Gta IV vs Gta San Andreas

poruka: 77
|
čitano: 20.323
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Gta IV vs Gta San Andreas
donator_bubrega kaže...
sstrmi kaže...
donator_bubrega kaže...

Ja sad pocinjem igrat samp :D

ja igrao dosad jedno 200h :)

ako igraš sa frendovima,igraj neki role play(tj real life),a kad igras sam,neki stun server :D

Aj ovdje postaj ili posalji na PP IP nekih servera i ako igras preko xf dodaj me(donatorbubrega). :))

Meni je ovaj server jedan od boljih koje sam igrao. naravno nema igrača koliko CH i ostali, ali zna se skupit oko 80 dnevno.

IP: 88.198.45.207:7777

13 godina
donator_bubrega kaže...

Aj ovdje postaj ili posalji na PP IP nekih servera i ako igras preko xf dodaj me(donatorbubrega). :))

ja sam to prestao igrati,nemam ni jedan više među favoritima na xf

14 godina
neaktivan

Evo jedan zakonski server za gta sa:

IP:  217.18.70.152:7777

Jako dobro uređene mape... igra ih uvijek oko 20 - 30 igraca...

Osim u noci :D

Udri si jedan facepalm za glupost!
13 godina
neaktivan

Zanima me ja i prijatelj kupujemo laptop , ne neki gejmerski pa me zanima da bih mogao igrat GTA IV koje komponente bi trebao imati laptop , da bi se igrica mogla igrati solidno bez zastajkivanja ....

franovrano

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
frans kaže...

Zanima me ja i prijatelj kupujemo laptop , ne neki gejmerski pa me zanima da bih mogao igrat GTA IV koje komponente bi trebao imati laptop , da bi se igrica mogla igrati solidno bez zastajkivanja ....

Bolji procesor i grafička kartica, minimalno ati 6650m ili nvidia gt 540m, pa, naviše. Evo liste mobilnih grafičkih kartica.

15 godina

EVO jedan zanimljivi mod koji i sam koristim (mod je za gta4) 

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diplomirani pješak kaže...

Iskreno, u GTA 4 mi se sviđa samo ono kad pozoveš prostitutku i da možeš gledati šta ti radi. Ne sviđa mi se da ti to radi preko hlača.

znam da kasnim ali hočeš gledati tuđe kite! ... GAY! {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 10:27 (acca).
14 godina

Gta IV se fokusira na priču, grafiku, fiziku dok gta san andreas ima daleko više RPG elemenata... pošto sam ja ljubitelj rpg-ova onda moj glas ide za san andreas...

i samo bih htio napomenut za gtaIV da je veliko razočaranje što je rockstar maknuo moding garage i vratio se na onaj prvobitni pay'n'spay... razumijem da gta nije nfs ali neki jednostavni car tuning sistem su mogli da ubace...

sramotno je da auto nemožeš farbat čak ni u koju boju hoćeš nego moraš in & out pay'n'spray do željene boje :(

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
sylar951 kaže...

Gta IV se fokusira na priču, grafiku, fiziku dok gta san andreas ima daleko više RPG elemenata... pošto sam ja ljubitelj rpg-ova onda moj glas ide za san andreas...

i samo bih htio napomenut za gtaIV da je veliko razočaranje što je rockstar maknuo moding garage i vratio se na onaj prvobitni pay'n'spay... razumijem da gta nije nfs ali neki jednostavni car tuning sistem su mogli da ubace...

sramotno je da auto nemožeš farbat čak ni u koju boju hoćeš nego moraš in & out pay'n'spray do željene boje :(

imas simple native trainer za gta4 i tamo ima dosta dobrih stvari {#}

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
14 godina
neaktivan

GTA IV ima sivu,crnu i mutnu grafiku što mi se ne sviđa(smrt za oči),dok SA ima punooooooooooooooooooooo raznih te lijepših boja.!

::;;;)
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
Đemo kaže...

Je bolje igrati gta iv s trainerima ili bez?

Misije bez kada pređeš sve onda da jer možeš aute spawnati i maknuti muriju sa zraćne luke itd.

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
protjeran

San Andreas je jedini kvalitetan GTA kojeg sam igrao.(za GTA 4 ne znam).Usprkos nekim frustrirajućim dijelovima,igra je vrlo zabavna,a i priča je dosta dobro prezentirana,premda se ja u ovakvim igrama više oslanjam na free-roam,nego na prelaženje(osim kad mi dosadi lutanje i uništavanje).

Roćka
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovako...mnogi koji su igrali samo gta san andreas reći će da je bolji.
Neki koji su samo vidjeli gta IV sa nekog videa reći će da je četvorka bolja.
Dok sam igrao gta san andreas igra mi je bila odiična. Prvi put sam je prešao sa šiframa, a onda sam je oko 5 ili 6 puta prešao bez šifri. Prošle godine sam kreino igrati gta episodes from liberty city ( isti grad iz gta IV , samo drugi likovi i misije + koje novo vozilo) i nisam ga dugo igrao jer svaka od dvije epizode ima nešto više od 20 misija. ubrzo mi je igra dosadila jer gdje god da bio u tom gradu sve je slično i imam osječaj kao da se vozikam ukrug. nemam osječaj da napredujem kroz igru kao što imam u san andreasu. ( sviđa mi se što san andreas nema u početku otvoren cijeli grad već moraš prelaziti misije da bi se on postepeno otvorio, jer to igrača tjera da igra dalje)
grafika, oštečenja vozila, fizika vožnje, zvuk... naravno to je sve bolje u...(zaključite sami). Svaka igra je dobra na svoj način i to je to.
GTA IV je nešto ozbiljnija igra, dok je GTA San Andreas zabavnija igra!
{#}

0 0 hvala 0
14 godina

Za neko cudo na mojoj konfu radu na veri high+antialissing na x16 i reza na 1820x1024 i solidini 60 do 70 FPS-a Ocito mu konfa paše,jer moj prijatelj ima quad i GTX660 pa ima nekig 10 FPS-a više ccc

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strm kaže...

Za neko cudo na mojoj konfu radu na veri high+antialissing na x16 i reza na  1820x1024 i solidini 60 do 70 FPS-a Ocito mu konfa paše,jer moj prijatelj ima quad i GTX660 pa ima nekig 10 FPS-a više ccc

I kada bi mogla, tvojoj grafičkoj Pentium to ne bi dopustio...

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
14 godina

Vjerovatno ima još nešta što nisam podesio,to i ja mislim pošto je to prrviša sa dual.core,zar ne?

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

sad sam nedavno dobio gta 4  episodes from liberty city stories: the lost and damned i the ballad of gay tony. ugl kad ukljucujem igricu pita me koju cu od dvije verzije odabrat i kad odaberem jednu od te 2 prikaze se naslov i cuje se zvuk i onda samo se pokazu slike tj prizori iz igrice i dalje se ne zeli pokrenut tako u obje igre. a kad sam gledao na youtubeu pokaze im se naslov i odma krene na loading u donjem desnom kutu dok kod mene iako je sat vremena bio upaljen nikad nije krenuo dalje osim tih slika?? pomoc??! hvala!!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice