Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.288.983
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Guild Wars 2

Igram totalno kežual s drugim likom. Nisam se zapalio u toj mjeri da bi "ganjao" bilo što nakon što dođem do levela 80 (ni dungeoni, ni wrw, ni PvP a pogotovo ne nekakvo farmanje za legendari skin). Igram kada mi je dosadno i kada uhvatim vremena, 1-2 sata dnevno.

Vjerovatno ču kada dingam i drugog lika na 80 malo na odmor od gw2, do daljnjeg.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2
smiglcro kaže...

i tak slabo se pise po ovoj temi, kakvi su vam dojmovi nakon mjesec i pol dana. jel vas jos drzi igra?

Ofkors, ne tako zestoko kao dok je izasla jer je poceo faks, pa sviranje, pa ovo, pa ono, ali se igra kezual laganini...

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
sh00le kaže...
AmonZero kaže...

MA evo već skoro pa 2 mjeseca igram GW2 i igra mi nimalo nije dosadila. Zabavna je do bola. SPvp sam malo zanemario kao i WvW jer PvE nudi toliko toga.

Vidim da će me ta igra držat jako dugo. Al eto sad kreće faks tako da budem malo (čitaj dosta) usporio s igranjem {#}

Malo kasnim s odgovorom, ali bio sam zauzet (da, igrao sam GW2). Kod mene je ista stvar. Jedna stvar koja mi je posebno super su jumping puzzlovi. Na nekima sam proveo više vremena nego u dungeonima (mislim, koji je preverznjak smislio skakanje naslijepo u vodopad koji s druge strane ima chest - a da ne govorim o tome kako doći do tog vodopada?!). Imam osjećaj da ću, kad tad, ići od zone do zone i provjeravati da li sam koji puzzle preskočio i ići ga rješavati.

Iskreno se nadam da će u nekoj od ekspanzija ovi jumping puzzlovi biti još malo teži i malo više nalik Dungeon Masteru, gdje bi osim spretnosti na mišu i tipkovnici trebalo pokazati i malo više pameti.

Mislim da me WvWvW i sPvP neće tako skoro vidjeti.. Ovo mi je prezabavno..

stari jake ti zabave koju rijesis u 5 sati igranja.. neke su zabavne, neke frustrirajuce ali su def jako malo dio contesta i brzo prolazna zabava.

5 sati?! Pa meni je na zadnja 2 jumping puzzlova trebalo po sat za svaki. Možda čak i više. Naravno, s tim da nisam gledao rješenja po netu (osim za faking skok kroz vodopad), nego sam sam shvaćao mehaniku zamki, trapova i ostalog kuda treba ići. Mislim, nadam se da ti pod jumping puzzlove ne podrazumjevaš samo viste, nego i "skrivene" lokacije kod kojih se na kraju nalazi boss i chest (ili čak i 2 chesta).

17 godina
neaktivan
sh00le kaže...

5 sati?! Pa meni je na zadnja 2 jumping puzzlova trebalo po sat za svaki. Možda čak i više. Naravno, s tim da nisam gledao rješenja po netu (osim za faking skok kroz vodopad), nego sam sam shvaćao mehaniku zamki, trapova i ostalog kuda treba ići. Mislim, nadam se da ti pod jumping puzzlove ne podrazumjevaš samo viste, nego i "skrivene" lokacije kod kojih se na kraju nalazi boss i chest (ili čak i 2 chesta).

Njub {#}

Pa veli ti duh: "Remeber where you are." - Sharkmaw Caverns -> Shark -> skocis kroz onaj gdje su ralje {#}. Ako naravno na taj jumping puzzle mislis.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Evo igram od dana release-a, pocea sam s Guardom dosa do lv42 i presa na thiefa.

Izlevela Thiefa na 80, zabavlja se nekih tjedan dana i odlucia napravit warriorku i s njom ic na 100% exploration .

To sam radia zadnja 3 tjedna (najzabavnije razdoblje u GW2 do sada btw).

Trenutno je na 98% nedostaju mi 4 skill pointa,20ak PoI-a te 10ak vista u WvW mapama....

Arborstone (FR) nas dominira u WvW(jutros prije posla kad sam se ulogira sve mape tj jedno 99% mapa su bile njihove, par campova je bilo u rukama Njemaca ) tako da cu mozda veceras transferat tamo i odtrpit jedan dan na FR serveru samo da napokon dignem tih 100%.

Nakon toga cilj mi je citav Honor of the Waves armor set skupit, pa nakon toga pocet ganjat legendary.

Dvoumim se izmedu Frostfang sjekire ili Juggernaut hammera,ali dok HotW set dobijem valjda cu se napokon odlucit i pocet skupljat giftove.

215 SP-a vec imam,2 gift of exploration uskoro a ostatak pomalo ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

i tak, dok sam pustio gw2 da odmara malo igram xcom enemy unknown i opet WOT. vi?

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
smiglcro kaže...

i tak, dok sam pustio gw2 da odmara malo igram xcom enemy unknown i opet WOT. vi?

same here

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
16 godina
Guild Wars 2

jedino igram WvWvW ... i to uglavnom sa mesmerom, u prosjeku svaki dan rijesim daily achivement i to je to...  ceka se halloween update da napokon rijesim monthly achivement :P

jucer sam napravio http://wiki.guildwars2.com/wiki/Naegling ... nema neki legendary glow... ali svidja mi se kako izgleda

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Procitao 50 zadnjih stranica i niko ni ne spominje Engineera, pa me zanima u cemu je problem s tom klasom? Igra ko sa njme?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Mene drzi kao i prvog dana, neznan jeli to zato sta preko tjedna igram "samo" 2-4 sata dnevno.

Ali vikendom nadoknadim to debelo ^^

Sad skupljam materijale za Twilight,100% exploration sam zavrsia,Bloodstone Shard je kupljen i sad je pocea karma farm, trenutno je karma na 120 000, znaci jos otprilike 900 000.

Do onda cu najvjerovatnije skupit i nekih 150-200 golda.

Samo se nadam da ce fixat Mistwrought Vault napokon da mogu skupit 500 Badge of Honor. Ta vrata su zbugana zadnjih 10 dana -.-

Sta se engineer-a tice, klasa je poprilicno jaka.

Razlog nepopularnosti je vjerovatno u tome sta Eng limitirano koristi weapone (koristi samo pistolje,puske i shield), iako nadoknaduje to kitovima.

Mislim da dosta ljudi odbija koristenje turreta (meni osobno to nije ni najmanje privlacno).

Takoder koliko primjecujem na max levelu u svim aspektima igre Engineer-i se baziraju na Grenade kit-u, znaci samo bombardiraju s granatama.

Build se malo modificira za PvE/PvP i WvW ali manje vise to se svodi na spamanje granata.

17 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Razlog nepopularnosti je vjerovatno u tome sta Eng limitirano koristi weapone (koristi samo pistolje,puske i shield), iako nadoknaduje to kitovima.

Mislim da dosta ljudi odbija koristenje turreta (meni osobno to nije ni najmanje privlacno).

Takoder koliko primjecujem na max levelu u svim aspektima igre Engineer-i se baziraju na Grenade kit-u, znaci samo bombardiraju s granatama.

Build se malo modificira za PvE/PvP i WvW ali manje vise to se svodi na spamanje granata.

Moguće da većina koristi ove bomberman bildove, ali to je ograničenje koje su sami izabrali. Ja sam bombe/mine prestao koristiti tamo negdje oko 60-og levela kada sam se prihvatio bacača plamena, a sve više engija se okreće tom "kitu" zbog "jednostavnosti". Naoružan eliksir gunom, pokojim eliksirom i healing turretom, engi je i odlična podrška. Ovi što furaju bombe i mine vjerovatno svi idu na "condition damage" pa žrtvuju neke druge stvari. Uglavnom, profesija je dosta zabavna i otvorena za razne opcije. Btw. ovo je perspektiva "casualca" tako da ako neki pro drugačije razmišlja, moj naklon...

the jackie stallone melted plastic barbie face!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 16:14 (Gaus).
17 godina
smiglcro kaže...

Od kada sam kupio Borderlands 2 i XCOM:EU (modificiran sa Warspace Extension modom) nisam povirio u GW2 oko 7 dana.

Neka malo srede botove, zbugane SP, evente...

Nije zurba, F2P je.

Al` cu povirit ovi halloween event u svakom slucaju ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 3:11 (ERM).
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Inače igram Rangera, i sad sam ga full nabrijo i razmišljam o tome da mi Engineer bude alt, a vjerovatno će i bit. Vidim da ih manjka svuda i uopće nevidim razlog zašto ih nema, po meni su oni super i rade odličan damage. A naravno o Flamethrower-u i da nepričam, odlično izgleda! :D

Life is Simulation
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

U svakom slucaju ranger je preimba u WvW, 1v1 zdere - jucer smo nekog pratili trojica, u jednom trenu, kad je shvatio da nece pobjec a nahelo se jer je kratko bio izvan combata, , okrenuo se na mene - warriora, i u 3 sekunde me downao. Napominjem bili smo trojica pa je imao i smetnje. Nije meuspio finishat, moj hammer stun iz downa i njih dvojica su to uspjeli sprijecit. Da stvar bude najsmijesnija nemam pojma kako me tako brzo pojeo, to jos nisam vidio, ali ne vidim zasto bi itko imao zamjerke na ranger melee dps.

BTW mrzim thiefove, ako ih ja downam nemrem ih ubit unutar 10 sekundi, ako oni mene downaju, odmah stelth bace i nemre ih NITKO sprijecit da me finishaju - eventualno kad bih imao guardiana sa onim aoe fieldom da ih izbaci van, ali to je tragedija - finisha i odsece bez da mu itko moze ista.

Engi... ha, vidio sam ih da siluju, imaju poprilicno dobar DPS. Cinjenica da nose samo 2 vrste oruzja (shield ne brojim) ne bi trebala odbijat ljude buduci imaju dosta svojih weapona.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 12:04 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

Jel cu moc igrat gw2 na pentium 4 3ghz,4gb ram ddr3,gt 630 1gb drr3 sad igram batman aa i ide mi od 18fps do 35fps i darksiders 2 od 13fps do 30 fps.Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lovvro kaže...

Jel cu moc igrat gw2 na pentium 4 3ghz,4gb ram ddr3,gt 630 1gb drr3 sad igram batman aa i ide mi od 18fps do 35fps i darksiders 2 od 13fps do 30 fps.Hvala unaprijed

pve mozda, WvW nikako

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Trazim ekipu za sPvP. Igram engi i warriora, sa svakim po nekoliko tipova buildova, sta god je potrebno. Imam preko 200 turnira do sad i htio bih napravit neki ozbiljan team za nadolazece paid tournaments. Svi zainteresirani neka se jave na PM.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
sh00le kaže...

Njub {#}

Pa veli ti duh: "Remeber where you are." - Sharkmaw Caverns -> Shark -> skocis kroz onaj gdje su ralje {#}. Ako naravno na taj jumping puzzle mislis.

Nope - Plains of ashford puzzle.. Nisam primijetio da mi bilo tko govori o tome. A ne skačeš kroz ralje - nego se popneš na vrh i tamo nema ničega. Osim vodopada koji pada bilzu ruba. 

17 godina
neaktivan
sh00le kaže...

Nope - Plains of ashford puzzle.. Nisam primijetio da mi bilo tko govori o tome. A ne skačeš kroz ralje - nego se popneš na vrh i tamo nema ničega. Osim vodopada koji pada bilzu ruba. 

Uuu, tu nisam bio. Ja sam mislio da je u Plains of Ashford puzzle ono pentranje na zidine do viste...

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Evo mali preview Halloween eventa u GW2 

1 word... Awezumsauce!

Malo nam je tiha tema...

Skuplja li neko za legendary?

Ima li neko mozda vec craftan legendary? do share :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pve legendary... za njega nemam nikakav interes

pvp... to cu samo napravit za banner

16 godina
Guild Wars 2

pa tema je tiha kad se ljudi zasitili wow killera za jedan mjesec {#}

0 0 hvala 0
17 godina
acca kaže...

iskreno ne da mi se pisat nekakve duge postove, a + toga igrao sam dishonored tako da i nisam bio aktivan 100% nekih 5-6 dana

ceka se halloween a posli vidit cemo.

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

U kolko sati danas dolazi Helouvin abdejt :D 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Imam probljem...

Nikako u chat nemogu tagat vistu,point of interest,waypoint...nista....moze mi pomoci netko :/// item iz inventorija normalno tagam 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
acca kaže...

Pričaš gluposti...

A da nije slučajno...?
15 godina
neaktivan
acca kaže...

gdje je žurba, nema pretplate pa možeš imat par dana predaha bez da imaš osječaj da bacaš novce u vjetar

13 godina
acca kaže...

fanboy fof

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice