Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.289.350
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
Iron13 kaže...

I tko je na kraju sve napravio preorder? {#}

Preorder ili prepurchase?

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
14 godina
neaktivan

mene ove sve zbunjuje igra je predstavljena 2009 a dolazi 2012 6mj

a i nekužin jeltriba kupit pre order ili samo igru za 350 kn

i sta je pre order a sta pre purchase?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 22:51 (deathlegend).
13 godina
Guild Wars 2!

Ako uzmes pre-order ( algoritam recimo ) - Imas priliku rezervirat si ime i igru zapoceti dan prije svih. No, nemas pristup beti. Dajes 20kn tamo za tu kutiju i pass i onda dolazis kasnije sa tim i dajes full iznos za cd.e. Ali to tek kad izade igrica ( najvjerovatnije lipanj )

Ako uzmes pre-purschae - Imas priliku rezervirat ime, igrati 3 dana prije sluzbenog izlaska, pristup beta vikendima, Hero band... 

Sve jedno ces platiti punu cijenu, samo ti ovisi sta zelis, zaigrat prije svih i jos igrati betu ili cekati sluzbeni izlazak i onda tek krenut igrat.

EDIT: 

Sad ja imam pitanje... kada ukucavamo da kupujemo preko pay pala digital edition, onda ukucamo e-mail na koji cemo primat infomacije o betama i to a ne e.mail koji nam je na paypalu ? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 23:01 (SimeKZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

neman karticu za kupit preko interneta ali ako san skužia taj pre purchase je to šta ima kupit u algoritma za 350 kn

unaprijed hvala

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Pre-purchase = full cijenu placas odma, dobijes serial key za pristup beti i full igri kad izade, ulaz u igru 3 dana prije release

Pre-order = nesto sitno placas odma, dobijes serial key za full igru kad izade + tada moras nadoplatit do full cijene, ulaz u igru 1 dan prije release, nis od bete

Algoritam je imao pre-purchase, ali jako malo kutija pa je rasprodao, sada ima pre-order. Razni online ducani prodaju i jedno i drugo (offgamers prodaje pre-purchase)

Arenanet na https://buy.guildwars2.com/ prodaje pre-purchase u vise verzija, najjeftinija 55€ za nas. Prije 45 min su objavili ove novosti :

Many of our community members are asking about how long the pre-purchase offer will last.

Pre-purchase will run up until shortly before launch. However, we also want to maintain a high quality of service for those who have pre-purchased and are participating in the Beta Weekend Events.

With that in mind, if we max out our beta server capacity, we may *temporarily* make pre-purchase unavailable until we can bring more capacity online. Bottom line is if you want to participate in the Beta Weekend Events, don’t wait. ~RB2

U prevodu, pre-purchase ce trajati jos dugo ali tko hoce biti siguran za betu nek se pozuri ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 23:49 (dretva).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Da li itko od vas zna hoce li bit "posljedica" ako kupujem preko paypal-a i umjecto Croatia stavim npr. Italy, jer probao sam stavljati razne države (Niger, Italija, Liberija, Pakistan.....) i gotovo sve rade i sve me posalju na iste paypal stranice kojima je jedina razlike oznak za državu

( .de, .ro, .ne ....)

0 0 hvala 0
13 godina
dretva kaže...

Pre-purchase = full cijenu placas odma, dobijes serial key za pristup beti i full igri kad izade, ulaz u igru 3 dana prije release

Pre-order = nesto sitno placas odma, dobijes serial key za full igru kad izade + tada moras nadoplatit do full cijene, ulaz u igru 1 dan prije release, nis od bete

Algoritam je imao pre-purchase, ali jako malo kutija pa je rasprodao, sada ima pre-order. Razni online ducani prodaju i jedno i drugo (offgamers prodaje pre-purchase)

Arenanet na https://buy.guildwars2.com/ prodaje pre-purchase u vise verzija, najjeftinija 55€ za nas. Prije 45 min su objavili ove novosti :

Many of our community members are asking about how long the pre-purchase offer will last.

Pre-purchase will run up until shortly before launch. However, we also want to maintain a high quality of service for those who have pre-purchased and are participating in the Beta Weekend Events.

With that in mind, if we max out our beta server capacity, we may *temporarily* make pre-purchase unavailable until we can bring more capacity online. Bottom line is if you want to participate in the Beta Weekend Events, don’t wait. ~RB2

U prevodu, pre-purchase ce trajati jos dugo ali tko hoce biti siguran za betu nek se pozuri ;)

ma samo da hoce potrajati jos 4-5 dana da meni legnu pare i onda sam rahat..

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 0:17 (LordSnow).
13 godina

A valjda nece kad ima EU server... a sta te kosta ako ides preko Croatia ? Mene jos grize tih 400kn sta moram dat :D :D 

13 godina
neaktivan

Nije novac problem neg kad odaberen Croatia izbaci mi ovo "There was an error with your request. Please check your information and try again."

Ako do sutra ne poprave probat cu nac nekog da mi priko kartice kupi jer je ja nemam, a ako ne naden nikog probat cu stavit Italy il nesto.

13 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Ako uzmes pre-order ( algoritam recimo ) - Imas priliku rezervirat si ime i igru zapoceti dan prije svih.

Pod uvjetom da to ime već nije iskorišteno u originalnim Guild Warsima na nekom accountu koji nije tvoj.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
15 godina
Langsdorff kaže...
SimeKZ kaže...

Ako uzmes pre-order ( algoritam recimo ) - Imas priliku rezervirat si ime i igru zapoceti dan prije svih.

Pod uvjetom da to ime već nije iskorišteno u originalnim Guild Warsima na nekom accountu koji nije tvoj.

A vjerovatno nije jer su u gw1 forsali razmak odnosno 2 riječi. Što je suprotno što su ostali radili gdje su forsali da ne smije biti razmaka. Osobno osim u gw1 nemam ni u jednoj drugoj igri nick od 2 riječi.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
14 godina
Guild Wars 2!

Ako kome treba kupiti preko kartice tu sam, samo mi prethodno uplatite na račun.

Mislim da sam dokazao svoju pouzdanost :)

P.S Nema provizije

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Evo upravo dobia mail od Enmasse s beta kodom za TERA betu 20.04.

Coincidence? I think not....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

i ja upaoo u betu ali definitivno necu igrati. Sum1 wants to trade for something similar?{#}

edit: beta za Teru ofc 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 11:16 (acca).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
smiglcro kaže...
Langsdorff kaže...
SimeKZ kaže...

A vjerovatno nije jer su u gw1 forsali razmak odnosno 2 riječi. Što je suprotno što su ostali radili gdje su forsali da ne smije biti razmaka. Osobno osim u gw1 nemam ni u jednoj drugoj igri nick od 2 riječi.

Može si on rezervirat ime od jedne riječi, može i neka od nekoliko riječi, ali ne može neko koje se već koristi u GW1. To je poanta mog posta.

15 godina
Langsdorff kaže...
smiglcro kaže...
Langsdorff kaže...
SimeKZ kaže...

Može si on rezervirat ime od jedne riječi, može i neka od nekoliko riječi, ali ne može neko koje se već koristi u GW1. To je poanta mog posta.

kao i ponata moga da se ne mora brinuti oko gw1 nickova koji se sada koriste jer se SVI sastoje od 2 riječi. Osim naravno ako njegov nick ima 2 riječi. Tako da svi koji naprave preorder će bez problema na gw1 rezervirati svoje nickove koji nemaju razmaka u sebi. Što tu nije jasno?

Recimo možes si rezervirati nick:

DarkKnight

ali ne možeš

Dark Knight koji je sada zauzet u gw1.

DarkKnight ne postoji u gw1 jer nick MORA imati razmak.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 12:44 (smiglcro).
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Dal ste svi dobili mail za betu, jer ja još nisam{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koja banana! daju mi link za skinut betu a link ne valja -.-
It's hard to believe That there's nobody out there It's hard to believe That I'm all alone...
13 godina
Guild Wars 2!

Covjece sad dok im prosika server od skidanja a brzina bude 2 i pol bita po sekundi... kaj je beta vec ovaj vikend ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Covjece sad dok im prosika server od skidanja a brzina bude 2 i pol bita po sekundi... kaj je beta vec ovaj vikend ? 

Točno! Možeš zaključit po tome kaj kršim NDA sporazum xD

It's hard to believe That there's nobody out there It's hard to believe That I'm all alone...
13 godina
protjeran
smiglcro kaže...

kao i ponata moga da se ne mora brinuti oko gw1 nickova koji se sada koriste jer se SVI sastoje od 2 riječi. Osim naravno ako njegov nick ima 2 riječi. Tako da svi koji naprave preorder će bez problema na gw1 rezervirati svoje nickove koji nemaju razmaka u sebi. Što tu nije jasno?

Nije mi jasno kak ništa ne uspijevaš skužit ni iz prve ni iz druge.

Ak' je meni jasno da ti polaziš od premise da će čovjek liku dati ime od jedne riječi, kak tebi nije jasno da ja pričam o nedostupnosti svih mogućih imena koje rečenica "rezervirajte ime lika" implicira. Rečenica je netočna u smislu da ne daje potpuno istinite podatke. Točnije, apsolutno zaboravlja na podskup dostupnih GW2 imena, a to su imena iz GW1. Na to sam se ja referirao, ne na tvoju pretpostavku da će lik koristiti jednu riječ za ime kao ti.

Onak - nismo svi isti i neki od nas imena likova shvaćaju prilično ozbiljno. Dok je, na primjer, tebi možda skroz okej imati lika koji se zove "X Smigl X", meni je tako nešto apsolutno neprihvatljivo i moj će lik imati ime i prezime za koje će mi trebati i do sat vremena da složim.

13 godina
protjeran
bornasepic kaže...

Dal ste svi dobili mail za betu, jer ja još nisam{#}

Može odgovor itko?

malo sam na granici-.-

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

jeb** ja mater ovoj glupoj zemlji

kad san ja bia u španjolskoj u game shopu za svaku igru ima po jedna polica i jos u skaldistu a ovi nemogu narucit **benih 50 komada

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
deathlegend kaže...

jeb** ja mater ovoj glupoj zemlji

kad san ja bia u španjolskoj u game shopu za svaku igru ima po jedna polica i jos u skaldistu a ovi nemogu narucit **benih 50 komada

Welcome to Croatia {#}

17 godina
neaktivan
unknown kaže...

Po mojim saznanjima prepurchase ljudi nisu pod NDA-om?

17 godina
1domagoj1 kaže...
unknown kaže...

Po mojim saznanjima prepurchase ljudi nisu pod NDA-om?

Nisam je naručio dobio sam beta nešto, pa sam morao kliknut da se slažem sa NDA sporazumom.

Iliti kako oni to zovu "stress test"

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 13:26 (unknown).
13 godina
Guild Wars 2!

Kad imamo neuke konje na polozajima. Kak je neko prije napiso, ne znaju sta drze u rukama... Da su napravili malo jacu reklamu i da su narucili 5000 komada nestali bi u roku 5 dana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako ti bude figura "dojadila" obrati se meni pa ćemo se dogovorit za cijenu {#}

Jednina stvar što mi treba iz CE je Rytlock !

Mene brine jedna stvar. 

1 000 000 ljudi se prijavilo za Betu i recimo da je njih 20% (200 000) uzelo pre-purchase (direktan pristup beti) te da će oni još slat beta inv za sljedeći event (to je za ovih 1 000 000 što se prijavilo).

200 000 + novi beta inv = Jako puno ljudi.

Mislim da će serveri na 20.4 biti krcati.

Dali će oni to moći podnijeti i dali će koristiti onaj sistem da ako je server krcat da te prebaci na "poseban" server dok se na ovom prethodnom neotvoti mjesto?

Zamisli ti u prvih 1-2 dana kad se tisuću ljudi skupa zaleti na jedan dynamic event {#}.

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
13 godina

jel postoji ikakva mogucnost da se pre-purchase CE? na stranici sad pise buy now al kad udjem za CE samo stoji learn more..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice