Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 669.543
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Vec danima se nemogu ulogirat na igru, upišem ime i šifru i nemogu stisnut login. "We are aware of an issue affecting our authentication servers, which may result in slow or failed login attempts. We are currently investigating the cause and will provide updates as they are available."

A vidim tu  da ekipa igra

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Bubabug kaže...

Vec danima se nemogu ulogirat na igru, upišem ime i šifru i nemogu stisnut login. "We are aware of an issue affecting our authentication servers, which may result in slow or failed login attempts. We are currently investigating the cause and will provide updates as they are available."

Ja nisam imao uopće nikakvih problema s niti jednom blizzardovom igrom, niti logiranjem već jako dugo. Sve funkcionira savršeno. Ta obavjest stoji jako dugo i ne trebaš se na nju obazirati. Da li si probao obrisati cahce i/ili resetirati sve podatke na serveru?

PS: da li se možeš logirati na battle.net-u?

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 19:17 (formula1live).
16 godina
formula1live kaže...
Bubabug kaže...

Ja nisam imao uopće nikakvih problema s niti jednom blizzardovom igrom, niti logiranjem već jako dugo. Sve funkcionira savršeno. Ta obavjest stoji jako dugo i ne trebaš se na nju obazirati. Da li si probao obrisati cahce i/ili resetirati sve podatke na serveru?

PS: da li se možeš logirati na battle.net-u?

Problem je s hardwareom mojeg računala kod frenda sam se uspio spojit normalno na svoj acc. Svejedno hvala na pomoci!

Sto je pocela nova sezona? piše mi congradulations u reached lvl 16 rank last season is sad sam 25 lvl opet :D.  Noob sam totalni inace lvl 16 sam bio zbog sretnog winstreak-a pa pitam.

16 godina

Ma to ti se svakih mjesec dana resetiraju rankovi.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
15 godina

Koji je maksimalni broj aktivnih daily questova? Trenutno nemam vremena igrati pa sam mislio rješavati one koji daju 60, al u zadnja dva dana samo 40 dobijam. Jel 3 maksimalan broj ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
anarky1988 kaže...

Koji je maksimalni broj aktivnih daily questova? Trenutno nemam vremena igrati pa sam mislio rješavati one koji daju 60, al u zadnja dva dana samo 40 dobijam. Jel 3 maksimalan broj ili?

Jednom dnevno 1 quest možeš zamijeniti za neki drugi (random). Dostupna su ti max 3 questa, ali nekad mi se dogodi da ako neigram par dana kada riješim jedan od ta 3 on mi odma stavi novi.

14 godina
neaktivan

ovo je gore nego droga, btw jel netko probao igru pokrenuti sa sticka, mogao bi na poslu u pauzi nabaciti neku partiju, samo neznam da li imamo flash :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Napokon misija vrijedna spomena :D

0 0 hvala 0
16 godina
1.Lovac kaže...

Napokon misija vrijedna spomena :D

ja ju doslovno nisam vidio od 11tog mjeseca

13 godina
odjavljen

Što se tiče questova, oni ostaju ako ih imaš više od tri a nisi ih riješio. Ja ih nisam rješavao 6 dana, i jadan dan sam ih riješio svih 6. Kako jednog riješiš tako drugi dođe. Ali ipak možeš samo jednom tijekom tog dana zamjeniti quest.

0 0 hvala 0
16 godina

Riješio danas sve daily (svi bili 5 shaman wins ) i kupim 2 packa s goldom i evo odma u prvom {#}

Samo za onog forumaša koji mi je objašnjavo zašto je Rag bolji od Tiriona i zašto sam pogriješio pri izboru {#}

Lord RAG !!! Lord RAG !!!
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Lol kakav bug ili šta već.

završim krug normalno i sad na njemu je red. I tako stoji, a moj hero kaže what to do..ono kad imaš ti krug pa razmišljaš.

I tako minutu i pol i odjednom krene njegov krug, frajer stavi 4-5 karti odjednom, a meni samo drawa karte i on piše my turn, on ima 5 monstera ja imam prepunu ruku i odjednom samo mi krene konop goriti za kraj runde, bacim nešto i oidgram, ali me raznio sljedeći krug

wtf? još netko sličan bug vidio?

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

završim krug normalno i sad na njemu je red. I tako stoji, a moj hero kaže what to do..ono kad imaš ti krug pa razmišljaš.

I tako minutu i pol i odjednom krene njegov krug, frajer stavi 4-5 karti odjednom, a meni samo drawa karte i on piše my turn, on ima 5 monstera ja imam prepunu ruku i odjednom samo mi krene konop goriti za kraj runde, bacim nešto i oidgram, ali me raznio sljedeći krug

Stari bug :(. Nažalost ništa novoga, ali ga blizzard još nije riješio.

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

to je problem sinkroniziranosti. tvom je protivniku išlo sve normalno i vjerovatno je mislio da si ti AFK. i onda u trenutku kad se igra napokon podesila ti si zaostajao tih 5-6 turnova. još uvijek je beta i vjerovatno će se riješit dok igra izađe.

15 godina
udarnik60 kaže...
fila2208 kaže...

to je problem sinkroniziranosti. tvom je protivniku išlo sve normalno i vjerovatno je mislio da si ti AFK. i onda u trenutku kad se igra napokon podesila ti si zaostajao tih 5-6 turnova. još uvijek je beta i vjerovatno će se riješit dok igra izađe.

Ma znam da je beta i kužim sve, ali ono, gledam šta se dešava, velim partiju sam popušio.
ali dobro, sve je to za ljude, valjda će riješiti. 

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
udarnik60 kaže...
fila2208 kaže...

Ma znam da je beta i kužim sve, ali ono, gledam šta se dešava, velim partiju sam popušio.
ali dobro, sve je to za ljude, valjda će riješiti. 

Također i meni bio jučer prvi puta i sav u čuđenju gleda....pa sam pretpostavija da je neki bug u igri.

17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Riješio danas sve daily (svi bili 5 shaman wins ) i kupim 2 packa s goldom i evo odma u prvom {#}

Samo za onog forumaša koji mi je objašnjavo zašto je Rag bolji od Tiriona i zašto sam pogriješio pri izboru {#}

{#}

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
16 godina

Ajd zamisli... igram arenu i pobjeđujem lika i igra se zbuga pri kraju game-a i on nema vremenskog ograničenja na svoj potez. I cigan neželi završit krug jer je u sljedećem krugu praktički moja pobjeda. Sad čeka da ja leavam game, al bude se načeko bome. Ja ne izlazim van !

Kasnije dodam SS

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AmonZero kaže...

Ajd zamisli... igram arenu i pobjeđujem lika i igra se zbuga pri kraju game-a i on nema vremenskog ograničenja na svoj potez. I cigan neželi završit krug jer je u sljedećem krugu praktički moja pobjeda. Sad čeka da ja leavam game, al bude se načeko bome. Ja ne izlazim van !

Kasnije dodam SS

Da, skužio sam da se ekipa koristi tim foricama. Jučer sam ubio lika, svaki krug je čekao do samog kraja za potez da me izludi.

Reko pajdo moj alt tab mila majka a ti koliko hoćeš razmišljaj :)

13 godina
odjavljen
AmonZero kaže...

Kasnije dodam SS

Ne treba biti da nije htio završiti krug. Možda nije mogao stisnuti gumb za završetak kruga. Dogodilo mi se već par puta da mi je gumb jednostavno nestao i sve je stajalo. Karte smo mogli obojica gledati, što se vidjelo animacijama, i koristiti emotes ali nitko nije mogao igrati. Igra je završila tvoj krug ali nije dala njemu njegov. Njemu je izgledalo da ti zavlačiš. I onda imaš opciju čekati ili odustati jer najvjerojatnije tko prvi odustane taj je izgubio. Bar se tako nadam, ili obojica izgubimo. Isto tako i ako ubiješ sebe i protivnika u istom krugu obojica dobite poraz. A što se tiće Alt-Tab- anja to se još sad ne ispati u beti jer ponekad te zbog toga izbaci s servera i piše ti se poraz. U ovoj igri treba puno strpljenja, čak i ako protivnik uvijek odigrava potez nakon što se pojavi konopac.

PS: primjetio sam da su svi počeli igrati deckove koje su postavili streameri i trenutno se u velikoj većini slučajeve sad sve svodi na RNG a gotovo ništa na razmišljanje što odigrati. Jbt. svi deckovi isti...

PPS: isto tako mi se jednom dogodilo da mi se gumb za završetak kruga ukosio i pola je bilo ispod ploče, te ga nisam mogao pritisnuti. Igrati sam mogao sve noramalno, ali sam morao svaki krug koristiti svo vrijeme. Mislim da je to raspi**ilo protivnika jer je konstantno prijetio emotesima :). A ja sam samo mogao stiskati I'm sorry :).

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 7:13 (formula1live).
15 godina
formula1live kaže...

PPS: isto tako mi se jednom dogodilo da mi se gumb za završetak kruga ukosio i pola je bilo ispod ploče, te ga nisam mogao pritisnuti. Igrati sam mogao sve noramalno, ali sam morao svaki krug koristiti svo vrijeme. Mislim da je to raspi**ilo protivnika jer je konstantno prijetio emotesima :). A ja sam samo mogao stiskati I'm sorry :).

hahah to se i meni dogodilo...

al meni je definitivno najgora stvar kad me usred arene diskonekta... već 2 poraza imam u areni radi diskonektanja, a oba sam vodio, jednog mi je trebao jedan krug do pobjede. najgora stvar koja se u igri može dogodit...

17 godina

Jel se jos neko nemoze ulogitat na baattle net?

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
13 godina

niko nemre

17 godina

Nego dal tu postoji popis di popis BattleTagova ljudi koji igraju(na forumu mislim)?

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
16 godina
R4zOR229 kaže...

Nego dal tu postoji popis di popis BattleTagova ljudi koji igraju(na forumu mislim)?

Moj imaš u potpisu, a i ostali članovi su ostavljali svoje al to je se razbacano po temi.

15 godina

Još uvijek ne radi ovaj HS -.-'

0 0 hvala 0
16 godina
1.Lovac kaže...

Još uvijek ne radi ovaj HS -.-'

Ne znam stvarno u čemu je problem, igrao sam večeras i sada sam probao u HS i meni radi, i D3 i HS, imaju problema ali to očito ovisi još o nekim parametrima :(

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
15 godina

Naravno da sad sve radi... Blizzard ;) Uvijek veselo :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 1:44 (1.Lovac).
14 godina

Jučer dobio onaj daily, 7 winova za 100g, počastio se s 2 boostera, prvi je ispao skroz solidan :)

BTW, Karamelino#2371 ak netko hoće duelat malo...

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 17:09 (1samek).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

wow. 2 lgendarya u istom....:D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice