Nisam je naručio dobio sam beta nešto, pa sam morao kliknut da se slažem sa NDA sporazumom.
Iliti kako oni to zovu "stress test"
Uh, unknown brze bolje izbrisi taj screenshot maila :D
Ako ti bude figura "dojadila" obrati se meni pa ćemo se dogovorit za cijenu
Jednina stvar što mi treba iz CE je Rytlock !
Mene brine jedna stvar.
1 000 000 ljudi se prijavilo za Betu i recimo da je njih 20% (200 000) uzelo pre-purchase (direktan pristup beti) te da će oni još slat beta inv za sljedeći event (to je za ovih 1 000 000 što se prijavilo).
200 000 + novi beta inv = Jako puno ljudi.
Mislim da će serveri na 20.4 biti krcati.
Dali će oni to moći podnijeti i dali će koristiti onaj sistem da ako je server krcat da te prebaci na "poseban" server dok se na ovom prethodnom neotvoti mjesto?
Zamisli ti u prvih 1-2 dana kad se tisuću ljudi skupa zaleti na jedan dynamic event .
Ma jok, Deluxe Edition ovdje. Ja bi pak htio soundtrack , nadam se da ce se moci naknadno samo soundtrack kupiti.
A cuj, ocito je doslo vrijeme za zesci stress test .
Ma stavio je netko, mislim da NightShadow, objasnjenje s Twittera ili FB-a gdje kazu da prepurchase traje do launcha igre, ali ako se popune kapaciteti, da ce ga privremeno haltati dok ne povecaju kapacitete i onda opet pokrenuti. Tako da je suma sumarium tog posta bila, sto prije prepurchase, to bolje.
Bit ce ovo veoma zanimljiva beta. Vec vidim laggggggfest , konstantno kickanje sa servera, probleme s konekcijom...
jel postoji ikakva mogucnost da se pre-purchase CE? na stranici sad pise buy now al kad udjem za CE samo stoji learn more..
Ne znam stvarno, sry.