Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 669.238
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Chaky kaže...
R4zOR229 kaže...

Ma nebus to mogo igrat na mobu premalo ce bit, ja imam 5incha i sumnjam da ce bit igrivo na tome.

Magic 2015 radi bez problema na 5" mobu.

Ne vidim razloga zasto ne bi mogao i HS.

Da li je netko gledao Overwatch trailer?

Ja sam ga gledo live na streamu za vrijeme HS turnira. Ono F2P će bit pa ćemo vidjet. Nego kake veze ima Overwatch s HS ?

17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Chaky kaže...
Da li je netko gledao Overwatch trailer?

Ja sam ga gledo live na streamu za vrijeme HS turnira. Ono F2P će bit pa ćemo vidjet. Nego kake veze ima Overwatch s HS ?

Pogledaj ponovno i obrati paznju na zastitara na monitorima u muzeju {#}

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 13:37 (Chaky).
16 godina

Sad sam se sjetio na što si mislio {#}

16 godina

Ima netko da je dobio ban? :)

Što se GvG-a tice, gledo sam ovaj intervju u kojem su spomenute neke stvari koje su mnogoma bile nejasne nakon najave  na blizzconu.

Najbitnije;  bit ce moguce craftati GvG karte, a cijena dust-a za craftanja karata je  jednaka  ko i do sada. Isto tako arena reward ce nakon izlaska ekspanzije biti iskljucivo pack sa GvG kartama. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bubabug kaže...
Najbitnije;  bit ce moguce craftati GvG karte, a cijena dust-a za craftanja karata je  jednaka  ko i do sada. Isto tako arena reward ce nakon izlaska ekspanzije biti iskljucivo pack sa GvG kartama. 

E ako je tako onda ću počet igrat arene opet nakon izlaska ekspanzije... :D

16 godina
Bubabug kaže...

Ima netko da je dobio ban? :)

Zbog ? 

17 godina

botanja valjda, ja sam malo boto prije al sam presto par mjeseci prije ban wava tak da me nisu pogodili

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
16 godina

Uopće ne vidim zašto bi to koristio.

Ljudi koriste da si dignu rankove, a od toga nemaju nikakve korsti. Osim card skina (kojeg je vrlo lako dobit, onaj za legend je odvratan), ranka (što ti ništ nedaje), i nekog sitnog golda (treba 3 pobjede da se dobije neki sitan gold).

Mislim valjda igram da se zabavim.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Mrznja prema svima koji botaju i koriste bilo koje oblike varanja!

Ili igrajte kako treba uz svoj vlastiti skill ili odskakutajte dalje.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Mrzi me kolko oces tak me zaboli, ja sam boto radi golda nikad u constructedu jel nisam vidio smisla tome a tak i onako me nije nikad bilo briga za rank. Jedino sta sam htio je sve competive karte da mogu normalno turnire igrat, kad sam to skupio presto sam botat.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
16 godina
neaktivan

Skontao sam trik u areni. U areni nije bitan ni skill, ni sreca vec samo dan kada igrate. Inace se plutam oko 4-5 winova po areni, ali danas sam prvi put igrao nedeljom i laganini uzeo 9,10,8 winova. Vjerovatno zato sto svi noobovi kao ja igraju nedeljom.

0 2 hvala 0
16 godina
Arxi kaže...

Skontao sam trik u areni. U areni nije bitan ni skill, ni sreca vec samo dan kada igrate. Inace se plutam oko 4-5 winova po areni, ali danas sam prvi put igrao nedeljom i laganini uzeo 9,10,8 winova. Vjerovatno zato sto svi noobovi kao ja igraju nedeljom.

Ista stvar ti je i u LoL-u, samo što tamo dobiješ nobove u timu, a ovo je solo igra {#}

16 godina

Jutarnja arena za dobar dan :D {#}

Na decklisti fale; 2x Boulderfist Ogre, 1x Ravenholdt Assassin,1x Flamestrike Na decklisti fale; 2x Boulderfist Ogre, 1x Ravenholdt Assassin,1x Flamestrike
Izgubio sam taj jedan game u kojem sam nakon mulligana dobio 2 Ogra, Flamestrike i Sludge belchera, bio sam mrtav u 4 poteza  :D Izgubio sam taj jedan game u kojem sam nakon mulligana dobio 2 Ogra, Flamestrike i Sludge belchera, bio sam mrtav u 4 poteza :D
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

2 golda rare-a. Mrzim te :D

17 godina

Sta se zalis ja ih moram craftat

16 godina

200 dust-a nije loše, trebat ce za GvG karte :). Ovaj zlatni lightwell sam dobio vec 5-6 puta, a tu kartu sam koristio jednom u životu i to kad sam prolazio Naxx heroic. 

Bas sam jucer gledo video od Kripp-a o shadowform karti i naravno naletim danas na priesta kojeg je shadowform "unistio". Pre loša je karta ako nemate uspostavljen board controll.

shadowform OP-i , (game 6) shadowform OP-i , (game 6)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Dodajte me 

Nick:Ozar2569

Vidimo se :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kakvo je vaše mišljenje o novim kartama iz GvG ?

Pošto ja igram paladina mogao sam vidjeti neke karte i mislim da će paladin imati previše oružja koja neće stati u isti deck. Još uvijek fali neki early game removali, bez čega se paladin uvijek pati. Jako mnogo 3 mana weapona i random efekata za moj ukus.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2014 14:36 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Kakvo je vaše mišljenje o novim kartama iz GvG ?

Pošto ja igram paladina mogao sam vidjeti neke karte i mislim da će paladin imati previše oružja koja neće stati u isti deck. Još uvijek fali neki early game removali, bez čega se paladin uvijek pati. Jako mnogo 3 mana weapona i random efekata za moj ukus.

Mislim da je paladinovo oružje dosta jako, dok njegove druge dvije karte su onako meh...

Nego, evo dokaza da u areni je potrebna i doza skilla, a ne samo sreće u drawanju dobrog decka. Moj frend ( kojem je max 10 pobjeda, a prije toga je bilo max 8 pobjeda ) je drawao ovaj insane ( bar po meni ) hunter arena deck, i općenito jedan od najbrutalnijih deckova koje sam vidio u areni. Možda je flare i tracking bio loš izbor ( koji 2-drop bi dobro došao ), al s ovim deckom imao je 4-3.

Deck Deck
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2014 16:03 (Blizek).
16 godina

SS je vrhunski {#}

17 godina

Imo sam i ja sa deckom sa 2 legendarya 2-3, a imo sam i sa raznim smecem 10-12

16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

SS je vrhunski {#}

Ma to je frend sliko pa sam ja samo proslijedio.

R4zOR229 kaže...

Ma dobro, razumijem to, ali jednostavno ovo je prejak deck da ima samo 4 pobjede, puno ima previše izravnog dmg, low curve mu omogućuje da uvijek ima nešto za odigrati, a draw mu omogućuje da ne ostane bez karata. Nisam baš toliko loš u areni da neznam što valja ( teže je znati što neće valjati, deck te zna uvijek iznenaditi, osim ako sam namjerno pickaš 10+ užas karata ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2014 17:15 (Blizek).
14 godina

Arena je ti svijet za sebe.

Draftao sam neki bolesni druid deck, mislio sam da će bit 12-0, završio sam jedva 5-3, jednostavno su protivnici imali bolje karte, bolje igrali, tko će ga znati :)

Par ih je imalo bolesne top-deckove, ne možeš ništa protiv toga.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
R4zOR229 kaže...

Ma dobro, razumijem to, ali jednostavno ovo je prejak deck da ima samo 4 pobjede, puno ima previše izravnog dmg, low curve mu omogućuje da uvijek ima nešto za odigrati, a draw mu omogućuje da ne ostane bez karata. Nisam baš toliko loš u areni da neznam što valja ( teže je znati što neće valjati, deck te zna uvijek iznenaditi, osim ako sam namjerno pickaš 10+ užas karata ).

Od 1 i 2 dropova taj deck ima  dva webspinnera, uz takav loš hero power kakav ima hunter, jako je teško uspostavit nekakav board controll.   I zato uz takav draft, ništa više od 4 wina nije ni bilo za ocekivat.

Po mojem mišljenju hunter u areni nema što tražit bez barem 5-6   2-dropova.

13 godina

hunter hero power loš?

:D

16 godina

Ne loš, vec najgori hero power u areni (warrior je tu negdje), jer nema nikakav utjecaj na board controll.  S tim da je hunter kao klasa sigurno u top 3-4 klase za arenu, bez obzira na hero power.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

That card value

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
AmonZero kaže...

That card value

Jedva čekam dobit ga random s onim od 1 mane hahha

16 godina

Ili ga izvuć s onim novim hunter spellom koj ismanji cost za 4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AmonZero kaže...

Ili ga izvuć s onim novim hunter spellom koj ismanji cost za 4.

Ma neee, to je dosadno... Ovo je sreća, radost, oduševljenje kad dobiješ!:D

Inače imam 3500+ dusta, ne želim ih trošit na ništa... Čekam bolje dane :P

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice