Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.289.312
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
unknown kaže...

Nisam je naručio dobio sam beta nešto, pa sam morao kliknut da se slažem sa NDA sporazumom.

Iliti kako oni to zovu "stress test"

Uh, unknown brze bolje izbrisi taj screenshot maila :D

AmonZero kaže...

Ako ti bude figura "dojadila" obrati se meni pa ćemo se dogovorit za cijenu {#}

Jednina stvar što mi treba iz CE je Rytlock !

Mene brine jedna stvar. 

1 000 000 ljudi se prijavilo za Betu i recimo da je njih 20% (200 000) uzelo pre-purchase (direktan pristup beti) te da će oni još slat beta inv za sljedeći event (to je za ovih 1 000 000 što se prijavilo).

200 000 + novi beta inv = Jako puno ljudi.

Mislim da će serveri na 20.4 biti krcati.

Dali će oni to moći podnijeti i dali će koristiti onaj sistem da ako je server krcat da te prebaci na "poseban" server dok se na ovom prethodnom neotvoti mjesto?

Zamisli ti u prvih 1-2 dana kad se tisuću ljudi skupa zaleti na jedan dynamic event {#}.

Ma jok, Deluxe Edition ovdje. Ja bi pak htio soundtrack {#}, nadam se da ce se moci naknadno samo soundtrack kupiti.

A cuj, ocito je doslo vrijeme za zesci stress test {#}.

Ma stavio je netko, mislim da NightShadow, objasnjenje s Twittera ili FB-a gdje kazu da prepurchase traje do launcha igre, ali ako se popune kapaciteti, da ce ga privremeno haltati dok ne povecaju kapacitete i onda opet pokrenuti. Tako da je suma sumarium tog posta bila, sto prije prepurchase, to bolje.

Bit ce ovo veoma zanimljiva beta. Vec vidim laggggggfest {#}, konstantno kickanje sa servera, probleme s konekcijom... {#}

LordSnow kaže...

jel postoji ikakva mogucnost da se pre-purchase CE? na stranici sad pise buy now al kad udjem za CE samo stoji learn more..

Ne znam stvarno, sry.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 13:44 (1domagoj1).
16 godina
neaktivan
unknown kaže...
1domagoj1 kaže...
unknown kaže...

Točno! Možeš zaključit po tome kaj kršim NDA sporazum xD

Po mojim saznanjima prepurchase ljudi nisu pod NDA-om?

Nisam je naručio dobio sam beta nešto, pa sam morao kliknut da se slažem sa NDA sporazumom.

Iliti kako oni to zovu "stress test"

Ti si dobio upad u betu na osnovu one prijave (1 mil) ljudi i ti si pod NDA..

Ako sam dobro shvatio da nisi napravio "pre-purchase"

Mi koji jesmo, nećemo biti pod NDA za te vikende, a vjerojatno će i vama tada biti podignuta zabrana..

Za vrijeme press bete br- 2 u ožujku su bila gore 3 servera, ali je samo jedan bio popunjen novinarima..

Zanimljivo je ako rade sada stress test da vide kako će serveri reagirati kada nas puste na vikend..

@LordSnow:

pre-purschase CE se može obaviti samo u retail trgovinama jer ANet nema resurse za distribuciju kutija..

Da li Algoritam ima još primjeraka CE, to ne znam..

EDIT: evo potvrde onoga što sam ti rekao

https://twitter.com/#!/guildwars2/status/190407327189446656

"If you have recently received an email that talks about an NDA, this is not a pre-purchase beta event and is in fact covered by an NDA! ^AT"

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 14:42 (NightShadow).
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Release date se jos ne zna ? 

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

Release date se jos ne zna ? 

Ljudi, jel tesko pogledati ovaj link? Kad se release date objavi, znat cete. Mislim da ce cijeli net o tome brujati.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

ljudi jesu vam poceli stizati mailovi sa linkom za download game clienta? pa nece nam ga valjda 19.4. poslat pa da skidam cijeli vikend...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samo ću reći za sve one koji su uzeli igru da nisu pogriješili. Igra je vrh vrhova :) To je sve šta smijem reći ;) Kad krenete nećete moći stati :D

13 godina
Guild Wars 2!

Kaj si igro ? :D 

Inace evo frend upravo uzeo Pre-order za 20kn... Odlucio sam tako, jer sad se nema novaca. A za betu sve jedno se nema vremena zbog mature.  

Jedan dan headstart i biram ime. Vidimo se u 6mj ingame :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Kaj si igro ? :D 

Inace evo frend upravo uzeo Pre-order za 20kn... Odlucio sam tako, jer sad se nema novaca. A za betu sve jedno se nema vremena zbog mature.  

Jedan dan headstart i biram ime. Vidimo se u 6mj ingame :D 

Brutala je :D To je sve šta ću ti reć :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 16:14 (crash11).
16 godina
Guild Wars 2!

Čitao sam na forumu da bi beta event trebao biti 28.4.

Sada neznam dali će se ovaj beta zakazan za 20.4 održati ili ne.

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Posto sam imao prilike odigrati par sati betu, a NDA me ne obvezuje, mogu vam reci da je igra the real deal i da je sve istina i da je apsolutno fantasticna i da nista slicno ne postoji na trzistu MMO-a, a onda i igara opcenito.

I svi koji ste ju prepurchaseali (ukljucujuci mene :D), niste pogrijesili, vrijedi svakog centa, lipe, dinara, cega vec. Pa i da je ne znam koliko skuplja.

Svi koji cete ju tek kupiti, necete pogrijesiti, ako imalo volite MMORPG-ove. Toliko od mene. Vidimo se u beti ;)

AmonZero kaže...

Čitao sam na forumu da bi beta event trebao biti 28.4.

Sada neznam dali će se ovaj beta zakazan za 20.4 održati ili ne.

Jos bolje ako ce biti onda, taman vikend poslije zadnjeg kolokvija, moci cu posvetiti onda igri bar 72h taj vikend {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 17:08 (1domagoj1).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
idoh kaže...

hanzlo kaže...

Evo ljudi imate ovdje EU verziju za 60$ , ona na gw2.com od 55e je previše xD

http://www.offgamers.com/guild-wars-2/gw2/guild-wars-2-cd-key-c-4337-4338-4368.ogm

Trenutno imaju ovu obavijest http://www.offgamers.com/important-notice-guild-wars-2-deliveries-delayed-ln-3937.ogm. Tako da nećete vjerojatno odmah dobiti key.

Na http://www.offgamers.com/guild-wars-2/gw2/guild-wars-2-cd-key-c-4337-4338-4368.ogm

danas cijena 66$  :-)

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

hm kad ce nam poslat client link da skinemo beta igru.

otkad samuzeo pre pur....ko budala svako malo gledam mail{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Astrais kaže...

hm kad ce nam poslat client link da skinemo beta igru.

otkad samuzeo pre pur....ko budala svako malo gledam mail{#}

Q: "any confirmation of when the beta events will be? not a precise date, just a month will do :)"

A: "there will be one in the last part of April :p ^AT"

Nacekat cemo se do kraja travnja {#}. Samo chill, svi smo u istoj situaciji. :D

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

haha ma znam a nista cini mi se da open beta tere pocinje 19-20.4 pa cu i to probat.

ispravak OBT tere     19.04.2012      24.04.2012

Ako nebude gw-a ja cu s frendovima ovo picit dok gw2 client link dodje

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 17:51 (Astrais).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

O bemu rižu, šta nisam jučer uzeo... Nadam se sad da ću dobit neki beta key {#}

Evo da podijelim s vama i smanjim si još šanse da dobijem :) 

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Koliko je tezak taj download bete,nadam se da su neki na forumu upali prije 10 na betu i haracili Xd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Astrais kaže...

Koliko je tezak taj download bete,nadam se da su neki na forumu upali prije 10 na betu i haracili Xd.

Oko 20-ak GB. Cijela noc.

17 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...

meni je tako nešto apsolutno neprihvatljivo i moj će lik imati ime i prezime za koje će mi trebati i do sat vremena da složim.

hahaha strgo sam se na ovo. meni je isto bitno ime lika, ali mislim da jos nisam nikada sat vremena potrosio na to :D

bas planiram zbrisat par nebitnih GW1 likova i kreirat par novih sa kewl imenima, sam da ih smislim.. steta sto ne mogu biti u 1-word formatu koji ce biti moguc u GW2

17 godina
neaktivan

Ja sam napravio pre-purchase na  OffGamers i dobio samo ovaj mail:

Status: Processing

Comment:

This is to notify you that your order is now being processed and the CD key will be delivered to you during official launch of the game.

Please note that partial deliveries may be made.

Sta nisam trebao dobiti neki key za beta evente ili nesto?

13 godina
Guild Wars 2!

Jesu izdali mozda kolko je frikova poput nas pokupovalo taj pre-purs. i preorder prije nego su uopce izbacili bilo kakav datum izlaska?

Ako ne izdaju igru do 6mj ili pocetkom 6mj onda su stvarno the special one... :)  

EDIT: da nisi mozda slucajno stisnuo pre-order ? Ili si samo izvisio :D 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 18:19 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Guild Wars 2 Standard Edition **Pre-Purchase** [EU]

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jesu izdali mozda kolko je frikova poput nas pokupovalo taj pre-purs. i preorder prije nego su uopce izbacili bilo kakav datum izlaska?

Ako ne izdaju igru do 6mj ili pocetkom 6mj onda su stvarno the special one... :)  

Mislim da nisu, i mislim da ne budu. A mozda se i varam.

Ja ocekujem 9 mj. ;)

15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Astrais kaže...

Oko 20-ak GB. Cijela noc.

Zadnja beta je bila 9.5-10GB

I download je isao 1mb/s bez frke!

15 godina
neaktivan
drocketman kaže...

...

Sta nisam trebao dobiti neki key za beta evente ili nesto?

Status ti je još processing pa ćeš dobit valjda kad bude completed.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 18:29 (idoh).
13 godina
1domagoj1 kaže...
SimeKZ kaže...

Mislim da nisu, i mislim da ne budu. A mozda se i varam.

Ja ocekujem 9 mj. ;)

Prepurchase pa izlazak igre u 9mj... nema sanse, pa ljudi ce poludit do tad totalno i izgubit ce dosta ljudi... 

17 godina
neaktivan

Da vjerojatno jer sam platio pay-palom pa mozda treba vise vremena nego direktno karticom. Samo se nadam da to processing nece biti mjesec dana....šiz. Sve u svemu sam ipak kreten jer mi se nije dalo pretvarati dolare u eure pa platiti direktno na sluzbenim stranicama. Bezveze

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 18:49 (drocketman).
17 godina
neaktivan

Evo odgovora sa  http://www.offgamers.com jer sam im odmah isao k.....:

Dear Customer,

Thank you for contacting us.

Pertaining to your inquiry, you are supposed to get the key for beta access. However, we are still waiting for the supplier to deliver more stocks to us. This will be delivered most probably on Friday or Monday. As you can see from our website, the delivery time is stated 'TBA', to be announced.

Please feel free to contact us if you have any additional questions.

Sincerely,

Joshua M. 

{#}{#}{#}

Taj Joshua radi za sve zive,svugdje on odgovara:-)

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 18:54 (drocketman).
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Sa GW2 twittera :

The upcoming stress test is NOT a beta event and NOT related to pre-purchase. Its intention is to help us prepare for the beta events! ^AT

unknown i ostali sto su dobili email za stress test, cestitam. igrate prije nas koji smo kupili pre-purchase {#} al j*biga, ak sam ovolko cekao mogu jos tjedan-2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

prije godinu dana sam kupia GWT i igra ga nekih 2 mj i onda presta

sad bi zelia opet ali san zaboravia ime i sifru za account a kod nemogu opet koristit

pa ako neko zna kako ponostit kod i ako se to uopće moze

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
deathlegend kaže...

prije godinu dana sam kupia GWT i igra ga nekih 2 mj i onda presta

sad bi zelia opet ali san zaboravia ime i sifru za account a kod nemogu opet koristit

pa ako neko zna kako ponostit kod i ako se to uopće moze

Kontaktiraj NCSoftov support. Trebao bi znati bar ime accounta, da si posaljes password reset na mail.

Provjeri si i mail, mozda tamo jos imas njihov mail, ovako nesto i tamo vidi kako se zove account:

"Thank you for creating a new NCsoft Master Account and for joining the worlds of NCsoft. We make the most customizable, breathtakingly gorgeous, and action-packed MMOs in the world.

Save this e-mail for your records.

Your NCsoft Master Account is: **********"

U suprotnom, evo ti mail od supporta:
support@ncsoft.com

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 19:49 (1domagoj1).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice