da bi mage mogo opet postat viable za competitiv, zbog mocnih spellova koje ima od prije (ali i nekih novih opcija koje pružaju nove karte).

Što se arene tice, mage najvjerovatnije više nece biti toliko dominantna klasa, a to je odlicna stvar i to me stvarno veseli.  Arena ce bit fantasticna sad kad izađe GvG, a constructed se ne usudim komentirat- ali se nadam da bi sve klase bi trebale postat "viable", a samim time gameplay puno zabavniji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Eto, sve karte izašle na vidjelo, bit će zanimljivo. I to jako :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1samek kaže...

Mogao si nabaciti i kakav link {#}

Paladin/Warrior/Shaman najmanje igram.

Do sada sam najvise igrao Mage. Priest/Warlock/Hunter su mi zabavni.

Warlock mi ima najbolesniji artwork.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 11:02 (Chaky).
15 godina

Sa GvG-om dolazi i par nerfova.

BF Nick: Xtream_Switch
17 godina
neaktivan
Switch kaže...

Sa GvG-om dolazi i par nerfova.

Odmah isprike na njubarskom pitanju.

Kad dode do nerfa, onda se nerfane karte mogu pretvoriti u dust, za punu kolicinu dusta?

14 godina

Pa imaš 2 linka unazad par postova {#}

17 godina
Chaky kaže...

Odmah isprike na njubarskom pitanju.

Kad dode do nerfa, onda se nerfane karte mogu pretvoriti u dust, za punu kolicinu dusta?

Tako je. Možeš ih pretvorit u dust i dobit ćeš onoliko dusta koliko bi te koštalo da je craftaš. :)

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
17 godina
AmonZero kaže...

Blizzard koji quqi ?!?!

Em će mi trebat 5 dana da nabuffam (prvo ga treba izvuć iz decka) i onda kad ga stavim, neko mi  baci silence i mogu se j*bat.

Umjesto da stave neki dobar battlecry, jer već tirion ima problem sa silence sad dva Paladin legendary možeš sredit sa silence...{#}

Jonja kaže...

Najdraza klasa, 2 smece karte i jednu solidnu joj dali, glavno da hunter sad moze na jos iritantnije nacine pobjedjivati. Mislim nije mi jasna logika da klase koje se ne igraju dobivaju jos gore karte od klasa koje su jake same po sebi, pa se pitam jel ti likovi u Blizzardu igraju svoju igru na nekom nivou visem od najobicnijih casualaca?

AmonZero kaže...

Vjerovatno mi svi igramo Paladina na neki krivi način, a jedino Blizzard zna kako ga zapravo igrat.

Ako Paladin ne dobije nekog dobrog 2 mana miniona i odličnu epic kartu, opet će biti najneigranija klasa i u rankedu i turnirima.

Ponukan višegodišnjim PvP iskustvom sa WOW-a mogu reči gotovo 100% sigurno da je blizzard katastrofa u balansu klasa. Vjerojatno će i u heartstoneu kao i u wow-u raditi "kružni" nerf i buff pojedinih klasa pa su tako u wow-u jedno vrijeme dominantni bili hunteri i warloci pa u sljedećoj expanziji paladaini i druidi pa nakon toga "ubaci neku random" klasu i tako redom vrti u krug. Svako par mjeseci neku klasu buffaj a neku nerfaj. Psi laju, karavane prolaze i tako ja stekoh 6-7 godina wow iskustva uglavnom PvP-a dok mi jednom nije pukao film i zauvijek ih odj**ao (kada su rogue bufali sa self heal-om prije cca 2-3 godine).

Ne znam kako je sada PvP u wow-u da li još uvijek rade po istom principu ili taj balans sada na nešto liči.

13 godina

Teško je balans napravit sa toliko klasa i sa metagameom koji se stalno mijenja.

Warloci su oduvijek mogli igrat zoo npr. a igra se tek zadnjih mjesec dva.

Neke stvari nisu odma očite s balans stand pointa.Onda nerfaš to pa nešto drugo ispliva na povrsinu...i tak u krug. Mislim da je to normalno,drukcije se nemoze riješiti

16 godina
Bubabug kaže...

Što se GvG-a tice, gledo sam ovaj intervju u kojem su spomenute neke stvari koje su mnogoma bile nejasne nakon najave  na blizzconu.

Najbitnije;  bit ce moguce craftati GvG karte, a cijena dust-a za craftanja karata je  jednaka  ko i do sada. Isto tako arena reward ce nakon izlaska ekspanzije biti iskljucivo pack sa GvG kartama. 

Evo ovdje imate preglednu listu GvG karti link   

Po izlasku GvG-a ce odmah biti dostupan i spectator mode, dok android verzija hearthsone-a najvjerovatnije ne izlazi odmah, vec kasnije ovog mjeseca.  Opširnije na linku iznad.

Tokom GvG launch eventa dobivat ce se 3 GvG pack-a i free arena run, + 1 pack za igranje na android tabletu.

Opširnije o tome, zlatne GvG karte, i promjene na starim kartama pogledajte ovdje; link  

17 godina
Rocinante2112 kaže...

Teško je balans napravit sa toliko klasa i sa metagameom koji se stalno mijenja.

Warloci su oduvijek mogli igrat zoo npr. a igra se tek zadnjih mjesec dva.

Neke stvari nisu odma očite s balans stand pointa.Onda nerfaš to pa nešto drugo ispliva na povrsinu...i tak u krug. Mislim da je to normalno,drukcije se nemoze riješiti

meh. teško je ali nije nemoguće. ali naravno lakše je raditi nerf/buff svako par mjeseci.

16 godina
Chaky kaže...
1samek kaže...

Ima u mojem postu na vrhu ove stranice i prošla stranica predzadnji post. Treba samo malo pogledat što su ljudi prije postali. {#}

17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Chaky kaže...
1samek kaže...

Ima u mojem postu na vrhu ove stranice i prošla stranica predzadnji post. Treba samo malo pogledat što su ljudi prije postali. {#}

Vidio sam to djelomicno.

Tj facebook ne mogu otvoriti.

Onu sliku na imgur sam otvorio.

Ali po tonu njegovog posta, sam pretpostavio da ima jos karata, jer su na slici s imgur samo 7x9 karata.

A spominjalo se 120 karata.

15 godina

Pa dolazi previše karata među kojima je bolestan boost Locka, Huntera i Shamana! Znači sve karte ove od sada treba otopit i samo radit te nove karte :D

0 1 hvala 0
17 godina

Zasto?

16 godina

Vjerovatno moje prve dvije karte koje ću kraftat, ak ih ne dobijem u boosterima koje ću otvorit (od ušteđenog golda) kad GvG izađe.

Troggzor mi je jedna od najboljih karata u ovoj ekspanziji ( U top 3 sigurno).

Recombobulator je također odlična karta.

Nakon malo detaljnijeg pregleda karata vidim da je priest najviše profitiro i mislim da će biti jedna od 2 najbolje klase nakon GvG.

Najviše su izvisili Mage i Paladin koji će u svojim novim deckovima morati koristiti večinom nove neutrale karte naspram svojih loših novih class karata.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2014 12:25 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Recombobulator mi se cini borderline OP...

Doslovce mozes oštećenog miniona helat na full life i dobit potencijalno boljeg...

I još miniona dobiš uz sve to. Uf

15 godina

Meni se izrazito sviđa legendarna Gorila za Huntera i Epic karta. Priest i hunter će definitivno dobit buff sa ovim :D

0 0 hvala 0
16 godina

GvG arena i spectator dostupni ( najvjerovatnije kasnije  danas), kad izađe patch.

Gledam stream od Amaz-a, veliki Hype i svi traže kad ce bit live :D

http://www.hearthpwn.com/news/721-goblins-vs-gnomes-invades-the-arena-2-0-0-7234

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

GVG ARENA je online !!!!!!! {#}      Da ne spoilam previše, skinite patch i ceka vas free arena run :)

ni jedan flamestrike :D ni jedan flamestrike :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2014 21:46 (Bubabug).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Bezveze, necu igrat sad areni ko sta ju nisam ni do sada jel mi netrebaju ove stare karte a GVG karte su tek od iduceg tjedna reward. Btw jel postoji rok do kad se free arena entry mora iskoristit?

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2014 23:47 (R4zOR229).
16 godina

"To get the free arena run, you must login between December 4th and the 8th to get the credit."  - znaci svi koji nisu nek se ulogiraju do ponedjeljka, a tu arenu mogu odigrat bilokad.

Preporucam da se prijavite na sva 3 servera i pokupite free arena run jer se može iskoristit i kasnije (zabavno i dobro za vježbanje arene),  na primjer ja sam napravio grešku jer nemam onaj free naxx wing na azijskom i americkom serveru. Na njima igram samo arenu ali za daily questove mi treba constructed i naravno da mi sad fale karte.

U drafting  simulator su dodane nove karte pa možete i to isprobat. http://www.hearthpwn.com/arena

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 0:16 (Bubabug).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kaj ce ti na sva 3 servera, da si isus nebi stigo sve karte skupit na svim serverima ja sam jedva na jednom na NA sam imo jedno 50% i onda odusto jel je nisam imo volje vise skupljat i tamo a kamli da na jos jednom skupljam.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice