Handball simulator 2010

poruka: 9
|
čitano: 4.366
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Handball simulator 2010

e mozete mi pomoci,imam problem kada kliknem na ikonu i izbaci mi ovo,pogledajte

http://img340.imageshack.us/img340/8530/rukomet.png

0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Handball simulator 2010

Treba ti crack, pretpostavljam da igra nije original...

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
Handball simulator 2010

jel moze meni neko rec zasto meni ova igra steka???... stavio sam na najnize detalje i opet... grafika mi nije 100% toliko slaba da tu igru nemoze pokrenut na najmanjim detaljima?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Handball simulator 2010
maxy0 kaže...

jel moze meni neko rec zasto meni ova igra steka???... stavio sam na najnize detalje i opet... grafika mi nije 100% toliko slaba da tu igru nemoze pokrenut na najmanjim detaljima?????

Ti si jedan od onih "imam prejak komp,a nepiše kakav komp imaš,a večina tih je bilo s nekakvom agp 128mb grafom"

dodajte me na skype:gmailovac
15 godina
Handball simulator 2010

komp mi nije jak za ovu mislim da je... imam pocersor 2.2 gh, ram 1.9 gb, grafička mi je ge force 7025 / NVIDIA nforce 630a - 512 mb. igram pes 2011 bez problema a da ovo nemogu... nebi reko

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Handball simulator 2010

Pa piše ti omg, kupi igru jer predpostavljam da nemaš oriđiđđi, a o crackovima se ne smije (snalazi se sam)

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Handball simulator 2010

haha tu igricu ne vrijedi kupovati... čeka se ihf handball challenge

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Handball simulator 2010

i šta da kojim slucajem kupim orginal kao nebi stekalo? di to ima uopće za kupit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Handball simulator 2010

Nitko nije rekao da bi manje štekalo da imaš original, što se toga tiče bilo bi isto.... a ono za kupovinu, obraćao sam se autoru teme

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice