Igra je dosta jadno optimizirana na max sa sjenama na low fps pada ispod 30 pre često a grafika je niš posebno...
Užas! Ovo radi gore od GTA IV.
Igra je dosta jadno optimizirana na max sa sjenama na low fps pada ispod 30 pre često a grafika je niš posebno...
Užas! Ovo radi gore od GTA IV.
Nešto imaju problema s PvP mapama.
Valjda će to sredit do sutra.
Vidim da su makli neke OP sigil-e
Hebem ti world transfer, stoji vec 10min na mjestu.
Evo igram već nekih sat vremena i kombat mi se jako sviđa!!
WoW combat je nula naspram ovom, nema healera i tih gluposti nego samo deri što mi se jako sviđa, jedino na što nisam baš zadovoljan je optimizacija...
Sve na low i ide oko 30fps, no nema veze bitno da se igra :)
ovi sylvari su ruzni za pop*zdit....
Ne znam, meni su sylvari ono sto sam ocekivao, ali asure su mi prelude :D
Ima nesto bugova kod sylvari, moram prijavit. Optimizacija se nadam da nije dvrsena. Iako mi igra radi ok na laptopu, igram sve na mid, ako odem na bolje od toga krene padat FPS... Doma necu imat problema sa time, ali razumijem ostatak ekipe koji se zali.
Dobro je, dobio sam odgovor, necu igrati asure na pocetku, mozda sylvari, iako i to nisam siguran, navjerojarnije norn ili char war.
Uzivajte ekipa, ja se vracam igri!
Meni ova beta ide glatko na 2560 i sve max. Grafika prekrasna. Zvuk mi je loš. Previše je pozadinskog šuma, a udarci imaju mlak i neuvjerljiv zvuk.
Što duže igram čini mi se jako zeznuto s ranged klasama. Naime, kretanje je obavezno, castati se može, ali istovremeno se kretati i castati je dosta nezgodno s ovim tipkama. Autorun ide samo naprijed, umjesto da se može zaključati i strafe. Nadalje, prije mi se nije činilo, ali queue skillova je nezgodan jer dodge ne pali baš kad želiš, nego moraš čekati dok ne bude slobodan "slot". Mislio sam da će to promijeniti u fluidniju mehaniku kao npr napad desnim klikom, ako je već strejf na tipkovnici.
Što se skillova tiče, to nije novo, ali nikako da mi se svidi castanje svega; Volio bih da se radi o instant cast skillovima koji imaju svoju animaciju koja traje. Bez cast tajma je sve dinamičnije. OK za castanje magija (ponekih) i eventualno ispaljivanje luka, ali bilo kakav cast tajm na fizičkim spellovima ne gutam :(
MOže netko posudit acc barem da probam na pola sata??? Molim vas :(
petovi kao i prosli put glupi ko qurac i ginu u roku naglo...
Da....optimizacija mi izgleda losije nego u proslim beta eventovima o.O
MOže netko posudit acc barem da probam na pola sata??? Molim vas :(
Dam ti ja key, pa ostavi preko noći da se skida
meni za sad pet 5. ni jedanput nije poginuo kao prije.vidjet cemo kak ce dalje ici...
Fuuu igra mi se crashala već 3. put, na nekim dijelovima imam fps dropova.
Kako igrati PVP, ovo levelanje mi je dosadno, odi ovdje, odi ondje... Samo me šetaju ko psa
nakon igre sa rangerom... nisam nimalo sretan... po svoj prilici jedini koristan pet je bear, buduci da moze izdrzati najvise baketanja... sve ostalo je 2-3 udarca jer tukci ne znaju dodge-at.
longbow nije los, ali protiv vise protivnika je uzas. i jos se dmg bazira na razmaku izmedu tebe i mete talo da... dobro ako ima ko primit aggro. sword + dagger mi se jako svida, podsjeca me na thiefa (sto je i dobra i losa stvar). ostala oruzja sam probao tako da nista novo...
jednostavno ne mogu pojmiti da ranger koristi greatsword, to tako gadno izgleda buduci da greatsword izgleda kao trokrilni ormar. ili da je uzeo krilo od boeing-a 747 i mlati okolo nejac.
J***m ti igru kad je nemogu igrat 5 šugavih minuta da ne crash-a, a baš sam htjeo ovaj vikend da se izigram
mogu samo reci da su optimizaciju za low/mid konfiguracije dosta dobro odradili, nasprem proslih beta sad mi je odlicno (jest da je sve na low ali se fps digao na igrivu razinu napokon). Nisam pacenik za grafikom ako je igra dobra tako da mi ne smeta previse sto ne mogu sve na high igrat, sretan sam sto su mislili i na nas sa slabijim kantama (citaj laptopima :F). Ako netko zeli igrati zajedno ja sam na Whiteside Ridge server, char se zove Mofu, ili preko preko ID - Mariossa.2916 =)
P.S. u pm kako su ove Asure hebeneeee :D
mogu samo reci da su optimizaciju za low/mid konfiguracije dosta dobro odradili, nasprem proslih beta sad mi je odlicno (jest da je sve na low ali se fps digao na igrivu razinu napokon). Nisam pacenik za grafikom ako je igra dobra tako da mi ne smeta previse sto ne mogu sve na high igrat, sretan sam sto su mislili i na nas sa slabijim kantama (citaj laptopima :F). Ako netko zeli igrati zajedno ja sam na Whiteside Ridge server, char se zove Mofu, ili preko preko ID - Mariossa.2916 =)
P.S. u pm kako su ove Asure hebeneeee :D
Jedino me oni mogu odrzavat ova 2 dana :)
Katastrofalan i nedopustim lag u dijelu Story.a. Uzeo sam guardiana i sad prva misija kad moras onog Farena spasit i nemoguce je ubit bilo koga jer je lag enorman. Samo se nadam da nece tako bit u full game.
btw ima neka grupa ljudi na Whiteside Ridge da igra zajedno da vam se pridruzim, sva moja ekipa s kojom obicno igram je na WoWu nazalost tak da jos nikog neam za GW2 :P ako treba mogu i na drugi server skocit ako vas ima bar 3-4 da se zajedno zabavljate. Veceras neznam koliko cu jos igrati ali sutra planiram veci dio dana =) (po potrebi mogu objezbjedit Ventrilo ili Mumble server)
Za sad sam samo igrao human i anusue kako se vec zovu.. i mogu rec da mi human pre robotski izgleda pokreti i tako to jednostavno nesvidja mi se.. al ovi anusue (kak se vec zovu) su odlicni bas su onako pokretljivo izgledajo to tako to :) sve u svemu zabavni.. vidit cemo sto ce bit s drugima.. al ovi laggovi su katastrofa..
@Obi Wan -> meni je savim uobicajeno da ranger koristi 2H sword, ako nista drugo... Aragorn je ranger i koristi gotovo iskljucivo to oruzje :D7
@ ostali nijedan crash, nesto malo laga, ali podnosljivo, nadam se takodjer da ce biti bolje
igrao sam sada nesto vise asure i nisam jos naletio na neke bugove
sad idem spavati naprosto jer mi je svejedno napravio ista ili nista ovaj vikend, htio sam sudjelovati u launchu bete da vidim hoce li biti puno lagga, delaya, crasheva, problema sa logiranjem i slicno, ali cini se da je Anet vise-manje spreman. Jos malo neka optimiziraju igru da bude igriva svima sa cim boljim postavkama, nekaimplementiraju neki pametni AI za petove i kaj se mene tice ... jos 35 dana :D
Za sad sam samo igrao human i anusue kako se vec zovu.. i mogu rec da mi human pre robotski izgleda pokreti i tako to jednostavno nesvidja mi se.. al ovi anusue (kak se vec zovu) su odlicni bas su onako pokretljivo izgledajo to tako to :) sve u svemu zabavni.. vidit cemo sto ce bit s drugima.. al ovi laggovi su katastrofa..
Zovu se Asure, i da, stvarno su ih pregenijalno napravili :D malo mi je jedino sporo baratanje kamerom s njima iz nekog razloga. Svidja mi se to sto za razliku od WoWa nemas nikakve znacajne prednosti pri odabiru rase i napokon mozes igrati ono sto ti se najvise svidja a ne ono sto ti je najisplativije za tvoju klasu. Mislim da cu imati svih 5 rasa po jednog lika bar u GW2 ali koliko vidim mali agilni Asura ce mi biti prvi lik kojeg cu lvlat...sad jos samo treba profesiju odabrati :D
@Obi Wan -> meni je savim uobicajeno da ranger koristi 2H sword, ako nista drugo... Aragorn je ranger i koristi gotovo iskljucivo to oruzje :D7
@ ostali nijedan crash, nesto malo laga, ali podnosljivo, nadam se takodjer da ce biti bolje
igrao sam sada nesto vise asure i nisam jos naletio na neke bugove
sad idem spavati naprosto jer mi je svejedno napravio ista ili nista ovaj vikend, htio sam sudjelovati u launchu bete da vidim hoce li biti puno lagga, delaya, crasheva, problema sa logiranjem i slicno, ali cini se da je Anet vise-manje spreman. Jos malo neka optimiziraju igru da bude igriva svima sa cim boljim postavkama, nekaimplementiraju neki pametni AI za petove i kaj se mene tice ... jos 35 dana :D
aragorn ima normalan sword, a ne moja vanjska vrata od balkona...
Off-Topic no nije li Aragorn vise warrior tip bio? A Legolas je bio onaj Ranger xD
Za sad mi je sve super...dosta puta poginuo...u vecini igara s elementalistom ( wizardom) je lako igrati al ovdje je malo teze jer varta, voda, zrak , zemlja sve odvojeno međusobno...pa treba pohvatat.
Oni world eventi su super al nez kako to bude dok sekipa bude razbjezala po cijeloj mapi..ovako u beti nas ima puno al dok igra izađe nez.
I q su malo cudni .. nemoras uopce razgovarati da dobijes q....cudno u pocetku.
Crafranje je bas super.
Samo AI je malo neposten ..svaki put kad spicim neki AOE prije djelovanja lik se makne i doseta kad prestane djelovati AOE.
Na mojoj konfi i najmanjoj rezoluciji imam oko 18 fpsa. Neigrivo iako mi se igra čini odlična, ako budu puno bolji fps-i u full gameu kupujem igru, ali ovako nemam ni namjeru da igram.
moze neko da mi posalje key za gw2 tx
Na mojoj konfi i najmanjoj rezoluciji imam oko 18 fpsa. Neigrivo iako mi se igra čini odlična, ako budu puno bolji fps-i u full gameu kupujem igru, ali ovako nemam ni namjeru da igram.
Jel vi bacite oko na beta forume koji put?
Trenutno igra koristi CPU vise nego GPU i tu je usko grlo.
igra je odlicna, odlicna!!! definitivno mmo koji ce mi ispuniti rupu, gradovi su ogromni i prelijepi. malo je problem sinoc bio sto je bilo ipak malo previse ljudi oko istog questa, vecinu vremena nisam ni vidio sto se dogadja u toj guzvi. kasnije se malo oslobodio teren pa je bilo ok. trenutno sam prezadovoljan i nema nikakvih vecih mana za sada. fale mi samo mountovi, da znam imam prakticki besplatan tp okolo po mapi ali ipak nekako nije mi to to nego kad zajasis vuka i tumaras okolo :)
igra je odlicna, odlicna!!! definitivno mmo koji ce mi ispuniti rupu, gradovi su ogromni i prelijepi. malo je problem sinoc bio sto je bilo ipak malo previse ljudi oko istog questa, vecinu vremena nisam ni vidio sto se dogadja u toj guzvi. kasnije se malo oslobodio teren pa je bilo ok. trenutno sam prezadovoljan i nema nikakvih vecih mana za sada. fale mi samo mountovi, da znam imam prakticki besplatan tp okolo po mapi ali ipak nekako nije mi to to nego kad zajasis vuka i tumaras okolo :)
Meni je isto super. Probao asure i sad se dvoumim između elementalist humana ili asura. Ali ipak mislim da če biti human na kraju. Sylvari su mi užasno napravljeni, nikako mi nisu sjeli... I da, slažem se za mountove. Bilo bi fora da ih ipak dodaju u neki od sljedećih nadogradnji...