GTA IV zaključana tema

poruka: 657
|
čitano: 216.511
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: GTA IV system requirements
Ige kaže...

Ja sta sam procito pise da je sudjelovo u ratu u Bosni, a to mi jako pomaze...A jos Niko Belic moze biti ili srbin ili Hrvat...ccc....Mislim ko da Ameri znaju tko je tko na Balkanu, al nije bitno...Ako bude srbin, nema sanse da kupujem igru...

Pa šta ako je srbin? Ti si zamisli da je hrvat i to je to.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina
neaktivan
GTA IV system requirements

Rus sigurno nije zato što u dijalozima u igri priča neku mješavinu hrvatskog i srpskog jezika što bi izašlo da je bošnjak u igri se pojavljuje rečenica:"Dragi sine, nadam se da si srećan i da ti je lijepo u Americi". Srećan a u lijepo ima ije što se u Srbiji nekoristi osim ako nisam nešto propustio. Zato kažem mješavina.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2008 16:49 (BORN).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Onda je Bosanac, voli ćevape i amen.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sreca za mene da dobivam novi komp u 11. mj. Tad izlazi i GTA  IVSmijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis ----------------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dobro u svakom slučaju je divlji balkanac :D

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
16 godina
protjeran

Bili ikoja kanta na ovon svitu to mogla pokrenuti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

E oću ja to moć igrat?

Imam sve što treba osim grafičke,al to je najgore...uh! (imam 256 mb nvidiu geforce 8600 gts)

imam 4 gb ram

imam intel core 2 duo neki procesor ( 2.81 GHz )

imam zvučnu realtek....hhm....hhm....neznam

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

18 gb prostora pa to nije normalno pa ko da igram Age of Conan.Kada sam instalirao Age of Conan zauzeo mi je 25 gb.

Ali kaj je previše je previše.

Zaj*ebali Rusi klimu umjesto ljeta šalju zimu!
16 godina
protjeran
enemy_raptor kaže...

E oću ja to moć igrat?

Imam sve što treba osim grafičke,al to je najgore...uh! (imam 256 mb nvidiu geforce 8600 gts)

imam 4 gb ram

Valjda očeš triba bi moči.Nije to toliko baš jako
16 godina
neaktivan
enemy_raptor kaže...

E oću ja to moć igrat?

imam 4 gb ram

Ak sa tim nečeš moć igrat onda igra ne valja, odnosno njezin engine.
Ja sam zadnji GTA igral na gf 440mx koja je imala podršku za prastari dx7 i radilo je sve na max (naravno ono što se dalo uključit) i rez 1024x768 bez trzanja.
17 godina
protjeran

Da citiram riječi mog frenda koji je igrao GTA IV na PS3: "Glavni lik je j*beni četnik koji radi za j*benu rusku mafiju!!!"

Oprostite na izrazima, prijatelj nije nikakav nacist nego je samo prost...

People that think they know it all annoy those of us that do!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nažalost to će teško ići , zato što na početku igre kaže : oo you speak English , a onda ovaj drugi odgovori : Its better than my serbian , a usred igre Niko kaže : Neverovatno ! .

Sve u svemu nećete ni primjetiti da je lik srbin osim na početku igre , a tzv Old Country , država iz koje je Niko došao je Bosna , tako da je on valjda srbin iz bosne , ali se po mom mišljenju najviše primjeti kad počne pričat o tome kako ih je Florijan Cravic izdao kad su išli "branit" selo od muslimana a u zasjedi ih izdao taj Florijan i 12 od 15 ih pobijeno i ova trojica preživjela , nemogu se baš sjetit jer sam prije 3 mjeseca prelazio igru , ali ta trojica su florijan , niko , e sad ovog trećeg se ne sjećam ali on je zapravo izdo njih i sad pri kraju igre možeš birati želiš li ga upucati ili ga ostavit živim , ja glock i u glavu :D:D:D

inače igra je predobra to svi znamo , ali nije mi jasno jel može igra na moj komp jer sam primjetio da je jedan momak reko da svi vjerovatno imaju single core 2.4 GhZ processor , a u minimum piše da je dual core or better supported znači da je podržan valjda , a ne da zahtjeva ?

Iako sam igrao igru na boxu ps3ici sam je čak prešao , ipak mi se više igra na pc-u jer je na npr. boxu igra maximum 8gb , na ps3ici je malo veća ali ne puno, a na pc-u je 18 gb mislim da će biti puno detaljnija i s obzirom na system requirements u odnosu na slabiju konfiguracija ps3ice

pa upravo zato pitam , moželi ta igra meni , pitam jer je previše ovih system requirementa kojim se treba vjerovati :

Intel Pentium IV  3.6 GhZ Single Core

ASUS Extreme AX550 512 MB Memory

HDD Serial ATA 160 GB

1536 MB RAM

I DVD-RW 8x

PC mi ne spada u najjače na balkanu blago rečeno , ali sam se ipak pitao jeli ipak moguće ....

tnx in advance

17 godina
neaktivan

Koliko ja kužim tebi je treći Dimitri Rascalov ali on nije bio s njima on te tek u igri izda

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

meni je gta SA zauzeo 27 GB (sa svim modovina i autima....)a gta4 samo 18 manje ne možete ni očekivat od tako predobre igre koja ima ocjenu sve 10 osim gameplaya koji je 11

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nisi shvatio znam da ti dimitri smjesti i dovede onog Mr.Bulgarina ali ja govorim o priči igre i zbog čega je niko tu ... niko je  došao živjeti američki san i naći "nekoga" a u igri se ispostavlja da ne treba naći florijana kravica jer ga on nije izdao u ratu pa ti radiš za tog florijana koji se igri na mapi zove Bernie , nego je taj ko te izdao zove se Darko Brevic , sjetio sam se :D

17 godina
neaktivan
Favetop00 kaže...

nisi shvatio znam da ti dimitri smjesti i dovede onog Mr.Bulgarina ali ja govorim o priči igre i zbog čega je niko tu ... niko je  došao živjeti američki san i naći "nekoga" a u igri se ispostavlja da ne treba naći florijana kravica jer ga on nije izdao u ratu pa ti radiš za tog florijana koji se igri na mapi zove Bernie , nego je taj ko te izdao zove se Darko Brevic , sjetio sam se :D

Da da sad sam shvatio, nisam odavno igraoSramim se
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
17 godina
neaktivan

jedva cekam kada izađe za PCSmijeh

(zasto sve dobre igre uvijek prvo izlaze za konzoleMršti seMršti seMršti se)

AMD 5000+ 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram Radeon x1650 Pro *** don't mess with the best - or die like the rest ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Geralt-The Witcher kaže...

jedva cekam kada izađe za PCSmijeh

(zasto sve dobre igre uvijek prvo izlaze za konzoleMršti seMršti seMršti se)

Da se konzole bolje prodaju
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
16 godina

Sta mislite bili se ikako mogla igrat na 2,8 Ghz (P4) procesoru (nisan ga clocka nikad, moga bi).
I vecina novih igrica sad zahtjeva dual ili 3,2 ghz, bili ja mogao sa 2,8???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markoal kaže...

Sta mislite bili se ikako mogla igrat na 2,8 Ghz (P4) procesoru (nisan ga clocka nikad, moga bi).

pa nebi mogao igrati na maksimalnim detaljima nove igre, ali moći ćeš pokrenuti. Probaj ga malo kloknuti, barem na 3,0
16 godina
The_Raptoxx kaže...
markoal kaže...

pa nebi mogao igrati na maksimalnim detaljima nove igre, ali moći ćeš pokrenuti. Probaj ga malo kloknuti, barem na 3,0
 Hvala, netribaju meni maximum detalji jer sve ige do sada san igrao na minimum (radi graf.), osim super marija (lol),
Ovi bi tjedan trebao uzimat novu graficku (agp), HD 3650 LR (nadam se da je dobra).
Ali neka jos neko komentira bi li moga igrat na 2,8 ili da clockam, nisan jos niti jedan dio clocka na kompu, proba san graf, ali nije moglo.

Temperature u kompjutoru su sljedece: CPU (40 - 50°C maximalno, iako nije nikad), a sve ostalo je ispod 36ºC!
Jeli to dobro?(mislim da je)
17 godina
neaktivan

Ako mi Far Cry 2 i Crysis rade na max-u u dx10, radit će i GTA IV na max-u Cool

Kada mrcina izlazi za piceka uopće?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Ako mi Far Cry 2 i Crysis rade na max-u u dx10, radit će i GTA IV na max-u Cool

Kada mrcina izlazi za piceka uopće?

izlazi sredinom slijedećeg mjeseca
17 godina
neaktivan

Evo na yougamers.com su se pojavili službeni zahtjevi za pokretanje igre:                

Minimum System:
Processor: Intel Core 2 Duo E4300 /AMD Athlon64 X2 4600+
Display Card!: NVIDIA GeForce 7900 256MB /ATI Radeon X1900 256MB
Memory: 1536MB
Free Disk Space: 16GB
Operating System: Windows Vista SP1 / Windows XP SP

Recommended System:
Processor: AMD Phenom X3 8400 /Intel Core 2 Quad Q6600
Display Card!: NVIDIA GeForce 8600 512MB /ATI Radeon HD 3870 512MB
Memory: 2048MB
Operating System: Windows Vista SP1 / Windows XP SP33

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markoal kaže...
The_Raptoxx kaže...
markoal kaže...

Hvala, netribaju meni maximum detalji jer sve ige do sada san igrao na minimum (radi graf.), osim super marija (lol),
Ovi bi tjedan trebao uzimat novu graficku (agp), HD 3650 LR (nadam se da je dobra).
Ali neka jos neko komentira bi li moga igrat na 2,8 ili da clockam, nisan jos niti jedan dio clocka na kompu, proba san graf, ali nije moglo.

Temperature u kompjutoru su sljedece: CPU (40 - 50°C maximalno, iako nije nikad), a sve ostalo je ispod 36ºC!
Jeli to dobro?(mislim da je)
 Klokni, bar na 3,0
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Razer_Copperhead kaže...

Evo na yougamers.com su se pojavili službeni zahtjevi za pokretanje igre:                

Minimum System:
Processor: Intel Core 2 Duo E4300 /AMD Athlon64 X2 4600+
Display Card!: NVIDIA GeForce 7900 256MB /ATI Radeon X1900 256MB
Memory: 1536MB
Operating System: Windows Vista SP1 / Windows XP SP

Recommended System:
Processor: AMD Phenom X3 8400 /Intel Core 2 Quad Q6600
Display Card!: NVIDIA GeForce 8600 512MB /ATI Radeon HD 3870 512MB
Memory: 2048MB
Operating System: Windows Vista SP1 / Windows XP SP33

Kaj ce igrica iskorištavat sve cetiri jezgre quada?
ovo mi se sviđa!!!
pozz
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
 Kaj ce igrica iskorištavat sve cetiri jezgre quada?
 Valjda da!Iznenađen
ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina

Eh sve imam osim graficke.

Ali ak mozem igrat crysis na medium onda bum valjda to na low. lol

P.S. graficka je club 3d radeon hd 3850 256mb

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da nemam straha da li ću je moći pokretati(vidi sliku).

GTA IV system requirements vs. MY PC GTA IV system requirements vs. MY PC

0 0 hvala 0
17 godina

Pokrenul bum ju ziher. ali me bas zanima dali ce ici na 1680x1050.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice