H.a.w.x.

poruka: 456
|
čitano: 108.168
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: H.a.w.x.
nadimak888 kaže...

1000km/h??  stisnem tipku 1 na tipkovnici i mali ide 1800 i vise :D   (f-16a)

pocne mi se slika trest pa malo usporim da nebi bilo.

tipka 1 - attack

tipka 2 - defense

onu debilnu kameru nikad ne koristim, pa lol stalne se okrece i onda se zbunim :|

Nisi skužio...
Dakle, za realističnan letni model nužno je isključiti "assistance". Isključivanje automatski gasi sve osim najdebilnije kamere koja "zbuni" kako ti kažeš jer se "stalno okreće".
Dakle, skužio si što iritira neke ljude? To stalno okretanje, plutanje i sl. na koje si prisiljen ako želiš realnije upravljanje i ponašanje aviona.

Da su forsirali debilnu kameru kada je "assistance" uključen (ON) onda bih još razumio jer im je i letni model pojednostavljen, ali otežavati ionako težu (realnu) opciju je u najmanju ruku debilno.

Dakle, da nisu usrali to s kamerom (a oni to mogu promijeniti jednostavnom zakrpom) onda bi čak i meni, koji sam inače pristaša realnih simulatora, igra bila atraktivna. Neka bar daju pogled s guzice kao na tvojoj slici i ja sam zadovoljan čak i bez obzira što su nesposobni u kokpit staviti HUD.
LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

A ono, trebalo je biti bolje...Assistance ON, bez kojega je nemoguće letjeti pravocrtno servira sve pod nos i zaključava manevre, što je jako, jako glupo.
S druge strane, Assistance OFF daje manevrabilnost, makar je kamera toliko retardirano napravljena, da izgleda kao da igram neku 2d igru s futurističkim podmornicama, prije nego HAWX.

Također, fizika im nije baš najbolja - u slobodnom padu se avion automatski prevrne na trbuh, što nema veze s mozgom (olakšava izvlačenja), te neki od manevara pri naglom kočenju prebacuju prevelik G (jednostavnije, silu) na krive točke u realnosti, tako da su barem mogli napraviti nemogućnost za neke manevre, ili jednostavno pilotu staviti nekakve vidne smetnje.

Sve u svemu, po demu je igra razočaranje. A sjećam se pred kojih 4-5 mjeseci, ono, HAWX, wow smještena je igra u Tom Clancyev reality, bit će priče, bit će spektakularne grafike u spoju s kvalitetnom fizikom i super soundtrackom za ufuravanje - pravi military air, ili u najmanju ruku dogfight simulator.

...

Nothing else matters.

0 0 hvala 0
17 godina
H.a.w.x.

Dobra je, samo treba mi ona palica, glupo mi je na tipkovnici i mišu.

Grafika je ok, sve ide na max 8xaa...

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,6GHz 1,45V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

igru sam bas skinio i instalirao sa bugovih stranica,i mogu reči da sam jaaaaaaaaaaaaaaaaaaako oduševljen,kako grafikom tako i igrivošću,jedino što i svi ostali kažu kad se isključi assistance onda je opcija najdebilnije kamere i to je največa zamjerka koju ja vidim u ovoj igri.....   sve u svemu  -----    prolaz

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+; vga:nvidia gtx260; power:Chieftec power supply 650W,
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D_Inuit kaže...

A ono, trebalo je biti bolje...Assistance ON, bez kojega je nemoguće letjeti pravocrtno servira sve pod nos i zaključava manevre, što je jako, jako glupo.
S druge strane, Assistance OFF daje manevrabilnost, makar je kamera toliko retardirano napravljena, da izgleda kao da igram neku 2d igru s futurističkim podmornicama, prije nego HAWX.

Također, fizika im nije baš najbolja - u slobodnom padu se avion automatski prevrne na trbuh, što nema veze s mozgom (olakšava izvlačenja), te neki od manevara pri naglom kočenju prebacuju prevelik G (jednostavnije, silu) na krive točke u realnosti, tako da su barem mogli napraviti nemogućnost za neke manevre, ili jednostavno pilotu staviti nekakve vidne smetnje.

Sve u svemu, po demu je igra razočaranje. A sjećam se pred kojih 4-5 mjeseci, ono, HAWX, wow smještena je igra u Tom Clancyev reality, bit će priče, bit će spektakularne grafike u spoju s kvalitetnom fizikom i super soundtrackom za ufuravanje - pravi military air, ili u najmanju ruku dogfight simulator.

...

Ubiti, ovo kaj si ti naveo gore to je kod mnogih igraća plus (čista arkada).
Nema baš puno  igrača koji vole realne igre (nasprama nas arkadaša ).
17 godina
protjeran
H.a.w.x.

razmažena populacija igrača

prerazmažena

činjenica je da vas SVE ovdje NIJEDNA igra koja će izać za vašeg života neće zadovoljit jer UVIJEK nešto fali...

pa pomiri se s nekim retardirano neprimjetnim nedostatkom i igraj

kao netko spomenuo lošu fiziku??? wtf?????

da se prevrnuo pri padu avion na "trbuh"??? i kaj.. pa baš me zaboli. kad jednom padnem na zemlju baš gledam pod kojim sam kutem i s kojom silom lupio..pa baš me zaboli..LOAD-am i igram dalje..

tak da

igra ima sve da nekog barme malo zabavi i zadrži pred kompom

9/10 od mene

AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

igra nije simulacija, nego je arkada i to mi se sviđa.

da mi se igraju simulacije vec bi odavno igrao flight simulator ili neku drugu.

ljepo uzmeš avion i deri. grafika je super i dobro optimizirana, rjetko koja nova igra ima ovak dobru grafiku i da mi sve na high sa AA i AF ide 110fps avg sa 2god starom nv8800gts g80 karticom !!!

jedino mi se ne sviđa ona kamera, pa promjenim i sve 5. ogranicenje brzine nisam primjetio, nista mi ne servrira pred nos ako ne stiscem tipke za to.

10/10 za mene

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

razmažena populacija igrača

prerazmažena

činjenica je da vas SVE ovdje NIJEDNA igra koja će izać za vašeg života neće zadovoljit jer UVIJEK nešto fali...

pa pomiri se s nekim retardirano neprimjetnim nedostatkom i igraj

kao netko spomenuo lošu fiziku??? wtf?????

da se prevrnuo pri padu avion na "trbuh"??? i kaj.. pa baš me zaboli. kad jednom padnem na zemlju baš gledam pod kojim sam kutem i s kojom silom lupio..pa baš me zaboli..LOAD-am i igram dalje..

tak da

igra ima sve da nekog barme malo zabavi i zadrži pred kompom

9/10 od mene

Lol, ma nije to razmaženost gejmerske populacije, za crysis, far cry 2, i slične nisam ni "a" rekao, očito ne razumiješ.
To je kritika, naravno da igra ima pozitivnih strana, ali iz perspektive nekoga tko se bavi tim stvarima (ne vojno), neki detalji djeluju gotovo banalno.
Ne spominjem nigdje kut pada o tlo, već recimo da su izvlačenja iz slobodnog pada prelaka,čak i kada je avion u assistance OFF modu se avion uspije sam namjestiti a sam ERS je dosta nabrijan. Da ERS stvarno postoji, za vojne pilote bi se uzimalo civile s osnovnim treningom i eventualno mrvicom talenta, pilote bi se izjednačilo s šoferima autobusa.
No dobro, tu je odlično rješenje za teren, (aha, evo kritike, moglo je biti više mostova i choke-pointa za testiranje živaca), lijepe putanje raketa, i probijanje barijere zvučnog zida. Igri je najveća mana ta kamera u assistance off modu, a onda su te rupe u fizici. Demo je demo, vidjet ćemo...
P.S.
Ne znam ako ćeš ovo shvatiti kao razmaženost, ali očekivanja mi nisu ispunjena, više sam očekivao neki polu-simulator za rasturavanje, s manje "a ma da sad" trenutaka. Mislim da ću ovako svejedno visiti na HAWXu jer bolje od toga, za sad, ne postoji na tom terenu.
Nothing else matters.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 23:06 (D_Inuit).
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

sad iskreno,ja sam malo više očekivao,al sve u svemu je ok.

Okoliš mi se nekako premali čini u uspoedbi s avionima, grafika je dosta dobra,borbe također.

Najviše me živcira kamera,al i to će proći...

I brzina mi je nekako nerealna,u usporedbi sa tlom izgleda kao da idem 200 km/h a ne 2000.

Igrao sam na gamepadu,razmišljam dal da si uzmem neku jeftiniju palicu,ali prvo čekam punu verziju.

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

hm...meni se igra sve u svemu sviđa...smeta me što su zgrade premale u odnosu na avione, nema onih filmskih letova kroz ulice i između zgrada...da, kad je Assist uključen avion je nekako trom, al preživjet ću...jedino, ne znam jel se to drugima događa al meni nekad sam od sebe ispali raketu, bez da sam išta pritisnio :s nije do joysticka jer igram već duže vremena i jednu pravu simulaciju, ne arkadu poput ovog i tamo toga nema...sve u svemu, meni se igra sviđa. da, ima svojih nedostataka i sigurno neće bit igra godine, al je zabavna, zarazna i savršena za malo se opustit

potpisujem se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nadimak888... znaš li što je avion? - Aerodinamična mašina s pilotom koja služi za transport i borbeno djelovanje. Eto, laički.

Znaš li što je to fizika? - Znaš? - Odlično.

Zamisli FIFA-u 2009 gdje igrači trče 60km/h, a lopta ima navođenje pa pogađa gol? - Kome je takav nogomet zanimljiv? Nikome.

Hajde da nije turbo realan... adje da je i fizika jednostavna... ali zaboga, onako debilna kamera....

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Hajde da nije turbo realan... adje da je i fizika jednostavna... ali zaboga, onako debilna kamera....

tebi je debilna, klincu od 10 godina koji se treba izjasnit što hoće da mu donese zeko za uskrs je superultraubermegaprecool i mjesec dana će gnjavit starce da mu to kupe, pa će onda pričat frendovima kak je to super, pa će oni bit zavidni i tražit to od svojih staraca...morate shvatit da su pravi, stari gameri, koji cijene jednostavnost i kvalitetu danas u manjini...većina tržišta želi kič i pretjerivanje, puno šminke koja prikriva bore i bubuljice (ah, koja metafora :D)
ja nisam neki klinac koji svršava na takve stvari, al meni je igra sasvim ok, ta kamera je zbunjena, al me zabavi, nikad ne znam kud ću sad skrenit heh i sasvim dobro dođe kad me Migovi i protuzračna obrana isfrustriraju u pravoj simulaciji da se malo smirim, opustim i pustim mozak na pašu 
potpisujem se
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

ona "teatralna" kamera je i više nego korisna kod izbjegavanja raketa ispaljenih na vas....taman vidiš kud ide prema tebi pa se možeš pripremit za manevar

tak da s tom kak vi velite glupom kamerom..kaj se mene tiče, je nadoknađen nedostatak drugih pogleda osim onog na repu  s polukokpitom

Ma možeš izbjeći rakete i sa assistance on (kamera iza repa aviona ili iz kokpita), samo trebaš usporiti i napraviti luping. Kad sam skužio sistem ni jedna raketa me nije pogodila.
17 godina
H.a.w.x.

Nema šanse da te raketa pogodi!

Najbolje mi je kad me raketa prati i onda se vrtim kao spirala i raketa me uvijek promaši : nešto slicno kao u star wars episode 3 kada anakin u onom shitu od letjelice shebe one 2 rakete...

Moram priznat da sam malo vise ocekivao od igre, ali ni ovo nije loše. Na gamepadu je puno lakše igrat, a joystick mozda kupim, za puni ugođaj i naravno skinem punu verziju hawx-a.

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,6GHz 1,45V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A ne znam h51ph... ja se ne mogu snaći gledajući u avion iz one glupave replay kamere. Da je barem ona s guzice, ne mora čak ni kokpit biti... Ako zmem taj pogled moram uključit assistance... kretanje u tom modu je za idiote.

Mislim.. bez expert (vraga) settinga i bez isključenih asistencija, igra nema nikakve veze s avionima osim što su modeli slični.

17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

pa nema baš, da...al opet, kažeš sam sebi, ko ga j*be, nema veze što nema fizike, što je sve nerealno, idem se mal opustit i bit spasitelj cijelog svijeta...a onda idem dalje rintat u ovom  Smijeh

potpisujem se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

A ne znam h51ph... ja se ne mogu snaći gledajući u avion iz one glupave replay kamere. Da je barem ona s guzice, ne mora čak ni kokpit biti... Ako zmem taj pogled moram uključit assistance... kretanje u tom modu je za idiote.

Mislim.. bez expert (vraga) settinga i bez isključenih asistencija, igra nema nikakve veze s avionima osim što su modeli slični.

Haha, potpuno se slažem. Kad su već imali na intro creditsima Boeing, Lockheed Martin, Dassault, itd., mogli su ih barem pitati da im pokažu 2-3 vožnje, pa kako to onda (stvarno) izgleda.
Nothing else matters.
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

al to im nije bio cilj, realistično upravljanje zadovoljilo bi samo igrače pravih simulacija, koji nisu ciljana grupa potrošača u ovom slučaju...naravno, bilo bi odlično da su stavili detaljnije podešavanje težine i realnosti kako bi svatko mogao namjestit kako njemu odgovara, al iz nama nepoznatih razloga očito se na to nisu odlučili...mi smo "samo" potrošači, i ako nam blizak prijatelj nije direktor Ubisofta ne možemo ništa osim tu pljuvati igru ili je uzdizati u nebesa (idealno bi bilo nešto između)

potpisujem se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Realno, iskreno, prijateljsko misljenje.

Jel igra sto valja i jel se isplati kupiti?

Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

po meni, valja za povremenu zabavu i ubijanje dosade...al kupnju ne bih baš preporučio, bar ne prema onome što je demo pokazao...al svako je drugačiji, možda baš tebi to bude najbolja igra ikad...najbolje da skineš demo, il da ti ga skine neko od prijatelja ako nemaš flat, jer nije baš malen 1.13 GB, pa sam probaš i vidiš

potpisujem se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
h51ph kaže...

po meni, valja za povremenu zabavu i ubijanje dosade...al kupnju ne bih baš preporučio, bar ne prema onome što je demo pokazao...al svako je drugačiji, možda baš tebi to bude najbolja igra ikad...najbolje da skineš demo, il da ti ga skine neko od prijatelja ako nemaš flat, jer nije baš malen 1.13 GB, pa sam probaš i vidiš

Ajde daj mi plz link za demo. imadem flat.
Uvijek sam volio simulacije letenja, a ovo mi se čini i više nego dobro po pitanju svega od realnosti do grafike.
Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

evo ga

po pitanju grafike je, realnosti nikako, vidjet ćeš i sam

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2009 12:32 (h51ph).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
H.a.w.x.

Evo ja sam isto odigrao demo i ubi me ona kamera, pa sam odlucio igrati bez iskljucivanja assista u drugoj misiji..e sad, zanima me koja je uopce razlika (osim u kameri) izmedju ta dva nacina letenja, jer zbog one blesave kamere ne mogu skuziti razliku u kretanju aviona kada ukljucim/iskljucim assist...nisam koristio Alt za navodjenje jer mi je to tek debilana...

Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

sa uključenim assistom ne možeš izgubit kontrolu nad avionom, nemožeš zapet u stall i slično, primjetit ćeš da kad je assist uključen i ti smanjiš gas motora i aktiviraju ti se zračne kočnice nakon nekog vremena će se motori sami od sebe pojačat kako nebi počeo padat, kolko god se trudio ne možeš usporit ispod 1000 km/h, dok kad ti je assist uključen možeš usporit praktički do nule, što omogućuje bolje manevriranje i oštra skretanja

lol, al sam nabio postova ovdje, svaki drugi je moj...

ljudi će me počet ignorirat kolko sam dosadan Šutim

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2009 12:47 (h51ph).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
H.a.w.x.

Pa, meni si pomogao, hvala na odgovoru :D...tja, sad sam u dilemi, mislio sam da ce me ova igra pogurati prema kupnji joysticka ali nemam pojma sad...znam da ovo nije mozda prava igra za tu odluku, ali kazem mislio sam da cu lakse odlucit kad se napalim na dogfight heh..

Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja cekam da izadje full verzija pa cu onda vdit koliko se isplati uzimat joystick. Trenutno me ona kamera uzasno iritira, presao sam demo ali se nemam zelju vracat nazad, nadam se da ce nekak to promijenit, to bar nije problem.

17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Igra je super, jedina stvar koja me teko bolesno iritira je kamera, i jednostavno mi to nije to, ostalo od grafike do svega je dosta dobro odrađen posao, ali kemara... katastrofa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

jel ko probo igrat sa pravom opremom tu igru znaci palica i throotle?

nešto tipa ovoga na slici?

EVGA 790i FTW | Intel Q6600@Scythe Orochi@3.85ghz | Patriot 4 x 1gb DDR3 |Zotac GTX 295 | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen |Thermaltake Xaser VI
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2009 21:26 (toxic).
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

nešto tipa ovoga na slici? ako niste nemate pravo komentirat kameru i tocka na i

Istva stvar ti je, kamera je s boka, i jednostavno je teško naviknut se na sve to skupa, ni s tim ne bi dobio bolje rezultate.
17 godina
Sonny kaže...
toxic kaže...

nešto tipa ovoga na slici? ako niste nemate pravo komentirat kameru i tocka na i

Istva stvar ti je, kamera je s boka, i jednostavno je teško naviknut se na sve to skupa, ni s tim ne bi dobio bolje rezultate.
 mislim da baš i nije isto no kako ti kažeš
EVGA 790i FTW | Intel Q6600@Scythe Orochi@3.85ghz | Patriot 4 x 1gb DDR3 |Zotac GTX 295 | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen |Thermaltake Xaser VI
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice