Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.288.973
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Guild Wars 2

Svejedno ti je sa kojom rasom kreces, jer svaka rasa moze biti bilo koja klasa. Jedina ogranicenja su neki racial skillovi, ali tih ima 4-5 po rasi i nebitni su jer ces uglavnom koristit sve samo ne njih. Malo si pogledaj eventualno google "racial skills" jer ti skilovi nisu vezani na klasu.

Takodjer razlike su u personal storyu ispocetka, ali opet ponavljam, nagrade su iste, vezani su samo uz podrucje gdje tvoja rasa pocinje, i neprijatelji i okruzenje koji tu rasu okruzuju. Nema nikakvih "jacih" ili "slabijih" i nema veze sto odaberes, tako da odaberi ono sto se tebi osobno svidja.

Slicno je i sa klasom, sa mali disclamerom da je za pocetnike mozda guardian najlaksi za igrat, prate ga otprilike podjednako ranger i warrior, dok cloth klase na visim levelima mapa malo teze prezivljavaju. Sa svima se moze, samo kazem sto je po meni najlakse.

EDIT: da te u potpunosti ne zeznem, warrior, guardian i mesmer su UVIJEK trazeni za fraktale kasnije, donekle i thief i elementalist, necro uglavnom nema problema, engie i ranger su tak... vecinu vremena nemaju problema, ali znalo se desit kad smo trazili jos ljudi da nisu htjeli uzet te 2 klase

Ono sto ti savjetujem kao pocetniku je da odmah kupujes gathering tool za sve 3 vrste materijala (ore, drvece i biljke), skupljas ih sve i da se drzis pravila "svaka mapa na koju dodjes mora biti na 100% completed prije nego ides na slijedecu". Istrazuj, nemoj se zurit u "end game" jer je u ovoj igri nebitan. Obidji svako srce, napravi svaki event, svaki teleskop na mapi posjeti i slusaj pricu vezanu za pojedini kraj, da znas sto se desava. Ova igra nije end game oriented, vec je putovanje bitnije od cilja. Ne odgadaj ni personal story ni bilo sta, sve lijepo igraj kako ti dolazi, nigdje ti se ne zuri.

EDIT: profesije biras po onome sto ti treba. Ascended oruzja i oklope ces uglavnom morat sam radit, pa ako igras primjerice Guardiana, on koristi heavy armor i oruzja koje su magicne prirode (staff, scepter) i "normalna", dakle proizvode ih "normalna" weaponsmith, a magicna artificier. Po meni najkorisnije 2 profesije bi bile armorsmith i weaponsmith (greatsword ili hammer su oruzja koja ces najcesce koristit), uvijek mozes za gemove uzet 3. profesiju na istom liku, ili napravit recimo elementalista koji ce biti artificier i tailor, pa imas pokrivena SVA oruzja i oklope koje te 2 klase koriste, a uvijek mozes napravit oruzje sa elementalistom, a da ga mogu koristit on i guardian, ascended oruzja su bindana na account, ne na lika koji ih je napravio ili koristio.

Paralelno tome mozes isprobavat i pvp i wvw, ali ispocetka ce ti to sve biti jako konfuzno, pa samo polako i tempom koji ti odgovara. Nikako pokusavat powerlevelat, nikako preskakat stvari, polako, ako ti nesto djeluje zanimljivo za pogledat, odi tamo, mozda nesto pronadjes, ima puno "seecreta" i tajnih jumping puzzlova koje bi mogao pronaci i koje su zabavne, a imaju chest sa nagradama na kraju.

Materijale nikako nemoj prodavat, sve ce ti trebat.

Imas u inventoryu desno gore kao kotacic, kad kliknes na njega imas opciju "deposit all materials" i onda ce ti svi materijali otic u tvoju banku, da ti ne zauzimaju mjesta u inventoryu.

Iteme koji ti padaju takodjer nemoj prodavat, vec kupi "salvage kit" i salvegaj ih, te materijale salji u banku.

Eto, to je za pocetak, sretno! Vecina nas je na gandari ili desolationu, to su nekako serveri gdje se nadje hrvata.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2015 12:49 (Rhodin).
Moj PC  
6 0 hvala 5
10 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ja isto danas uzeo igru, bila na -75% popusta.

Hvala za opširan post iznad.

Što se aktivnosti tiče jer bolji Gandara ili Desolation?

Koliko vidim za guild po netu piše se da je dobar Croatian Maniacs koji je na gandari?

moj nick: KookieMonsta.7236

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2015 13:14 (k00k13m0nst4).

0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

kani se croatian maniacsa

World Of Trucks Profile: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=507406
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2
Rhodin kaže...

Slicno je i sa klasom, sa mali disclamerom da je za pocetnike mozda guardian najlaksi za igrat, prate ga otprilike podjednako ranger i warrior, dok cloth klase na visim levelima mapa malo teze prezivljavaju. Sa svima se moze, samo kazem sto je po meni najlakse.

hh , meni su najlakse za lvlanje bile  necro , elementalst , enginer ,a najtezi hmm guardian, mesmer  i ranger , ali to je mozda ponajvise jer volim aoe pa mi je onda bilo i lakse i zabavnije igrati sa ovim drugima , lvling je lak sa svakom klasom koja ti je zabavna , cak i da su ti svi podjednako zabavni nevidim zasto bi bilo lakse sa npr. wariorom lvlati negoli sa npr. elementalistom ili slicno , teze ti moze biti jedino ako koristis pogresan set weapon-a ili skilova za lvlanje , npr kod ele-a dager dager je po meni obavezan za lvling ...

10 godina
neaktivan
JuXo kaže...

Zašto, možeš li preporučit nekog drugoga?

15 godina
neaktivan
k00k13m0nst4 kaže...
JuXo kaže...

Zašto, možeš li preporučit nekog drugoga?

probaj cm(croatian maniacs) ako zelis guild sa ovog podrucja , i ako ti se nesvidja uvijek mozes leavat ili samo nerepresentat i respresentat drugi guild ,i to sa jednim klikom kad god ti se cefne , tako postoje par igraca u cm-u koji representaju cm samo kada traze grupe za dungeon i slicno i onda se vrate na svoj primarni  guild , sto je super..., tako je meni glavni guild cm ali kad vidim da mi je dosadno i da trenutno nitko nista nepise prebacim se na drugi guild da vidim jer se tamo dogadja nesto i ako ne , opet se vratim :p

14 godina
Guild Wars 2

Prikljucio se i ja Guild Wars-u 2. Moram reci samo: gdje sam ja bio pa ovu igru prije nisam igrao majko mila!!?? Malo sam pratio temu i moram priznati da me igra zainteresirala... Cekao sam nekog popusta i eto za 8 mart :D :D kupim sebi heroic edition za 10 eurica. Igram vec puno sati, nisam siguran koliko. Uzeo sam rangera u pocetku i dosao sam polako ali sigurno do 22 lvl. Kako je ova igra prelijepa! Iskreno sam se zasitio wow-a. Nekako mjesecima s wow-om nisam u dobrim odnosima. Sve se nekako srlja, žuri, daj ovo daj ono. Onda pretplata, sve to skupa ide na zivce. Uz ovu igru sam se odmorio :D :D...

Igram polako, kao što Rhodin kaže sve otključaj 100 posto. Fast travel koristim samo onda kada tu mapu otključam 100 posto, na ostalim mapama put prevalim hodajuci :D :D. Ne zurim levelati i ne zurim da budem full kao sto je to slucaj u wowu. Prica je lijepa i drzi te zainteresiranim. Ali moram priznati da je svijet fascinantan. Prvi put kad sam usao u Divinity Reach jaooo. Odmah se sjetim jedne od svojih najdrazih igara Dragon Age Origins ali kao da je brutalno prosireno izdanje sa ljepsom grafikom itd.

Skupljam sve materijale, depozitujem, rjesavam achivemente, questam i tako. Dosta pisanja idem ja „malo“ igrati. Pozz

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Potpis na gornji post.

I ja sam također ugodno iznenađen, nisam ni sanjao da postoji neki MMORPG koji je ovako zabavan i zanimljiv, a ne prisiljava na grindanje nego je sve provedeno kroz neku priču.

Također oni random eventi u koje se uključe igrači u prolazu, stvarno se čovjek osjeća kao da je dio jednog živog svijeta.

Iako sam tek 7-8 lvl sa svojim Asura Thiefom već sam siguran da je ovih 10€ koliko sam platio igru jedna od najisplativijih i najdugorocnijih investicija u igre koje sam napravio.

Također planiram igrati polako i sve istraživati, žalim jedino što nemam bolji komp da mogu sve tjerati na High jer kod frenda sam vidio da igra izgleda prelijepo na max postavkama.

Jedno pitanje na koje sam vidio vise razlicitih odgovora na netu: ako iskoristim skill pointove na skillove jel mogu kaj fulati ili dobijem na kraju dovoljno skill pointova da mogu sve otkljucati?

Steam: Dalthor85 Xfire: Dalthor85 Raptr: Dalthor
15 godina
neaktivan
Dalthor kaže...

Jedno pitanje na koje sam vidio vise razlicitih odgovora na netu: ako iskoristim skill pointove na skillove jel mogu kaj fulati ili dobijem na kraju dovoljno skill pointova da mogu sve otkljucati?

nemozes fulati, sve mozes otkljucati , ja imam preko 500skill pointova na mainu  , i preko 500 neiskoristenih skill pointova u banci ...

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

znam da je longshot ali evo pitat cu svejedno. Posto nisam bio u mogucnosti kupit igru dok je bila 10 eura, a sada nazalost nemam 40 na raspolaganju, pa pitam da li ima netko tko mozda je kupio a nije zadovoljan igrom pa da mi ju proda/posudi da igram. Totalno sam se ufurao u svijet GW2 i stvarno bih ga zazelio igrati. Hvala ekipa :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Guild Wars 2

PvP u igri je katastrofa  svaku bitko netko napusti fajt  a totalna je laž da su svi isti lvl i da samo  tvoja vještina igra ulogu...ubija me igra  svaki puta kada uskrsnem nakon par sekundi na full hp samo od jedamput poginem

0 4 hvala 0
10 godina

Haha jel ti trolaš ili? Naravno da su svi isti lvl i igra ulogu jedino tvoj build i skill. To je to nema nikakvih laži. 

11 godina
neaktivan
Magibagi kaže...

Haha jel ti trolaš ili? Naravno da su svi isti lvl i igra ulogu jedino tvoj build i skill. To je to nema nikakvih laži. 

to je totalna debilana    lvl 8 je lvl 80  u pvp  i sad igrač koji igra 2 dana igra protiv ekipe koji su pravi lvl 80 i znaju sve o igri  totalna katastrofa

ja sam odigrao 13 pvp 13 poraza sve  100:500  svaku bitku odmah netko napusti borbu  jer vidi da nema kaj tražiti..

Zgadila mi se igra totalno

12 godina
neaktivan

Nizzde ne seri molim te.

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ljudovi, evo ga, Molten duo record(restricted) 

. Nažalost, nije moja snimka jer mi je pc preslab da bi imao dobre FPS-ove i da još recordam. Ja sam warrior(inače mi najmrža klasa, al' štaš)

A da nije slučajno...?
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 14:04 (Gozz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Guild Wars 2

Sa koje stranice je naj isplatljivije kupiti igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nizzde kaže...
Magibagi kaže...

to je totalna debilana    lvl 8 je lvl 80  u pvp  i sad igrač koji igra 2 dana igra protiv ekipe koji su pravi lvl 80 i znaju sve o igri  totalna katastrofa

ja sam odigrao 13 pvp 13 poraza sve  100:500  svaku bitku odmah netko napusti borbu  jer vidi da nema kaj tražiti..

Zesci troll se rijetko pojavi, ovog nema nigdje...

Pa lvl 80 si i imas sve statove, gear i skilove koje ima lvl 80. Cak si slazes build neovisno o bilo cemu ostalom u igri, sve ti je na raspolaganju. Ne razumijem sto ti znaci da nisi doista lvl 80.

Moze pisat da si lvl 1, tak svejedno, igra te gleda ko lvl 80. Druga stvar je kaj nemas pojma o igri, ali ljudi koji igraju iskljucivo PvP mogu kupit igru i pocet haklat PvP kao i svi ostali, te imat PvP skill bolji od bilo koga ko je "stvarno" levelao 80 levela kroz PvE ili WvW. Dapace, imas lvl 1 igraca koji su bear ili visi PvP rank i pojedu te za dorucak kad se sjete, znaju maltene sve o PvP-u, uostalom zato postoje i rankovi i leaderboardi i svasta nesto.

Skill u PvP-u ovisi iskljucivo o tebi i tvom skillu, ne kao u ostalim igrama o tieru tvog PvP geara i ne znam cemu.

A to kaj si od 13 igara imao 13 poraza mislim da najvise govori o tebi, mislim da si se vise ti zgadio tvojim suigracima nego obratno. Ak mislis da si ti tak dobar i da su sve ostali shebali, nadji si dobar PvP guild pa vidi kak stojis sa njima u ranked group PvP bitkama.

15 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Sa koje stranice je naj isplatljivije kupiti igru?

imas preko g2a za 24.80€ ,a kod g2play 24.20€

iskreno nikad nisam dosad koristio te stranice niti paypal za kupnju  ...ali uskoro razmatram kupit neku igricu preko tih stranica, pa da vidim is it that simple as it looks like ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2015 13:50 (TheVeky).
11 godina
Nizzde kaže...
Magibagi kaže...

Alaj prezirem igrace poput tebe ono bas fuj i bljak rijeci moram da koristim,takvi poput tebe i tvojim razmisljanjem "svi su krivi samo ja nisam i da nije njih ja bi sve pobijedio kako su samo glupi" unistavaju MP igre vec godinama.
Sam si rekao da igras 2 dana,i sta sada trebas ti ownati ljude koji igraju od kada je izasla igra jel molim te ?
Ako hoces igru gdje se pro postaje za minimalno vremena i truda imas COD spray and pray,uklopit ces se u mindset vecine igraca ionako.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2015 14:57 (Wack).
12 godina
Guild Wars 2

Neda se igrati ovaj ***** GW2 ... WvW FPS 100 + dodes do ljudi padne na 20 cak i ispod LOL .....

U gradu budes stojis malo gledas okolo 70 + pomijeris se 5 cm ode na 20 + 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
razermario kaže...

Neda se igrati ovaj ***** GW2 ... WvW FPS 100 + dodes do ljudi padne na 20 cak i ispod LOL .....

U gradu budes stojis malo gledas okolo 70 + pomijeris se 5 cm ode na 20 + 

Vidim ti si novi ovdje? 

Jedna Dota na dan vadi psihopata iz tebe van!
12 godina
Guild Wars 2

Zašto ? 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
razermario kaže...

Zašto ? 

Pa takav GW 2 gameplay i neoptimiziranosti su od početka kakvim ih opisuješ, i već se hiljadu puta to vrtilo po ovoj temi.

13 godina
Guild Wars 2

Upravo objavljen tweet 75% off tokom vikenda https://twitter.com/GuildWars2/status/586514129487273984

2 0 hvala 1
16 godina
Guild Wars 2

Super prilika da si ugrabite ovu odličnu igru 

"Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Ponovo su dali 75% popusta, ko nije prije konacno ima priliku!

EDIT: vidim netko me preteko, ali od viska glava ne boli! Sretno svima, najvise Hrvata je na Desolationu i Gandari.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 20:48 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Bas sam prosli tjedan poceo igrati ESO i za sada mi se svidja. Jel bi mi vise preporucili ovu igru naspram ESO-a ? Ako je mozda netko probao obje igre.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

Daleko bolja igra od ESO... to je sigurno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Imam i Gw2 i ESO i GW 2 je jednostavno bolji i zanimljiviji. Od samog izbora klasa, početnih zona, questanja pa sve do PVP. Kod ESO najviše zamjeram što se stvari djele pa ako je netko prvi pokupio neku škrinju ili resurs čekaj ko budala. A PVP u Eso nije baš nešto. ESO se jedino isplati odigrati kao SP igra i onda zaboraviti na njega.

''It's not broken, It's a game feature''
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2015 8:51 (Hummer).

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

upiknuo GW2 na akciji. Stvarno najbolji rpg kojeg sam imao prilike igrati. Fantasticna igra!

krenuo sam sa Guardianom. Neke preporuke ukratko? :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2015 19:21 (Gam3r).
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice