GTA IV problem

poruka: 12
|
čitano: 2.070
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
GTA IV problem

evo instaliram ja gta IV i sad traži on mene dvd 2 i data3.cab file pa eto ja stavim sve lijepo i dođe onaj error "the archive is unknown format or it is damaged" bla bla

kako da sve to popravim ako je moguće jer sam se stvarno namučio sa tom igrom

dajte ljudi ja ču još malo potražit na google

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2009 22:15 (nicash).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: GTA IV problem
nsjvjerojatnije je da je medij oštećen
16 godina
neaktivan
GTA IV problem

a jbg znači ništa od toga?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

probaj opet skinut isti torrent samo ce ti ici check pa ti mozda skine neki dio koji ti fali

Proud to be adicted to WoW
16 godina
neaktivan

ma nisam ja to skido to sam nabavio od bratića nekako smo uspili spržit na 4 dvda

a ja imam maxadsl 10 gb a već sam potrošio 12 tako da....

16 godina
neaktivan
GTA IV problem

hmm. Probaj sve iskopirati na hdd u jedan folder pa iz tog foldera probaj instalaciju! Znaci sva 4 dvd-a prekopiraj na hdd i instaliraj iz tog foldera! Pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crossfire kaže...

hmm. Probaj sve iskopirati na hdd u jedan folder pa iz tog foldera probaj instalaciju! Znaci sva 4 dvd-a prekopiraj na hdd i instaliraj iz tog foldera! Pozdrav

milsim da to ne bi išlo, jer ako prilikom instalacije nije mogao pročitati podatke s dvd-a, neće moći ni prilikom kopiranja
16 godina
neaktivan
crossfire kaže...

pa to sam i napravio zato jer kad skineš s neta dobiš dva iso fajla po 7 i 6 giga to sam sve splito sa hjsplitom tako da sam doma moro sve prebacit i spojit pa onda instalirat
16 godina
protjeran
GTA IV problem

to se meni desava sa max payne 2, nemoguce, nadji novi cd, sta god da uradis isto ce ti biti

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA IV problem

a ništa od toga ma nema veze ionako bi mi bilo bezveze  a grafika bi isto bila.....bolje da ne govorim

hvala ljudi

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
nicash kaže...

a ništa od toga ma nema veze ionako bi mi bilo bezveze  a grafika bi isto bila.....bolje da ne govorim

hvala ljudi

no problemo, jedini problem jeste u tome sto grafika ne bi isto bila... ako imas dobru grafu
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan
GTA IV problem

pa na baš ge force 8500 gt 512 mb

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice