Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 661.412
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Doguro jucer do ranka 4 danas doso do 3 pa opet pao na 4 i sad vise manje visim na 4 cijeli dan. Uglavnom uber dosadno je sad ovo, 70% gameova warlock i hunter al dobro...steta sta nemam nekih karti da probam igrat control shamana il priesta.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
15 godina

Napokon legend :). Danas sam bio stalno Rank 2 i onda u 30 min prođem kroz rank 1 do legend za 30 minuta bez poraza :). Sad mogu dovršit arenu u kojoj imam 3 legend karte u decku :)

Legend 305 Legend 305
Arena Arena
Moj PC  
6 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
btw. mage bez flaming strike picka u areni, komotno ću odsad concede arenu, jer nema šanse.

nhf...ali to je glupost...pa dosta arena se da izvuci i bez flamestrikea. Mage je jako zajeban u areni zbog hero abilitya...svaki monster iz nizeg mana razreda ti moze ubit one iz viseg samo zbog hero abilitya...kad draftas deckove jednostavno se skoncetriraj na board kontrol...

16 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Pa nisam reko da je los, al nije bas top pick to sto neki tvrde. Paladin je definitvno no1 sto se arene tice.

ovo fakat imas pravo...taj paladin je iritantan kad igras protiv njega (kad igras sa njim ako ga dobro zdraftas mozes do kraja)..najgori/najbolji su mi argent commanderi...preiritantan creature...ono ubijes miniona sa druge strane samo zbog fkin abilitya a kosta dvije mane...full je nezgodan paladin kad protiv njega.

Nekako u areni mi se cini da paladin i mage su top, dok je ostatak relativno OK...doduse priest...meni osobno je sa njim najteze igrati arenu, najgori prosjek imam sa njim, nikad dobro odigrat sa njim (moguce da jos klasu ne znam dobro i da lose draftam).

15 godina
tkovi kaže...
fila2208 kaže...
btw. mage bez flaming strike picka u areni, komotno ću odsad concede arenu, jer nema šanse.

nhf...ali to je glupost...pa dosta arena se da izvuci i bez flamestrikea. Mage je jako zajeban u areni zbog hero abilitya...svaki monster iz nizeg mana razreda ti moze ubit one iz viseg samo zbog hero abilitya...kad draftas deckove jednostavno se skoncetriraj na board kontrol...

Ma dobro to sam malo rageao, ali teško je, barem meni, nisam uspio izgradit field on nešto složio, ja nemem očistit i game over.

Nikako da mi ga ni ponudi u draft...ali dobro, mage i paladin slažem se.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
15 godina
neaktivan

Ja sam došao max do ranka 15 i od tad sam samo pao na 16 i trenutno nemam nijedu zvijezdu na 16. Nikako se ne mogu probit naprijed :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Krenem danas od ranka 2, 2 zvijezde i dođem do rank 1 5 zvijezda. Znači treba mi jedna pobjeda i Legend sam, ali onda naravno dobijem 3 huntera zaredom. Tako da sam prestao igrati za danas, ne možeš protiv njih jednostavno je pokvarena klasa i OP. Šteta jer sam imao lijepu seriju, dobivao sam ja i neke huntere, ali dosta teško. Probat ću sutra opet što drugo. Nadam se da će bit manje Huntera. Samo želim napokon doći do Legenda i onda više ni neću igrati dok ne poprave Huntere, ali ne ide pa ne ide.

1 0 hvala 0
17 godina

Ma i hunteri i warlock, sere mi se i od jednih i drugih al i ja nazalost igram zoo jel nemam karata za nista pametnije al je jednostavno usrano vidjet 70% rankeda dvije iste klase. Tu i tamo koji hrabri uleti sa control priestom i to je to.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
12 godina

Ovo je bilo zanimljivo, uspio sam doc do 40-40 na minionu:)

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 19:40 (njuskac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
njuskac kaže...

Priest fag {#}

najgore mi je kad mi priest slaže taj kombo i presretan je kako će me sad uništiti, kao ono nisam ga skužio.
Onda mac neki disable ili hp to 1 pa strelica.

I onda threaten emote klasično :)

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
15 godina
neaktivan

Jao šta obožavam ove laggove -.-'

Tako su iritantni, da toga nema nigdi!!!!! Igra sam 1. put arenu nakon više od 2 miseca i 5 puta me diskonekta i izgubim potez -.-'

http://prntscr.com/3cfiwy

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 20:49 (1.Lovac).

0 0 hvala 0
17 godina

De citajte fino je pisalo da je maintence do 12(po nasem do 9 mislim) i zato su ti lagovi, ja sam jedva odigro dva arena matcha kolko sam disconnecta imo dok sam skuzio sta je to.

16 godina
R4zOR229 kaže...

De citajte fino je pisalo da je maintence do 12(po nasem do 9 mislim) i zato su ti lagovi, ja sam jedva odigro dva arena matcha kolko sam disconnecta imo dok sam skuzio sta je to.

Al su našli pravo vrijeme za takve stvari ( da nisu mogli u nekom kasno nocnom terminu)... DC me u zadnjem potezu u rankedu kad sam vec imao win i upropasti mi winstreak po ne znam koji put danas.

Jucer mi je bio hakiran account (tocnije  blokiran),  morao sam slat osobnu da me odblokiraju jer mi nije htjelo prihvatit podatke za promjenu lozinke (Sad imam ovu aplikaciju  na androidu).

Siguran sam da je sve iscenirano sa strane Blizarda, da bi stvorili dojam sigurnosti( pogotovo za ulaganje u account). 

15 godina
neaktivan
njuskac kaže...

Kad cete skuzit da su deckovi s buffanjem jednog miniona losi (osim ako nije leeroy ili sl.), sto ti ga buffas na 50/50 ja bacim equality i eto ti sve pada u vodu, 10 karata sto si potrosio da ga nabuffas ja ti rjesim s jednom. Ovi sto govore da su zapeli na 15-om ranku, nije ni cudo. Igrajte igru, pogledajte malo kako funkcioniraju dobri deckovi i nemojte igrat hunter rush deckove jer mi ih je puna kapa.

LoL acc THCJoshi
17 godina
Bubabug kaže...
R4zOR229 kaže...

Al su našli pravo vrijeme za takve stvari ( da nisu mogli u nekom kasno nocnom terminu)... DC me u zadnjem potezu u rankedu kad sam vec imao win i upropasti mi winstreak po ne znam koji put danas.

Jucer mi je bio hakiran account (tocnije  blokiran),  morao sam slat osobnu da me odblokiraju jer mi nije htjelo prihvatit podatke za promjenu lozinke (Sad imam ovu aplikaciju  na androidu).

Siguran sam da je sve iscenirano sa strane Blizarda, da bi stvorili dojam sigurnosti( pogotovo za ulaganje u account). 

To je normalno za battle.net navikni se, kaj sad izgubio si win strike super. Ja sam izgubio bar 20 arena matcheva zbog njihovih disconnectova, jebo im sve po redu na forumu upocetku al sam shavatio da nema koristi pomiri se s tim il prestani igrat. Nzn otkad igras al sad je super sta se dogadalo prije koji mjesec a da ne pricam o prosloj godini.

16 godina
Jonja kaže...
njuskac kaže...

Kad cete skuzit da su deckovi s buffanjem jednog miniona losi (osim ako nije leeroy ili sl.), sto ti ga buffas na 50/50 ja bacim equality i eto ti sve pada u vodu, 10 karata sto si potrosio da ga nabuffas ja ti rjesim s jednom. Ovi sto govore da su zapeli na 15-om ranku, nije ni cudo. Igrajte igru, pogledajte malo kako funkcioniraju dobri deckovi i nemojte igrat hunter rush deckove jer mi ih je puna kapa.

Daj mi pojasni kako ćeš samo s Equality riješit 50/50 miniona {#}

Trebaju ti barem dvije karte. Ili Equality i 1/1 hero power minion.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Ovi sto govore da su zapeli na 15-om ranku, nije ni cudo. Igrajte igru, pogledajte malo kako funkcioniraju dobri deckovi i nemojte igrat hunter rush deckove jer mi ih je puna kapa.

Ovo se odnosilo na mene... Niti igram huntera, niti igram rush deckove. Nemam sreće s tim hunterom, a rush deckovi nisu dobri...

16 godina
1.Lovac kaže...

Ovo se odnosilo na mene... Niti igram huntera, niti igram rush deckove. Nemam sreće s tim hunterom, a rush deckovi nisu dobri...

{#}

15 godina
neaktivan

To se odnosilo na rush dekove koje sam ja napravio... Nedostaje mi par karata koje bi trebale bit ključne ako se ne varam. Inače ako neko od vas ima neki deck koji bi preporučio da probam, nek stavi ovdje pa da probam ako imam te karte :D

16 godina
1.Lovac kaže...

To se odnosilo na rush dekove koje sam ja napravio... Nedostaje mi par karata koje bi trebale bit ključne ako se ne varam. Inače ako neko od vas ima neki deck koji bi preporučio da probam, nek stavi ovdje pa da probam ako imam te karte :D

googlaj zoolock, netgrebaš niti jedan legendary,ni epic a možeš doci do legendary ranka

17 godina

Da i ubitacno je zabavan za igrat...nadam se da ce doc neki nerf za huntera i warlocka jel je ovo retaridrano.

15 godina
neaktivan
acca kaže...

googlaj zoolock, netgrebaš niti jedan legendary,ni epic a možeš doci do legendary ranka

Nadam se da ne misliš na ovo jer totalno je beskoristan protiv većine mage deckova, a priest i druid su također opasni protiv ovog.
I da lock je solidan, imam lorda čak, ali slabo je to sve ako nemaš sreće :(

17 godina

Da to je vise manje to, nzn koji si ti rank i dal pratis hearthstone community uopce al nakon otprilike ranka 7 do legendarya sve ti je puno tih deckova. Mage tamo ne postoji priest tu i tamo koji isto ko i druid ovo ti je 70% deckova.(uz huntera)

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 1:36 (R4zOR229).
17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
Bubabug kaže...
R4zOR229 kaže...

To je normalno za battle.net navikni se, kaj sad izgubio si win strike super. Ja sam izgubio bar 20 arena matcheva zbog njihovih disconnectova, jebo im sve po redu na forumu upocetku al sam shavatio da nema koristi pomiri se s tim il prestani igrat. Nzn otkad igras al sad je super sta se dogadalo prije koji mjesec a da ne pricam o prosloj godini.

@Bubabug

Bolje da ti propadne winstreak, nego HC lik u Diablu {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
neaktivan
Chaky kaže...
R4zOR229 kaže...
Bubabug kaže...
R4zOR229 kaže...

@Bubabug

Bolje da ti propadne winstreak, nego HC lik u Diablu {#}

Ili da popušiš 14/14 HC progress u SoO zato jer si taman prije Garrosha dobio dc i ne možeš se više logirat. Bar je ekipa bila fer i čekala me 10 minuta. A sad čekat ponovno da se skupi neka ekipa. Što se b.net tiče u zadnje vrijeme su kataklizmični (opet) i svako malo problemi sa dc (sc, wow, hs - ne znam kako je u diaboli; ne igram), pa dc from b.net i iza toga nemogućnost logiranja na isti, a da ne govorim koje probleme sa lagom imamo u wow-u... Bonus - support je go' qrac (najgori od 2005. kako sam stalni b.net korisnik).

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
13 godina

neznam zasto ljudi ne koriste jednostavno 2/5 charge-a pa njega buffaju :D

jerbo,u istom redu ga mos odigrat,poduplat ga i udarit za 20 ko iz *PEEEP

meni nema drazeg neg pobijedit u jednom redu sa warrior controlom. drzat board cistim,tu i tamo lupit protivnika da bude na 24 i to je to. s 24 na 0 ga spustit u jednom redu. ljudi se osjecaju relativno sigurno na 20+ hp-a ,a ima fino karata s kojima mozes rješavat sve šta ti se nadje na putu... ionda raging worgen,taskmaster/inner rage+charge ... BAM. gg

rijetko ko to igra,tesko je prokuzit protivnika. vecina kontroli ide standardno pa igra yseru,ragnarosa itd... ma bjezi. to svi igraju,lagano je procitat deck. isto ko kad igram ranked i vidim hunter deck. 90% karata unutra znam šta ima jer svi igraju isti deck. znam što ocekivat.

ovo niko ne ocekuje.

16 godina
Rocinante2112 kaže...

meni nema drazeg neg pobijedit u jednom redu sa warrior controlom. drzat board cistim,tu i tamo lupit protivnika da bude na 24 i to je to. s 24 na 0 ga spustit u jednom redu. ljudi se osjecaju relativno sigurno na 20+ hp-a ,a ima fino karata s kojima mozes rješavat sve šta ti se nadje na putu... ionda raging worgen,taskmaster/inner rage+charge ... BAM. gg

rijetko ko to igra,tesko je prokuzit protivnika. vecina kontroli ide standardno pa igra yseru,ragnarosa itd... ma bjezi. to svi igraju,lagano je procitat deck. isto ko kad igram ranked i vidim hunter deck. 90% karata unutra znam šta ima jer svi igraju isti deck. znam što ocekivat.

ovo niko ne ocekuje.

neznaš... kao prvo neznaš da li je rush ili mid range hunter, kao drugo oba deckova ima u varijaciji bez i sa trapima i eaglehorn bow... dosta je i zajebano s lockovima jer može biti zoo ili handlock pa neznaš što da zadržim u ruci. No ragnarosa, yseru i takve UOPČE ne vidim od ranka 5... ljudi rušaju skoro svaki game s tu i tamo kojim mid range hunterom

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 15:41 (acca).
13 godina
acca kaže...
Rocinante2112 kaže...

ovo niko ne ocekuje.

neznaš... kao prvo neznaš da li je rush ili mid range hunter, kao drugo oba deckova ima u varijaciji bez i sa trapima i eaglehorn bow... dosta je i zajebano s lockovima jer može biti zoo ili handlock pa neznaš što da zadržim u ruci. No ragnarosa, yseru i takve UOPČE ne vidim od ranka 5... ljudi rušaju skoro svaki game s tu i tamo kojim mid range hunterom

ako u prva 3 poteza ne prepoznas kakav je deck,onda nemoj ni igrat HS ilitiga TCG

pogotovo HS koji ima mali pool karata. u prva 3 reda,cak i ako je katastrofalno loše povukao znas kakav deck igra ,em zbog filozofije igranja (vidis jel ti ide u facu il neide),vidis koliko miniona odrzava na stolu...

a ovo za zoo ili handlock nevjerujem da si napisao jer boze dragi. ta 2 decka se toliko u filozofiji razlikuju da ono...neznam šta da ti kazem na to

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 16:13 (Rocinante2112).
16 godina
Rocinante2112 kaže...

ako u prva 3 poteza ne prepoznas kakav je deck,onda nemoj ni igrat HS ilitiga TCG

pogotovo HS koji ima mali pool karata. u prva 3 reda,cak i ako je katastrofalno loše povukao znas kakav deck igra ,em zbog filozofije igranja (vidis jel ti ide u facu il neide),vidis koliko miniona odrzava na stolu...

a ovo za zoo ili handlock nevjerujem da si napisao jer boze dragi. ta 2 decka se toliko u filozofiji razlikuju da ono...neznam šta da ti kazem na to

čovječe melješ gluposti, čitaj sa razumjevanjem. Ti znaš kada izbacuješ karte da li je zoo ili handlock? Da li igraš protiv mid range ili agro huntera... i još u svakome od njih ima varijacija od 5-8 karata... nemoj soliti pamet... pola igre ti se odluči s početnom rukom a nikako ne možeš znati protiv kojeg tipa decka igraš a za svakoga preferiram druge karte

13 godina

ok ,neznas protiv kakvog dcka igras nakon 3 reda.

nothing to do here.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice