GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 578.821
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
15 godina
Re: GTA 4
Mitsuoka kaže...
antimadridista kaže...

GTX 460 (ova od 768MB) je jača od HD 4890 čak i na stock taktovima,a ja sam je još kloknuo dobro,a Phenom II je dosta bolji procesor od Athlona.

Nije.. gledao sam bas sada, slabija je tvoja 5% a i moja je tvornicki + sta sam je ja clockao

A moj Athlon je @Phenom 965 citaj malo.

http://www.techpowerup.com/reviews/Axle/GeForce_GTX_460_768_MB/7.html

http://www.techpowerup.com/reviews/Axle/GeForce_GTX_460_768_MB/15.html

to ti je na stock taktovima,gledao sam masu reviewa kad sam kupovao grafu i na svakom testu je bila jača,plus još što sam kloknuo sa 675 na 865 MHz.

A i moj procesor je na 3,7GHz tako da sam i tu bolji.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 23:06 (antimadridista).
14 godina
odjavljen
GTA 4

nemojte se svađati, napravit ću video samo sa stavim slike na komp da bude mjesta na fotiću.

btw gts 460 je nekih 5% jača, a pogotovo kad je klokaš;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

http://www.techpowerup.com/reviews/Axle/GeForce_GTX_460_768_MB/7.html

to ti je na stock taktovima,gledao sam masu reviewa kad sam kupovao grafu i na svakom testu je bila jača,plus još što sam kloknuo sa 675 na 865 MHz.

A i moj procesor je na 3,7GHz tako da sam i tu bolji.

ja gledam na hardware compare i pise da je moja 5% jaca.... sad dobro nije to toliko puno.. 9 FPS avg. tribalo bi vidit kako je sa minimumom to je jos bitnije. meni je sa 850 na 945, te sa 975 na 1100

a eto to je 100mhz nije to puno da je razlika u 15FPSova.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 23:09 (Mitsuoka).
14 godina
odjavljen
GTA 4

evo ljudi snimio sam ali sam imao problema sa držanjem kamere i igranjem istodobno...

snimao sam framerate cijelo vrijeme držeći ga na nekoj posudi;)

neznam baš koliko će se vidjeti, ali nadam se da ćete skužiti da ne lažem;)

video ide za 10minuta.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
GTA 4

ljudi kako da postam video ovdje?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

ljudi kako da postam video ovdje?

na jutub pa amo

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
odjavljen
GTA 4

nemam youtube, jeli mogu postat onako ko slike?

ako ne onda ću sutra to postat jer mi se sada neda raditi youtube račun;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

nemozes. mozes samo na jubito ili nesto slicno pa amo....

14 godina
odjavljen
GTA 4

to ću onda sutra jer mi se neda raditi account sada, postam ga 100%. snimit ću i sa kamerom i sa frapsima:)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

deveta misija "clean getaway" sta u njoj treba ucinit kad ukrades ono vladino auto dvoici na parkingu di treba s njim meni pokazuje u neku garazu al kad dođem tamo garaza se ne otvara...jeli to neka greska ili

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
GTA 4

Kewin ti ne kužiš da je piratluk zabranjen na forumu?

Ovo ti je zadnje upozorenje.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Kewin ti ne kužiš da je piratluk zabranjen na forumu?

Ovo ti je zadnje upozorenje.

Dobro ispricavam se necu vise. samo sam htio covjeku pomoc.

windows was unable to detect your keyboard press f1 to retry or f2 to aboart
16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

deveta misija "clean getaway" sta u njoj treba ucinit kad ukrades ono vladino auto dvoici na parkingu di treba s njim meni pokazuje u neku garazu al kad dođem tamo garaza se ne otvara...jeli to neka greska ili

Prvo ga trebas odvest u praonicu.. prati upute misije.

15 godina
neaktivan
GTA 4

nije me uopce uputilo na to samo da ga spremim u garazu, bice neka greska...ionako sam ga morao deinstalirat jer prilikom ponavljanja tog razor cra*ka igrica se srusila tako da nije ni vazno vise

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...
MARKOZD15 kaže...

nemozes. mozes samo na jubito ili nesto slicno pa amo....

prijenos videa je u tijeku;) uspio sam vratiti stari youtube account.

14 godina
odjavljen
GTA 4

evo ljudi napokon video;) nadam se da ćete vidjeti jer je snimano mobitelom.

1 0 hvala 0
15 godina
GTA 4

napravite ovo,meni je pomoglo i dobio sam još nešto fps-a,hvala kolegi koji je objavio video na prošloj stranici:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
antimadridista kaže...

napravite ovo,meni je pomoglo i dobio sam još nešto fps-a,hvala kolegi koji je objavio video na prošloj stranici:

Radi li ovo na win xp? Jer kada idem u services nema mi Windows Event Logera i još nečeg što trebam ugasit.

14 godina
protjeran
hitmanr kaže...

ako se ne varam (nisam igrao neko vrijeme) prvo ukradeš onaj auto mislim da je blista compact i kad kreneš prema garaži vlad te nazove i veli ti da ga trebaš oprati znači ideš do autopraonice (imaš na karti) i kad se opere samo ga ostavi u toj garaži i to je to.

a ako ne onda probaj neke fixove: http://www.google.hr/#sclient=psy&hl=hr&biw=1920&bih=955&source=hp&q=gta+iv+clean+getaway+bug+fix&pbx=1&oq=gta+iv+clean+getaway+&aq=1&aqi=g2&aql=&gs_sm=c&gs_upl=2635l2635l0l4010l1l1l0l0l0l0l336l336l3-1l1l0&fp=a26511f1bfaf5ed2 

Pozdrav!

15 godina
neaktivan
GTA 4

sve ja to kuzim samo sto on mene nije nazvao pa sam ja njega isa al kaze da je nedostupan...greska garant

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Zašto s frapsom jednostavno nisi snimio nego s mobom lol ?

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
15 godina
Tommy_123 kaže...
MARKOZD15 kaže...

zato jer kad snimaš Frapsom "ukrade" ti 10-ak fps-a.

16 godina
Tommy_123 kaže...
MARKOZD15 kaže...

Dva su razloga:

1. Kada snimas s frapsom snima se cijeli zaslon pod istim kutem (uvijek), u prijevodu to znaci da se takav snimak puno lakse moze montirati

2. Fraps smanjuje FPS-e tijekom snimanja pa nije bas mjerodavan pokazatelj stvarne kolicine FPS-a

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
GTA 4

Meni je ovo pomoglo:

http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=5691

Fps mi je ostao isti ,ali igra se zato može slobodno igrati na 20 fps-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
hitmanr kaže...

sve ja to kuzim samo sto on mene nije nazvao pa sam ja njega isa al kaze da je nedostupan...greska garant

može ti biti da je neki bug u igri. dao sam ti link tamo imaš fixeve 

14 godina
odjavljen
GTA 4

pozz,

može li mi netk dati link za bolju grafiku? probao sam jedan ''patch'' ali ne valja, pa ako netko zna moolim vass?

nešto ovako:

0 0 hvala 0
16 godina
dv14 kaže...

Meni je ovo pomoglo:

http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=5691

Fps mi je ostao isti ,ali igra se zato može slobodno igrati na 20 fps-a.

Zanima me ono za sjene, radi li to s 1.0.7.0 patchem?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina
protjeran

Uzmite si patch 1.0.7.0 najbolji je i sa svim sjenama radi bez štekanja...na nekih 30-40 fps-a

14 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...

pozz,

može li mi netk dati link za bolju grafiku? probao sam jedan ''patch'' ali ne valja, pa ako netko zna moolim vass?

nešto ovako:

{#}

14 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...
MARKOZD15 kaže...

pozz,

nešto ovako:

{#}

to ti je slično kao Icehancer mod.. to je mod koji poboljša grafiku...nezz ako smijem davati linkove ali evo: http://www.gta4-mods.com/misc/icenhancer-125---enb-graphic-mod-f9503 javi kako prošlo

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice